Μην χασετε

Διάβασε τις αισθηματικές προβλέψεις των ζωδίου σου για αυτή την εβδομάδα (20-26/5/19)

Κριός

Advertisements

Η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 θα ευνοήσει τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς θα φέρει γύρω σου ενδιαφέροντα πρόσωπα. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να κάνεις νέες γνωριμίες μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο περιβάλλον σου και να έχεις ευκαιρίες για να φλερτάρεις. Η εβδομάδα είναι πολύ καλή για να συλλέξεις πληροφορίες για κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει σε προσωπικό επίπεδο. Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως καλό θα είναι να φιλτράρεις τις πληροφορίες που δέχεσαι, καθώς μπορεί να υπάρξουν και κάποιες οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η επικοινωνία είναι η λέξη-κλειδί προκειμένου να μπορέσεις να περάσεις μία καλή εβδομάδα μαζί με το σύντροφό σου και να μην αφήσετε θέματα ρουτίνας να σας εκνευρίσουν.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείς στους στόχους σου καθώς η επίτευξη ορισμένων από αυτών θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου. Ένας τομέας που πρέπει να δώσεις προσοχή είναι και ο αισθηματικός, καθώς δεν αποκλείεται να κερδίσεις ένα πρόσωπο στο οποίο είχες επικεντρωθεί το τελευταίο διάστημα. Σε αυτό θα βοηθήσει και το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 καθώς θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα, τα οποία με τη σειρά τους θα σε βοηθήσουν να προσεγγίσεις καλύτερα ένα αισθηματικό σου ζήτημα. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να υλοποιήσεις μία ιδέα που θα σου φέρει στο μυαλό το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιό σου στις 22/5, καθώς θα ανανεώσει τη σχέση σας. Αν με το ταίρι σου έχεις κοινό ταμείο θα πρέπει να δώσεις προσοχή καθώς μπορεί να προκύψουν κάποιες διαφωνίες που σχετίζονται με τα οικονομικά.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα κρατάς τον πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στο ζώδιό σου στις 21/5 γεγονός το οποίο θα σε ευνοήσει ιδιαίτερα. Η προσοχή των άλλων θα στραφεί σε εσένα και θα παρατηρήσεις πως θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος χωρίς να προσπαθήσεις για αυτό. Εκμεταλλεύσου αυτή την ευνοϊκή συγκυρία καθώς θα είναι εύκολο να κερδίσεις το ενδιαφέρον ενός ανθρώπου που σε ενδιαφέρει σε αισθηματικό επίπεδο. Οι «άλλοι» θα έχουν ενεργό ρόλο στα αισθηματικά σου ζητήματα και θα πρέπει να έχεις κατά νου πως η γνώμη τους κάποιες φορές, μπορεί να σου προκαλέσει εκνευρισμό. Σε περίπτωση που έχεις ήδη μία σχέση προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτήν και ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας ευχαριστούν καθώς θα είναι εύκολο να χάσεις το ενδιαφέρον σου αν σας απορροφήσει η ρουτίνα της καθημερινότητας. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως κάποιες φορές τα πολλά λόγια μπορούν να δημιουργήσουν περισσότερα θέματα από αυτά που μπορούν να λύσουν.

Καρκίνος

Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 εγκαινιάζει μία εβδομάδα κατά την οποία θα νιώσεις την ανάγκη να προφυλάξεις την προσωπική σου ζωή από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα αδιάκριτα αυτιά. Σε περίπτωση που υπάρχει ένα ενδιαφέρον στον περίγυρό σου απόφυγε να χρησιμοποιήσεις «μεσάζοντες» και στηρίξου στις δικές σου δυνάμεις, καθώς η εμπλοκή άλλων ατόμων στα αισθηματικά σου ζητήματα μπορεί να μην έχει τα αποτελέσματα που περιμένεις. Αυτή την εβδομάδα δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή του και κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν όμως θα πρέπει να είσαι σίγουρος πριν αποφασίσεις να του δώσεις άλλη μία ευκαιρία. Σε περίπτωση που έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο στις 22/5 θα σε βοηθήσει να σκεφτείς τρόπους προκειμένου να ανανεώσετε τη σχέση σας. Σε περίπτωση που του κρατάς μυστικά θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός αν δεν θέλεις να έρθουν στο προσκήνιο.

Λέων

Advertisements

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει ευχάριστα και για την προσωπική σου ζωή καθώς η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 δείχνει πως οι φίλοι σου δεν θα σε αφήσουν να βαρεθείς ούτε στιγμή. Μέσα στο φιλικό σου περιβάλλον ή μέσω ενός φίλου σου δεν αποκλείεται να γνωρίσεις κάποιο πρόσωπο το οποίο θα σου κάνει εντύπωση. Ακόμα είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να έρθεις κοντά σε αισθηματικό επίπεδο με κάποιον που βρίσκεται μέσα στην παρέα σου. Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να προσέχεις τους κοινωνικούς σχολιασμούς καθώς είναι πολύ πιθανό να πρωταγωνιστήσεις σε αυτούς. Αν θέλεις να το αποφύγεις προσπάθησε να κρατήσεις τα ζητήματα της αισθηματικής σου ζωής για εσένα και για κάποιους που εμπιστεύεσαι. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι πολύ πιθανόν να την παραμελήσεις εξαιτίας της ανάγκης σου να θυμηθείς για λίγο την «εργένικη ζωή». Μην ξεχνάς πως ο σύντροφός σου μπορεί να είναι ταυτόχρονα και φίλος σου, όμως μην παρασυρθείς και πεις πράγματα τα οποία θα έλεγες μόνο σε ένα φίλο σου!

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα η προσοχή σου θα είναι στραμμένη στη δουλειά και στις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτή και μοιραία η αισθηματική σου ζωή δεν θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου. Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 δείχνει πως θα κρατήσεις ένα τυπικό ρόλο απέναντι στο σύντροφό σου-σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση- και αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο. Προσπάθησε να μην κινηθείς μηχανικά σε ζητήματα που αφορούν τη σχέση σας και δείξε ουσιαστικό ενδιαφέρον σε κάτι που απασχολεί το σύντροφό σου, καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να μην αρχίσουν τα –δικαιολογημένα- παράπονα. Σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα ενδιαφέρον μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον όμως θα χρειαστεί καιρός μέχρι να αρχίσει να εξελίσσεται. Λόγω του ότι θα έχεις την τάση να σκέφτεσαι τι θα πουν οι άλλοι ακόμα και για θέματα της προσωπικής σου ζωής μπορεί να παρασυρθείς και σε λάθος επιλογές, για αυτό δεν πρέπει να ξεχνάς πως τα αισθηματικά ζητήματα είναι αποκλειστικά δικά σου.

Ζυγός

Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 δείχνει πως θα δημιουργηθεί ένα ευχάριστο και επικοινωνιακό κλίμα το οποίο θα βοηθήσει και την προσωπική σου ζωή. Σε περίπτωση που έχεις κανονίσει ένα ταξίδι είτε για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους, δεν αποκλείεται να αποτελέσει την αφορμή για ένα νέο έρωτα ακόμα και αν δεν το περιμένεις. Οι άνθρωποι του στενού αλλά και του ευρύτερου σου περιβάλλοντος θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις νέες γνωριμίες καθώς θα αποτελέσουν το μέσο για αυτές. Σε περίπτωση που έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου επίλεξε δραστηριότητες που μπορεί να διευρύνουν τους πνευματικούς ορίζοντές σας, καθώς η εβδομάδα ενδείκνυται για να παρακολουθήσετε ένα πολιτιστικό δρώμενο, μία παράσταση ή να πάτε σε μία συναυλία ενός αγαπημένου σας συγκροτήματος. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως όσο περισσότερα πράγματα κανείς μαζί με το ταίρι σου τόσο πιο γεμάτος θα νιώθεις.

Σκορπιός

Η εβδομάδα θα έχει έντονο το ερwτικό στοιχείο καθώς το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων θα δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για ιδιαίτερες στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να περάσεις βραδιές πάθους με το αντικείμενο του πόθου σου, αρκεί να μην αφήσεις το μυαλό σου να ξεκινήσει μακροπρόθεσμα σενάρια. Σε περίπτωση που έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου θα σου δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσεις ένα θερμό κλίμα ανάμεσά σας το οποίο θα ανανεώσει τη σχέση σας. Αυτό που θα πρέπει να προσέχεις αυτή την εβδομάδα είναι η τάση που θα έχεις να γίνεσαι καχύποπτος, καθώς αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην προσωπική σου ζωή είτε είσαι ελεύθερος είτε έχεις βρει το ταίρι σου. Το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο στις 22/5 σε προτρέπει να ρισκάρεις, καθώς είναι μία όψη η οποία δημιουργεί αδρεναλίνη, η οποία με τη σειρά της μπορεί να έχει πολύ καλά αποτελέσματα στον αισθηματικό τομέα.

Τοξότης

Advertisements

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα σε απασχολήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και οι «άλλοι» θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις που θα πάρεις, ακόμα και για θέματα της προσωπικής σου ζωής. Η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 δείχνει πως θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να ξεκινήσεις μία νέα σχέση, αν είσαι ελεύθερος. Αυτή η ανάγκη μπορεί να σε παρασύρει και να επικεντρωθείς σε κάποιο πρόσωπο το οποίο μπορεί να μην καλύπτει τα στάνταρ που έχεις θέσει. Πρόσεξε καθώς είναι πιθανόν να παρασυρθείς από την προτροπή των γύρω σου και τελικά να ξεκινήσεις μία νέα σχέση χωρίς να είσαι σίγουρος ούτε για αυτήν αλλά ούτε και για τα συναισθήματά σου. Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου προσπάθησε να διαφυλάξεις τη σχέση σας από εξωγενείς παράγοντες και λόγια τρίτων καθώς είναι πιθανό να παρασυρθείς από αυτά. Οι συζητήσεις για προσωπικά θέματα καλό θα είναι να περιορίζονται ανάμεσα σε εσένα και στον άμεσα ενδιαφερόμενο, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα.

Αιγόκερως

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά και εσύ βρίσκεσαι στη δίνη των εργασιακών υποχρεώσεων όμως παρόλα αυτά θα βρεις χρόνο αλλά και τρόπο για να ασχοληθείς με την αισθηματική σου ζωή. Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 δείχνει πως οι συζητήσεις που θα αφορούν προσωπικά ζητήματα θα είναι το νούμερο ένα θέμα ακόμα και στη δουλειά, αυτό όμως μπορεί να σε αποπροσανατολίσει σε περίπτωση που έχεις ένα «μπερδεμένο» αισθηματικό ζήτημα. Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου θα πρέπει να καταβάλεις προσπάθεια προκειμένου να μην τον παραμελήσεις, καθώς αυτή την εβδομάδα θα είναι πολύ εύκολο να βάλεις τη σχέση σας στον αυτόματο πιλότο και μάλιστα χωρίς καν να το καταλάβεις. Δώσε ιδιαίτερη σημασία στις δουλειές της καθημερινότητας, καθώς μπορεί να αποτελέσουν την αιτία για να έρθεις σε ρήξη με το σύντροφό σου. Το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο στις 22/5 μπορεί να δημιουργήσει ένταση στην προσωπική σου ζωή η οποία όμως θα σου βγει σε καλό, καθώς θα αποτελέσει αφορμή για να ξεκαθαρίσουν κάποια ζητήματα.

Υδροχόος

Μία υπέροχη εβδομάδα ανατέλλει για τα προσωπικά σου ζητήματα καθώς η μετακίνηση του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων από τις 21/5 ευνοεί πολύ αυτό τον τομέα και θα σε βοηθήσει να κερδίσεις στιγμές χαράς μέσα από αυτόν. Αν είσαι ελεύθερος εκμεταλλεύσου τη διάθεση που θα υπάρχει τους γύρω σου για να βγεις, να συναντηθείς κόσμο, να κάνεις νέες γνωριμίες και να φλερτάρεις καθώς σίγουρα θα βγεις κερδισμένος μέσα από αυτά. Πρόσεξε καθώς θα υπάρξουν στιγμές που η χαλαρή διάθεση σου θα καλύψει όλα τα υπόλοιπα και δεν θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς καλύτερα τα θέλω ενός ανθρώπου που θα σε προσεγγίσει. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση να θυμάσαι πως αυτή η εβδομάδα είναι πολύ καλή για ζητήματα που την αφορούν αλλά και για να περάσεις καλά μαζί με το σύντροφό σου. Το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο στις 22/5 μπορεί να φέρει μία έκπληξη από το σύντροφό σου και αυτή η έκπληξη να γίνει αιτία για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τις σχέσεις σας.

Ιχθύς

Η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αποτραβηχτείς από τα φώτα και να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου. Σε περίπτωση που έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου επεδίωξε να βρεις χρόνο αποκλειστικά για εσένα και για εκείνον και σκέψου πόσο καιρό έχεις να ετοιμάσεις ένα ρομαντικό δείπνο για εσάς τους δύο ή να παρακολουθήσετε παρέα μία ταινία. Αυτά τα μικρά πράγματα θα είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τη σχέση σας καθώς θα σας φέρουν κοντά. Αν είσαι ελεύθερος επεδίωξε να γνωρίσεις καλύτερα κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μέσω της συζήτησης και μη βιαστείς να κάνεις κάποια κίνηση αν δεν είσαι βέβαιος. Το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο στις 22/5 μπορεί να φέρει μία συνάντηση η οποία θα ταράξει τα ύδατα, καθώς το πρόσωπο που θα συναντήσεις δεν θα σου περάσει απαρατήρητο. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να έχεις κατά νου πως η εβδομάδα δεν θα έχει έντονη κινητικότητα σε προσωπικά ζητήματα. Να θυμάσαι όμως πως είναι μία πολύ καλή εβδομάδα για να αφουγκραστείς τις προθέσεις των ανθρώπων που θα σε πλησιάσουν και να βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα στα αισθηματικά σου ζητήματα.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα