Μην χασετε

Διάβασε τις αισθηματικές προβλέψεις των ζωδίων για αυτή την εβδομάδα (26/08 – 01/09)

Κριός

Advertisements

Αυτή την εβδομάδα πιθανόν να έχεις ένα αρκετά απαιτητικό πρόγραμμα υποχρεώσεων. Να θυμάσαι πως οι στιγμές που θα περάσεις με το σύντροφό σου θα μπορέσουν να σε χαλαρώσουν και να σε αποζημιώσουν για την κούραση των υπολοίπων ζητημάτων που «τρέχουν». Στις 29/8 ο Ερμής περνά στο ζώδιο της Παρθένου και ενισχύει την κατανόηση αλλά και την επικοινωνία μεταξύ συντρόφων. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται σε ένα μέρος που πηγαίνεις σχεδόν καθημερινά. Η πολυαστρία που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Παρθένο δείχνει πως οι δουλειές θα είναι προτεραιότητά σου, όμως θα υπάρχει καλή διάθεση η οποία θα σε φέρει ακόμα πιο κοντά με ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε έρθει κοντά λόγω εργασιακών υποχρεώσεων. Στις 30/8 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου σου λέει πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσεις μία δραστηριότητα η οποία θα σε αποφορτίζει μαζί με τον σύντροφό σου ή να πάρετε και οι δύο την απόφαση να κόψετε μία «κακή» συνήθεια!

Ταύρος

Η πολυαστρία που υπάρχει και αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο της παρθένου ευνοεί ιδιαίτερα τα ερwτικά σου ζητήματα και φέρνει νέους έρωτες και νέες κατακτήσεις οι οποίες θα σε κρατούν ευχάριστα απασχολημένο. Ακόμα και αν έχεις βρει το σύντροφό σου θα παρατηρήσεις πως τραβάς το ενδιαφέρον των ανθρώπων γύρω σου, αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός προκειμένου να αποφύγεις τους «πειρασμούς». Αν είσαι ελεύθερος αυτή η εβδομάδα προμηνύεται ιδιαίτερα ενθουσιώδης και μπορεί να σε κάνει να πεις μεγάλα λόγια σε κάποιον που θέλεις! Από τις 29/8 περνά κι ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου και βοηθά ιδιαίτερα τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα. Η επικοινωνία θα είναι πολύ σημαντική και για εσένα που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αλλά και για εσένα που είσαι ελεύθερος και θέλεις να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Στις 30/8 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου μιλάει για ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή.

Δίδυμοι

Η πολυαστρία που υπάρχει στην Παρθένο αυτή την εβδομάδα σου δημιουργεί εσωστρέφεια και είναι πολύ πιθανόν να αναζητήσεις τρόπους για να περάσεις όσο περισσότερο χρόνο μπορείς στο σπίτι. Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου αυτή η εβδομάδα είναι πολύ καλή για να περάσετε χρόνο οι δυο σας εντός οικίας καθώς αυτό θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Από τις 29/8 που περνάει και ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου θα παρατηρήσεις πως κάποια ζητήματα που σχετίζονται με τα αισθηματικά σου και είχαν κολλήσει το προηγούμενο διάστημα θα αρχίσουν να παρουσιάζουν κινητικότητα. Η επικοινωνία θα είναι πολύ σημαντική για να επιτύχεις κάτι που θέλεις, αρκεί να προσέχεις καθώς μπορεί να αποκτήσεις εμμονές με κάτι που σε ενοχλεί στο σύντροφό σου οι οποίες θα σε κάνουν να παραβλέψεις τα καλά του στοιχεία. Στις 30/8 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου θα φέρει σκέψεις αλλά και συζητήσεις σχετικά με μία συγκατοίκηση με το ταίρι σου . Αν είσαι ελεύθερος μία νέα σχέση είναι πολύ πιθανή καθώς θα νιώσεις πολύ οικεία με κάποιον θα σε προσεγγίσει.

Καρκίνος

Μία άκρως επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά καθώς η πολυαστρία που υπάρχει στην Παρθένο δείχνει πως θα είναι πολύ δύσκολο να μείνεις μόνος σου ακόμα και αν το θέλεις. Αυτή την εβδομάδα θα έχεις προσκλήσεις για οικογενειακές συγκεντρώσεις, επισκέψεις σε σπίτια συγγενών, γνωστών ακόμα και γειτόνων καθώς και κάποιες γιορτές στις οποίες θα πρέπει να δώσεις το παρόν. Όλα αυτά θα είναι εξαιρετικά ευνοϊκά για εσένα πού βρίσκεσαι προς αναζήτηση ενός νέου συντρόφου, καθώς θα σου δώσουν την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στις 29/8 δείχνει ιδιαίτερη εύνοια σε συζητήσεις και στην επικοινωνία σε γενικότερο πλαίσιο. Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου εκμεταλλεύσου τις ημέρες αυτής της εβδομάδας καθώς είναι σίγουρο πως θα περάσετε πολύ καλά και το κυριότερο χωρίς παρεξηγήσεις! Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου στις 30/8 φέρνει ιδέες για ένα ταξίδι μαζί με το σύντροφό σου!

Λέων

Advertisements

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να σε απασχολήσουν αρκετά τα ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου και έτσι να αφήσεις πίσω οτιδήποτε σχετίζεται με την προσωπική σου ζωή. Η πολυαστρία που υπάρχει στην Παρθένο δείχνει πως θα έχεις ανήσυχες σκέψεις σχετικά με τα συναισθήματα του συντρόφου σου ή -αν είσαι ελεύθερος- με τα συναισθήματα αυτού που σε ενδιαφέρει. Αυτές οι σκέψεις είναι πιθανόν να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σου και να γίνεις κτητικός απέναντι σε ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν. Από τις 29/8 περνά κι ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου δείχνοντας διαπραγματεύσεις προκειμένου να επιλυθούν κάποιες «παρεξηγήσεις» στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις επιλογές σου, καθώς είναι πολύ πιθανόν να κάνεις μία επιλογή συντρόφου απλά για να «κατευνάσεις» την ανασφάλεια των ημερών. Η ανασφάλεια θα περάσει και είναι παροδική αλλά μετά θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις μία σχέση που μόλις ξεκινά. Για να αποφύγεις κάτι τέτοιο προσπάθησε να μην κάνεις βιαστικές επιλογές στην προσωπική σου ζωή.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις υψηλά αποθέματα ενέργειας με αποτέλεσμα να φτιάχνεις το πρόγραμμα ανάλογα με τις δικές σου επιθυμίες μην υπολογίζοντας και τις επιθυμίες του συντρόφου σου. Αυτό δεν θα είναι ευχάριστο για εκείνον για αυτό θα πρέπει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας να επαναλαμβάνεις στον εαυτό σου πως μια σχέση χρειάζεται δύο συμβαλλόμενα μέλη, με αλληλοκατανόηση και προσοχή ο ένας για τον άλλον. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου από τις 29/8 ενισχύει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα αλλά σου δημιουργεί και ισχυρογνωμοσύνη. Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις που θα κάνεις με αυτόν που σε ενδιαφέρει, καθώς θα έχεις την τάση να μην ακούς τι σου λέει μιας και θα έχεις βγάλει τα συμπεράσματά σου μόνος σου! Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται και εκείνη στο ζώδιο σου στις 30/8 θα δημιουργήσει ευκαιρίες για μία νέα ξαφνική γνωριμία η οποία θα γίνει η βάση για να δημιουργηθεί ένας νέος έρωτας.

Ζυγός

Η πολυαστρία που υπάρχει και αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει πως οι αισθηματικές προσεγγίσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας αυτή την εβδομάδα, καθώς θα είσαι αρκετά καχύποπτος. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να δημιουργηθούν οι ευνοϊκές συνθήκες που θα σε φέρουν κοντά με κάποιον. Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς η στάση που θα κρατήσεις απέναντι σε εκείνον δεν θα βοηθήσει το κλίμα μεταξύ σας. Στις 29/8 ο Ερμής περνά στο ζώδιο της Παρθένου και δείχνει παρασκήνιο σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα. Κάποιος που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον μπορεί να σε μπερδέψει και θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι μέχρι να ανακαλύψεις αν τα λόγια και τα συναισθήματά του είναι ειλικρινή. Αν εσύ είσαι αυτός που κινείται παρασκηνιακά και πάλι θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός μιας και η νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο της Παρθένου στις 30/8 μπορεί να φέρει στο φως κάποιες κινήσεις σου.

Σκορπιός

Μία πολλά υποσχόμενη εβδομάδα ξεκινά για την προσωπική σου ζωή καθώς οι αρκετοί πλανήτες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ζώδιο της Παρθένου δείχνουν πως θα έχεις διάθεση να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις. Η επαφή με φίλους σου θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τον κύκλο σου και θα είναι «υπεύθυνη» για νέες γνωριμίες που μπορείς να κάνεις αυτή την εβδομάδα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η ενασχόλησή σας με συλλογικές δραστηριότητες και η ανάμιξή σας σε μία ομάδα ή κάποιο σύλλογο, θα είναι βοηθητική για να ενδυναμώσετε ακόμα περισσότερο αυτό που υπάρχει μεταξύ σας. Στις 29/8 περνά και ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου δημιουργώντας το κατάλληλο κλίμα για να έρθεις σε επικοινωνία με τον σύντροφό σου, ιδιαίτερα αν τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε μία διαφωνία η οποία δημιούργησε αποστάσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος οι φίλοι σου θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των αισθηματικών σου ζητημάτων είτε με έμμεσο είτε με άμεσο τρόπο! Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου στις 30/8 δείχνει μία νέα αρχή με ένα πρόσωπο με το οποίο θα έχεις πολλά κοινά ενδιαφέροντα και ένα από αυτό θα γίνει η αφορμή για να γνωριστείτε!

Τοξότης

Advertisements

Μία εβδομάδα με αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις ξεκινά για αυτό θα πρέπει να διευθετήσεις όσο καλύτερα μπορείς τον ελεύθερο σου χρόνο προκειμένου να μπορέσεις να δεις και το σύντροφό σου. Η πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει τρέξιμο ανάμεσα σε επαγγελματικές υποχρεώσεις, ραντεβού και projects τα οποία πρέπει να τελειώσεις. Αν με το σύντροφό σου συνεργάζεστε και επαγγελματικά θα πρέπει να είστε διπλά προσεκτικοί ώστε να μην μεταφέρετε τα ζητήματα της δουλειάς μέσα στη σχέση σας, καθώς είναι σίγουρο πως θα σας επηρεάσουν αρκετά. Στις 29/8 και ο Ερμής περνά στο ζώδιο της Παρθένου δημιουργώντας επικοινωνιακή διάθεση η οποία θα βοηθήσει πολύ στο να μην απομακρυνθείς από το σύντροφό σου λόγω φόρτου εργασίας. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται μέσα σε αυτή την εβδομάδα να έρθεις κοντά με κάποιο πρόσωπο που μέχρι τώρα σε συνέδεαν μόνο επαγγελματικοί δεσμοί. Στις 30/8 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου σου λέει πως θα πρέπει να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα σε προσωπική και επαγγελματική ζωή καθώς οι ισορροπίες είναι πιθανόν να έχουν διαταραχθεί.

Αιγόκερως

Η καλή σου διάθεση θα είναι εμφανής και αυτή την εβδομάδα καθώς η πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο της Παρθένου σου χαρίζει ενέργεια, δυναμισμό και όρεξη για ταξίδια και νέες συγκινήσεις! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση δες μήπως μπορείς να «ξεκλέψεις» ελεύθερο χρόνο για να κάνεις ένα ταξίδι με το σύντροφό σου σε ένα κοντινό προορισμό ή να δοκιμάσετε ένα καινούριο χόμπι μαζί. Στις 29/8 και ο Ερμής περνά στο ζώδιο της Παρθένου καταδεικνύοντας ευκαιρίες για νέες γνωριμίες μέσα από τους ανθρώπους του ευρύτερου σου περιβάλλοντος. Αν είσαι ελεύθερος εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες καθώς είναι σίγουρο πως δεν θα σε αφήσουν χωρίς ένα νέο ενδιαφέρον. Στις 30/8 η νέα Σελήνη η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει πως είσαι έτοιμος να ξεπεράσεις αισθηματικά «βαρίδια» του παρελθόντος και να αφήσεις πίσω σου αντιλήψεις και σχέσεις που δεν δούλεψαν.

Υδροχόος

Η νέα εβδομάδα λόγω της πολυαστρίας που υπάρχει στο ζώδιο της Παρθένου σε προτρέπει να «τακτοποιήσεις» συναισθήματα και αναμνήσεις οι οποίες έχουν κάνει κατάληψη στο μυαλό σου και δεν σε αφήνουν να επικεντρωθείς στο παρόν. Είναι πολύ πιθανόν το μυαλό σου να γυρίζει σε ζητήματα του παρελθόντος και αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι επίσης πολύ πιθανό οι σκέψεις που κάνεις να σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου. Επίσης θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς θα νιώσεις την ανάγκη να φέρεις κοντά το σύντροφό σου με κάθε τρόπο. Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε κτητική συμπεριφορά η οποία θα έχει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλεις. Στις 29/8 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου βοηθά την επικοινωνία και αυτό είναι πολύ θετικό για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις στα αισθηματικά σου ζητήματα. Στις 30/8 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου μπορεί να φέρει μία νέα αρχή σε μία σχέση η οποία είτε έχει τελειώσει είτε δεν είναι στα καλύτερά της το τελευταίο διάστημα.

Ιχθύς

Η σχέση με το σύντροφό σου θα έχει προτεραιότητα αυτή την εβδομάδα καθώς υπάρχουν αρκετοί πλανήτες στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντί σου στην Παρθένο, δείχνοντας πως το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο σε εκείνον. Αυτό μπορεί να σε κάνει να αφήσεις προσωρινά πίσω κάτι που θέλεις εσύ, όμως επίσης θα σε βοηθήσει να αναθερμάνεις το κλίμα που υπάρχει στη σχέση σου. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στις 29/8 δείχνει πως κάποιο πρόσωπο θα προσπαθήσει να σε προσεγγίσει. Είναι πιθανόν να είναι κάποιος συνεργάτης σου ή κάποιο πρόσωπο το οποίο γνωρίζεις ήδη. Στις 30/8 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται και εκείνη στο ζώδιο της Παρθένου φέρνει ευκαιρίες για να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην αισθηματική σου ζωή. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω μιας νέα σχέσης ή είναι πολύ πιθανόν να σε ωθήσει να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση που έχεις ήδη. Να ξέρεις πως ο στόχος σου είναι εφικτός, αρκεί να έχεις θέληση!

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα