Μην χασετε

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίου σου για αυτή την εβδομάδα (20-26/5/19)

Κριός

Advertisements

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου και είναι μια από τις πιο θετικές όψεις του μήνα. Ο οίκος αυτός έχει να κάνει με την επικοινωνία, τα συμβόλαια, τις συμφωνίες και τις νέες γνωριμίες Το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό στις 22 είναι μια επίσης θετική όψη που αφορά το σπίτι, την οικογένεια και τα οικονομικά – ο Μάιος είναι ένας πολύ καλός μήνας για όλους αυτούς τους τομείς. Η Αφροδίτη στον οίκο των οικονομικών σου δείχνει δρόμους για να βελτιώσεις την ποιότητα ζωής σου. Μπορεί οι δρόμοι που ανοίγονται μπροστά σου να είναι αρκετοί, όμως τα διλήμματά σου δεν θα κρατήσουν για πολύ γιατί η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι ακριβώς είναι αυτό που θέλεις και χρειάζεσαι.

Ταύρος

Η όψη του Ήλιου με τον Ερμή είναι πολύ θετική και σχετίζεται με τα οικονομικά σου, μπορεί δηλαδή να έχεις κάποιο νέο αυτές τις μέρες για αυτόν τον τομέα, αν μάλιστα προσανατολιστείς με μέθοδο στο να βελτιώσεις την ποιότητα ζωής σου, τότε οι εξελίξεις θα έχουν ενδιαφέρον. Το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό είναι μια πολύ θετική όψη που αφορά τις νέες γνωριμίες, αλλά και τις συμφωνίες και την επικοινωνία. Μια όψη συναρπαστική (δεν γίνεται μια συνεργασία μεταξύ Άρη και Ουρανού να μην είναι συναρπαστική). Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να φέρνει αρμονία σε όλους τους τομείς.

Δίδυμοι

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στις 21 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και είναι μια από τις πιο θετικές του μήνα. Είναι ευνοϊκή για όλους τους τομείς και δείχνει νέους δρόμους που μπορείς να ακολουθήσεις. Το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό στις 22 είναι μια άλλη όψη με ενδιαφέρον, κυρίως για τα οικονομικά σου. Παρ’ όλο που μπορεί αυτή την περίοδο μέχρι και τον Ιούνιο να τρέχουν κάποια έκτακτα έξοδα, έχει και τη δυνατότητα να βελτιώσεις αυτόν τον τομέα. Η Αφροδίτη στον δωδέκατο οίκο σου σε οδηγεί προς την ψυχική ισορροπία. Είναι μια καλή περίοδος για να διερευνήσεις τις πιθανότητες να βελτιώσεις το εισόδημά σου, να διευρύνεις την πελατεία σου, να συνάψεις νέες συνεργασίες.

Καρκίνος

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στις 21 είναι μια από τις πιο θετικές όψεις του μήνα και για σένα μία από τις πιο δημιουργικές. Η έμπνευσή σου και η διαίσθησή σου μπορούν να σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα και να είσαι εξαιρετικά δημιουργικός. Ο Άρης και ο Ουρανός, επίσης, σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη στις 22 που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή και τη δικτύωση. Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνει απίστευτη ενέργεια για να πετύχεις τους στόχους σου. Υ.Γ. Κάποιες φορές μπορεί να μη νιώθεις ότι τα πράγματα τρέχουν όπως θα ήθελες και είναι απόλυτα λογικό αυτό. Είναι μια καλή αφορμή όμως για να προχωράς με μελετημένα βήματα, να εντοπίζεις λάθη και σκοτεινά σημεία ευκολότερα στις κινήσεις ή τα σχέδιά σου και να δρας περισσότερο αποτελεσματικά.

Λέων

Advertisements

Η όψη του Ήλιου με τον Ερμή στις 21 πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση, αλλά και τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Είναι μια από τις καλύτερες όψεις αυτού του πολύ θετικού μήνα και μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες, αλλά και να πραγματοποιήσει κάτι που θέλεις πολύ – ή να σε βοηθήσει να το πραγματοποιήσεις εσύ. Η Αφροδίτη βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τα επαγγελματικά και φέρνει θετικές εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα. Υ.Γ. Είναι κατανοητό ότι το να επιστρέφει το παρελθόν – άνθρωποι, σκέψεις, καταστάσεις, «λογαριασμοί» παλιών επιλογών – δεν είναι πάντα εύκολο, αν και μπορεί να είναι λυτρωτικό, ξεκαθαριστικό και να σε βοηθήσει μια και καλή να απαλλαγής από τα βάρη του – να απαλλαγείς δεν σημαίνει να ξεχάσεις, αλλά να αποδεχτείς κάτι ή να το αποφορτίσεις συναισθηματικά.

Παρθένος

Η όψη του Ήλιου με τον Ερμή στις 21 πραγματοποιείται στον δέκατο οίκο των επαγγελματικών σου και είναι μια από τις καλύτερες αυτού του πολύ σημαντικού μήνα. Δώσε λίγη προσοχή σε αυτόν τον τομέα, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι θεαματικά. Ο Άρης βρίσκεται στον Καρκίνο, στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση και τις βαθύτερες ευχές και επιθυμίες σου. Η όψη του με τον Ταύρο είναι επίσης εξαιρετική και δεν αποκλείεται να φέρει και ένα ταξίδι. Υ.Γ. Δεν είναι πάντα εύκολο να υφίστασαι καθυστερήσεις στα επαγγελματικά, εμπόδια, ανταγωνιστικές διαθέσεις και ταυτόχρονα να νιώθεις ότι η ενέργειά σου έχει αυξηθεί!Τελικά όμως οπισθοδρομείς και ανακτάς τις δυνάμεις σου, για να εκτοξευθείς μπροστά λίγο αργότερα.

Ζυγός

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στις 21 είναι πολύ θετική και πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου των στόχων, των ταξιδιών και της διεύρυνσης των οριζόντων σου. Κάτι πολύ θετικό μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι, ίσως και η επαφή σου με έναν νέο άνθρωπο. Στις 22 η όψη του Άρη με τον Ουρανό μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά και στα οικονομικά. Η θέση της Αφροδίτης στον όγδοο οίκο σου είναι ένδειξη όχι μόνο καλύτερων οικονομικών, αλλά και πάθους στον συναισθηματικό τομέα. Επίσης, τα πάντα δείχνουν ότι η επικοινωνία, οι δημόσιες σχέσεις σου και οι γνωριμίες είναι το κλειδί για την προετοιμασία της μετέπειτα δράσης σου.

Σκορπιός

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο στις 21 πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά, αλλά και τη συναισθηματική σου ζωή και είναι πολύ θετική και αρμονική. Μπορεί να μιλάμε για μια νέα συμφωνία ή και σχέση. Εξάλλου και η όψη του Άρη με τον Ουρανό στις 22 είναι μια από τις πιο θετικές του μήνα και αφορά τη συναισθηματική σου ζωή. Η Αφροδίτη βρίσκεται μαζί με τον Ουρανό, στον έβδομο οίκο σου των συναισθηματικών και των συνεργασιών και ως υπεύθυνη για αυτούς τους τομείς φέρνει νέα πράγματα και ανθρώπους στη ζωή σου. Το σημαντικότερο είναι ότι αναδύεται ένα κομμάτι του εαυτού σου που προφανώς προετοιμαζόταν εδώ και καιρό: περισσότερο ανεξάρτητο, αισιόδοξο και διεκδικητικό. Αυτό που ορισμένες φορές σε κρατάει πίσω και ονομάζεις και εσύ και οι άλλοι «παράδοση» ή «ηττοπάθεια» μπορεί και να μην είναι απαραίτητα δικό σου στοιχείο, αλλά μαθημένο. Και ότι μαθαίνεται μπορεί να ξεμαθευτεί.

Τοξότης

Advertisements

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες και είναι μια από τις πιο θετικές όψεις του μήνα. Γενικότερα ο Μάιος μέχρι και την τελευταία του μέρα μπορεί να φέρει κάτι νέο στον συναισθηματικό τομέα, αλλά ίσως και ένα πρόσωπο – κλειδί στα επαγγελματικά. Η εργασία, οι οικονομικές συμφωνίες και τα νέα εγχειρήματα είναι στο πρόγραμμα, επίσης. Υ.Γ. Είναι εύκολο να νιώσεις ότι και τα δύσκολα αλλά και τα καλά της ζωής δεν παύουν ορισμένες φορές να λειτουργούν δεσμευτικά. Όμως υπάρχει κάτι σταθερό που μπορεί να σε τροφοδοτήσει με συναίσθημα και κουράγιο και είναι αυτό που εσύ θεωρείς οικογένεια.

Αιγόκερως

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή είναι εκπληκτική και σχετίζεται με την εργασία. Ο Μάιος είναι γενικώς ένας πολύ θετικός μήνας και για τα επαγγελματικά και για τα συναισθηματικά σου. Το ενδιαφέρον λοιπόν για κάποιες μέρες εστιάζεται σε ένα νέο πρότζεκτ. Ο έκτος οίκος όμως σχετίζεται και με την εμφάνιση και τη φυσική σου κατάσταση, αλλά και με τις καθημερινές εκκρεμότητες, και κάπως μπαίνουν όλα σε μια σειρά. Ο Άρης και ο Ουρανός επίσης ασχολούνται με τον καλύτερο τρόπο με τη συναισθηματική σου ζωή. Ο Ουρανός σημαίνει εκπλήξεις, βέβαια, αλλά αυτή τη φορά μιλάμε για ευχάριστες. Μαζί του, εξάλλου, βρίσκεται και η Αφροδίτη στον οίκο σου του έρωτα.

Υδροχόος

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στις 21 είναι μια πολύ θετική όψη που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα. Είναι μια περίοδος που μπορεί ένα άτομο να έχει κερδίσει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου και να ενθουσιαστείς μάλιστα και με το γεγονός και με το ίδιο το άτομο. Η όψη του Άρη με τον Ουρανό στις 22 σχετίζεται με την εργασία και μπορεί να φέρει ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα. Επίσης, η Αφροδίτη και ο Ουρανός στον Ταύρο αποτελούν ενδείξεις ότι μπορεί να γίνουν κάποιες αλλαγές στον τομέα του σπιτιού, μπορεί να αλλάξεις διακόσμηση (αξίζει να το επιχειρήσεις τώρα, αν αυτό είναι κάτι που σε ενδιαφέρει) και να έρθεις περισσότερο κοντά με πρόσωπα της οικογένειας. Μπορεί η οικογένεια να φανεί πολύ χρήσιμη και σε πρακτικό επίπεδο και όταν λέμε οικογένεια, φυσικά δεν εννοούμε μόνο τους ανθρώπους με τους οποίους συνδέεσαι εξ αίματος, αλλά οποιονδήποτε θεωρείς εσύ πραγματικά δικό σου.

Ιχθύς

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή πραγματοποιείται στις 21 στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Είναι μια από τις πιο θετικές όψεις του μήνα και αποτελεί μια ένδειξη ότι μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι ή να ασχοληθείς με τις στενές προσωπικές σου σχέσεις. Το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό στις 22 είναι μια πολύ συναισθηματική όψη, ειδικά αν δεν είσαι σε σχέση, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα νέο άτομο. Εξάλλου σε αυτό μπορεί να βοηθήσει και η Αφροδίτη, εκτός από τον Άρη και τον Ουρανό. Οι γνωριμίες πάνε και έρχονται, αλλά τελικά καταλήγεις κάπου από ό, τι φαίνεται. Αν από την άλλη είσαι σε σχέση, τότε η σχέση αυτή βλέπεις σταδιακά να εξελίσσεται

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα