Μην χασετε

Αυτές είναι οι αισθηματικές προβλέψεις ταρώ για αυτή την εβδομάδα (02/12 – 08/12)

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Μια χαρά θα τα πάτε φίλοι μου, από τη μια θα διατηρηθούν τα ήδη κεκτημένα και από την άλλη θα δοθούν ανοίγματα για να περάσετε σε καινούργια σχέδια. Θα αξιοποιήσετε πολύ σωστά τα δυναμικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, με έντονη αυτοπεποίθηση θα καταφέρετε να φτάσετε στην υλοποίηση μιας προσωπικής σας επιθυμίας.

Επανασύνδεση. Ένα τυχαίο γεγονός θα σας βοηθήσει να αναλάβετε δυναμική δράση με στόχο την επανασύνδεση και τελικά θα καταφέρετε να δώσετε τέλος στο χωρισμό. Τα πρόσωπο που διατηρείτε στην καρδιά σας θα είναι σύμφωνο να γίνει νέα αρχή και σας διαβεβαιώνω πως αυτό το νέο ξεκίνημα θα φέρει διαφορετική τροπή στη ζωή σας, πιο σταθερή και πιο δεσμευτική.

Νέα γνωριμία. Απροετοίμαστους θα σας βρει η ξαφνική εμφάνιση ενός προσώπου, που θα σας θυμίσει τι πάει να πει ∈ρωτικό χτυποκάρδι. Συναισθηματικά θα νιώσετε μια πολύ ευχάριστη αναστάτωση κι αν φανείτε τολμηροί, τότε θα βιώσετε συναισθήματα από αυτά που συνήθως μας μένουν αξέχαστα. Αξιοποιήστε την ∈ρωτική σας γοητεία, μην περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας.

Σχέση- γάμος. Με διορατικότητα και δυνατή διαίσθηση θα είστε εφοδιασμένοι, γεγονός που θα σας βοηθήσει να διεισδύσετε στον εσωτερικό κόσμο του αγαπημένου σας προσώπου και να βρείτε λύσεις ή εξηγήσεις στους γρίφους που εμφανίζει η στάση του. Η εξυπνάδα σας σε συνδυασμό με το δυνατό σας ένστικτο θα σας βοηθήσουν να βρείτε την άκρη του νήματος και να επαναφέρετε την παλιά καλή σας ισορροπία.

ΤΑΥΡΟΣ

Για να φτάσετε στο στόχο σας, θα χρειαστεί αντοχή, οργάνωση και μαχητικότητα. Αν δεν οπισθοχωρήσετε και αν συνεχίσετε με υπομονή και επιμονή, τότε θα βρεθείτε στην ευχάριστη θέση να απολαύσετε την πραγματοποίηση μιας μεγάλης σας επιθυμίας. Μείνετε σταθερά στη θέση σας, συνεχίστε δυναμικά και θα δείτε πως όλα θα γυρίσουν υπέρ σας.

Επανασύνδεση. Η εξέλιξη της ∈ρωτικής σας ζωής θα στηριχτεί αποκλειστικά και μόνο στο αν θέλετε επανασύνδεση ή οριστικό χωρισμό. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να τα ξαναβρείτε με το παλιό σας ταίρι και το αν θα προχωρήσετε σε δεσμό ή όχι θα εξαρτηθεί καθαρά από τις δικές σας αποφάσεις. Φανείτε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και δράστε όσο πιο άμεσα και ξεκάθαρα μπορείτε.

Νέα γνωριμία. Φωτιά θα βάλει στην καρδιά σας η παρουσία ενός συγκεκριμένου προσώπου, ο χρόνος θα είναι περιορισμένος, γεγονός που θα απαιτεί γρήγορη δράση. Δεν θέλω να σας αγχώσω, αλλά σας φανερώνω πως αν δεν δείξετε άμεσα το ενδιαφέρον που θα νιώσετε, τότε θα υπάρξει ο κίνδυνος να χάσετε αυτή τη νέα γνωριμία μέσα από τα χέρια σας. Σας συμβουλεύω να μη χρονοτριβήσετε, εκδηλώστε άφοβα αυτό που θα νιώσετε.

Advertisements

Σχέση – Γάμος. Τα πράγματα για εσάς θα είναι σκούρα, αν αποδείξετε στο ταίρι σας πως δεν ξέρετε τι θέλετε, σε αντίθετη περίπτωση, αν φανείτε απόλυτοι στις απόψεις σας και σταθεροί στα θέλω σας, τότε αυτό που ζητάτε θα σας έρθει κατευθείαν στο πιάτο. Βρείτε τα με τον εαυτό σας, ξεκαθαρίστε τη θέση σας και θα διαπιστώσετε πως χωρίς μεγάλο κόπο, οι επιθυμίες σας θα γίνουν πράξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευχάριστες συναντήσεις και ειλικρινείς συζητήσεις, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να περάσετε σε ένα πολύ ελπιδοφόρο στάδιο, με καλότυχες συμπτώσεις και ευτυχισμένα γεγονότα. Ένα θερμό ∈ρωτικό ραντεβού θα σας δώσει το έναυσμα να αποκαλυφθούν κρυμμένες αλήθειες και να κατασταλάξετε σε ταίρι που θα αποτελέσει μόνιμο σταθμό στη ζωή σας.

Επανασύνδεση. Σε περίπτωση που ετοιμάζετε οργανωμένη μέθοδο με στόχο την επανασύνδεση, τότε σας συμβουλεύω να μην αγχωθείτε και πολύ, γιατί το πρώην ταίρι σας θα έρθει από μόνο του, πολύ πριν προλάβετε να βάλετε τα σχέδιά σας σε εφαρμογή. Μια ξαφνική επίσκεψη θα σας δώσει το κατάλληλο άνοιγμα για να καταλήξετε εκεί ακριβώς όπου επιθυμείτε.

Νέα γνωριμία. Μια αποκάλυψη υπό μορφή εξομολόγησης θα σας ανοίξει τα μάτια κι αν αξιοποιήσετε σωστά τα λόγια που θα ακούσετε, τότε πολύ σύντομα θα βρεθείτε σε δεσμό. Ένα πρόσωπο θα σας εκδηλώσει φανερά το ∈ρωτικό του ενδιαφέρον και επειδή τα αισθήματα που τρέφει για εσάς δεν είναι καθόλου περαστικά ή επιπόλαια, γι’ αυτό μην αγνοήσετε τις προθέσεις του.

Σχέση – Γάμος. Τυχαίο συμβάν και μια συγκεκριμένη  πράξη απ’ το αγαπημένο σας ταίρι θα σας πείσει πως ήρθε ο καιρός να το εμπιστευτείτε και να περάσετε τη σχέση σας ένα βήμα μπροστά. Θα υπάρχουν σκέψεις για μόνιμες δεσμεύσεις και δεν αποκλείεται να λάβετε πρόταση που θα σας ανοίξει μελλοντικούς ορίζοντες. Πράξτε με τολμηρά βήματα, ο δρόμος σας θα είναι καλότυχος χωρίς εμπόδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυθορμητισμός και παρορμητικότητα θα είναι τα δύο βασικά χαρακτηριστικά σας. Θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε τα νέα γεγονότα που θα προκύψουν και τελικά θα καταφέρετε να χτυπήσετε το κατεστημένο, αλλάζοντας τα δεδομένα. Έρχονται ευχάριστες περιπέτειες, η καθημερινότητά σας θα πάρει νέα τροπή, μπαίνουν καινούργιες βάσεις στη ζωή σας.

Advertisements

Επανασύνδεση. Στην παρούσα φάση, θα διακατέχεστε από ανυπομονησία, η υπομονή σας θα είναι περιορισμένη, γι’ αυτό και δεν θα έχετε καμία διάθεση να κάθεστε άπραγοι και να περιμένετε. Με δική σας πρωτοβουλία, θα κινηθείτε προς την επανασύνδεση, σας ενθαρρύνω να δράσετε αποφασιστικά και γρήγορα, γιατί το “ναι” που προσδοκείτε θα το ακούσετε από την πρώτη κιόλας επαφή.

Νέα γνωριμία. Ξαφνική θα είναι η εμφάνιση ενός καινούργιου προσώπου σε δικό σας χώρο και η γοητεία του θα σας τραβήξει την προσοχή από την πρώτη στιγμή που θα το αντιληφθείτε. Σας συμβουλεύω να μην περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας, γιατί αυτή η γνωριμία θα έχει τη δυνατότητα να αλλάξει ολόκληρο το ∈ρωτικό σας μέλλον και δεν πρέπει να την αφήσετε να πάει χαμένη.

Σχέση – γάμος. Σωστή θα είναι η επιλογή σας να βάλετε μπροστά τον ∈ρωτισμό σας και όχι το πείσμα σας. Τα καβγαδάκια θα υποχωρήσουν, θα υπάρξει ανεβασμένη ∈ρωτική λίμπιντο, με αποτέλεσμα η δυνατή έλξη που θα προκύψει να σας γλυτώσει από κόντρες ή θυμούς. Απολαύστε τη θερμότητα και το κλίμα συμφιλίωσης που θα δημιουργηθεί, αφεθείτε στα αισθήματα που θα νιώσετε.

ΛΕΩΝ

Πάνω στη σωστή χρονική στιγμή θα έρθει ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που θα αλλάξει την άποψη που έχετε τόσο για την τύχη σας, όσο και για την πορεία που διαβαίνει η ζωή σας. Ακριβώς την ώρα που θα νιώθετε απογοήτευση, έτοιμοι να παραδοθείτε στην ηττοπάθεια, θα εμφανιστεί συμβάν που θα σας αποδείξει πως όποιος αντέχει δικαιώνεται κι όποιος τολμά κερδίζει.

Επανασύνδεση. Σε περίπτωση που ήδη έχετε κάνει κίνηση επανασύνδεσης και περιμένετε απάντηση, τότε θα λάβετε ένα γεμάτο και ελπιδοφόρο “ναι”. Αν δεν έχετε τολμήσει ακόμα το βήμα της επανένωσης, τότε αυτό θα έρθει από μόνο του με ένα τυχαίο συμβάν, που θα σας φέρει αντικριστά με το άτομο που σκέπτεστε. Και στις δυο περιπτώσεις, η επανασύνδεση θα αποτελέσει μοιραίο γεγονός μόνιμης κατάληξης.

Νέα γνωριμία. Θα περάσω κατευθείαν στο θέμα και θα σας φανερώσω πως με το καινούργιο πρόσωπο που θα συνομιλήσετε, δεν θα πρόκειται για μια κοινή άδοξη νέα γνωριμία, άλλα για μια γνωριμία ζωής. Καρμικό θα είναι το συμβάν που θα σας φέρει στον ίδιο τόπο, την ίδια ώρα και η εξέλιξη που θα προκύψει θα φέρει διαστάσεις με κατάληξη τη δεσμευτική σχέση αγάπης.

Σχέση – γάμος. Κάτι που επιθυμείτε στον ίδιο βαθμό και εσείς και το αγαπημένο σας ταίρι, έρχεται να γίνει πράξη. Θα πραγματοποιηθεί μια κοινή σας επιθυμία και θα προκύψει απόφαση, που θα επισημοποιηθεί με γιορτινό γεγονός. Έρχεται αισιόδοξο και ευχάριστο αποτέλεσμα που θα σας δώσει τη βάση για να ξεκινήσετε έναν καινούργιο τρόπο ζωής!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θερμά ∈ρωτικά συμβάντα θα σας δημιουργήσουν τη διάθεση να ανοίξετε πανιά γι’ αλλού. Θα υπάρξουν τυχερά γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να γυρίσετε την πλάτη σε ό, τι σας πλήγωσε και να αποτινάξετε ανασφάλειες που σας δημιουργούν στασιμότητα. Έρχονται νέα πρόσωπα, νέες αποφάσεις και ολοκαίνουριες προοπτικές. Ετοιμαστείτε, θα συμβούν απρόοπτες συναντήσεις!

Επανασύνδεση Καταφθάνει πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν με αλλαγμένη εμφάνιση και στάση. Θα σας βάλει σε σκέψεις και ακόμα πιο συγκεκριμένα θα μπείτε στον πειρασμό της επανασύνδεσης. Μια τυχαία συνάντηση θα σας θυμίσει τα παλιά και ένα προγραμματισμένο ραντεβού θα σας ανοίξει προοπτική για μέλλον. Θα υπάρξει επαναπροσδιορισμός και μια πολύ διαφορετική και ευχάριστη κατάληξη.

Νέα γνωριμία. Οι πρόσχαρες διαθέσεις σας, σε συνδυασμό με την κοινωνικότητα σας, καθώς και τη γοητεία σας, θα φέρουν ένα πολύ ευχάριστο αποτέλεσμα. Θα λάβετε μια φιλική πρόσκληση, στην συνέχεια θα σας ξαφνιάσει μια πρόταση για προσωπικό ραντεβού, και το επακόλουθο θα έχει ως έκπληξη το άνοιγμα ∈ρωτικής σχέσης. Ακολουθήστε με αυτοπεποίθηση τη ροη των γεγονότων.

Σχέση- γάμος. Οι ∈ρωτικές σας διαθέσεις θα είναι τόσο έντονες που θα σας απομακρύνουν από καβγάδες και εντάσεις. Εσείς και το αγαπημένο σας ταίρι περνάτε σε τρυφερή και πολύ θερμή ∈ρωτική περίοδο, θα υπάρξει ψυχολογική ισορροπία και συναισθηματική κατανόηση. Αυτή τη φορά μπαίνουν στην άκρη οι εγωισμοί και στόχος σας θα είναι η ψυχική σας ηρεμία.

ΖΥΓΟΣ

Τα πάνω κάτω θα φέρει ένα συγκεκριμένο γεγονός που θα βγάλει στην επιφάνεια αλήθειες, με αποτέλεσμα να αποδειχτεί πως είχατε απόλυτο δίκιο. Θα είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή που θα λάβετε αναγνώριση και θα σημειωθούν δυνατές αλλαγές στις απόψεις ενός προσώπου. Τώρα θα καταφέρετε να κερδίσετε εμπιστοσύνη και σταθερή εκτίμηση.

Επανασύνδεση. Με την ουρά στα σκέλια θα επιστρέψει το παλιό σας ταίρι και το αν θα υπάρξει επανασύνδεση ή παράταση του χωρισμού, αυτό θα είναι μια απόφαση καθαρά δική σας. Ανοιχτά λόγια καρδιάς ίσως και μια “συγγνώμη” θα σας δώσουν το έναυσμα να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά και να αναθεωρήσετε απόψεις. Ακολουθήστε την καρδιά σας, αλλά μην αγνοήσετε και το κομμάτι της λογικής.

Νέα γνωριμία. Αν αναζητάτε το πρόσωπο που θα συνεπάρει την καρδιά σας και θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από το παρελθόν, τότε τα μάτια σας δεκατέσσερα, γιατί θα εμφανιστεί το κατάλληλο πρόσωπο στον κατάλληλο χώρο. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωριστείτε με άτομο άξιο των προσόντων σας και του χαρακτήρα σας. Το νου σας να μην πιαστείτε στον ύπνο και χάσετε την ευκαιρία.

Σχέση – γάμος. Σε περίπτωση που περάσατε από στάδιο απογοήτευσης τότε σας ενημερώνω πως λαμβάνει τέλος και μάλιστα με ένα γεγονός που θα φέρει μόνιμες και πολύ θετικές αλλαγές. Διαφοροποιούνται οι βάσεις πάνω στις οποίες χτίσατε την ∈ρωτική σας σχέση και τα αρνητικά λόγια που ειπώθηκαν σε στιγμή κρίσης, θα αποδειχτεί πως δεν είχαν καμία βάση και καμία απολύτως αξία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απρόοπτα γεγονότα θα σας ανοίξουν καινούργια ενδεχόμενα, με αποτέλεσμα να περάσετε σε ενδοσκοπήσεις και σε ψυχικές αναζητήσεις. Δεν αποκλείεται να βρεθείτε αντιμέτωποι με αναμνήσεις, γεγονός που θα σας βοηθήσει να πάρετε νέες αποφάσεις. Θα βρείτε τη δύναμη να παραδεχτείτε τα λάθη σας, να οριοθετήσετε τα ελαττώματά σας και να συγχωρήσετε πρόσωπα και αδυναμίες.

Επανασύνδεση. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει τη δύναμη να παραδεχτείτε πως το παλιό σας ταίρι δεν το διαγράψατε και ακόμα το επιθυμείτε στη ζωή σας. Θα σας δώσω τη συμβουλή να κινηθείτε ολοταχώς προς την επανένωση, γιατί δεν θα υπάρξει ενδεχόμενο αποτυχίας. Τολμήστε να κινηθείτε δραστικά, αρπάξτε την ευκαιρία που θα προκύψει.

Νέα γνωριμία. Όσοι από εσάς χρειάζεστε το έναυσμα που θα σας βοηθήσει να ξεχάσετε το παρελθόν και να προχωρήσετε γι’ αλλού, τότε σας ενημερώνω πως θα σας δοθεί και πολύ γρήγορα. Γοητευτική παρουσία, ελκυστική ύπαρξη, θα είναι τα χαρακτηριστικά που θα έχει το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει. Η ώρα θα είναι κατάλληλη για νέα αρχή, αξιοποιήστε τα γεγονότα.

Σχέση- γάμος. Όταν παρουσιάζετε πείσμα ανυποχώρητο, γνωρίζετε πως δεν σας βγαίνει πάντα σε καλό, γι’ αυτό θα είναι πολύ σωστή η κίνησή σας να δώσετε τόπο στην οργή. Με έντονο δυναμισμό θα βάλετε φρένο και στο δικό σας πείσμα αλλά και στο πείσμα του συντρόφου σας, γι’ αυτό και η ισορροπία που θα επέλθει θα είναι καθαρά δικό σας δημιούργημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφασιστικότητα και δύναμη θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν. Η δυναμικότητά σας θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους, γιατί θα είστε σε θέση να χειριστείτε τα γεγονότα με τον πλέον καταλληλότερο τρόπο. Οι δραστικές σας κινήσεις θα σας βοηθήσουν να ‘ρθείτε πολύ κοντά σε αυτό που επιθυμείτε, τώρα θα καταφέρετε να κατακτήσετε έναν μεγάλο σας στόχο.

Advertisements

Επανασύνδεση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αποφασίσετε αν θέλετε πίσω το πρώην ταίρι σας. Μια συνάντηση θα σας δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσετε επανασύνδεση, αν κινηθείτε άμεσα και με ξεκάθαρους σκοπούς, τότε πολύ γρήγορα το παλιό σας ταίρι θα βρεθεί και πάλι στο πλευρό σας. Πάρτε την υπόθεση στα χέρια σας, το αποτέλεσμα θα είναι ανάλογο των κινήσεών σας.

Νέα γνωριμία. Αυτοπεποίθηση και δυναμικότητα θα εκπέμπει η εμφάνιση σας, γι’ αυτό θα βρεθεί το πρόσωπο που θα εντυπωσιαστεί από την παρουσία σας. Θα σας εκδηλώσει έλξη και ∈ρωτικό ενδιαφέρον, πολύ γρήγορα το φλερτ που θα δημιουργηθεί μεταξύ σας θα δώσει κατάληξη σταθερής ∈ρωτικής σχέσης. Φανερώστε άφοβα το ενδιαφέρον σας, δεν πρόκειται να απογοητευτείτε.

Σχέση – γάμος. Αν σας ταλαιπώρησαν τα καβγαδάκια και οι εγωιστικές κόντρες άνευ ουσίας, τώρα ήρθε η ώρα να τα φρενάρετε. Η δική σας στάση θα αλλάξει τις συνθήκες ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, γι’ αυτό δώστε το καλό παράδειγμα και φερθείτε συνετά και ισορροπημένα. Ξεκαθαρίστε τη θέση σας και τις επιθυμίες σας και θα δείτε πως όλα θα μπουν σε τάξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάπως θολή και μπερδεμένη θα είναι η κρίση σας και αυτό γιατί θα υπάρξει άγνοια κάποιων καταστάσεων. Μην κάνετε το σφάλμα να κρίνετε πριν ερευνήσετε επαρκώς, γιατί τότε θα υπάρξει ο κίνδυνος να αμφισβητήσετε αισθήματα και να πέσετε σε παρεξηγήσεις, που το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να χαλάσουν την ψυχολογία σας.

Επανασύνδεση. Αν θεωρείτε πως το πρόσωπο που σκέπτεστε αδιαφορεί παντελώς για εσάς, τότε μη βιαστείτε να πέσετε σε βαριά απογοήτευση, γιατί ο χρόνος θα σας αποδείξει το ακριβώς αντίθετο. Θα εμφανιστεί μπροστά σας αναγνωρίζοντας λάθη και ζητώντας επανασύνδεση. Η πορεία των γεγονότων επιφυλάσσει ευχάριστες ανατροπές μείνετε σε θέση αναμονής.

Νέα γνωριμία. Θα σας μπερδέψει η συμπεριφορά ενός συγκεκριμένου προσώπου. Μάλλον θα αδυνατείτε να καταλάβετε τι είδους ενδιαφέρον έχει για εσάς, ωστόσο σε σύντομο χρονικό διάστημα μια ξαφνική πρόταση για ραντεβού, θα ρίξει φως στην υπόθεση.  Σας φανερώνω, εκ των προτέρων, πως το ενδιαφέρον του για εσάς θα είναι ∈ρωτικό κι όχι φιλικό, αξιοποιήστε την πληροφορία!

Σχέση – γάμος. Καλό θα είναι για την ώρα να μη μετατοπίσετε τα σχέδια σας και να μην αλλάξετε πλάνα. Η σχέση σας με το ταίρι που αγαπάτε βαδίζει σε σωστό δρόμο, απλά αυτή τη στιγμή δεν μπορείτε να το διακρίνετε. Κάντε λίγη υπομονή και ο χρόνος θα σας πείσει πως αυτή η σχέση δεν εκτροχιάστηκε. Για την ώρα, μην περάσετε σε πράξεις, θα αποδειχθούν βιαστικές και επιπόλαιες.

Advertisements

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απρόοπτα συμβάντα θα σας παρασύρουν σε έναν άλλο τρόπο σκέψης και εσείς με τη σειρά σας, θα έχετε την ευκαιρία να παρασύρετε τις εξελίξεις εκεί που θέλετε, αλλάζοντας τα δεδομένα. Το αν θα καταφέρετε να κατακτήσετε τον στόχο σας, θα είναι αποτέλεσμα καθαρά και μόνο της αποφασιστικότητάς σας, γι’ αυτό ανασυγκροτηθείτε και δράστε δυναμικά.

Επανασύνδεση. Αν ακόμα τρέφετε αισθήματα για το πρώην ταίρι σας και έχετε  την ανάγκη να τα ξαναβρείτε, τότε εμπιστευτείτε την καρδιά σας και μην αντιστέκεστε. Προχωρήσετε δυναμικά στην πράξη της επανασύνδεσης, δεν πρόκειται να απογοητευτείτε. Οι εξελίξεις θα σας αποδείξουν πως η οριστική κατάληξη θα προκύψει από δικές σας κινήσεις, πάρτε τη μεγάλη απόφαση και πράξτε αναλόγως.

Νέα γνωριμία Θα εμφανιστεί μπροστά σας το νέο πρόσωπο που θα σας εξιτάρει, αλλά το αν οι ματιές σας θα καταλήξουν σε γνωριμία, θα εξαρτηθεί από το πόσο γρήγορα θα πάρετε την απόφαση να δράσετε. Κρατήστε ακμαία την αυτοπεποίθησή σας και κινηθείτε δυναμικά, δεν θα υπάρξει κανένα απογοητευτικό γεγονός. Η προοπτική σταθερής ∈ρωτικής σχέσης θα είναι καθαρά στο χέρι σας.

Σχέση – γάμος. Αυτή τη φορά, το ∈ρωτικό σας ταίρι, θα ακολουθήσει το δικό σας τρόπο σκέψης και ζωής, γι’ αυτό το νου σας να μην πέσετε σε υπερβολές ή λάθη. Οποιοδήποτε στραβοπάτημα συμβεί, θα αναγκαστείτε να επωμιστείτε το βάρος της ευθύνης, γ’ αυτό πριν αποφασίσετε σε τι πράξεις θα προβείτε σκεφτείτε το καλά και υπεύθυνα.

ΙΧΘΥΣ

Με δικές σας κινήσεις θα κλείσει ένα κακό κεφάλαιο στην ∈ρωτική σας ζωή και με θερμό σύμμαχο την τύχη, θα ανοίξει ένα νέο ολοκαίνουργιο, με πολύ θετική κατάληξη. Ευχάριστες αλλαγές θα δώσουν νέα πνοή στη ζωή σας και οι συναντήσεις που θα προκύψουν θα αποδειχθούν πολύ σύντομα μοιραίες!

Επανασύνδεση. Θα επιδιώξετε συνάντηση με το παλιό σας ταίρι και θα το επιτύχετε. Όλα θα γίνουν με δική σας πρωτοβουλία, θα ζητήσετε εξηγήσεις, θα αναζητήσετε αιτίες και η απόφασή σας να βρείτε οριστικές λύσεις, θα φέρει ευχάριστη κατάληξη, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Έρχεται επανασύνδεση και τα ηνία αυτής της σχέσης θα είναι αποκλειστικά στα δικά σας χέρια.

Advertisements

Νέα γνωριμία. Ερwτικά καμπανάκια θα χτυπήσουν για εσάς και μάλιστα σε πολύ τυχαία χρονική στιγμή. Κάποιο πρόσωπο δεν θα χάσει την ευκαιρία να σας πλησιάσει και επειδή ούτε κι εσείς θα έχετε σκοπό να χρονοτριβήσετε, γι’ αυτό η δεύτερη συνάντησή σας θα είναι ραντεβού με ευχάριστες ∈ρωτικές διαστάσεις. Προμηνύεται σχέση με δυνατό μέλλον, μην την χάσετε!

Σχέση – γάμος. Διαλλακτικό θα εμφανιστεί το ταίρι σας και αυτό θα είναι ένα πολύ βοηθητικό στοιχείο σε περίπτωση που θέλετε να δημιουργήσετε νέες βάσεις στη σχέση σας. Αν επιθυμείτε να φέρετε αλλαγές, τότε κινηθείτε αποφασιστικά γιατί τα γεγονότα που θα προκύψουν, θα σας δώσουν την ευκαιρία για ξεκαθαρίσματα και για καινούργιες υποσχέσεις. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, κινηθείτε με αυτοπεποίθηση.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα