Μην χασετε

Αυτές είναι οι αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για τον μήνα Φεβρουάριο 2020

Ζώδια : Αυτές είναι οι αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για τον μήνα Φεβρουάριο 2020

Κριός

Ξεκινήστε να κάνετε όνειρα στην αγάπη και σχεδιάστε από σήμερα! Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας η ζωή σας γίνεται πιο διασκεδαστική, έχετε τόσες ∈ρωτικές ευκαιρίες και είστε έτοιμοι να κάνετε μια νέα αρχή. Τα βρίσκετε με τον εαυτό σας, έχετε αυτοπεποίθηση και εξορμάτε στο παιχνίδι της αποπλάνησης. Έχετε στο μυαλό σας να ξεκινήσετε μια μεγάλη επιχείρηση; Η υπομονή σας ανταμείβεται καθώς ο Άρης κινείται στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Τώρα είστε περισσότερο ανεκτικοί όταν πρόκειται για γραφειοκρατία ή για τους ανθρώπους που σας βοηθούν στην ανάβασή σας. Έχετε τη διάθεση να πάρετε πρωτοβουλίες και έτοιμοι να κάνετε χρονοδιαγράμματα και εκτελεστικά σχέδια. Εξάλλου, περιμένατε πολύ καιρό για να δείτε τα σχέδιά σας να υλοποιούνται.

Advertisements

Δεν μπορείτε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας, πλέετε σε μια σχεδία στον ωκεανό καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον ∈ρωτικό πέμπτο οίκο σας, φέρνοντας στο φως ορισμένα ευαίσθητα συναισθήματα. Δεν μπορείτε πλέον να κρατήσετε μέσα σας κάποια ενοχλητικά ζητήματα στη σχέση σας. Οι συναισθηματικές ανάγκες σας ικανοποιούνται; Απαιτείτε τώρα περισσότερο χρόνο, προσοχή και επιβεβαίωση από τον αγαπημένο σας, ωστόσο, αν δεν τα παίρνετε, δεν μπορείτε πλέον να έχετε ένα ψεύτικο χαμόγελο στο πρόσωπό σας δείχνοντας ότι είστε ευτυχισμένοι. Επίσης, αν έχετε κάνει το λάθος να τρέχετε στον αγαπημένο σας, μην τον κατηγορείτε που δεν σας το έχει αναγνωρίσει.

Ακούστε το δικό σας ένστικτο και όχι ό, τι σας λένε οι άλλοι. Η νέα Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής ενεργοποιούν τον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και σας ζητούν να δώσετε χρόνο και χώρο στον εαυτό σας προκειμένου να αποσαφηνίσετε την πορεία της ζωής σας. Τώρα έχετε ένα δικό σας μοναδικό τρόπο που λαμβάνετε τα μηνύματα που σας στέλνουν οι άλλοι γύρω σας. Η διαίσθησή σας δεν πρόκειται να είναι λανθασμένη, έτσι συντονιστείτε με αυτήν. Φροντίστε τον εαυτό σας ασχολούμενοι με δραστηριότητες που σας ξεκουράζουν και σας χαλαρώνουν, θα πάρετε τις καλύτερες αποφάσεις. Οι σπόροι που φυτεύονται αυτό το μήνα γύρω από την πνευματικότητα, τη θεραπεία των πληγών της ψυχής σας και τη συμπόνια θα ανθίσουν τους επόμενους έξι μήνες.

Ταύρος

Δεν θέλετε να μεταφέρετε τον πόνο του παρελθόντος στην επόμενη σχέση σας. Η Αφροδίτη κινείται στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και παίρνει μαζί της τη θλίψη που σας απασχολούσε τον τελευταίο καιρό. Αναζητάτε περισσότερο ύπνο από το συνηθισμένο, αλλά τα όνειρά σας θα είναι συναρπαστικά και προφητικά. Καταγράψτε τα, έχουν ένα σημαντικό μήνυμα να σας προσφέρουν. Βγείτε έξω, διασκεδάστε και κάνετε ένα ταξίδι! Ο Άρης κινείται στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών, αλλάζοντας την καθημερινή ρουτίνα σας, τώρα απολαμβάνετε την περιπέτεια και το απροσδόκητο. Ένα μακρινό ταξίδι ή η πεζοπορία θα αναζωπυρώσει το πάθος σας για τη ζωή. Ίσως ακόμα και να μάθετε κάτι καινούργιο όσον αφορά την εργασία σας κι αυτό σας ανεβάζει ακόμα πιο ψηλά!

Βρείτε χρόνο για την οικογένειά σας και τους στενούς φίλους σας. Η πανσέληνος φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και σας φέρνει πίσω στην εστία σας. Ακόμα κι αν δεν έχετε το χρόνο να μαγειρέψετε ένα γεύμα, θα σας κάνει πολύ καλό να έχετε τους οικείους ανθρώπους γύρω σας και να ξεφύγετε από την έντονη εστίαση στην καριέρα σας. Εάν θέλετε να αλλάξετε κατοικία, θα μπορούσατε να ακούσετε κάποιες πληροφορίες σχετικά για ένα διαθέσιμο σπίτι ή ίσως εμπνευστείτε να κάνετε κάποια αναδιαμόρφωση στο δικό σας σπίτι. Οι γυναίκες και οι συγγενείς σας θα μπορούσαν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στα επερχόμενα γεγονότα αυτής της πανσελήνου.

Νέες φιλίες και ομαδικά έργα σας φέρνει η νέα Σελήνη στον ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, ενσωματώνεστε σε μια νέα δυναμική ομάδα ή κάνετε νέες φιλίες. Μπορεί να εργάζεστε με μια ομάδα για ένα κοινό όραμα ή να κάνετε μια νέα συνεργασία. Θα επιτύχετε πολλά περισσότερα αν βρείτε τους ομοϊδεάτες σας, γι’ αυτό αδράξτε αυτή την ευκαιρία και κάντε νέους συμμάχους. Ωστόσο, με τον επικοινωνιακό Ερμή ανάδρομο στον ίδιο τομέα του χάρτη σας, η πρόοδος ενός ομαδικού έργου μπορεί να καθυστερήσει ή τα άτομα να μη μπορούν να συνεργαστούν ή η εξέλιξη να μην είναι αυτή που θα επιθυμούσατε. Θα μπορούσαν να υπάρξουν προβλήματα με την τεχνολογία, οπότε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί εάν ξεκινάτε μια επιχείρηση στο διαδίκτυο.

Δίδυμοι

Ο ρυθμός της κοινωνικής ζωής σας επιταχύνεται καθώς η Αφροδίτη κινείται στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της τεχνολογίας. Αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για την ανάπτυξη μιας εφαρμογής ή μιας ψηφιακής επιχείρησης ή πώλησης αγαθών διαμέσου του διαδικτύου. Ή ακόμα μπορεί να βρείτε μια νέα αγάπη μέσω των φίλων σας ή του online dating. Κάντε ενδελεχή έρευνα πριν συνενώσετε τους οικονομικούς πόρους σας ή πείτε ότι βρήκατε τη μεγάλη αγάπη, είναι το αίτημα του Άρη στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και του πάθους. Κάτω από αυτή τη δυναμική επιρροή θα πρέπει να συλλέξετε πληροφορίες πριν κινηθείτε, γνωρίζοντας βαθιά ότι ίσως να υπάρχει κάτι κρυμμένο που δεν σας αρέσει.

Η πανσέληνος φωτίζει τον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να φέρει στο προσκήνιο μερικές σημαντικές ειδήσεις. Περιμένατε καιρό κάποια πληροφορία γύρω από μια σημαντική κατάσταση (με κομμένη την ανάσα); Λοιπόν, τώρα τα κομμάτια του παζλ αρχίζουν να συμπληρώνονται. Οι πληροφορίες αυτές θα έρθουν μέσω μηνύματος ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ακόμα και μέσω τρίτων προσώπων και θα μπορούσαν να αλλάξουν την πορεία δράσης σας. Γεγονότα που θα συμβούν σε αυτή την πανσέληνο θα μπορούσαν ακόμη και να αφορούν έναν αδελφό ή τους γείτονές σας.

Πού πρέπει να εστιάσετε τις προσπάθειές σας; Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και σας προικίζει με θάρρος και δύναμη να πετύχετε τους επαγγελματικούς στόχους σας. Προαναγγέλλει αναγνώριση και δόξα, αλλά λάβετε υπόψη σας ότι έχετε μπροστά σας έξι μήνες μέχρι την ολοκλήρωσή τους. Μια επισήμανση: Ο ανάδρομος Ερμής στον ίδιο τομέα του χάρτη σας θα μπορούσε να καθυστερήσει τις προσπάθειές σας, αλλά θα φτάσουν τελικά τα σχέδιά σας στη γραμμή τερματισμού. Προσέξτε τι στέλνετε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εταιρείας σας, μην αφήνετε να διαρρεύσουν προσωπικά δεδομένα. Εκφράστε τη δυσαρέσκειά σας για τον προϊστάμενό σας στο προσωπικό σας e-mail ή, ακόμα καλύτερα, όταν βγείτε με τους φίλους σας (όχι τους συναδέλφους σας) για ποτό.

Advertisements

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος

Τώρα είναι η ώρα σας πραγματικά να στοχεύσετε ψηλά, καθώς η Αφροδίτη κινείται στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Τίποτα και κανείς δεν σας σταματά προκειμένου να δραστηριοποιηθείτε για την αναγνώριση και την επαγγελματική άνοδο, οδεύετε κατευθείαν στο στόχο σας και βγαίνετε νικητές. Έχετε μια εντυπωσιακή παρουσία και ιδέες που θαυμάζουν οι ανώτεροί σας. Με τον Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, ίσως νιώσετε άγχος και πίεση σε μια συνεργασία σας ή μπορεί να θέλετε να επισπεύσετε να κάνετε τα πράγματα επίσημα. Προσέξτε να μη γίνετε πολύ πιεστικοί, αλλά σίγουρα γνωστοποιήστε τις προθέσεις σας. Η αυταρχικότητα και η σκληρότητα θα επιφέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκετε.

Η σταθερότητα στις σχέσεις σας και η συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια είναι τώρα η ύψιστη προτεραιότητά σας καθώς η πανσέληνος φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και των αξιών. Θα μπορούσατε να λάβετε μια προσφορά εργασίας που είναι πιο εναρμονισμένη με τις αξίες σας και σας προσφέρει περισσότερα χρήματα. Εάν νιώθετε ότι δεν υπάρχει εξελικτική πορεία στην τρέχουσα εργασία σας, θα μπορούσατε να κάνετε μια αποφασιστική κίνηση και να φύγετε. Ελέγξτε τις βασικές σας αξίες, η εργασία που παρέχετε τώρα πραγματικά σημαίνει κάτι για σας; Εάν όχι, θα πρέπει να γίνουν ορισμένες αλλαγές.

Φτιάξτε τις βαλίτσες σας και ξεκινήστε για τη μεγάλη περιπέτειά σας. Η νέα Σελήνη στον επεκτατικό, κοσμικό και διεθνή ένατο οίκο σας σάς πάει σε ένα μακρινό ταξίδι, ίσως πραγματοποιήσετε ένα μεγάλο σας όνειρο, όπως να γίνετε επιχειρηματίες ή να σπουδάσετε σε άλλη πόλη ή ακόμα και στο εξωτερικό. Εάν οι πρωτοβουλίες σας καθυστερήσουν από τον ανάδρομο Ερμή στον ίδιο τομέα του χάρτη σας, μην φοβηθείτε: Ίσως χρειαστεί να κόψετε ταχύτητα. Τα αποτελέσματα της νέας Σελήνης έχουν εμβέλεια έξι μηνών και εκδηλώνονται στην αντίστοιχη πανσέληνο. Το καλοκαίρι θα μπορούσατε να δείτε λαμπρά αποτελέσματα μέσω νέων διασυνδέσεων, ή μεγάλων ιδεών, πραγματοποιούνται αυτά που ονειρεύεστε τώρα.

Λέων

Υπάρχει ακόμα χρόνος για ένα περιπετειώδες ταξίδι! Με την Αφροδίτη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας στόχος σας είναι η εξερεύνηση και η περιπέτεια, ίσως ακόμα σχεδιάσετε ένα ταξίδι, είτε μόνοι, είτε με τον αγαπημένο σας. Προειδοποίηση: Συμπεριφερθείτε με διακριτικότητα και καλοπροαίρετα και φροντίστε τα λόγια σας να μη χρειάζονται μετάφραση. Υιοθετείτε μια νέα καθημερινή ρουτίνα καθώς ο Άρης κινείται στον καθημερινό έκτο οίκο σας. Έχετε συνέπεια σε ό, τι κάνετε, ίσως αποφασίσετε ότι πρέπει να βάλετε επιτέλους τη ζωή σας σε τάξη. Όσον αφορά την υγεία σας, πρέπει να την φροντίσετε, αλλά αυτό δεν σημαίνει περιορισμούς, αλλά ότι θα θέσετε κάποιους σοβαρούς στόχους που αφορούν την άσκηση ή την υγιεινή διατροφή.

Έφτασε η δική σας μεγάλη στιγμή αυτό το μήνα. Η πανσέληνος στέλνει το λαμπερό φως της στο πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, και είστε στο προσκήνιο χωρίς καμία αμφιβολία. Προτεραιότητα έχουν τώρα οι προσωπικές σας ανάγκες, τα έργα και τα όνειρά σας. Αν βάλετε μπροστά τους δικούς σας στόχους, αυτή η πανσέληνος σας δίνει μια τεράστια ώθηση, δεν είστε εδώ για να ζήσετε τη ζωή των άλλων. Οπότε αναρωτηθείτε: «Πώς μπορώ να διεκδικήσω περισσότερα»; Αυτός είναι μήνας θάρρους και τόλμης να ζητήσετε αυτό που θέλετε. Έχετε αυτοπεποίθηση και είστε σίγουροι για τον εαυτό σας, ίσως θελήσετε ακόμη και να κάνετε μια καίρια αλλαγή στην εμφάνισή σας.

Διερευνήστε σε βάθος την ∈ρωτική σας ζωή, τα οικονομικά σας και την ιδιοκτησία σας. Η νέα Σελήνη φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας και των κοινών οικονομικών πόρων, έτσι νιώθετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά με κάποιον/α ή να συγχωνεύσετε τους οικονομικούς πόρους σας. Εάν οι προσπάθειές σας για συνένωση χρημάτων για επαγγελματικούς σκοπούς ή για την αγάπη ανασταλούν εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή στον ίδιο τομέα του χάρτη σας, το φεγγάρι σας δίνει το πράσινο φως για να προχωρήσετε εντός έξι μηνών. Με τον ανάδρομο Ερμή επανεξετάζετε την οικειότητα που υπάρχει με κάποιον/α, μια προσοδοφόρα συμφωνία ή ένα θέμα ιδιοκτησίας, π.χ. η πώληση του σπιτιού σας σας φαινόταν η σωστή κίνηση, αλλά τώρα δεν είστε και τόσο σίγουροι.

Παρθένος

Η ζήλια και η κτητικότητα δεν είναι συνήθως χαρακτηριστικά του ήρεμου και ψύχραιμου ζωδίου σας, αλλά με την Αφροδίτη στον κακεντρεχή όγδοο οίκο σας, το σύμπαν σας βάζει τρικλοποδιά. Μην πέσετε στην παγίδα της ζήλιας και αποστασιοποιηθείτε από … επικίνδυνες και κρυφές σχέσεις, στρέφοντας την προσοχή σας προς τους ανθρώπους που μπορούν πραγματικά να σας δώσουν την ψυχή τους. Επιπλέον, ο Άρης κινείται στον ∈ρωτικό πέμπτο οίκο σας και σας κάνει να βιάζεστε στην αγάπη. Μπορεί να αισθάνεστε περισσότερο κοινωνικοί, έχετε ενέργεια και λάμψη αλλά τα προσωπικά σας πάθη δεν είναι καλός σύμβουλος στην αγάπη. Εάν κάποιος/α σας κάνει να θέλετε να τον … πυροβολήσετε, προσέξτε!

Πρέπει να βγείτε από τους καπνούς! Με την πανσέληνο στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας απαιτείται περισσότερη χαλάρωση και ξεκούραση. Η ενασχόληση με την πνευματικότητα θα σας βοηθήσει στη διαδικασία της απομάκρυνσης των ξεπερασμένων καταστάσεων, σχέσεων και μοτίβων που σας κρατούν πίσω. Μην ενοχλείστε αν προσπαθείτε ακόμη να διατηρήσετε τους συνηθισμένους τρόπους που σας επιβάλλουν οι υποχρεώσεις σας ή αν απογοητεύσετε τους ανθρώπους που προσπαθείτε να βοηθήσετε. Να είστε γενναιόδωροι, σίγουρα, αλλά μόνο αν αξίζει να δώσετε τη συμπόνια σας. Διαφορετικά, εξοικονομήστε ενέργεια επειδή θα είστε πιο κουρασμένοι από το συνηθισμένο.

Advertisements

Μήπως βαδίζατε στην ομίχλη με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη σας; Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και είστε διατεθειμένοι να κάνετε μια νέα αρχή, αποσαφηνίζοντας ό, τι ήταν στο σκοτάδι. Αλλά προσοχή: Με τον ανάδρομο Ερμή στον ίδιο τομέα του χάρτη σας, ίσως τα πράγματα να μη ξεκαθαριστούν αυτό το μήνα. Τα αποτελέσματα αυτής της νέας Σελήνης θα τα δείτε εντός έξι μηνών, αν φυσικά κάνετε κι εσείς τις προσπάθειές σας. Με τον ανάδρομο Ερμή ίσως πιστέψετε λανθασμένα ότι οι άλλοι γύρω σας επιδιώκουν να αποστασιοποιηθούν από κοντά σας ή να είναι επικεντρωμένοι περισσότερο στον εαυτό τους. Απλά περιμένετε.

Ζυγός

Αποφασίστε επιτέλους να κάνετε εκκαθάριση στην ψυχή σας από μη υγιείς σχέσεις και ανοίξτε την καρδιά σας σε κάποιον/α που μπορεί να σας προσφέρει συντροφικότητα και να αναλάβει τα ηνία της σχέσης με τη δυναμικότητά του. Η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, φέρνει μια δυναμική ενέργεια στην ∈ρωτική σας ζωή, με σταθερότητα και διάρκεια. Με τον Άρη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογενειακής σας ζωής, αυξάνονται οι ευθύνες στο σπίτι σας, με τα παιδιά σας, τα μέλη της οικογένειάς σας και τους συγγενείς σας, δημιουργώντας άγχος και πίεση να ανταπεξέλθετε σε όλες αυτές τις υποχρεώσεις σας. Παράλληλα, έχετε να αντιμετωπίσετε μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο στην καριέρα σας. Μπορείτε όμως να ισορροπήσετε τα πράγματα με τη δύναμη και την ενεργητικότητά σας.

Οι καινοτόμες ιδέες σας αξίζουν πολλά κι αυτό κάνει τους ανθρώπους να συρρέουν δίπλα σας. Η πανσέληνος φωτίζει τον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας και φέρνει νέα άτομα στη ζωή σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε άτομο που γνωρίζετε είναι υποψήφιος για φίλος ή συνεργάτης. Θα πρέπει να εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος διανοητικά και να έχετε ζήλο για δημιουργικότητα, πράγμα το οποίο μπορεί να γίνει λίγο περίπλοκο στην πορεία της γνωριμίας. Με το να είστε ειλικρινείς και πάνω απ’ όλα ο πραγματικός εαυτός σας, θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε αληθινούς φίλους και συνεργάτες που σας κάνουν ευτυχισμένους.

Γιατί να μην κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην καθημερινή σας ζωή; Η νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της οργάνωσης, σας βοηθά να ξεκινήσετε νέες καθημερινές συνήθειες ή ακόμα και να κάνετε δίαιτα ή να πάτε στο γυμναστήριο. Μην παρεκκλίνετε από τους στόχους σας αν ο ανάδρομος Ερμής στον ίδιο τομέα του χάρτη σας ανατρέψει κάποια από τα σχέδιά σας ή φέρει καθυστερήσεις. Αν τώρα ξεκινήσετε ένα νέο πλάνο διατροφής, ένα λεπτομερές έργο στην εργασία σας ή γυμναστήριο, μην απογοητεύεστε, εντός έξι μηνών θα έχετε τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Δεδομένου ότι ο έκτος οίκος διέπει την υπηρεσία, μπορεί να προσλάβετε ένα νέο βοηθό ή έναν πάροχο υπηρεσιών (όπως για παράδειγμα, μία μπέιμπι σίτερ, έναν υπάλληλο ή μια εταιρεία καθαρισμού) ή να δημοσιεύσετε μια αγγελία στα κοινωνικά δίκτυα.

Σκορπιός

Φροντίστε τον εαυτό σας. Η Αφροδίτη κινείται στον έκτο οίκο σας, της υγείας σας, και σας ζητά έναν πιο υγιή τρόπο ζωής. Αντικαταστήστε τις παγωμένες μαργαρίτες σας με χυμούς και βρείτε μια άσκηση που σας εμπνέει πραγματικά (και όχι κάποια που την αισθάνεστε σαν αγγαρεία). Κοινωνικοποιήστε μέσα στην εργασία σας και επικεντρώνεστε τώρα περισσότερο σε έντονες δραστηριότητες. Ο Άρης κινείται στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας φέρνοντας στο προσκήνιο τις φιλοδοξίες σας γύρω από ένα συγγραφικό έργο ή τη διδασκαλία ή μια δημόσια ομιλία ή απλά σας κάνει να προχωρήσετε πιο παραγωγικά σε συζητήσεις και συναντήσεις με συναδέλφους και φίλους με τους οποίους σας συνδέουν κοινές ιδέες.

Αποδεχτείτε τη δόξα και τα μεγαλεία, σας αξίζουν! Με την πανσέληνο στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας λαμβάνετε αναγνώριση για όλες τις επαγγελματικές σας προσπάθειες, έχετε την επικύρωση μέσω ενός λαμπρού πακέτου οικονομικών παροχών ή γίνεστε ο ηγέτης ενός τμήματος στην εταιρεία σας. Ξεκινά πραγματικά η επαγγελματική επιτυχία σας καθώς έχετε αποκτήσει εντυπωσιακές εμπειρίες και γνώση. Έχετε εξουσία και μην το ξεχνάτε! Εάν αντίθετα, δεν είστε ενθουσιασμένοι με την καριέρα σας, μπορεί να αποφασίσετε ότι ήρθε η ώρα να αλλάξετε πορεία. Εάν πάλι σας τραβάει μια συγκεκριμένη εργασία αλλά δεν ξέρετε πως να προχωρήσετε, συμβουλευτείτε πιο έμπειρα άτομα για να σας καθοδηγήσουν.

Ζείτε το όνειρο και τη φαντασία, ο ρομαντισμός και οι ευαισθησίες σας αυξάνονται χάρη στη νέα Σελήνη στον ∈ρωτικό πέμπτο οίκο σας. Είναι υπέροχο να έχετε κάποιον/α δίπλα σας ο οποίος μπορεί να ακολουθήσει τα όνειρά σας, έτσι το φεγγάρι σας βοηθά να συναντήσετε ένα πρόσωπο που νιώθετε διαισθητικά ότι σας συνδέουν πολλά. Ο ανάδρομος Ερμής στον ίδιο τομέα του χάρτη σας θα μπορούσε να σας φέρει μια παλιά αγάπη ή απλά νιώθετε νοσταλγία για όσα είχατε ζήσει στο παρελθόν. Μη βιάζεστε και κάνετε όνειρα, απλά διατηρήστε την επαφή για να αποφύγετε τη σύγχυση. Αγαπάτε με πάθος αλλά δεν θα θέλατε να απορριφθείτε για δεύτερη φορά. Βάλτε τη λογική και μην περπατάτε με το κεφάλι σας στα σύννεφα.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης

Το αστέρι σας λάμπει ψηλά στον ουρανό καθώς η Αφροδίτη κινείται στον ∈ρωτικό πέμπτο οίκο σας. Αναμείνατε άφθονο φλερτ και διασκέδαση, προώθηση των ταλέντων σας και αυξημένη δημιουργικότητα. Αυτός είναι ένας μήνας για την ανάπτυξη μιας νέας ∈ρωτικής σχέσης. Αν είστε σε σχέση, επαναφέρετε το πάθος και διασκεδάζετε μαζί. Με τον Άρη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, ίσως νιώσετε πίεση και άγχος στην οικονομική ζώνη εξαιτίας απρόβλεπτων δαπανών. Ο Άρης όμως προσθέτει δύναμη και συνετές κινήσεις για να πάρετε αυτό που θέλετε στην εργασία σας, οπότε μην χάνετε χρόνο. Έχετε τώρα την αποφασιστικότητα και το θάρρος να ζητήσετε αύξηση, προαγωγή, ευέλικτο ωράριο καθώς και περισσότερη δύναμη στη λήψη καίριων αποφάσεων.

Είναι καιρός να φύγετε μακριά από την πόλη σας. Η πανσέληνος φωτίζει τον ένατο οίκο σας, της περιπέτειας και των ταξιδιών στο εξωτερικό, έτσι ήρθε η ώρα να πετάξετε ψηλά στον ουρανό. Ακόμη και αν μείνετε στην πόλη σας, η ψυχή σας είναι έτοιμη να ξεκινήσει το ταξίδι που ονειρεύεστε. Διευρύνετε τους ορίζοντές σας με κάθε τρόπο. Αυτός είναι ένας σημαντικός μήνας για να ασχοληθείτε με κάποιον που έχει πολιτιστικό υπόβαθρο διαφορετικό από το δικό σας, καθώς έχετε πολλά να μάθετε, από τη φιλοσοφία της ζωής του μέχρι τον τρόπο που μεγάλωσε. Αρχίστε να μοιράζεστε τα όνειρά σας με τους άλλους, θα αποκομίσετε πολλά από τις εμπειρίες τους.

Αναζητάτε τη θαλπωρή και την οικειότητα με τους αγαπημένους σας και θα τα νιώσετε αυτό το μήνα χάρη στη νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Το φεγγάρι φέρνει μια φρέσκια ενέργεια σε όλα τα πράγματα που σχετίζονται με το σπίτι σας και την οικογένειά σας. Εάν σκέφτεστε μια μετακίνηση ή μια ανακαίνιση, αυτό το μήνα μπορείτε να κινηθείτε. Εάν υπήρχαν διαμάχες με τα μέλη της οικογένειάς σας, ο ανάδρομος Ερμής στον ίδιο τομέα του χάρτη σας σας βοηθά να κάνετε μια νέα αρχή. Δεδομένου ότι η νέα Σελήνη έχει έναν κύκλο ανάπτυξης έξι μηνών, ίσως απλώς να αρχίσετε να απεικονίζετε τη νέα σας κατοικία, οπότε δεν χρειάζεται να βιαστείτε. Ορίστε μερικούς στόχους και παρακολουθήστε τους να ξεδιπλώνονται στην αντίστοιχη πανσέληνο.

Αιγόκερως

Το σπίτι και η οικογένειά σας είναι μέσα στην καρδιά σας καθώς η Αφροδίτη κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με το σπίτι που μένετε, περνάτε το χρόνο σας στην αναζήτηση ενός χώρου που τον αισθάνεστε σαν το καταφύγιό σας. Ίσως ακόμα διευθετήσετε ένα ζήτημα που αφορά την ακίνητη περιουσία σας. Ετοιμαστείτε να υλοποιήσετε τους φιλόδοξους στόχους σας! Ο Άρης επισκέπτεται τον πρώτο οίκο σας, του εαυτού σας, και νιώθετε έντονη ενεργητικότητα και δύναμη να πάρετε στα χέρια σας τη ζωή σας. Ο Άρης επίσης σας δίνει την ώθηση να οδηγήσετε εσείς τα πλήθη και φυσικά να εισπράξετε αναγνώριση για τις ικανότητές σας.

Όχι μόνο μπορείτε τώρα να εξετάσετε πιο βαθιά όποιον και ό, τι πραγματικά έχει σημασία για εσάς, αλλά έχετε και την ικανότητα να πάρετε την υποστήριξη που χρειάζεστε. Η πανσέληνος φωτίζει το μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας και στρέφει την προσοχή σας στις σημαντικές σχέσεις σας, την ικανότητά σας να δημιουργείτε σταθερότητα, τη δύναμη και τις αντοχές σας. Είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο, αφιερώστε χρόνο για να ακούσετε τους άλλους και να αποσαφηνίσετε τα πιο περίπλοκα ψυχολογικά τους κίνητρα. Μόλις καταλάβετε τις ανάγκες τους, θα είναι ευκολότερο να ενώσετε τις δυνάμεις σας. Το φεγγάρι σας βοηθά να φτάσετε σε ένα υψηλότερο επίπεδο διανοητικά.

Εμπνευσμένες σκέψεις και νέες ιδέες κάνουν τους άλλους να θέλουν να βρίσκονται δίπλα σας χάρη στη νέα Σελήνη στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας. Κάνετε όνειρα, σκέφτεστε πώς θα υλοποιήσετε τα μεγάλα σας σχέδια. Μόνο μια προειδοποίηση με αυτά τα μεγάλα σχέδια: Με τον ανάδρομο Ερμή στον ίδιο τομέα του χάρτη σας, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τυχόν εκτοξεύσεις ή νέα ξεκινήματα. Κανονικά, όλα θα πήγαιναν καλά σε αυτή τη νέα Σελήνη, αλλά οι αντίξοες συνέπειες του ανάδρομου Ερμή θα μπορούσαν να δημιουργήσουν κάποια ενοχλητικά λάθη, όπως να μην ληφθούν τα μηνύματά σας ή να πάνε σε άλλον παραλήπτη. Κάντε διπλό και τριπλό check πριν κάνετε το ντεμπούτο σας.

Υδροχόος

Η ζωή είναι ωραία μόνο αν ξέρετε πως να διασκεδάσετε. Με την Αφροδίτη στον κοινωνικό τρίτο οίκο σας, γίνεστε μια κοινωνική πεταλούδα, πηγαινοέρχεστε σε ποικίλες κοινωνικές εκδηλώσεις. Δεν θα έχετε ούτε ένα βράδυ για τον εαυτό σας αυτό το μήνα, αλλά αυτό θα σας αρέσει. Εξοικονομήστε χώρο στο πρόγραμμά σας για τον αγαπημένο σας ή για την καλλιέργεια μιας νέας φιλίας καθώς και την ενίσχυση μιας παλιάς. Αν προσπαθείτε να βρείτε τη δύναμη να ξεφύγετε από μια επώδυνη κατάσταση του παρελθόντος, ο Άρης στο δωδέκατο οίκο σας, της θεραπείας, είναι εδώ, κοντά σας, για να επουλώσετε τις πληγές σας, να θεραπεύσετε την ψυχή σας, να κάνετε διαλογισμό και εσωτερική ενδοσκόπηση.

Έφτασε η στιγμή να δεσμευτείτε και να συνεργαστείτε! Η πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, έτσι εάν έχετε προσπαθήσει για να λειτουργήσει αρμονικά η σχέση σας ή μια συνεργασία σας, αναμείνατε μια αρμονική εξέλιξη. Η ένωση με μια ψυχή που σας συμπληρώνει, προσωπικά ή επαγγελματικά, θα βοηθήσει στην προώθηση των στόχων σας καθώς και την επαγγελματική πρόοδό σας. Αν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη σας, τώρα συνειδητοποιείτε ότι τα μονοπάτια σας δεν μπορούν να συναντηθούν και κινείστε σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να σας βοηθήσει να φύγετε και να κλείσετε την πόρτα πίσω σας μια για πάντα.

Χρήματα σας έρχονται, αλλά μην τα χάσετε. Αυτός είναι ένας πολύ καλός μήνας για εισροή χρημάτων, χάρη στη νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών. Είστε προσγειωμένοι και οργανωμένοι, έτοιμοι να φτιάξετε ένα απλό οικονομικό σχέδιο ή να φέρετε εις πέρας ένα έργο που απαιτεί δύσκολη προσπάθεια. Αλλά είναι επίσης και ένας μήνας που πρέπει να δώσετε προσοχή στα χρήματά σας και τις δαπάνες σας και να εστιαστείτε στο να βρείτε να κάνετε την εργασία που αγαπάτε. Με τον ανάδρομο Ερμή στον ίδιο τομέα του χάρτη σας, ίσως να πιστεύετε στα θαύματα, αλλά τα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα, εάν επανεξετάσετε την τρέχουσα οικονομική σας κατάσταση.

Ιχθείς

Τι κάνετε για να έχετε περισσότερα χρήματα; Η Αφροδίτη κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και σας ζητά να θέσετε υπό έλεγχο κάποιες από τις δαπάνες σας. Το θέμα δεν είναι η στέρηση, αλλά να δημιουργήσετε μια αίσθηση ασφάλειας και οικονομικής σταθερότητας με την οικοδόμηση μιας σταθερής ροής εσόδων-εξόδων. Εάν είστε στο κυνήγι μιας πιο επικερδούς εργασίας, η Αφροδίτη σας προσφέρει την ευλογία της για να εντυπωσιάσετε με τη συνέντευξή σας. Με τον Άρη στον ομαδικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας είστε στην πρώτη γραμμή μιας ομάδας, συσπειρώνετε τους φίλους σας για να διασκεδάσετε και να δείτε μαζί την ανατολή του ηλίου. Προσέξτε όμως γιατί μπορεί να αισθάνεστε ότι ο καθένας θέλει ένα κομμάτι από το χρόνο σας αμέσως, και απλά εσείς δεν θα μπορείτε να τους ικανοποιήσετε όλους!

Ακολουθήστε μια πιο υγιεινή διατροφή. Ακόμα κι αν νιώθετε συναισθηματικό βάρος, μην το ρίξετε στο φαγητό και το ποτό, είναι η συμβουλή της πανσελήνου στον έκτο οίκο σας, της υγείας. Η διατήρηση μιας ισορροπημένης διατροφής θα βοηθήσει την υγεία σας αλλά αν βρίσκεστε σε ένα συνεχές φαγοπότι, πώς θα αισθάνεστε καλά; Μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε με κάποιο εργασιακό χάος που σχετίζεται με υποχρεώσεις ή με πράγματα που δεν είναι και τόσο διασκεδαστικά. Και μην ξεχάσετε να πάτε στο γυμναστήριο, η γυμναστική μπορεί να μειώσει το άγχος σας και να σας κάνει πιο παραγωγικούς στην εργασία σας, για να μην αναφέρουμε ότι θα είστε η πιο ευχάριστη παρέα στα πάρτι.

Κάνετε το μεγάλο ντεμπούτο σας καθώς η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας φωτίζει την προσωπική σας ταυτότητα και τους προσωπικούς στόχους σας. Σας δίνεται μια φανταστική ευκαιρία να αξιοποιήσετε την πρόοδο και την ανάπτυξη που σημειώσατε τον τελευταίο καιρό, να προχωρήσετε με τα πιο αγαπημένα σας όνειρα, θέτοντας σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες. Κάποια όμως από αυτά τα σχέδιά σας ίσως να εκτροχιαστούν ή απλά να καθυστερήσουν από τον επικοινωνιακό Ερμή που γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σας, καθιστώντας δύσκολο να κινηθείτε με στρατηγική και να δράσετε. Τώρα όμως έχετε το κοσμικό πράσινο φως και έξι μήνες για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας! Προσπαθήστε λοιπόν!

πηγή

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα