Μην χασετε

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ο πρώτος που μπλόκαρα στο Instagram ήταν ο Γιώργος Λιάγκας»

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και, ανάμεσα σε άλλα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως ο πρώτος που μπλόκαρε στο Instagram ήταν ο Γιώργος Λιάγκας.

Advertisements

 

Αφορμή στάθηκαν τα πειράγματα των Γερμανού-Τσουρού για το ό, τι ο Δημήτρης χρησιμοποιεί συνεχώς το block στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

 

«Από τους πρώτους που μπλόκαρα πρέπει να ήταν ο Γιώργος Λιάγκας. Τότε που είχαν φύγει και υπήρχε όλο αυτό και ξέραμε ότι ο ένας βρίζει τον άλλον, όχι μπροστά από τις κάμερες ευτυχώς, γιατί γενικότερα τα θέματα μου τα λύνω από πίσω από τις κάμερες.

 

Νομίζω ότι και εκείνοι με ξεακολούθησαν και εγώ μετά», είπε χαρακτηριστικά. Όσο για το πώς ξαναβρήκαν; «Είμαστε στα βαφτίσια παιδιού της Σταματίνας Τσιμτσιλή νομίζω. Και είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε και είμαστε σε μια ροτόντα. Είχαμε ζητήσει να είμαστε σε διαφορετικές γιατί δε μιλιόμασταν.

Και περνάει και ήταν με τον Γιάννη ο οποίος με θυμήθηκε και πήγε να παίξουμε κρυφτό και πάει να κρυφτεί και γυρνάει και μου κάνει ο Λιάγκας “χεχεχε, σε βλέπει και κρύβεται, ούτε αυτός δεν σε μπορεί” και του λέω “εσύ δε χωράς να μπεις κάτω από το τραπέζι”. Ήταν κακία στην κακία αυτό, αλλά γέλασε και έτσι έσπασε ο πάγος. Δεν ξαναμιλήσαμε μετά.

Μιλήσαμε μετά από καιρό που βρεθήκαμε. Έσπασε ο πάγος αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Μετά κάποια στιγμή συζητήσαμε και βρεθήκαμε.»

Advertisements

Δείτε περισσότερα στο video παρακάτω.

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα