Μην χασετε

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις: Πώς θα είναι ο Μάρτιος σύμφωνα με το ζώδιό σου

Πώς θα είναι ο Μάρτιος σε ερwτικά και επαγγελματικά; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Advertisements

ΚΡΙΟΣ

Ο νέος μήνας ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές για εσένα καθώς το μεγαλύτερο μέρος των πλανητών λειτουργεί υποστηρικτικά για τα σχέδια και τους στόχους σου. Η Αφροδίτη στις 4/3 περνά στο ζώδιο του Ταύρου όπου και θα παραμείνει έως τις 2/4. Αυτή η ισορροπημένη θέση σε παροτρύνει να διασκεδάσεις, να αποκτήσεις πράγματα τα οποία επιθυμείς και να χαλάσεις χρήματα προκειμένου να περάσεις καλά. Η κινητικότητα στο πορτοφόλι σου ανεβάζει τη διάθεσή σου, όμως πρόσεξε να μην το παρακάνεις. Τα γεγονότα και οι εξελίξεις στα εργασιακά θα συμβούν και θα τρέξουν με ταχύτητα αστραπής για αυτό και θα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένη και ετοιμοπόλεμη. Να οργανώσεις το χρόνο σου σωστά και να αποφύγεις να καταπονήσεις το σώμα σου από την κούραση. Ο Ερμής στις 9/3 επανέρχεται σε ορθή πορεία και την ίδια ακριβώς μέρα σημειώνεται και η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου, επαναφέροντας τους ομαλούς ρυθμούς στην καθημερινότητά σου. Θέσε γερές βάσεις στη σχέση με τον ερwτικό σύντροφό σου και επικεντρώσου στη διατήρηση της αρμονίας που επικρατεί αυτό το διάστημα. Στιγμές έντονου πάθους εκμεταλλεύσου τες από τη θετική τους πλευρά και απόφυγε σκηνές ζηλοτυπίας και κτητικότητας. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το μήνα σου και εμπιστεύσου τον Άρη από το ζώδιο του Αιγόκερου μέχρι τα τέλη του μήνα, που φροντίζει για εσένα. Τέλος, η νέα Σελήνη και ο Ήλιος που περνά στο δικό σου ζώδιο στις 23 και 24/3 θα σε ανταμείψουν για τις μέχρι σήμερα προσπάθειές σου και θα ανοίξουν μπροστά σου νέες προοπτικές.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο νέος μήνας ουσιαστικά ξεκινά με την είσοδο της αξιαγάπητης Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο στις 4/3 και η οποία λειτουργεί ευεργετικά για σένα. Φροντίζει να σε απαλλάξει από τις έγνοιες και τα άγχη, σου δίνει τη δυνατότητα να οριστικοποιήσεις συμφωνίες και επιτέλους να βρεις τη σταθερότητα στη ζωή και τις επιδιώξεις σου τουλάχιστον μέχρι και τις 2/4. Προστάτευσε τα εργασιακά σου δικαιώματα αποφεύγοντας βέβαια τις συγκρούσεις κυρίως με αυτούς που η ισχύ τους είναι μεγαλύτερη από τη δική σου, μιας και τείνεις να λειτουργείς απερίσκεπτα και βιαστικά. Αυτός ο μήνας σου δίνει ουσιαστικά τη δυνατότητα να επενδύσεις στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου και να χτίσεις γερά θεμέλια στα θέματα που αφορούν στην καριέρα σου. Η Πανσέληνος στις 9/3 που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων σε καλεί να είσαι προσεκτική σε θέματα που αφορούν στο φιλικό και προσωπικό τομέα. Πιθανά να προκύψουν κάποια γεγονότα ή αποκαλύψεις που θα σε μπερδέψουν συναισθηματικά. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, να καταλήξεις σε συμπεράσματα τα οποία θα αναθεωρηθούν και πιθανά μετανιώσεις. Επαγγελματικά ζητήματα βρίσκουν επιτέλους τη λύση τους με το πέρασμα του Ερμή στις 11/3 σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου. Ασχολήσου σοβαρά με την υπάρχουσα σχέση σου και μην αφήνεις απλά τα πράγματα να εξελίσσονται. Δείξε το ενδιαφέρον και τα συναισθήματά σου και κατέβαλλε προσπάθεια προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες της σχέσης σου. Εσύ που είσαι μόνη, από τις 11/3 μπορείς να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είτε πρόκειται για μια νέα γνωριμία, είτε για ένα άτομο του παρελθόντος. Οι πιθανότητες να καταφέρεις να το κατακτήσεις είναι πολλές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με ένα αίσθημα ασφάλειας και ηρεμίας υποδέχεσαι το νέο μήνα και μάλιστα πολύ καλά κάνεις, αφού το πλανητικό σκηνικό το μεγαλύτερο μέρος του μήνα είναι με το μέρος σου. Το πέρασμα της Αφροδίτης στις 4/3 στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει την ασφάλεια και τη σιγουριά στο περιβάλλον, στο σπίτι και την οικογένεια. Αυτοί οι τομείς άλλωστε είναι και ιδιαίτερα σημαντικοί για εσένα, ανεξάρτητα από το ότι δεν το παραδέχεσαι. Θα πρέπει να είσαι προσεκτική βέβαια και να αποφύγεις παρεξηγήσεις την περίοδο της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου, στα εργασιακά. Οργάνωσε καλύτερα τις κινήσεις και τα σχέδιά σου και να θυμάσαι πως κάθε σημαντική αλλαγή χρειάζεται μεθοδικότητα και κυρίως ψυχραιμία. Περιόρισε τις τάσεις ανυπομονησίας σου και συνέχισε να αγωνίζεσαι για τους στόχους σου. Το δεύτερο μισό του μήνα μπορείς ευκολότερα να επιδιώξεις κάτι καινούριο ή να εφαρμόσεις τις αλλαγές που θα ευνοήσουν τα σχέδιά σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου σε κάνει καχύποπτη και κτητική απέναντι στον ερwτικό σύντροφό σου. Μην αφήνεις τη φαντασία σου να σε οδηγεί σε σκοτεινά μονοπάτια και εμπιστεύσου τον άνθρωπό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει και φέρνει στη ζωή σου νέους ανθρώπους. Για αυτό μη λες όχι σε νέες δραστηριότητες και κυρίως αν νιώθεις την ανάγκη μιας σταθερής σχέσης στη ζωή σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 4/3 σε ωθεί να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου περισσότερο στον εαυτό σου, τις βαθύτερες ανάγκες σου, αλλά και στους πολυπόθητους στόχους σου. Από τις αρχές του μήνα φρόντισε να τακτοποιήσεις οικονομικές σου υποθέσεις και απόφυγε νέα ανοίγματα και επενδύσεις που δεν θα εξελιχθούν έτσι όπως θα ήθελες. Οι προκλήσεις στα εργασιακά αυξάνονται κι έτσι ο μήνας προβλέπεται ιδιαίτερα κουραστικός και έντονος. Η Πανσέληνος του Μαρτίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία σου για αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτική στις συζητήσεις και τον τρόπο που διεκδικείς τους επαγγελματικούς στόχους σου. Προσπάθησε να είσαι ευέλικτη και αφοσιωμένη στους σκοπούς σου και να αποφύγεις παρεξηγήσεις και ρήξεις. Η είσοδος του Κρόνου στον Υδροχόο προς τα τέλη του μήνα επιτέλους σου επιτρέπει να πάρεις ανάσα και να χαλαρώσεις, καθώς και η νέα Σελήνη σου υπενθυμίζει τα λάθη του παρελθόντος έτσι ώστε να μην τα επαναλάβεις. Έχεις την τάση να παραμελείς τον ερwτικό σύντροφό σου βάζοντας όλα τα άλλα θέματα σου σε προτεραιότητα. Άλλαξε τακτική αν δεν θέλεις να δοκιμαστεί για μια ακόμα φορά η σχέση σας. Μοίρασε σωστά το χρόνο σου έτσι ώστε να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου σε όλους τους τομείς. Εσύ που είσαι μόνη, το δεύτερο μισό του μήνα η έντονη κοινωνικότητά σου αυξάνει τους θαυμαστές σου, όμως και μια προσέγγιση από άτομο του παρελθόντος δεν θα πρέπει να σου προκαλέσει έκπληξη.

Advertisements

ΛΕΩΝ

Ο νέος μήνας υπόσχεται δράση, ζωντάνια, νέες ενδιαφέρουσες εξελίξεις και φυσικά κούραση, δίνοντας έμφαση κυρίως στα οικονομικά και επαγγελματικά, ξεκινώντας από τις αρχές του μήνα που η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ταύρου. Από τις 4/3 έως τις 2/4 βγαίνεις επιτέλους από το άγχος, μιας και οι υποθέσεις σου αρχίζουν να παίρνουν το δρόμο τους. Το πρώτο μισό του μήνα φρόντισε να δείξεις διαλλακτικότητα στα εργασιακά και να αποφύγεις συγκρούσεις και παρεξηγήσεις καθώς έχεις έντονα την τάση να θέλεις να επιβάλλεις τις απόψεις σου. Παρελθοντικά ζητήματα ή εκκρεμότητες καθώς και παλιές συνεργασίες πιθανά να επανέλθουν και να δημιουργήσουν πιεστικές συνθήκες στην καθημερινότητα ή και την ψυχολογία σου. Η Πανσέληνος του μήνα επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου. Δεν αποκλείεται εκείνη την περίοδο έκτακτα έξοδα να σε αποσυντονίσουν προσωρινά, καθώς ο μήνας σε γενικές γραμμές ευνοεί τον τομέα των οικονομικών σου. Μπορείς να κάνεις ιδανική τη σχέση με τον ερwτικό σύντροφό σου παίρνοντας πρωτοβουλίες και αναζωπυρώνοντας το πάθος μεταξύ σας. Με τη είσοδο του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου στις 22/3, καλείσαι να δείξεις υπευθυνότητα στη σχέση σας και να πάρεις τις αποφάσεις σου που αφορούν στο μέλλον. Εσύ που είσαι μόνη, παρόλο που κατά τη διάρκεια του μήνα προβλέπονται ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ο ανάδρομος Ερμής μέχρι και τις 10/3, δεν αποκλείεται να επαναφέρει στη ζωή σου ένα άτομο του παρελθόντος.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο νέος μήνας έρχεται με τις καλύτερες προδιαγραφές για εσένα μιας και τα περισσότερα προβλήματα που αντιμετώπισες το προηγούμενο διάστημα αρχίζουν να γίνονται παρελθόν. Η Αφροδίτη, θεά του έρωτα και των χρημάτων που στις 4/3 περνά στο ζώδιο του Ταύρου, βελτιώνει την προσωπική και συναισθηματική σου ζωή, κυρίως για εσένα που ακόμα δεν έχεις βρει τον έρωτα της ζωής σου. Μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου ή πάνω σε ένα ταξίδι, ο φτερωτός έρωτας καραδοκεί να ρίξει επάνω σου τα βέλη του. Εσύ που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, μόνο το διάστημα της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, θα πρέπει να προσέξεις και να μη θέσεις τη σχέση σου σε κίνδυνο, δίνοντας δικαιώματα, αμφισβητώντας τον ή καταπιέζοντας τον σύντροφό σου. Από τις 11/3 και μετά δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Μάλιστα αν βάλεις και λίγο το χεράκι σου τα πράγματα μπορούν να γίνουν και ιδανικά. Το πρώτο μισό του μήνα θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τις επιλογές και τις κινήσεις σου στα εργασιακά, καθώς το πλανητικό σκηνικό δεν φαίνεται να σε ευνοεί ιδιαίτερα. Κατόπιν ο Ερμής σε ορθή πορεία διευκολύνει τις λύσεις προβληματικών σημείων και καταστάσεων. Σε βοηθά να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις και να αποκτήσεις συμμάχους θέτοντας τις ιδέες σου. Με τη συγκέντρωση των Δία, Κρόνου, Πλούτωνα και διερχόμενου Άρη στον Αιγόκερω, μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα και να κλείσεις νέες συμφωνίες. Θα υπάρξει αρμονία στις σχέσεις με την οικογένεια και τα οικονομικά έξοδα θα είναι εντός των ορίων του προϋπολογισμού σου. Νέες χρηματοοικονομικές συναλλαγές όπως επενδύσεις, απαιτούν λεπτομερή ανάλυση.

 

ΖΥΓΟΣ

Με συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και μπόλικες ευαισθησίες να έρχονται στην επιφάνεια, ξεκινά ο νέος σου μήνας και μάλιστα σε μια περίοδο που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τους στόχους σου με ρεαλισμό και αντικειμενικότητα, μιας και τα γεγονότα και οι εξελίξεις τρέχουν γύρω σου με ιλιγγιώδη ρυθμούς. Το πρώτο μισό του μήνα με την ανάδρομη πορεία του Ερμή και με την Πανσέληνο στις 9/3 στο ζώδιο της Παρθένου θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τις επιλογές σου, να ακούς το ένστικτό σου και να αποφύγεις κακοτοπιές και ριψοκίνδυνες ενέργειες κυρίως στα εργασιακά. Κατόπιν το πλανητικό σκηνικό γίνεται σύμμαχός σου και μάλιστα η νέα Σελήνη στις 23/3 σε εμπνέει και σε στηρίζει στα νέα ξεκινήματά σου. Απόφυγε ζήλιες και κτητικές συμπεριφορές απέναντι στον ερwτικό σύντροφό σου τουλάχιστον όσο ο Ερμής βρίσκεται ακόμα σε ανάδρομη πορεία. Είναι πιθανό να δείχνεις τα συναισθήματά σου με λάθος τρόπο και να φτάνεις στο σημείο να χαρακτηρίζεσαι καταπιεστική. Από τις 20/3 όμως που ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού, θα σου δημιουργηθεί η ανάγκη να κάνεις πιο ουσιαστική τη σχέση σου, να περάσεις όμορφα και να βρεις τις ισορροπίες σου. Αν είσαι μόνη, δεν αποκλείεται αυτόν το μήνα να συναντήσεις ένα σημαντικό για την καρδιά σου πρόσωπο του παρελθόντος. Θα πρέπει όμως να ζυγίσεις σωστά τα πράγματα και να μην επενδύσεις σε κάτι που αποδεδειγμένα δεν σου αξίζει. Το φλερτ δεν λείπει από τη ζωή σου και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αξιολογήσεις σωστά τον εαυτό σου. Τα οικονομικά οφέλη δεν είναι ανάλογα με τη σκληρή δουλειά σου, αυτό όμως δεν σημαίνει πως σταδιακά δεν διορθώνεται η κατάσταση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πνευματικότητα και οι εσωτερικές σου υποθέσεις θα κυριαρχήσουν αυτόν το μήνα. Το πρώτο μισό του, θα πρέπει κι εσύ να είσαι λίγο προσεκτική με τις κινήσεις σου κυρίως στα εργασιακά, μιας και υπάρχει γύρω σου έντονο παρασκήνιο, ανταγωνιστικότητα καθώς και παρελθοντικές καταστάσεις ή και λάθη που επανέρχονται. Από τις 11/3 που ο Ερμής θα περάσει σε ορθή πορεία τα πράγματα διορθώνονται, οι σχέσεις με συναδέλφους αποκαθιστώνται και οι στόχοι σου γίνονται πιο ξεκάθαροι. Δεν αποκλείεται μια νέα πρόταση να σε ενθουσιάσει μιας και φαίνεται και ακούγεται ενδιαφέρουσα. Κάνε ένα σχολαστικό έλεγχο όμως πριν δεσμευτείς, μιας και μπορεί να υπάρξουν καλά κρυμμένες παγίδες. Άκου το ένστικτό σου και θέσε εσύ τους όρους. Η καλή σου διάθεση απέναντι στον ερwτικό σύντροφό σου σχετίζεται άμεσα με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, για αυτό τα πράγματα στη συναισθηματική σου ζωή, αλλά και στη σχέση με τον ερwτικό σύντροφό σου βαίνουν καλώς. Άφησε και επίτρεψε στον αγαπημένο σου να δει την ευαίσθητη πλευρά σου και μην είσαι συγκρατημένη λόγω του εγωισμού σου. Εσύ που είσαι μόνη, η εμπιστοσύνη που εκπέμπεις σαν προσωπικότητα και χαρακτήρας, καθώς και το έξυπνο πνεύμα σου δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Εσύ βέβαια έχεις ανάγκη για κάτι σταθερό και ικανό να καλύψει τις συναισθηματικές σου ανάγκες, για αυτό και ξέρεις που θα ρίξεις τα βέλη σου. Το σίγουρο είναι πως σε κάθε περίπτωση η μοναξιά σου φαίνεται να τελειώνει. Κράτησε την ψυχραιμία σου σε οικογενειακά θέματα που χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής. Απόφυγε εντάσεις και δώσε αντικειμενικές και δίκαιες λύσεις, όπως άλλωστε είσαι μαθημένη από τη φύση σου να κάνεις.

Advertisements

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο νέος μήνας έρχεται με διάθεση να δοκιμάσει τις αντοχές και την ετοιμότητά σου, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχει και τα καλά του. Το χρονικό διάστημα από τις 4/3 έως τις 2/4 που η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ταύρου, ευνοεί την κοινωνικότητά σου, την επέκταση των στόχους και των ενδιαφερόντων σου. Η Πανσέληνος στις 9/3 στο ζώδιο της Παρθένου επηρεάζει τον τομέα των εργασιακών σου. Κινήσου διαλλακτικά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και μη θέτεις σε κίνδυνο τα όσα έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα. Μπορεί να κληθείς να αντιμετωπίσεις παρελθοντικά λάθη σου και πιθανόν και την αμέλειά σου. Μην δείχνεις εμπιστοσύνη σε τρίτα πρόσωπα και προτίμησε να διεκπεραιώνεις μόνη σου τις υποθέσεις που σε αφορούν. Το δεύτερο μισό του μήνα προμηνύεται πολύ καλύτερο και φέρνει νέες προκλήσεις και προτάσεις. Ο τομέας των οικονομικών σου φαίνεται να σου δημιουργεί ανασφάλεια, μιας και τα πράγματα δεν πηγαίνουν έτσι όπως θα ήθελες. Δεν χρειάζεται πανικός και απαισιοδοξία. Σκέψου ώριμα και ψύχραιμα και να είσαι βέβαιη πως μια ακόμη φορά θα τα καταφέρεις. Η νέα Σελήνη στις 23/3 πραγματοποιείται στον τομέα της δημιουργικότητάς σου και φέρνει σύντομα λύσεις. Μια αναθεώρηση της συναισθηματικής σου ζωής θα βοηθούσε στο να κατασταλάξεις στα θέλω σου. Ίσως αναζητάς με λάθος τρόπο την ασφάλεια από τον ερwτικό σύντροφό σου κι αυτό να δημιουργεί εντάσεις και ρήξεις στη σχέση σας. Είναι στο χέρι σου να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου, μιας και φαίνεται πως έχεις το πάνω χέρι. Από τις 20/3 που ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού, έχεις την ανάγκη να μοιραστείς νέες εμπειρίες με τον αγαπημένο σου και ουσιαστικά ξεκινά μια νέα πιο αισιόδοξη περίοδος. Εσύ που είσαι μόνη, όσο ο Ερμής κινείται ανάδρομα δεν αποκλείεται να έχεις πισωγυρίσματα του παρελθόντος. Οι αποφάσεις είναι δικές σου καθώς εσύ καλείσαι να αντιμετωπίσεις και τις συνέπειες μιας κακής επιλογής. Η νέα Σελήνη στα τέλη του μήνα σου προσθέτει γοητεία και έντονο σeξαπίλ.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το πλανητικό σκηνικό στήνεται προς όφελός σου ανεξάρτητα αν ακόμα σε δοκιμάζει ή και σε ταλαιπωρεί για αυτό καλά θα κάνεις να ξεκινήσεις αισιόδοξα και δυναμικά το μήνα σου. Ο Δίας, ο Κρόνος, ο Πλούτωνας και ο διερχόμενος Άρης σε οπλίζουν με δύναμη για δράση και αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων. Η Πανσέληνος στις 9/3 θα σε αναγκάσει να δεις κατά πρόσωπο κάποιες καταστάσεις κι αυτό να σε κάνει να νιώσεις λίγο άβολα. Έως τις 10/3 φρόντισε να διαπεραιώσεις εργασιακές υποθέσεις σου που σχετίζονται με το παρελθόν και επαναπροσδιόρισε τους στόχους σου. Από τις 23/3 ο Κρόνος μετά από ένα μεγάλο διάστημα σε εγκαταλείπει και περνά στο ζώδιο του Υδροχόου. Τώρα λοιπόν είναι η κατάλληλη ώρα για να συνειδητοποιήσεις τα λάθη σου και μέσα από τα μαθήματα που έλαβες να κάνεις τις διορθωτικές σου κινήσεις ούτως ώστε να οδηγηθείς στην επιτυχία. Ο ερwτικός σύντροφός σου θέλει πλέον έμπρακτα να σου δώσει τη στήριξή του, να σε κάνει να χαμογελάσεις για αυτό και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σε κάνει να νιώσεις ασφαλής. Ένας νέος έρωτας φαίνεται να εισβάλλει στη ζωή σου και να διώχνει μακριά τη μοναξιά σου. Πρόσεξε βέβαια και μην ενθουσιάζεσαι τόσο πολύ, μιας και τα περισσότερα που σου υπόσχεται δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα. Η νέα Σελήνη στα τέλη του μήνα θα φωτίσει τον τομέα της οικογένειας. Δικοί σου άνθρωποι δεν σταματούν να σε στηρίζουν και να στέκονται πλάι σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Μάρτιος θα κάνει μια αίσια έναρξη για σένα με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο του Ταύρου. Καιρός να ανταμειφθείς για τις προσπάθειες και τα ρίσκα που έλαβες την προηγούμενη περίοδο. Ακόμα μεγαλύτερη στήριξη θα λάβεις από την Πανσέληνο του μήνα που αν και σε πιέζει, φέρνει λύσεις σε νομικά, κληρονομικά ή γραφειοκρατικά θέματά σου. Κατά το πρώτο μισό του μήνα εργασιακές σου υποθέσεις εξελίσσονται λίγο μπερδεμένα. Πρόσεξε και απόφυγε τις παρεξηγήσεις με συναδέλφους. Άκουσε και δέξου τις δικές τους απόψεις. Ίσως να έχουν και δίκιο τελικά και μέσα από τη δική τους εμπειρία και άποψη να δεις από μια άλλη όψη τα όσα σε απασχολούν και σε προβληματίζουν. Η είσοδος του Κρόνου στις 22/3 φέρνει ευκαιρίες και σηματοδοτεί ουσιαστικά μια νέα περίοδο για την εξέλιξη της καριέρας σου. Η νέα Σελήνη βελτιώνει την επικοινωνία σου και διευκολύνει την καθημερινότητα αλλά και τους στόχους σου. Η ανάγκη σου να κρατήσεις τη σχέση με τον ερwτικό σύντροφό σου μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και να την προστατεύσεις σας φέρνει πολύ πιο κοντά. Ουσιαστικές συζητήσεις φέρνουν λύσεις και αποφάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, νιώθεις λίγο κουρασμένη και επιλέγεις την εσωστρέφειά σου. Ο τομέας της συναισθηματικής σου ζωής περνά κατά κάποιο τρόπο σε δεύτερη μοίρα. Αναλύεις πολύ το παρελθόν και αυτό δεν σε βοηθά να προχωρήσεις μπροστά και να νιώσεις χαρούμενη. Θέματα οικογένειας θα σε απασχολήσουν κατά διαστήματα πολύ. Διαχειρίσου τις καταστάσεις με ψυχραιμία και δείξε κατανόηση τουλάχιστον σε αυτούς που αγαπάς και σε έχουν στηρίξει έμπρακτα στο παρελθόν.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Αισιόδοξος, δραστήριος, παραγωγικός και χαρούμενος φαίνεται να είναι ο πρώτος ανοιξιάτικος μήνας για σένα. Η Αφροδίτη στις 4/3 περνά στο ζώδιο του Ταύρου καθώς και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων σου υπενθυμίζουν την ανάγκη σου για μια συναισθηματική εξομολόγηση τόσο απέναντι στον ερwτικό σύντροφό σου, όσο και σε αυτούς που αγαπάς. Δώσε προτεραιότητα και έμφαση στην καλλιτεχνική σου φύση και τα ταλέντα σου και μοιράσου δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου. Θα κάνει καλό στη σχέση σας να προσθέσετε νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σας, πόσω μάλλον και δημιουργικές. Εσύ που είσαι μόνη, η ονειρική σου διάθεση έχει την τάση να εξιδανικεύει πρόσωπα και καταστάσεις για αυτό πρόσεξε μην παρασυρθείς σε λάθη. Νέες γνωριμίες και συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος σε κάνουν να το αναπολείς. Μην κάνεις κακό στο εαυτό σου και φρόντισε να περάσεις καλά. Τα εργασιακά μπορεί αυτόν το μήνα να μην είναι στην απόλυτη προτεραιότητά σου, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν στιγμές που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Οποιαδήποτε νέα συνεργασία ή και συζήτηση που αφορά στο μέλλον, φρόντισε να την αναθέσεις για μετά τις 11/3. Φρόντισε να φανείς συνεπής με τις οικονομικές σου υποχρεώσεις και μην πανικοβληθείς αν προς τα τέλη του μήνα προκύψουν έκτακτα έξοδα από το πουθενά.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα