Μην χασετε

Διάβασε τις αισθηματικές προβλέψεις των ζωδίων για την εβδομάδα από 8/7 έως 14/7

Κριός

Advertisements

Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ βοηθητική για εσένα που θέλεις να προσεγγίσεις ξανά ένα πρόσωπο του παρελθόντος, καθώς η σύνοδος του Άρη με τον ανάδρομο Ερμή στο Λέοντα στις 8/7 θα σε βοηθήσει σε αυτό. Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, οι οποίες χρειάζονται υπομονή προκειμένου να ξεπεραστούν. Από τις 9/7 το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό ο οποίος θα είναι εμφανής και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Προσοχή στις κινήσεις σου καθώς είναι πιθανόν να δημιουργήσεις εντάσεις χωρίς λόγο. Αυτή είναι μία εβδομάδα που θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να αποφύγεις να πάρεις ρίσκο σε προσωπικά ζητήματα. Στις 14/7 η αντίθεση του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει μία πιεστική κατάσταση στη σχέση με το σύντροφό σου, όμως θα καταφέρεις να την αποφύγεις αν δεν ρίξεις λάδι στη φωτιά με τα λόγια και τις απαντήσεις σου!

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να προκύψουν αρκετά ζητήματα που σχετίζονται με δουλειές και υποχρεώσεις του σπιτιού και να μην σου αφήσουν ελεύθερο χρόνο αλλά ούτε και ιδιαίτερη διάθεση για να ασχοληθείς με τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής. Η σύνοδος του Άρη με τον ανάδρομο Ερμή στο Λέοντα στις 8/7 σου λέει να είσαι προσεκτικός καθώς μπορεί να προκύψουν διαφωνίες με το σύντροφό σου, εξαιτίας ενός ζητήματος που σχετίζεται με το σπίτι σας. Από τις 9/7 έως και το τέλος της εβδομάδας το τετράγωνο του Άρη από το Λέοντα με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο σου δεν θα σε αφήνει να χαλαρώσεις και θα σου δίνει κατά διαστήματα μέσω του συντρόφου σου -ή κάποιου που έχεις έρθει κοντά το τελευταίο διάστημα- αφορμές για να εκνευριστείς. Αυτή η εβδομάδα δεν ενδείκνυται για να διεκδικήσεις κάτι καθώς οι συγκρούσεις είναι κάτι παραπάνω από πιθανές. Στο τέλος της εβδομάδας καλό θα είναι να φιλτράρεις πολύ καλά αυτά που θα ακούσεις από ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, καθώς η αντίθεση του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως λόγια τρίτων μπορεί να γίνουν αφορμή να έρθεις σε αντιπαράθεση με το σύντροφό σου.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα ξεκινά με μία δυναμική όψη συνόδου μεταξύ του Άρη και του ανάδρομου Ερμή που βρίσκεται στο Λέοντα η οποία μπορεί να φέρει κοντά σου ενδιαφέροντα πρόσωπα, τα οποία όμως αρχικά ενδέχεται να σου προκαλέσουν εκνευρισμό. Η αλήθεια είναι πως και εσύ θα έχεις την τάση να παίρνεις τοις μετρητοίς κάθε κουβέντα που θα ειπωθεί και αυτό δεν θα βοηθήσει τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά. Αν υπάρχει γύρω σου ένα πρόσωπο το οποίο σε ενδιαφέρει πρόσεξε πολύ τη συμπεριφορά σου απέναντί του καθώς μπορεί να το κάνει να βγάλει τελείως λάθος εικόνα για εσένα. Από τις 9/7 έως και το τέλος της εβδομάδας το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό από τον Ταύρο δεν θα σου αφήσει υπομονή για να κάνεις μία συζήτηση με το σύντροφό σου χωρίς να εκνευριστείς. Στις 14/7 η αντίθεση του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, θα δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα ερwτικό κλίμα το οποίο βέβαια μπορεί να συνοδεύεται και από κάποιες εντάσεις, αλλά είναι στο χέρι σου αν θα τις αφήσεις να επεκταθούν.

Καρκίνος

Αυτή είναι μία εβδομάδα η οποία θα έχει ένταση και μία ορμητική διάθεση η οποία μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος κινήσεις στα αισθηματικά σου ζητήματα. Στις 8/7 η σύνοδος του Άρη με τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκεται στο Λέοντα θα σε κάνει να αναζητήσεις αφορμή για να τσακωθείς με το σύντροφό σου, ιδιαίτερα για θέματα του παρελθόντος. Καλό θα ήταν να μην αρχίσεις να τα αναμοχλεύεις καθώς ούτε εσύ θα βγεις κερδισμένος από αυτό. Από τις 9/7 έως και το τέλος της εβδομάδας το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει βιασύνη σε προσωπικά ζητήματα. Προσπάθησε να δώσεις χώρο και χρόνο σε κάποιον που σε ενδιαφέρει να σε προσεγγίσει και μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου η αντίθεση του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 14/7 σου λέει πως ίσως χρειαστεί να βάλεις τα όριά σου σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα.

Λέων

Advertisements

Αυτή είναι μία εβδομάδα κατά την οποία θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και με τα λόγια και με τις κινήσεις σου καθώς η συνάντηση του Άρη και του Ερμή -ο οποίος είναι ανάδρομος- στο ζώδιό σου, είναι ότι πρέπει για παρεξηγήσεις. Αν αυτή την εβδομάδα έχεις κάποιο αισθηματικό ραντεβού προτίμησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και μην ανοίξεις τα χαρτιά σου καθώς οι ημέρες δεν είναι βοηθητικές. Από τις 9/7 έως και το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να βρεις μία ενασχόληση η οποία θα σε βοηθά να εκτονώσεις την ενέργεια που θα σου προκαλέσει το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Πάρε το σύντροφό σου και ξεκινήστε μία αθλητική δραστηριότητα καθώς αν δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον να στρέψεις την προσοχή και την ενέργειά σου, θα οδηγηθείς με μαθηματική ακρίβεια σε εντάσεις. Στις 14/7 η αντίθεση του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ένα εργασιακό ζήτημα το οποίο ίσως να μην σε αφήσει να περάσεις μία χαλαρή ημέρα παρέα με το ταίρι σου, για αυτό προσπάθησε να έχεις γεμίσει τις μπαταρίες σου από τις προηγούμενες ημέρες.

Παρθένος

Η εβδομάδα ξεκινά με μία σύνοδο μεταξύ του Άρη και του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα η οποία δείχνει πως υπάρχουν κινήσεις στον αισθηματικό τομέα, τις οποίες δεν έχεις αντιληφθεί. Το παρασκήνιο καλά κρατεί και αν θέλεις να το αποφύγεις θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και με αυτά που λες αλλά και με τους ανθρώπους τους οποίους επιλέγεις για να μοιραστείς ζητήματα της προσωπικής σου ζωής. Από τις 9/7 έως και το τέλος της εβδομάδας το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να σου φέρει ένα νέο σχετικά με κάποιον σε ενδιαφέρει, το οποίο θα σε εκπλήξει. Μη βιαστείς να απαντήσεις ή να δράσεις καθώς οι παρορμητικές σου κινήσεις δεν θα σε βοηθήσουν. Την Κυριακή στις 14/7 η αντίθεση του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει μία ανακριτική διάθεση στο σύντροφό σου, ο οποίος θα θελήσει να μάθει με ακρίβεια το πρόγραμμα της ημέρας σου! Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου και μην μπεις στη διαδικασία να κάνεις το ίδιο καθώς είναι σίγουρο πως δεν θα μπορέσεις για πολύ να συγκρατηθείς και να μην εκνευριστείς.

Ζυγός

Τα αισθηματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτή την εβδομάδα καθώς η σύνοδος του Άρη με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα μπορεί να φέρει τηλέφωνα από ένα πρώην σύντροφό σου ή νέα για μία πρώην σχέση σου, από ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Αυτά τα νέα μπορεί να σε βάλουν στη διαδικασία να αρχίσεις να σκέφτεσαι ξανά γεγονότα και οι ιστορίες που έχουν περάσει. Το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό από τον Ταύρο σου λέει πως δεν είναι κατάλληλη εβδομάδα για να ξεκαθαρίσεις αισθηματικά ζητήματα αλλά ούτε και για να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις στον αισθηματικό τομέα είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση είτε είσαι ελεύθερος. Στις 14/7 η αντίθεση του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα σε κάνει αρκετά καχύποπτο και φυσικά από την καχυποψία δεν θα γλιτώσει ο σύντροφός σου. Προσπάθησε να κατευνάσεις την «ανακριτική» σου διάθεση καθώς είναι σίγουρο πως θα δημιουργήσει αντιδράσεις.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά με ιδιαίτερα δυναμική διάθεση και είναι πολύ πιθανόν να σου δημιουργήσει την ανάγκη να τα βάλεις όλα τώρα σε μία σειρά. Η σύνοδος του Άρη με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 8/7 δείχνει πως θα είναι δύσκολο να ξεκαθαρίσεις τώρα ένα αισθηματικό ζήτημα που παραμένει ανοιχτό. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε να φέρεις ξανά στο παρόν ζητήματα του παρελθόντος, καθώς αυτά θα αποτελέσουν την αιτία για να απομακρυνθείς και ενδεχομένως να εκνευριστείς με το σύντροφό σου. Από τις 9/7 έως και το τέλος της εβδομάδας το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στο Λέοντα με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να δώσει τη χαριστική βολή σε μία σχέση η οποία «πνέει τα λοίσθια». Στο τέλος της εβδομάδας η αντίθεση του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα ενδυναμώσει τη διαίσθηση σου και θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς καλύτερα τα ζητήματα που σχετίζονται με την αισθηματική σου ζωή.

Τοξότης

Advertisements

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με διάθεση να ξεφύγεις από δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας και να κάνεις ένα ταξίδι προκειμένου να ξεκουραστείς. Αν βρίσκεσαι ήδη σε διακοπές είτε μόνος είτε μαζί με το σύντροφό σου επένδυσε χρόνο σε δραστηριότητες που σχετίζονται με τη θάλασσα ή με κάποιο σπορ, καθώς είναι ένας καλός τρόπος για να αποφύγεις τις «παρενέργειες» της συνόδου του Άρη με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα. Αυτή η σύνοδος μπορεί να δημιουργήσει την αίσθηση πως κάτι πάει λάθος και αυτή η αίσθηση με τη σειρά της θα δημιουργήσει εσωτερικό εκνευρισμό ο οποίος θα επηρεάσει και τη συμπεριφορά σου αλλά και τη σχέση με το σύντροφό σου. Από τις 9/7 έως και το τέλος της εβδομάδας το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να σε κάνει να θυμηθείς ξαφνικά γεγονότα της δουλειάς και καθημερινές υποχρεώσεις οι οποίες θα σε εκνευρίσουν. Απόφυγε να το κάνεις αυτό ενώ βρίσκεσαι σε ένα αισθηματικό ραντεβού αν δεν θέλεις να χαλάσεις το ερwτικό κλίμα που υπάρχει. Στο τέλος της εβδομάδας η αντίθεση του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει ξανά δίπλα σου ένα πρόσωπο με το οποίο έχεις απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα, αλλά οι προθέσεις του χρειάζονται διερεύνηση.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα έχει έντονο άρωμα παρελθόντος καθώς η σύνοδος του Άρη και του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 8/7 εγγυάται για αυτό. Συζητήσεις σχετικά με αυτό αλλά και αναμνήσεις θα έρθουν στο προσκήνιο και είναι πιθανόν να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στον τρόπο που θα διαχειριστείς ένα τηλεφώνημα ή ακόμα και μία τυχαία συνάντηση με ένα πρόσωπο που θα σου ξυπνήσει αναμνήσεις. Από τις 9/7 έως και το τέλος της εβδομάδας το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό από τον Ταύρο δείχνει πως δεν θα είναι εύκολο να πείσεις τον σύντροφό σου για τις καλές σου προθέσεις απέναντι σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα. Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να έχεις υπομονή και να θυμάσαι πως οι ημέρες δεν θα είναι πολύ βοηθητικές για την επικοινωνία. Στις 14/7 η αντίθεση του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει να πιέσεις άθελά σου καταστάσεις στην αισθηματική σου ζωή και αυτό δεν θα είναι προς όφελος σου.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώθεις πως ο σύντροφός σου ψάχνει αφορμές για να τα βάλει μαζί σου και αυτή η αίσθηση θα σε συντροφεύει και στις περισσότερες από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αιτία για αυτό είναι η σύνοδος του Άρη με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 8/7 που θα κάνει τους άλλους να θυμούνται πράγματα τα οποία έπρεπε να είναι περασμένα αλλά εκείνοι θα τα φέρουν ξανά στο προσκήνιο. Από αυτή τη διάθεση δεν θα εξαιρεθεί ούτε ο σύντροφός σου αλλά αν είσαι ελεύθερος ούτε και κάποιος που σε ενδιαφέρει. Από τις 9/7 έως και το τέλος της εβδομάδας το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό από τον Ταύρο δεν θα σε βοηθήσει σε μία κίνηση που σχετίζεται με τον αισθηματικό τομέα, για αυτό καλύτερα να κρατήσεις στάση αναμονής. Στις 14/7 η αντίθεση του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει εμμονές οι οποίες θα σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου. Προσπάθησε να ακούς και την άλλη πλευρά σε οποιοδήποτε θέμα υπάρχει και μην «κλειδώνεις» στη δική σου άποψη, καθώς κάτι τέτοιο δεν θα βοηθήσει καθόλου τη μετέπειτα εξέλιξη κάποιων ζητημάτων.

Ιχθύς

Η εβδομάδα ξεκινά πολύ δυναμικά καθώς στις 8/7 γίνεται μία σύνοδος μεταξύ του Άρη και του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα η οποία θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δράσεις όμως είναι πιθανόν η δράση σου να σχετίζεται με συμπεριφορές, παράπονα και γεγονότα του παρελθόντος. Αυτή είναι μία πολύ καλή όψη σε περίπτωση που επιθυμείς να λύσεις ένα θέμα της καθημερινότητας στο οποίο εμπλέκεται και ο σύντροφός σου ή να αφήσετε οριστικά πίσω σας ένα θέμα το οποίο σας έχει απασχολήσει για αρκετό διάστημα. Αυτό που χρειάζεται είναι υπομονή καθώς θα είναι εύκολο να τη χάσεις. Από τις 9/7 έως και το τέλος της εβδομάδας το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να φέρει νέα σχετικά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει τα οποία θα σε εκνευρίσουν. Πριν πάρεις τις αποφάσεις σου έλεγξε κατά πόσο αυτά τα νέα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Στις 14/7 η αντίθεση του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να μεταμορφώσει μια φιλική σχέση που έχεις με κάποιον, σε ερwτική!

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα