Μην χασετε

Δες τι σε περιμένει στην αισθηματική σου ζωή σύμφωνα με το ζώδιο σου αυτή την εβδομάδα (02/03 έως 08/03)

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Η Αφροδίτη από τις 5 θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά σου και θα τα ευνοεί με κάθε τρόπο. Όσο βρισκόταν στο ζώδιό σου λειτουργούσε πολύ ανακουφιστικά, αλλά και τώρα που φεύγει από αυτό και προχωράει στον δεύτερο οίκο σου, δηλαδή στα οικονομικά, μια χαρά την κάνει τη δουλειά της. Όσο περίεργο και αν ακούγεται, αυτή την περίοδο μπορείς να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και να βρεις τρόπους να αισθάνεσαι ασφαλής. Αυτά που σε απασχολούν όμως περισσότερο δεν είναι τα οικονομικά, αλλά οι σχέσεις σου οι οποίες φαίνεται ότι τώρα παίρνουν μια πιο σοβαρή διάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Από τις 5 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα ευνοεί όλους τους τομείς, κυρίως τα οικονομικά και τα συναισθηματικά. Συναισθηματικά οι εναλλαγές είναι έντονες, από τη μια συμβαίνουν αυτά ακριβώς που έπρεπε να συμβούν τη σωστή στιγμή, από την άλλη το αντίθετο. Μπορεί στη δουλειά να είναι δύσκολα γιατί νιώθεις ότι δεν έχεις πού να στηριχτείς, ή μπορεί η οικογένειά σου, ή μέρος αυτής, να λειτουργεί χειριστικά απέναντί σου. Όπως και να έχει, όλα θα ηρεμήσουν τώρα με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου ενώ θα αρχίσεις να νιώθεις και έναν ερωτισμό να διαποτίζει την ύπαρξή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη από τις 5 θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου που αφορά τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση και θα νιώσεις ότι γίνεται μια νέα αρχή. Επίσης, ίσως νιώθεις ότι έχεις μείνει άφωνος, ότι κάτι θέλεις να εκφράσεις αλλά δεν μπορείς και πιθανότατα έχει σχέση με τα συναισθηματικά σου. Επειδή δεν θα μπορείς να βράζεις για πολύ καιρό, επεξεργάσου το και μην φοβάσαι ότι αν μιλήσεις το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό. Μπορεί και ο άλλος να σκέφτεται το ίδιο, ή μπορεί να βρείτε και οι δύο μια λύση. Ένα μεγάλο βήμα για να πηγαίνει καλά η συντροφική σου ζωή, είναι να αποδέχεσαι τον εαυτό σου όσο γίνεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 5 θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τις φιλίες και τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Σε φέρνει κοντά με πολύ κόσμο και αυτό είναι αισιόδοξο από τη μία μεριά, από την άλλη νιώθεις και μια σχετική καχυποψία, πιθανώς. Αυτή την καχυποψία, δεν την χρειάζεσαι. Είναι προφανές ότι έχεις μια τάση να κοιτάζεις τα αρνητικά ή να εστιάζεις στα αρνητικά και να απορείς πολλές φορές γιατί. Η απάντηση είναι ότι δίνουμε περισσότερη σημασία σε αυτά μάλλον για να είμαστε έτοιμοι να αποφύγουμε ενδεχόμενο κίνδυνο. Αλλά εντάξει, αυτό το προσόν που ήταν πολύ σημαντικό στην προϊστορική εποχή που απειλούμασταν από αρκούδες, είναι λίγο υπερβολικό να το έχεις σε λειτουργία και σήμερα.

ΛΕΩΝ

Advertisements

Η Αφροδίτη από τις 5 θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου και θα ευνοεί τα επαγγελματικά σου. Στα συναισθηματικά σου επίσης ίσως θελήσεις να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου εδώ και τώρα και να απαιτήσεις αυτά που χρειάζεσαι από τη σχέση που έχεις. Οι πιθανότητες να εισακουστούν οι προσευχές σου είναι πολλές, αλλά αν δεν ζητήσεις τίποτα από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μην περιμένεις να κουνήσει από μόνο του. Κι εσύ πρόσεχε τις επιλογές σου από την αρχή. Δεν είναι ανάγκη να μπλέκεις με το πιο άσχετο και ασύμβατο με εσένα άτομο μόνο και μόνο επειδή εντυπωσιάστηκες στο πρώτο λεπτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από τις 5 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τους στόχους, τα ταξίδια και τη διεύρυνση των οριζόντων σου. Επίσης, φέρνει νέα πρόσωπα στη ζωή σου. Και στον κοινωνικό τομέα χρειάζεσαι ανανέωση και θα έχεις την ευκαιρία για αυτήν. Όπως καταλαβαίνεις σε όλους τους τομείς υπάρχει κίνηση και τρέξιμο, πράγμα φυσικά, είναι πολύ καλύτερο από το να κάθεσαι σπίτι σου και μπαίνεις σε διαδικασίες αυτολύπησης. Μερικές φορές έχεις την τάση να χάνεσαι σε αρνητικές σκέψεις και μια ματαιότητα την οποία νιώθεις ότι δύσκολα μπορείς και να ελέγξεις. Αυτά, τέλος. Εκτός που θα έρθεις στα ίσια σου, δεν υπάρχει χρόνος για κάτι διαφορετικό.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 5 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που αφορά τη συναισθηματική σου ζωή, αλλά και τα οικονομικά, τα οποία είναι λίγο πονεμένα είναι η αλήθεια. Παρεμπιπτόντως, μπαίνεις τώρα τελευταία σε μια διαδικασία να αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ πολλών επιλογών. Καλό είναι να βλέπεις τα πράγματα λογικά, αλλά αν προσπαθείς όλα να τα λύνεις με τη λογική, θα πηγαίνεις συχνά από τη μία επιλογή στην άλλη και πάλι πίσω στην προηγούμενη. Γιατί δεν αφήνεις λίγο το συναίσθημά να σου πει τι θέλει; Υ.Γ. Αυτή την ενέργεια που νιώθεις, είναι εποχή που πρέπει να τη διοχετεύσεις στη δουλειά σου ή σε κάτι δημιουργικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 5 θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. Υπάρχει προφανώς ένα συναισθηματικό θέμα που σε απασχολεί, ή μια συνεργασία που είναι πολύ σημαντική για σένα και θέλεις διακαώς να εξελιχτεί. Για όλα υπάρχει λύση τώρα που η Αφροδίτη περνάει στον έβδομο οίκο σου. Αν καταφέρεις και βγεις από την ασφάλεια που έχεις χτίσει και διεκδικήσεις αυτό που θέλεις με πάθος, ό,τι και να είναι αυτό, είναι σίγουρο ότι θα το έχεις. Το πάθος είναι κάτι που δεν είναι απαραίτητο να πνίγεις, είναι σαν να βάζεις τα χέρια σου γύρω από τον δικό σου λαιμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Advertisements

Η Αφροδίτη από τις 5 θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου που σχετίζεται με την εργασία και τις καθημερινές εκκρεμότητες. Η άστατη και φορτωμένη καθημερινότητά σου θα πάρει σίγουρα μια σειρά, αρκεί κι εσύ να βοηθήσεις τον εαυτό σου και να μην φορτώνεσαι περισσότερα από όσα μπορεί να αντέξει ένα εικοσιτετράωρο. Έχεις μία τάση να έχεις πάντα λιγοστό χρόνο, και μοιάζεις σαν απεγνωσμένα να θέλεις να γεμίσεις τη μέρα σου με κάτι που να σε αποστασιοποιεί από κάτι άλλο, προφανώς συναισθηματικό. Η Αφροδίτη στον έκτο οίκο σου μπορεί να σε βοηθήσει να ξεκουράζεσαι και να εξελίσσεις τα project σου μια χαρά, επίσης μπορεί να σε βοηθήσει να ξαναβρείς τον χαμένο ύπνο σου και την διαλυμένη φόρμα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη από τις 5 θα βρίσκεται στον οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα, τη δημιουργικότητα και τα παιδιά. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για τις ερωτικές και δημιουργικές σου υποθέσεις, δεν είναι λίγο η Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο σου. Οι σχέσεις σου μπορούν να βελτιωθούν (και κάποιες από αυτές το χρειάζονται άμεσα) και οι ευκαιρίες για νέες σχέσεις είναι πολλές. Πολλές επίσης είναι και οι ευκαιρίες για νέα και πιο δημιουργικά πράγματα στη ζωή σου.  Όσο για το συναισθηματικό ζήτημα που σε απασχολεί, έχει σημασία να αποδεχτείς ότι οι άλλοι μπορεί να σε αδικούν με την κρίση τους κάποιες φορές, αλλά δεν μπορείς να κάνεις και πολλά προς το παρόν. Απλώς να συμβιβαστείς με το ότι δεν παραδέχεται κανείς εύκολα τα λάθη του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 5 θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου και είναι πολύ θετικό που θα βρίσκεται στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Παρ’ όλο που κάποιες φορές το τελευταίο διάστημα το σπίτι σου έγινε πεδίο μάχης, οι προοπτικές για να ξανανιώσεις την οικογενειακή θαλπωρή είναι πολλές. Πολλή δουλειά φαίνεται ότι θα έχεις με το σπίτι και τα σπιτικά θέματα ή με την οικογένεια σου. Μπορεί και να μετακομίζεις, μπορεί κάτι άλλο σχετικό, όπως και να έχει προσπάθησε να επιστρατεύσεις την αποφασιστικότητά σου μεν, αλλά όχι την παρορμητικότητα που μπορεί να έχεις κάποιες φορές.

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη από τις 5 θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου με αποτέλεσμα η επικοινωνία να είναι περισσότερο συναισθηματική. Συχνά όταν είσαι υπό ψυχολογική πίεση, νιώθεις ότι θέλεις να πάρεις τον έλεγχο στα χέρια σου και γίνεσαι λίγο δεικτικός με τους άλλους. Μπορείς να χαλαρώσεις: ίσως να νομίζεις ότι το να ελέγχεις το σύμπαν είναι το μόνο αντίδοτο στην ανασφάλεια, αλλά δεν είναι έτσι. Εξέτασε κάθε σκέψη που σου περνάει από το μυαλό και αν δεν είναι ρεαλιστική, άλλαξε την με μια άλλη. Απόλαυσε την παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο που φέρνει πολύ κόσμο κοντά σου, και ερωτικό ενδιαφέρον στη ζωή σου.

πηγή

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα