Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (27-01-2020)

Ζώδια | Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (26-01-2020)

Κριός

Advertisements
Δεν θα τον κρύψετε τον ρομαντισμό σας φίλοι μου, θα περάσετε σε προτάσεις που θα ενθουσιάσουν το ενδιαφερόμενο πρόσωπο, σήμερα δεν αποκλείεται να κάνετε το ταίρι σας να σας ξανά ∈ρωτευτεί. Εσείς οι ελεύθεροι και ανεξάρτητοι θα βρείτε στόχο στις προσεγγίσεις σας, θα πολιορκήσετε και θα κατακτήσετε πρόσωπο που θα εξιτάρει τις ∈ρωτικές σας αισθήσεις. Δώστε προσοχή στην παρόρμηση και στον αυθορμητισμό σας, σήμερα η απελευθερωμένη σας συμπεριφορά θα έχει μια τάση προς το υπερβολικό.

 

Ταύρος

Φίλοι μου, θα εκδηλώσετε τον ∈ρωτισμό σας με τρόπο συναισθηματικό και δεν επρόκειτο να απογοητευτείτε. Η μέρα σας θα κλείσει με θερμό ∈ρωτικό ραντεβού που θα δώσει ουσιαστικό νόημα στην ζωή σας. Ο ρομαντισμός στην συμπεριφορά σας σε συνδυασμό με την ανάγκη σας για ισορροπία και ασφάλεια, θα σας οδηγήσει στο να τερματίσετε εγωιστικές συγκρούσεις και πεισματικές διαφωνίες, σε περίπτωση χωρισμού, εσείς οι ίδιοι θα ανοίξετε ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, η σημερινή όψη θα σας κάνει αiσθησιακούς και συναισθηματικούς, θα θελήσετε έλξη και ∈ρωτική χημεία στις ∈ρωτικές σας επαφές. Από μόνοι σας θα ανοίξετε συζητήσεις με την επιθυμία να βάλετε φως σε μπερδεμένες καταστάσεις, ωστόσο ίσως να μην καταφέρετε τελικά να βρείτε την άκρη του νήματος. Φανείτε ανοιχτοί στα ενδεχόμενα νέων γνωριμιών, θα προκύψει τυχαίο συμβάν με πρόσωπο που η γοητεία του δεν θα περάσει από εσάς απαρατήρητη.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος

Φίλοι μου, σήμερα θα μαλακώσουν οι αντιδράσεις  σας, στόχος σας θα είναι η ήρεμη αρμονική επικοινωνία μέσα σε κλίμα ρομαντισμού και όχι σκληρού ρεαλισμού. Συναισθηματικά θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως αποκαλυπτικοί, θα μιλήσετε ανοιχτά γι αυτά που αισθάνεστε, ωστόσο, ενδέχεται να νιώσετε πως δεν λαμβάνετε την ανταπόκριση που επιθυμείτε. Προσοχή στις υπερβολές, διατηρήστε συνετά όρια, είτε πρόκειται για αισθήματα ενθουσιασμού, είτε απογοήτευσης.

Λέων

Advertisements

Αγαπητοί μου, ένας κρυμμένος ρομαντισμός θα βγει στην φόρα, σήμερα θα αφήσετε την συναισθηματική σας ορμή να κατευθύνει τις πράξεις σας και θα σας βγει σε καλό. Εκδηλώστε απελευθερωμένα τα αισθήματα που θα νιώσετε, ωστόσο το νου σας να μην υπάρξει στις προσδοκίες ή στις απαιτήσεις σας το στοιχείο της υπερβολής. Προσεγγίστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, θα ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ανοίγοντας καινούργια ενδεχόμενα στις επαφές σας.

Παρθένος

Φίλοι μου, θα θελήσετε να ξεφύγετε από την πραγματικότητα, θα έχετε την διάθεση να περάσετε σε ένα ονειρικό επίπεδο, πλασμένο από τον ρομαντισμό και την φαντασία σας. Εσείς που είστε σε σχέση θα δημιουργήσετε κλίμα αρκετά αiσθησιακό, σήμερα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας δεν θα υπάρξουν ούτε διαφωνίες ούτε εντάσεις. Για τους ελεύθερους έρχεται άνοιγμα νέας γνωριμίας, θα προκύψει ξαφνικός ενθουσιασμός με πρόσωπο που θα γνωρίσετε σε φιλικό περιβάλλον.

Ζυγός

Φίλοι μου, θα νιώσετε την ανάγκη να εκδηλωθείτε με απελευθερωμένο τρόπο χωρίς αναστολές ή ταμπού. Θα εμφανιστείτε ∈ρωτικοί, δοτικοί και ρομαντικοί, θα είστε έτοιμοι να συγχωρήσετε προκειμένου να ξαναπάρει φορά η ∈ρωτική σας ζωή. Σήμερα ενδέχεται να μην είστε σε θέση να ελέγξετε τον ενθουσιασμό σας, εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι προσοχή να μην ∈ρωτευτείτε παράφορα το λάθος πρόσωπο.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου, σήμερα θα κυριαρχήσει η ειρηνική, ∈ρωτική, και ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα βρείτε τρόπο να προσκολλήσετε επάνω σας το ∈ρωτικό σας ταίρι. Οι διαθέσεις σας θα είναι θερμές, θα αναδύουν έλξη και αίσθημα, οι ενέργειες σας θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για επανασυνδέσεις και ανανέωση αισθημάτων. Μην απορρίψετε προτάσεις για εξόδους διασκέδασης, σε τυχαίο χρόνο και χώρο θα προκύψει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου, ήρεμη και ∈ρωτική θα είναι η στάση σας, επειδή θα έχετε τη διάθεση να περάσετε σε άμεσες και ουσιαστικές προσεγγίσεις γι αυτό δεν θα πάει στράφι η τυχαία επαφή που θα έχετε με ένα άτομο ιδιαιτέρως ελκυστικό. Θα προκύψει νέα γνωριμία με πρόσωπο που θα σας φάνει εντυπωσιακό, σας προτρέπω να το πλησιάσετε, θα λάβετε ανταπόκριση που θα σας ενθουσιάσει.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, ανανέωση, αισιοδοξία, και ενθουσιασμό θα σας φέρουν απρόσμενα ∈ρωτικά συμβάντα. Η σημερινή μέρα θα ανανεώσει τις ∈ρωτικές σας διαθέσεις, θα νιώσετε την επιθυμία να αφεθείτε στις ∈ρωτικές προκλήσεις με τρόπο αiσθησιακό εκδηλωτικό ίσως και κάπως ρομαντικό. Αφήστε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας, υποκύψτε στην έλξη που θα νιώσετε, εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι ενδέχεται να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα καταφέρει να βγάλει την αiσθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου, ∈ρωτική αναστάτωση θα φέρει στην καρδιά σας ένα απρόοπτο γεγονός και επειδή θα το χειριστείτε με ρομαντική και απελευθερωμένη διάθεση, να είστε σίγουροι πως θα έχει αίσια κατάληξη. Σήμερα δεν αποκλείεται να λάβετε κάλεσμα συμφιλίωσης ή επανένωσης με πρώην ∈ρωτικό σας ταίρι, με θερμά λόγια θα ξεκινήσει η προσωπική σας συνάντηση, θα είναι πολύ πιθανό να καταλήξετε σε δωμάτιο για δύο.

Ιχθύς

Φίλοι μου, προσοχή στον υπερβολικό συναισθηματισμό, θα έχετε την τάση να φιλτράρετε τα γεγονότα μέσα από τον ρομαντισμό και την φαντασία σας. Το νου σας να μην πιστέψετε πως οι ονειροπολήσεις σας είναι η απτή πραγματικότητα γιατί τότε θα πέσατε έξω στις προσωπικές σας εκτιμήσεις, η κρίση σας θα είναι τελείως λανθασμένη. Επειδή θα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να ∈ρωτευτείτε, καλό θα είναι να γίνει μέσα σε πλαίσια σύνεσης και ρεαλισμού.

πηγη

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα