Μην χασετε

Δευτέρα 27/01: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Δευτέρα 27/01: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Η Αφροδίτη συναντιέται με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργώντας ένα κλίμα ρομαντικό, γλυκό και σε μας αγαπησιάρικη διάθεση. Ο έpωτας με τη φαντασία βαδίζουν χέρι-χέρι, τα λόγια αγάπης και τα όνειρα για κοινό μέλλον θα μας παρασύρουν και θα αφεθούμε να πιστέψουμε στο παραμύθι μας με το ανάλογο happy end.

Advertisements

Όλα θα τα βλέπουμε ιδανικά, θα είμαστε δοτικοί, θα θέλουμε να προσφέρουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα, να τα κάνουμε ευτυχισμένα, να εστιάσουμε στα καλά της όποιας σχέσης και όχι στα αρνητικά και να πιστέψουμε στη δύναμη της αγάπης.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Ιχθύες πλανεύετε με το στιλ και την παρουσία σας. Ένα βλέμμα, μια κουβέντα σας κι οι άλλοι γίνονται χαλί να τους πατήσετε. Ο έpωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα.

Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες παραμερίστε τις διαφορές, κάντε τα στραβά μάτια γιατί το αρμονικό κλίμα στη σχέση, την οικογένεια ή τη δουλειά θα ωφελήσει κι εσάς. Αλλιώς δε θα γλιτώσετε τις παρεξηγήσεις.

Λέοντες και Υδροχόοι παρασύρεστε σε υλικές και εpωτικές απολαύσεις, χωρίς να προβάλλετε καμία αντίσταση. Όπως και να έχει όμως θα βγείτε κερδισμένοι.

Πηγή

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα