Μην χασετε

Διάβασε τις αισθηματικές προβλέψεις του ζωδίου σου για τον μήνα Μάρτιο

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Ο Μάρτιος ξεκινά με έντονη διάθεση να σε γυρίσει σε γεγονότα του παρελθόντος καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως ήρθε η στιγμή να τα φέρεις ξανά στο παρόν προκειμένου να τα διευθετήσεις. Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του –από τις 4/3 στο ζώδιο του Υδροχόου- και δείχνει πως οι αναμνήσεις θα είναι αρκετές και μάλιστα δεν αποκλείεται να αποτελέσουν την αιτία που θα επιδιώξεις να βρεθείς με ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/3 δείχνοντας πως θα αναζητήσεις ασφάλεια από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, για αυτό οι επιλογές σου στον αισθηματικό τομέα δεν θα είναι παρορμητικές.

Πρόσεξε τα ψέματα μέχρι τα μέσα του μήνα καθώς στις 9/3 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων -με εμπλοκή του Ποσειδώνα- δείχνει πως είναι πιθανά. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η ορθή πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στις 11/3 θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα. Αν είσαι ελεύθερος η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου στις 20/3 αφήνει πιθανότητες για νέες γνωριμίες αρκεί να έχεις κλείσει «εκκρεμότητες» του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Μάρτιος είναι ένας αρκετά ευνοϊκός μήνας για εσένα καθώς από τις 5/3 θα φιλοξενείς την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, την καλύτερη της θέση καθώς βρίσκεται σε κυβέρνηση. Αυτό δείχνει πως τα αισθηματικά ζητήματα θα αποτελέσουν νούμερο ένα προτεραιότητα για εσένα και θα υπάρξουν εξελίξεις σε αυτά. Ο ∈ρωτας μπορεί να κάνει την εμφάνιση του στη ζωή σου και αυτός θα είναι υπεύθυνος και για αλλαγές στην εξωτερική σου εμφάνιση! Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να επιστρέψει σε εσένα ένα πρόσωπο του παρελθόντος και μάλιστα είναι πιθανό να το κάνει μέσω ενός φιλικού σου προσώπου.

Πρόσεξε πολύ καλά αυτά που θα ακούσεις καθώς είναι πολύ πιθανό να σε παρασύρουν σε ουτοπικές καταστάσεις και πράγματα που δεν είναι εύκολο να γίνουν. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση από τα μέσα του μήνα θα είναι πιο εύκολο να βρεις ένα κοινό σημείο επαφής με το σύντροφό σου, καθώς στις 11/3 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου. Προσπάθησε να μην αφήσεις κάποια ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά να μπουν ανάμεσά σας ή να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σου στο ταίρι σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Μάρτιος μπορεί να ξεκινήσει με μπερδεμένα μηνύματα για εσένα και σε συνδυασμό με εκκρεμότητες σε άλλους τομείς (όπως ο επαγγελματικός) θα είναι δύσκολο να αφιερώσεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή αλλά και στις αποφάσεις που σχετίζονται με αυτή. Ο Ερμής θα παραμένει σε ανάδρομη πορεία έως τις 11/3 και θα πρέπει να έχεις κατά νου πως οι αποφάσεις που θα πάρεις είτε για μία σχέση που έχεις, είτε για μία νέα γνωριμία θα είναι εύκολο να αλλάξουν το επόμενο διάστημα ή να τις αναθεωρήσεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/3 μιλά για παρασκηνιακές ενέργειες στην προσωπική σου ζωή, καθώς και μυστικές συναντήσεις.

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση δεν θα πρέπει να τη ρισκάρεις με παρορμητικές κινήσεις, καθώς είναι πολύ πιθανόν να βρεθείς εκτεθειμένος. Το δεύτερο μισό του μήνα προμηνύεται πολύ καλύτερο για εσένα και τις αποφάσεις σου. Η ορθή πορεία του Ερμή στις 11/3 αλλά και η είσοδος του Ήλιου στον Κριό στις 20/3 δείχνουν πως ξεκινά ένα πιο ξεκάθαρο διάστημα για να συζητήσεις και να διευθετήσεις αισθηματικές εκκρεμότητες, αλλά και να δεις που πάνε νέες γνωριμίες.

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Μάρτιος ξεκινά με την παρουσία του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων -στις 4/3 περνά ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου- κάτι που δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να σκέφτεσαι αρκετά μία σχέση του παρελθόντος. Οι αναμνήσεις μπορούν να κάνουν «ζημιά» κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 9/3 με την εμπλοκή του Ποσειδώνα δείχνει πως μπορεί να παρασυρθείς από τα έντονα συναισθήματα και να μην πάρεις σωστές αποφάσεις. Σκέψου καλά το ενδεχόμενο να ανοίξεις ένα νέο κύκλο με ένα πρόσωπο του παρελθόντος και βεβαιώσου πως έχεις τα κατάλληλα αισθηματικά εχέγγυα για να το κάνεις.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/3 δείχνει πως θα έχεις αρκετές γνωριμίες μέσω των ανθρώπων του φιλικού σου περιβάλλοντος και αυτό είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για εσένα πού είσαι ελεύθερος. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση στις 11/3 ο Ερμής περνά σε ορθή πορεία κάτι που θα εξασφαλίσει καλύτερη επικοινωνία μεταξύ σας, όμως ταυτόχρονα ίσως παρατηρήσεις πως οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις αρχίζουν να αυξάνονται. Η προσοχή σου θα είναι στραμμένη στη δουλειά στα τέλη του μήνα και αυτό μπορεί να δημιουργήσει απομάκρυνση ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου. Κράτησε τις ισορροπίες καθώς θα χρειαστούν!

ΛΕΩΝ

Ο πρώτος μήνας της άνοιξης είναι πιθανόν να σε βρει μπερδεμένο ανάμεσα σε σχέσεις του παρόντος και του παρελθόντος και η παρουσία του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου δεν θα βοηθήσει να ξεμπερδέψεις την κατάσταση. Αν το μυαλό σου βρίσκεται ανάμεσα σε ένα πρόσωπο του παρόντος και σε μία σχέση που είχες κατά το παρελθόν, προσπάθησε να πάρεις τις αποφάσεις σου με όσο το δυνατόν πιο λογικά κριτήρια μιας και θα είναι εύκολο να παρασυρθείς από έντονα συναισθήματα τα οποία δεν εγγυώνται σταθερότητα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/3 σε καλεί σε εργασιοθεραπεία προκειμένου να κρατήσεις αποστάσεις από ένα αισθηματικό σου ζήτημα το οποίο σε έχει μπερδέψει αρκετά.

Μετά τις 11/3 που Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο θα είναι πιο εύκολο να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα και να συζητήσεις τα αισθηματικά ζητήματα που κρατάς σε αναμονή καιρό. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο στη δουλειά το οποίο θα σου τραβήξει και το αισθηματικό ενδιαφέρον, όμως θα πρέπει να διαχωρίσεις τα επαγγελματικά από τα προσωπικά ζητήματα. Στις 22/3 η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου σε προτρέπει να δεις σοβαρά την αισθηματική σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο πρώτος μήνας της άνοιξης είναι εδώ και κάνει «ποδαρικό» με τον Ερμή να συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων. Τις πρώτες ημέρες του μήνα είναι πιθανόν να υπάρχουν κάποιες παρεξηγήσεις είτε με το σύντροφό σου είτε με ένα πρόσωπο που έχετε έρθει κοντά τον τελευταίο καιρό, για αυτό αν θέλεις να μειώσεις την πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να προσέχεις πολύ τον τρόπο έκφρασης σου. Στις 4/3 ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του περνώντας στο ζώδιο του Υδροχόου, αφήνοντας τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων σε ησυχία. Σε συνδυασμό με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/3 που υπόσχεται ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες στα αισθηματικά σου ζητήματα, το δεύτερο μισό του Μαρτίου σε καλεί να αναλάβεις δράση.

Advertisements

Στις 11/3 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο και στις 16/3 περνά στο ζώδιο των Ιχθύων, δείχνοντας πως τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος και το προηγούμενο διάστημα είχες «κρούση» από ένα πρόσωπο του παρελθόντος προτίμησε να βγάλεις τα συμπεράσματά σου το δεύτερο μισό του μήνα, καθώς τότε το τοπίο θα είναι πιο ξεκάθαρο για εσένα.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

ΖΥΓΟΣ

Ο Μάρτιος έρχεται με ιδιαίτερα δυναμική διάθεση για σένα και αυτό θα το παρατηρήσεις από τις πρώτες ημέρες του. Στις 4/3 ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του μπαίνοντας στο ζώδιο του Υδροχόου, κάτι που δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για να ξεκαθαρίσεις το τοπίο σε αισθηματικές ιστορίες του παρελθόντος. Αυτό μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο και να σε βάλει σε σκέψεις, καθώς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ενδεχομένως να σου δίνει διπλά μηνύματα. Η Αφροδίτη περνά στο άλλο ζώδιο που κυβερνά εκτός από το δικό σου τον Ταύρο στις 5/3 και δείχνει πως ο Μάρτιος μπορεί να έχει συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και ένταση, όμως θα είναι ένας ιδιαίτερα ∈ρωτικός μήνας. Θα πρέπει να μην αφήσεις την παρόρμηση σου να σε παρασύρει μιας και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 9/3 θα ωραιοποιήσει την κατάσταση. Ο συνδυασμός παρόρμησης και ωραιοποιήσεών δεν θα είναι καθόλου βοηθητικός για τη διευθέτηση των αισθηματικών ζητημάτων.

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση εκμεταλλεύσου το πρώτο μισό για να περάσεις χρόνο με το σύντροφό σου οι δυο σας. Αν είσαι ελεύθερος μετά τις 11/3 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου θα έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις μία νέα σχέση σε ξεκάθαρο τοπίο. Αυτό θα γίνει ακόμα πιο έντονο μετά τις 20/3 που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Κριού και θα δημιουργήσει ευνοϊκές συγκυρίες είτε για μία νέα είτε για μία ήδη υπάρχουσα σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Μάρτιος υπόσχεται νέες αισθηματικές συγκινήσεις οι οποίες θα σχετίζονται με νέες γνωριμίες, πιθανόν και έναν νέο ∈ρωτα καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/3 θα κινήσει τα νήματα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτό το μήνα θα παρατηρήσεις πως οι συζητήσεις που την αφορούν θα γίνονται πιο σοβαρές και δεν αποκλείεται να αρχίσεις να σκέφτεσαι σενάρια να περάσεις στο επόμενο στάδιο της σχέσης με το ταίρι σου. Είτε έχετε κατά νου μία συγκατοίκηση είτε αν ήδη συγκατοικείτε μία αλλαγή σπιτιού κ.ο.κ προτίμησε να υλοποιήσεις νέα σχέδια μετά τις 11/3 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου.

Για εσένα που είσαι ελεύθερος το πρώτο δεκαήμερο του μήνα αυξάνει τις πιθανότητες να γυρίσει μετανιωμένο πίσω ένα πρόσωπο του παρελθόντος το οποίο θα προσπαθήσει να ωραιοποιήσει την κατάσταση και τη θέση του, αξιολόγησέ με προσοχή τα λεγόμενα του. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 9/3 με εμπλοκή του Ποσειδώνα μιλά για επιστροφές οι οποίες μπορεί να αποδειχθούν καταστροφές αν παρασυρθείς μόνο από όμορφα λόγια. Από τις 22/3 που ο Κρόνος θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου ενδεχομένως να σε φέρει αντιμέτωπο με κάποια λάθη που είχες κάνει στην προσωπική σου ζωή το προηγούμενο διάστημα. Αυτό όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να τα διορθώσεις ή αν αυτό δεν είναι εφικτό, θα συνειδητοποιήσεις πόσα έχεις μάθεις από αυτά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Μάρτιος σε καλεί να βρεις χρόνο για εσένα και το σύντροφό σου καθώς η επαφή μεταξύ σας, μακριά από κοινωνικές και λοιπές υποχρεώσεις θα σας κάνει καλό. Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του περνώντας στο ζώδιο του Υδροχόου στις 4/3 και σε προτρέπει να κρατήσεις «ιδιωτικά» τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής, καθώς ακόμα και πρόσωπα του περιβάλλοντός σου μπορεί να σε παρασύρουν σε λάθος δράση. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/3 δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα υπάρξει ∈ρωτικό ενδιαφέρον από ένα πρόσωπο που συναναστρέφεσαι καθημερινά.

Καλό θα ήταν να αποφύγεις τα συμπεράσματα το πρώτο δεκαήμερο του μήνα μιας και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 9/3 με εμπλοκή του Ποσειδώνα, θολώνει το τοπίο και σε κάνει να εθελοτυφλείς. Από τις 11/3 που Ερμής θα περάσει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου ξεκινά μία πολύ καλή περίοδος για να λύσεις αισθηματικά προβλήματα. Από τις 20/3 που περνά και ο Ήλιος στο ζώδιο του Κριού ξεκινά μία ακόμα καλύτερη περίοδος για να κάνεις νέες γνωριμίες, να ενθουσιαστείς και να ∈ρωτευτείς! Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό είναι να έχεις κλείσει ζητήματα του παρελθόντος και να έχεις μάθει από τα λάθη μπορεί να έκανες τον τελευταίο καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που θα σου προσφέρει ανακούφιση ιδιαίτερα προς το τέλος του καθώς στις 22/3 ο Κρόνος περνά στο ζώδιο του Υδροχόου δίνοντας ανάσα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Πριν από αυτό συμβαίνουν και άλλα ευχάριστα καθώς στις 5/3 η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως ξεκινά ένα άκρως δημιουργικό και ∈ρωτικό διάστημα για εσένα. Μία νέα γνωριμία όχι απλά θα σου κάνει το κλικ αλλά θα σε ενθουσιάσει για αυτό και είναι πολύ πιθανό μέσα στο Μάρτιο να γεννηθεί ένας νέος ∈ρωτας. Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός όσο ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία -έως τις 11/3- μιας και θα είναι εύκολο να αλλάξεις γνώμη για αποφάσεις που θα πάρεις το πρώτο μισό του μήνα.

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στις 20/3 θα σε βοηθήσει να κερδίσεις έδαφος σε αυτή και να λύσεις παρεξηγήσεις που εμφανίστηκαν το προηγούμενο διάστημα. Αν είσαι προς αναζήτηση μιας νέας οικίας μαζί με το ταίρι σου το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ξεκινά η κατάλληλη περίοδος προκειμένου να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Η ενασχόληση με την προσωπική σου ζωή έχει πολύ καλά αποτελέσματα αυτό το μήνα για αυτό αξίζει να της δώσεις προτεραιότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο πρώτος μήνας της άνοιξης έρχεται με σκοπό να σε κάνει να «τακτοποιήσεις» αισθηματικές εκκρεμότητες του παρελθόντος, παρελθοντικές σχέσεις και αναμνήσεις. Ο Ερμής θα συνεχίσει την ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σου στις 4/3 δίνοντας αρκετές ευκαιρίες για να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, οι οποίες ήταν περασμένες ναι ξεχασμένες όχι. Ακόμα κι αν το πρώτο δεκαήμερο του μήνα έχεις κάποιες επαφές με άρωμα παρελθόντος προτίμησε να βγάλεις τα συμπεράσματά σου και να αποφασίσεις πως θα κινηθείς από τις 11/3 και μετά που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/3 δείχνει πως ο Μάρτιος είναι ένας βοηθητικός μήνας αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Επεδίωξε την επαφή με τον σύντροφό σου μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, περάστε χρόνο στο σπίτι, βρείτε μία κοινή δραστηριότητα που να σας χαλαρώνει, καθώς αυτά θα είναι αρκετά για να έρθετε ακόμα πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στις 20/3 θα γίνεις ακόμα πιο κοινωνικός και αυτό θα είναι βοηθητικό για να προκύψουν νέες γνωριμίες. Η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο σου στις 22/3 δείχνει πως μπορεί να ξεκινήσει ένα πιεστικό διάστημα την προσωπική σου ζωή, το οποίο θα σε «αναγκάσει» να αναγνωρίσεις την ευθύνη των επιλογών σου και να πάρεις αποφάσεις οι οποίες θα είναι για καλό.

ΙΧΘΥΣ

Ο Μάρτιος καταφθάνει και μαζί του φέρνει ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή. Αυτές τις ευκαιρίες είναι πιθανό να τις συνειδητοποιήσεις από τις αρχές του μήνα καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Ταύρου στις 5/3 θα σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό και κοινωνικό και αυτό είναι κάτι που θα φέρει δίπλα σου νέα πρόσωπα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση τώρα μπορείς να την αναθερμάνεις αρκεί να λύσεις κάποια ζητήματα που είχαν δημιουργηθεί με το ταίρι σου. Ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο σου και θα περάσει στον Υδροχόο στις 4/3 δείχνοντας πως οι παρεξηγήσεις του προηγούμενου διαστήματος -τουλάχιστον αυτές που αφορούσαν αισθηματικά ζητήματα- θα αρχίσουν να επιλύονται.

Ακόμα πιο ευνοϊκά θα είναι τα πράγματα μετά τις 11/3 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία. Καλό θα είναι το πρώτο δεκαήμερο του μήνα να είσαι προσεκτικός μιας και στις 9/3 η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονα σου (Παρθένου-Ιχθύων) με εμπλοκή του Ποσειδώνα, δείχνει παρακινδυνευμένες ενέργειες που σχετίζονται είτε με το ταίρι σου είτε με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Είναι πολύ πιθανό να ωραιοποιήσεις κάποιες καταστάσεις και αυτό δεν θα σε βοηθήσει να βγάλεις σωστά συμπεράσματα. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι πιο ξεκάθαρο για εσένα για αυτό προτίμησε να πάρεις τις σημαντικές αποφάσεις τότε. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στις 20/3 δείχνει πως θα σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο με το οποίο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και αξίζει να επενδύσεις σε εκείνο.

πηγή

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα