Μην χασετε

Δημήτρης Πιατάς: «Ήμουν στην επιτροπή του Εθνικού Θεάτρου, η κόρη μου έδωσε εξετάσεις και την έκοψα»

Ο Δημήτρης Πιατάς μίλησε με τον Κώστα Τσουρό στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και έκανε κάποιες ιδιαίτερες αποκαλύψεις…

Advertisements

«Κάποια στιγμή, η κόρη μου, όταν ολοκλήρωσε τις σπουδές της, μας είπε “Θα επιθυμούσα να μπω στη δραματική σχολή και να γίνω ηθοποιός”. Αιφνιδιαστήκαμε κι εγώ και η γυναίκα μου. Δεν νομίζω ότι βοήθησα την κόρη μου. Δηλαδή, αν πιστεύεις ότι της άνοιξε πόρτες, εγώ νομίζω ότι μάλλον τις κλείνει. Το «Πιατά» κάνει κακό. Νομίζω ότι κάνει κακό η επωνυμία σε όλα τα παιδιά.

Την έκοψα. Ήμουν στην επιτροπή του Εθνικού Θεάτρου, η κόρη μου έδωσε εξετάσεις και την έκοψα. Δεν βαθμολογήθηκε από μένα, μηδενίστηκε ούτως ή άλλως κι έδωσα την επιλογή στους συναδέλφους μου να είναι πάρα πολύ αυστηροί και δεν πέρασε.

Κάναμε παρέα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ήταν φίλος μου ο Βλάσσης Μπονάτσος και μέσω του Βλάσση βρεθήκαμε. Κάναμε παρέα την περίοδο που ήταν ζευγάρι. Εγώ ήμουν το καλό παιδί και η Αλίκη ήθελε να είμαι με τον Βλάσση και ο Βλάσσης έλεγε «είμαι με τον Δημήτρη» για ξεκάρφωμα», είπε ο Δημήτρης Πιατάς.

Αναφερόμενος στις κατακτήσεις του, ο Δημήτρης Πιατάς δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι τόσα χρόνια παντρεμένος, αλλά αυτό τι σημαίνει; Υπάρχουν και χρόνια πριν. Παντρεύτηκα χορτασμένος».

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα