Μην χασετε

Δες τι σε περιμένει στην αισθηματική σου ζωή σύμφωνα με το ζώδιο σου αυτή την εβδομάδα (02/12 – 08/12)

ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Σ∈ξάκι, πάθος, γοητεία και χρήμα 3ο δεκαήμερο! Η εβδομάδα που θα εκπληρώσει, μία μεγάλη σου επιθυμία!
Τα «ΜΗ»: Από καριέρα πάμε σούπερ 1ο και 2ο δεκαήμερο! Ο ∈ρωτας μπαίνει σε δεύτερη μοίρα! Α και εσύ του 2ου, τώρα που θα έχεις μία γνωριμία, μην υπερενθουσιαστείς… Δεν είναι τόσο σούπερ όσο φαίνεται…

Advertisements

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, καλωσόρισε την τύχη! Η οποία θα σου δείξει την στήριξη της σε επαφές, επικοινωνίες, συναντήσεις, μετακινήσεις, συναισθηματικές εξελίξεις, αλλά και στην… κρεβατοκάμαρα! Εσύ του 3ου παραγίνεσαι σχεσάκιας και γιατί όχι, αφού έρχεται η έναρξη μίας νέας παθιασμένης σχέσης ή ενδυνάμωση της ήδη υπάρχουσας!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, μια από τα ίδια! Ερwτική τύχη, ανανέωση και νέα ξεκινήματα! Βέβαια η χαρά θα κοπεί, αφού τα οικονομικά σου πάνε από το κακό στο χειρότερο, να ξέρεις… 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο η τύχη αγγίζει και στηρίζει το κρεβάτι και το πορτοφόλι σου! Πιο παθιασμένος από ποτέ, τα ∈ρωτικά σου γεμίζουν πάθος, αλλά και οι τσέπες σου, ευρώ!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο υποχρεώσεις, δουλειά και τρεξίματα, παραμερίζουν τον ∈ρωτα αυτήν την εβδομάδα… Εσύ του 2ου, τι να πω βρε αγάπη μου… Πάλι εμπιστεύεσαι λάθος ανθρώπους, ελπίζεις για λάθος σχέσεις και πιστεύεις μεγάλα λόγια και ψέματα… Κρίμα…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Λοιπόν Καρκινάκι του 1ου… Ετοιμάσου από αυτήν την εβδομάδα για κουφέτα, νυφικά, στέφανα και δεν συμμαζεύεται! Ο συντροφικός τομέας στα καλύτερα του και βρίσκεις το άλλο σου μισό ή γεμίζεις πάθος και ουσία τον ήδη υπάρχοντα δεσμό σου! Εσύ του 3ου, χορταίνεις τύχη, κατακτήσεις, καλοπέραση, πάθος, μηνύματα, σ∈ξ και γενικά ζεις την χαρά του Έρwτα!
Τα
 «ΜΗ»: Εσύ του 2ου επίσης μια χαρά τα πας σε ∈ρωτικό τομέα και ενισχύεις συναίσθημα, αλλά οι γκάφες και τα λάθη σου τα εργασιακά, έχουν αυτήν την εβδομάδα τα πρωτεία στην ζωή σου!

ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Και μετά από τόσες εξελίξεις 3ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις συναισθηματική ικανοποίηση και ηρεμία, όπως και μία ∈ρωτική επιστροφή από το παρελθόν!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 1ου και 2ου δουλειά μόνο, sorry… Α, και αν εσένα του 2ου σου τύχει καμία καλή περίπτωση στα ∈ρωτικά, μην το δέσεις κόμπο ότι θα μείνει κιόλας… Είναι μάλλον προσωρινό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Η απόλυτα ∈ρωτική εβδομάδα είναι εδώ 1Ο και 3ο δεκαήμερο! Πάθος, ∈ρωτική τύχη, φλερτ, κατακτήσεις, συναίσθημα και απλά περνάς υπέροχα με κάθε τρόπο!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 2ου, αντί να φαντάζεσαι ότι ακόμα θα γίνει κάτι με αυτό το άτομο, που την έχεις πατήσει τόσες φορές, κουνήσου και κάνε κάτι καινούργιο… Άκου με!

ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Και λεφτά, και συναισθηματική σταθεροποίηση και αισθησιακές στιγμές 3ο δεκαήμερο! Τι άλλο θες!
Τα
 «ΜΗ»: Το ενδιαφέρον σε οικογένεια και σπίτι 1ο και 2ο δεκαήμερο κι όχι στον ∈ρωτα… Βέβαια δεν αποκλείεται, να έχεις και καμία ενόχληση από πρώην!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα
 «ΠΡΕΠΕΙ»: Φλερτ, πάθος, γνωριμίες, χαρούμενα νέα, hotμηνύματα και ∈ρωτική έντονη κινητικότητα 1ο και 3ο δεκαήμερο!
Τα
 «ΜΗ»: Για σένα του 2ου, μπορεί το ∈ρωτικό μπλα-μπλα να πηγαίνει καλά, αλλά ξενερώνεις όταν το πορτοφόλι σου, αρχίσει να ζητά βοήθεια! Γιατί θα ζητήσει, με τόσα έξοδα που κάνεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο! Σ∈ξάκι (το καλό το σ∈ξάκι, το ποιοτικό…), συναισθηματάκι, σιγουριά και σταθεροποίηση φέρνουν τα ∈ρωτικά σου, αλλά και ευρώ, φέρνουν τα οικονομικά σου!
Τα
 «ΜΗ»: Τοξότη του 3ου επιμένεις στα απαγορευμένα και στα απωθημένα και σπαταλάς πολύτιμο χρόνο. Εσύ του 2ου, ετοιμάσου για απογοητεύσεις… Είπες ψέματα, στους άλλους, ταυτόχρονα πίστεψες τα δικά τους ψέματα και τελικά…, είπες ψέματα στον εαυτό σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Καλώς τα δέχτηκες 1ο δεκαήμερο! Για τον Δία λέω of course! Και ναι, η πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη, αναμένεται σούπερ ∈ρωτικά, με πάθος, νέους ∈ρωτες, νέα ξεκινήματα, συναίσθημα και μία μεγάλη επιθυμία που γίνεται πραγματικότητα! Εσύ του 3ου, την βρήκες την λύση! Επικοινωνία! Και κάπως έτσι, πλησιάζεις το άτομο της καρδιάς σου ή κάνεις μία νέα γνωριμία!
Τα «ΜΗ»: Μπορεί να ακούς την καρδιά σου τελευταία 2ο δεκαήμερο (και καλά κάνεις), αλλά ελπίζω η λογική σου να παραμείνει ως βοηθός, γιατί κάτι μου λέει, πως πάλι θα περάσουμε απότομα από τον ρομαντισμό, στην απογοήτευση!

Advertisements

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Χμμ Υδροχόε του 1ου… Απωθημένοι, απαγορευμένοι, κρυφοί, παθιασμένοι, απαγορευμένοι ∈ρωτες έρχονται.. Απόλαυσε το, πονηρούλι! 
 Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, πολλά τα προβλήματα και οι απογοητεύσεις από τους φίλους… Εσύ του 3ου ασχολείσαι με καριέρα κυρίως και καλά κάνεις, γιατί πάει τέλεια!

ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Φιλίες σούπερ, ανανέωση τέρμα, καλοπέραση σίγουρη, τύχη δεδομένη, κοινωνικότητα στα καλύτερα της, παθιασμένες γνωριμίες άπειρες! Όλα για σένα 1ο και 3Ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»: Μπορεί και εσύ να έχεις γνωριμίες 2ο δεκαήμερο, αλλά πάλι κάνεις την λάθος επιλογή… Σταμάτα να λες όμορφα ψέματα στον εαυτό σου και το νου σου και στα επαγγελματικά!

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα