Μην χασετε

Διάβασε τις αισθηματικές προβλέψεις των ζωδίων για τον μήνα Φεβρουάριο 2020

Ζώδια: Διάβασε τις αισθηματικές προβλέψεις των ζωδίων για τον μήνα Φεβρουάριο 2020

Κριός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Advertisements

Εύκολο να το πείτε, δύσκολο να το κάνετε. Η νέα Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής στο δωδέκατο οίκο σας, της θεραπείας και του υποσυνειδήτου, σας προτρέπουν να απέχετε για λίγο από το ∈ρωτικό παιχνίδι και να βρείτε χρόνο να μιλήσετε με τον εαυτό σας. Παρά το γεγονός του ότι η Αφροδίτη στο ζώδιό σας γεμίζει το πρόγραμμά σας με φλερτ και κοινωνικές προσκλήσεις, καλύτερη η μοναξιά. Η λέξη-κλειδί είναι «πνευματικότητα», να αντιληφθείτε τη μυστηριώδη ροή της ζωής. Αν νομίζετε ότι είστε κολλημένοι σε ένα παρελθοντικό συναισθηματικό ζήτημα, μπορείτε να το επανεξετάσετε (ή ακόμα και να το ξαναζήσετε) τώρα. Αφήστε τις δικαιολογίες που λέτε στον εαυτό σας, οι σκέψεις σας και οι πεποιθήσεις σας είναι αυτές που προσελκύουν τον κατάλληλο ∈ρωτικό σύντροφο.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Παρόλο που η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας σας ζητά περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας και ένα διάλλειμα από τη σχέση σας, οι προσπάθειές σας να καταφέρετε αυτό που θέλετε θα ευοδωθούν, καθώς η νέα Σελήνη στον ίδιο τομέα του χάρτη σας και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσουν να δρομολογήσετε μια νέα, πιο χαρούμενη ζωή. Μην σπαταλάτε αυτή τη ζωτική ενέργεια που έχετε σε κάποιον/α που δεν σας δείχνει συμπόνια. Κάντε εσωτερική ενδοσκόπηση, νιώθετε ευτυχισμένοι με αυτόν τον άνθρωπο; Έχετε μια υγιή ή νοσηρή σχέση; Σε αυτόν τον ταραχώδη μήνα ίσως νιώσετε λίγο περισσότερο πιεσμένοι και απασχολημένοι με τη σχέση σας, αλλά θα πρέπει να βγάλετε τα ροζ γυαλιά και να προσπαθήσετε να διατηρήσετε την κοινή λογική.

Ταύρος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αφήστε στην άκρη το φλερτ και μιλήστε με τον εαυτό σας. Η Αφροδίτη κινείται στο δωδέκατο οίκο σας, της ξεκούρασης και της παράδοσης, και είναι μια πνευματική χρονική περίοδος για σας, περισσότερο εσωτερικής ενδοσκόπησης παρά δράσης. Εξετάστε τα κίνητρά σας για δράση, τι σας ωθεί στη σύναψη μιας νέας σχέσης; Θα πρέπει να αποδεχτείτε το θεϊκό σχέδιο και να μην εξαναγκάζετε εσείς να συμβούν τα πράγματα. Θα μπορούσατε να είστε πιο παθητικοί τώρα, αφήνοντας περιθώρια στο σύμπαν να δράσει για σας. Τιμήστε τα συναισθήματά σας και τους εσωτερικούς ρυθμούς του σώματός σας. Αν θέλετε να κοιμηθείτε, κάντε το. Εάν νιώθετε να μιλήσετε σε μια πλατωνική αγάπη, πάρτε την πρωτοβουλία. Αλλά μη βιάζεστε να κινήσετε τα νήματα.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Γίνεστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και συμπονετικοί στις ανάγκες του αγαπημένου σας καθώς η Αφροδίτη κινείται στο συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας. Μήπως όμως είστε το θύμα; Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι παίζετε το ρόλο του διασώστη, δίνετε και στηρίζετε συναισθηματικά, ίσως και υλικά, τον αγαπημένο σας, ακόμα κι αν δεν παίρνετε τίποτα. Προειδοποίηση: Νιώθετε τώρα μια νοσηρή εξάρτηση, οπότε μην ξεχάσετε τον εαυτό σας σε όλο αυτό το σενάριο. Όταν δίνετε με σύνεση τη συμπόνια σας θα σας εκτιμήσουν περισσότερο και θα ανοίξει ένας εντελώς νέος τρόπος συσχέτισης, όπου μπορείτε να δείτε και τον εαυτό σας. Αν γλιστράτε στο γκρεμό με τον έντονο ρομαντισμό σας και χαθείτε στην ποίηση του Ρουμί, που έγραψε κάποτε: «δεν μπορώ να δω τίποτ’ άλλο παρά τον αγαπημένο μου», κάντε πίσω.

Δίδυμοι:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Advertisements

Έρχεται στο προσκήνιο η βαθιά συναισθηματική και παθιασμένη πλευρά της προσωπικότητάς σας χάρη στον Άρη στον παθιασμένο και σ∈ξουαλικό όγδοο οίκο σας. Ναι, έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας για να αποπλανήσετε όποιον/α θέλετε. Εκτός από την εντυπωσιακή ∈ρωτική δράση που υπάρχει γύρω σας (και εννοούμε «δράση»), ο Άρης ενεργοποιεί το σ∈ξουαλικό πάθος σας, έτσι αναμείνατε καυτές νύχτες ατελείωτου πάθους. Όμως προσοχή: Δύσκολα θα νιώσετε μια βαθιά ένωση ψυχής ή, ακόμα χειρότερα, ίσως κάποιος από τους δυο σας θελήσει να επιβάλει την κυριαρχία του στον άλλον με κάποιο τρόπο. Ίσως ακόμα αυτή η γνωριμία σας γίνει εμμονή, νιώθετε μια ψυχαναγκαστική ενέργεια μέσα σας από την οποία δεν μπορείτε να ξεφύγετε. Πού πήγαν η λογική και το μυαλό σας;

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Προσέξτε την τάση σας προς τη ζήλια και την κτητικότητα καθώς ο Άρης στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας κάνει τα συναισθήματά σας πολύ δυνατά. Υπάρχει μια λεπτή διαχωριστική γραμμή μεταξύ του να απαιτείτε με παιχνιδιάρικο τρόπο και να προσπαθείτε να παγιδεύσετε τον αγαπημένο σας με πλάγιο και υποχθόνιο τρόπο. Ίσως ακόμα και να τον/την κατασκοπεύσετε στο Facebook. Αλλά ξέρετε … δεν είναι αυτό και τόσο ωραίο … η εμπιστοσύνη είναι αναπόσπαστο μέρος κάθε υγιούς σχέσης, οπότε μην ασχολείστε με τις σκιώδεις ενέργειες του άλλου, αν δεν εξετάσετε πρώτα τη δική σας συμβολή στην όλη κατάσταση. Γιατί παραβιάζετε την προσωπική του ζωή; Είναι πραγματικά θεμιτό να ψάξετε το τηλέφωνο του/της; Όχι. Δεν πρέπει η αγάπη σας να είναι το οξυγόνο σας. Και φυσικά δεν χρειάζεται να διαβάσετε το ωροσκόπιό σας για να μάθετε ότι δεν είναι υγιές.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ενδιαφέρεστε τώρα για σχέσεις που έχουν μακρόχρονη προοπτική, καθώς ο Άρης κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Αναζητάτε ασφάλεια και σταθερότητα, οτιδήποτε δεν το αισθάνεστε αυθεντικό ξέρετε ότι θα ήταν πρόβλημα. Γίνεστε πιο σοβαροί στην εξεύρεση της αληθινής αγάπης, ίσως κάποιο ώριμο άτομο να σας βοηθήσει να βρείτε έναν αξιόπιστο υποψήφιο. Είναι σημαντικό τώρα για σας να γνωρίζετε εκ των προτέρων τα μελλοντικά σας οράματα για να είστε βέβαιοι ότι εσείς και το πρόσωπο που ενδιαφέρεστε είστε στην ίδια σελίδα. Δεν χρειάζεται να βιάζεστε, θυμηθείτε ότι βήμα προς βήμα θα χτίσετε μια σταθερή σχέση και είναι ο μόνος τρόπος για να νιώσετε ευτυχία. Αλλά όσο σημαντικά είναι τα όρια που πρέπει να θέσετε, εξίσου σημαντικό είναι να προσέξετε να μην παρασυρθείτε από τα πάθη σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Συνεργαστείτε και μην ανταγωνίζεστε ο ένας τον άλλον. Ο Άρης κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σας καλεί να αγωνιστείτε για την ισορροπία της σχέσης σας, να δείτε ότι οι διαφορές που έχετε δεν σας απομακρύνουν αλλά σας συμπληρώνουν μοναδικά. Αν δεν κάνετε ∈ρωτα, θα κάνετε πόλεμο τώρα καθώς προκαλείτε ο ένας τον άλλον, πράγμα που θα μπορούσε να είναι το κίνητρο για δράση, αλλά επίσης, ας το παραδεχτείτε, και εξαντλητικό. Ίσως σας πιάσει η εμμονή με το να θέλετε πάση θυσία να πάρετε απαντήσεις στις εξής ερωτήσεις: Πού πάει αυτή η σχέση; Θα βάλετε επιτέλους δαχτυλίδι ή θα κάνετε κάποια άλλη σταθερή δέσμευση; Αν κινηθείτε με αυτόν τρόπο, θα χάσετε το κομμάτι της απόλαυσης των ∈ρωτικών στιγμών που μοιράζεστε μαζί, στο εδώ και τώρα.

Λέων:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Advertisements

Εμπιστευθείτε το σύμπαν και τη βούλησή του. Η χαρούμενη και διασκεδαστική προσωπικότητά σας ανατρέπεται για λίγο, καθώς η νέα Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, απαιτούν ριζική αλλαγή της ζωής σας. Παραδοθείτε στη θεία σοφία και ξεχάστε τα αυστηρά σχέδια. Τώρα, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον πνευματικό εαυτό σας, να έρθετε αντιμέτωποι με τους κακούς σας δαίμονες και να χαράξετε μια νέα πορεία. Ίσως έχετε μια μεγάλη πνευματική αφύπνιση, κατανοώντας τελικά ότι έχετε υπογράψει συμβόλαιο ψυχής με μια παρελθούσα σχέση. Αυτή η ισχυρή νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τα πάντα μέσα σας και να φυτέψετε νέους σημαντικούς σπόρους που θα αναπτυχθούν τους επόμενους έξι μήνες.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Μήπως έχετε εμπλακεί πολύ στη ζωή του αγαπημένου σας που έχετε ξεχάσει τη δική σας; Η νέα Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής στο μυστικό όγδοο οίκο σας, σας ζητούν να σκάψετε βαθιά στη σχέση σας και να αφήσετε τη διαίσθησή σας να σας κατευθύνει. Ίσως αποκαλυφθούν κάποιες κρυφές πληροφορίες, ένα μυστικό θα μπορούσε να βγει στο φως ή μπορεί απλά να αποφασίσετε να σταματήσετε πια να κρύβεστε και να αποκαλύψετε εσείς κάτι στον αγαπημένο σας. Μέρος αυτής της αποκάλυψης θα μπορούσε να απαιτήσει τη λήξη μιας τοξικής κατάστασης. Ανακουφίστε την ψυχή σας και επεξεργαστείτε αυτό το τέλος με το να ξεφύγετε μια για πάντα. Η παραμονή κοντά στη θάλασσα ή σε νερό θα σας ηρεμήσει και θα σας χαλαρώσει, οπότε ίσως ξεκλέψετε χρόνο και βρεθείτε σε ένα παραθαλάσσιο μέρος ή πάτε σε ένα spa.

Παρθένος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Σας πονά πολύ το παρελθόν; Με την Αφροδίτη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, τον Άρη στον ∈ρωτικό πέμπτο οίκο σας και τη νέα Σελήνη και τον ανάδρομο Ερμή στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, νιώθετε ότι δεν μπορείτε να ξεφύγετε από τη φωτιά που σας έχει ανάψει μια παλιά αγάπη; Έρχεται με τις καλύτερες προθέσεις ή όχι; Δώστε χρόνο μέχρι να φύγει η ομίχλη από το δρόμο σας. Θυμηθείτε: Η αυτοσυγκράτηση, ο αυτοέλεγχος και η αυτοπειθαρχία είναι το κλειδί της ευτυχίας σας. Εμπιστευθείτε τον πνευματικό κόσμο, θα σας στηρίξει στις δύσκολες στιγμές που θα είστε αναποφάσιστοι. Τελικά, τον επόμενο μήνα που θα έχει φύγει η επιρροή του ανάδρομου Ερμή, θα αισθανθείτε ψυχικά δυνατότεροι και θα πάρετε στα χέρια σας τον έλεγχο ολόκληρης της ζωής σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Μην πανικοβληθείτε αν νιώσετε να καταρρέετε από άγχος για το μέλλον της σχέσης σας. Με την Αφροδίτη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, τον Άρη στον ∈ρωτικό πέμπτο οίκο σας και τη νέα Σελήνη και τον ανάδρομο Ερμή στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, πρέπει να δεσμευτείτε! Το σύμπαν όμως έχει ένα σκοπό: Επιβραδύνει τη ροή των γεγονότων έτσι ώστε να αποσαφηνίσετε αν η σχέση σας μπορεί να γίνει πιο σταθερή. Προσέξτε να μην αφήσετε την απαισιοδοξία σας και τις υπεραναλυτικές σκέψεις σας να σας καταβάλουν ψυχολογικά. Δώστε τη δέουσα προσοχή στη συμπεριφορά και τα κρυμμένα κίνητρα του αγαπημένου σας. Υπάρχει ισορροπία; Έχετε συζητήσει τα μελλοντικά σχέδιά σας; Το σύμπαν δεν σας δίνει ακόμα το κόκκινο φως. Είναι κίτρινο, έτσι κάντε λίγο πίσω και προχωρήστε με προσοχή.

Ζυγός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Μήπως έχετε ασχοληθεί υπερβολικά με την εργασία σας που ξεχάσατε την αγάπη; Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη, στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, σας υπόσχεται έντονες ∈ρωτικές στιγμές, ίσως ακόμα κάνετε ∈ρωτικά σχέδια για το μέλλον. Ίσως να νιώσετε γοητευμένοι από κάποιον/α που τον/την συναντάτε συχνά στον κοινωνικό σας περίγυρο και μαζί νιώθετε ότι είστε ένα δυναμικό ζευγάρι που όλοι γυρίζουν το κεφάλι τους για να σας δουν όταν μπαίνετε σε μια αίθουσα. Ακόμα και οι πιο αναποφάσιστοι του ζωδίου σας θα αναζητήσετε το συνοδοιπόρο σας στη ζωή. Χρησιμοποιήστε μόνο την έμφυτη διπλωματία σας και την ευγένειά σας για να πλησιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας, ο εγωισμός και η αλαζονεία δεν είναι σίγουρα καλοί σύμβουλοι.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η αγάπη χάνει την ελεύθερη βούλησή της καθώς ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό και στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων. Κάνετε μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, ξαφνικά ρωτάτε τον αγαπημένο σας … πού πάμε; Απλώς να γνωρίζετε ότι αν εστιάζεστε υπερβολικά στους μελλοντικούς στόχους της σχέσης σας, αυτό θα μπορούσε να απειλήσει σοβαρά το χαρούμενο ύφος της αλλά και το πάθος μεταξύ σας. Μην αφήνετε τη βιασύνη σας να σας κάνει να χάσετε το σήμερα. Κόψτε ταχύτητα. Το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε τώρα είναι να επιβαρύνετε συναισθηματικά τον αγαπημένο σας πιέζοντάς τον. Θυμηθείτε επίσης ότι ο ∈ρωτας μπορεί να ξυπνήσει ή και να φύγει, ακόμα και αν είστε παντρεμένοι πενήντα χρόνια.

Σκορπιός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Το τοπίο της αγάπης θολώνει, δεν ξέρετε τι είναι αλήθεια και τι ψέματα καθώς η νέα Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής ενεργοποιούν τον ∈ρωτικό πέμπτο οίκο σας. Αν τώρα έχετε ένα μήνυμα από μια παλιά αγάπη, προσοχή! Επειδή κάποιος/α φαίνεται δεκτικός να σας πλησιάσει, αυτό δεν σημαίνει ότι θα μοιραστείτε και πάλι αυτές τις παρελθούσες καυτές ∈ρωτικές στιγμές. Αλλά το σύμπαν έχει έναν ανώτερο, έναν πνευματικό σκοπό για σας. Τι σας ζητά; Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας και τους άλλους, συγχωρώντας τα παρελθόντα λάθη τους. Προφανώς, η συγχώρεση θα σας βοηθήσει να ζήσετε μια πιο ευτυχισμένη ζωή, καθώς δεν θα νιώθετε πλέον δυσαρέσκεια. Μόλις κάνετε εκκαθάριση από αυτές τις παλιές πληγές, θα μπορείτε να ακούσετε τη σοφία του ανώτερου εαυτού σας. Η διαίσθησή σας θα είναι ισχυρή τώρα, συντονιστείτε!

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Μήπως ο αγαπημένος σας δεν είναι εκατό τοις εκατό ειλικρινής μαζί σας και δεν μπορείτε να αποσαφηνίσετε τα κίνητρά του; Η νέα Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής στον ∈ρωτικό πέμπτο οίκο σας σας κάνουν να νιώθετε ανασφάλειες και φοβίες, ίσως ακόμα ο αγαπημένος σας προσπαθήσει να σας υπονομεύσει κρυφά ή να σας επιτεθεί. Μπορεί να αισθάνεστε εξαπατημένοι και προδομένοι, αλλά αν έχετε λάβει προφυλάξεις και δεν τον έχετε εμπιστευτεί τυφλά, δεν έχετε να φοβάστε τίποτα. Εμπιστευθείτε την έκτη αίσθησή σας, αν ακούτε μια μικρή φωνή μέσα σας που λέει «Μην το πεις αυτό», ακολουθήστε την. Κρατήστε πολύτιμες πληροφορίες για τον εαυτό σας και αυτό περιλαμβάνει λεπτομέρειες της προσωπικής σας ζωής.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Φροντίστε τον εαυτό σας και προσπαθήστε να αποφύγετε αυτόν τον κατακλυσμό των αρνητικών σκέψεων που προκαλούνται από καταστάσεις του παρελθόντος και την επιρροή της νέας Σελήνης και του ανάδρομου Ερμή στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος. Έντονες μεταβολές διάθεσης και βαριά συναισθήματα μπορεί να προκύψουν ξαφνικά και προβληματίζουν ακόμα κι εσάς τους ίδιους. Το σύμπαν σας ζητά να διεισδύσετε στα άδυτα της ψυχής σας και να επεξεργαστείτε τα αρνητικά συναισθήματα, κι αυτό γίνεται καλύτερα με τη βοήθεια ενός οικείου προς εσάς προσώπου. Πάνω απ’ όλα, βεβαιωθείτε ότι δεν απομονώνεστε και δεν κλείνεστε στον εαυτό σας. Ευτυχώς η Αφροδίτη στον ∈ρωτικό πέμπτο οίκο σας θα σας χαρίσει στιγμές διασκέδασης και φλερτ, αλλά δεν είναι αρκετή για να σας κάνει να δώσετε την καρδιά σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Δώστε απαντήσεις για το τι δεν έχει επιλυθεί. Με τη νέα Σελήνη και τον ανάδρομο Ερμή στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ένα ανεπίλυτο θέμα γύρω από την οικογενειακή σας ζωή. Αν έχετε σχέδια να μετακινηθείτε ή να επεκτείνετε την οικογένειά σας, κάντε λίγο πίσω. Το σύμπαν σας δίνει χρόνο να σταματήσετε και να προβληματιστείτε πριν προχωρήσετε. Σκεφτείτε τον τρόπο ζωής που θέλετε να ζήσετε, τι είδους σπίτι θέλετε, την ατμόσφαιρα και τη γειτονιά που σας ταιριάζει. Μπορεί να αισθανθείτε έναν εσωτερικό αγώνα, ίσως νιώσετε μεγάλο συναισθηματικό βάρος από τις οικογενειακές υποχρεώσεις που βρίσκονται στους ώμους σας. Οι γονείς σας, τα παιδιά σας και οι συγγενείς σας θα μπορούσαν τώρα να σας στηρίξουν σε μεγάλο βαθμό.

Αιγόκερως:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Με ποιόν/ά θα ενώσετε την ψυχή σας; Η πανσέληνος φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, του σ∈ξ και του πάθους, στρέφοντας την προσοχή σας σε κάποιον/α με τον οποίο νιώθετε να σας ενώνει μια αόρατη κλωστή. Νιώθετε έτοιμοι να συνενώσετε τη συναισθηματική και πνευματική σας ζωή, δίνετε την καρδιά σας. Το συγκρατημένο ζώδιό σας είναι έτοιμο να βγάλει τη σιδερά πανοπλία του και να παραδοθεί άνευ όρων στον κατάλληλο ∈ρωτικό σύντροφο. Αυτό δεν θα είναι εύκολο, πριν παραδοθείτε ίσως νιώθετε κάπως νευρικοί. Οι πιθανότητες να δημιουργηθούν ισχυρά συναισθήματα εντός των προσεχών έξι μηνών είναι μεγάλες, ίσως νιώσετε ότι σας παρασύρουν στο βυθό της θάλασσας. Αντί να τα αποφύγετε, επεξεργαστείτε τα, ακόμα και αν το εγκρατές ζώδιό σας δεν επιθυμεί πάντα να πηγαίνει τόσο βαθιά.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Θέλετε να γίνετε «ένα» με τον αγαπημένο σας! Η πανσέληνος φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και του πάθους, και φέρνει στο φως ζητήματα που αφορούν το σ∈ξ και τον αισθησιασμό, τους κοινούς οικονομικούς πόρους και τα ακίνητα. Νιώθετε έτοιμοι να βάλετε τον άλλον στο δικό σας ∈ρωτικό παιχνίδι, καθώς θέλετε να κυριαρχήσετε στη σχέση σας αλλά και να αποσαφηνίσετε αν υπάρχουν εμπιστοσύνη και οικειότητα. Κι αυτό θα συμβεί μετά από ένταση, δυστυχώς. Βαθιά θαμμένα συναισθήματα θα μπορούσαν να αποκαλυφτούν, ειδικά εάν τα καταπιέζατε καιρό. Τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να δράσετε με εγκράτεια και ορθολογισμό. Επισήμανση: Όταν γνωρίζετε τη σκιώδη πλευρά του εαυτού σας, δημιουργείτε μια βαθιά, ειλικρινή σχέση με το σύντροφό σας και με τον εαυτό σας.

Υδροχόος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ώρα για δύο! Με την πανσέληνο να φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, ψάχνετε μια ένωση ψυχής, κάποιον/α που σας συμπληρώνει. Το θέμα αυτού του μήνα είναι εντελώς διαφορετικό και έρχεται σε αντίθεση με την ανεξάρτητη και φιλελεύθερη φύση σας. Αναζητάτε τώρα μια σοβαρή σχέση με εξελικτική προοπτική, κάνοντας κινήσεις και σχέδια για το μέλλον. Η αλήθεια είναι ότι η ελευθερία είναι λίγο πολύ μια ψευδαίσθηση ούτως ή άλλως. Η δέσμευση με κάποιον άλλον (και ιδιαίτερα με το σωστό άτομο) είναι ένας όμορφος τρόπος για να τη βρείτε. Αν ήσασταν υπέρμαχοι της εργένικης ζωής, το φεγγάρι θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι το μόνο που καταφέρατε είναι να κλειστείτε στη δική σας φυλακή.

Advertisements

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ίσως να σκέφτεστε: «Τι πρέπει να κάνω για να φτιάξω μια υγιή σχέση»; Με την πανσέληνο να φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, έχετε μια συνεργατική και χαρούμενη διάθεση, είστε γενναιόδωροι, δεν ασχολείστε και τόσο με τους φόβους που κόβουν τα φτερά σας από καιρό σε καιρό. Αν είστε ενθουσιασμένοι και υπάρχει αμοιβαιότητα συναισθημάτων, οδεύετε προς μία επίσημη συντροφικότητα. Αν όμως συνειδητοποιήσετε ότι δεν υπάρχει ισορροπία του «δούναι και λαβείν» ή διαφορετικό σύστημα αξιών, προσέξτε πριν κάνετε το επόμενο βήμα! Το σύμπαν θα σας τιμωρήσει! Θα ήταν καλύτερο να τραβήξετε χωριστούς δρόμους αν νιώθετε ότι αυτή η σχέση έχει κάνει τον κύκλο της και δεν έχει να σας προσφέρει τίποτα πια.

Ιχθύς:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αν ένας/μία πρώην επανεμφανιστεί στη ζωή σας αυτό το μήνα και έχετε την αίσθηση ότι κάτι δεν είναι σωστό ή δεν πάει καλά, αλλά δεν μπορείτε να προσδιορίσετε τι ακριβώς είναι, ο ανάδρομος Ερμής και η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας σας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Ίσως τώρα έλθετε σε επαφή με τα βάθη του υποσυνειδήτου σας, με βαθιές φοβίες, αυταπάτες και συναισθηματικά μπλοκαρίσματα του παρελθόντος, αλλά το σύμπαν σας καλεί να τα επεξεργαστείτε και να τα αφήσετε πίσω σας οριστικά. Ο ύπνος σας μπορεί να είναι διαταραγμένος καθώς είστε πολύ ευαίσθητοι στις μεταφυσικές ενέργειες και τα σημάδια από τον πνευματικό κόσμο. Ή ίσως πολεμάτε έναν παλιό ψυχολογικό δαίμονα και αισθάνεστε σαν να είστε κάτω από ένα βάρος εκατό τόνων. Το βαθύ μήνυμα; Αφήστε την παλιά σας ζωή, τότε θα καταφέρετε να ξεκινήσετε μια νέα.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Σας αρέσει να παρέχετε τους στιβαρούς ώμους σας στον αγαπημένο σας, αλλά προσέξτε να μην χάσετε την ισορροπία σας από το βάρος! Μην ξεχάσετε να μιλήσετε και να ζητήσετε ό, τι χρειάζεστε. Ο ανάδρομος Ερμής και η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας σας ωθούν να επικοινωνήσετε με ειλικρίνεια και να φέρετε στο φως βαθιά θαμμένα συναισθήματα, αυτό θα σας απαλλάξει από οποιεσδήποτε ψυχικές επιβαρύνσεις. Ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνετε κάποιες βασικές αλλαγές στη σχέση σας, ειδικά εάν η τρέχουσα δυναμική της σας αφήνει ένα αίσθημα πόνου και δυσαρέσκειας. Τώρα συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να κάνετε κάτι για να μη σας θεωρεί ο αγαπημένος σας δεδομένους. Είναι πάρα πολύ εύκολο να θάψετε μέσα σας τη θλίψη σας και να χάσετε το δρόμο. Θα πρέπει όμως να κινητοποιηθείτε!

πηγή

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα