Μην χασετε

Δεν φαντάζεστε ποια παίκτρια του GNTM διαφήμιζε υαλουρονικό στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη

Πρόκειται για ένα κορίτσι που συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας του Star, Greece’s Next Top Model. Η συμμετοχή της ζητήθηκε αρκετά τόσο στα social media, όσο και στα ΜΜΕ, ενώ έδωσε την ώθηση σε αρκετές γυναίκες να αγαπήσουν την εξωτερική τους εμφάνιση με τις ατέλειες της. Ο λόγος για το plus size model Ξανθή Τζερεφού, η οποία κατάφερε με την ενέργεια της, το ταλέντο της και την εξωτερική της εμφάνιση να κάνει τη διαφορά.

Advertisements

 

Όπως έγινε γνωστό, το επίδοξο top model, πριν από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι, είχε δουλέψει για ένα χρόνο ως μοντέλο, αλλά σταμάτησε καθώς είχε κουραστεί να ακούει ότι πρέπει να αδυνατίσει, παρόλο που τότε ζύγιζε μόλις 47 κιλά.

Η 20χρονη Ξανθή, μεγάλωσε στον Πειραιά και σπουδάζει Διατροφή και Διαιτολογία στη Σητεία. Ασχολείται από πολύ μικρή με το θεατρικό παιχνίδι και αγαπά τον κινηματογράφο. Όπως δήλωσε η φράση που την εκφράζει είναι «βάλτε χρώμα στη ζωή σας».

Μπορεί να γνωρίσαμε το φρέσκο κορίτσι και γεμάτο ενέργεια να το γνωρίσαμε, μέσα από το Greece’s Next Top Model, ωστόσο η «παρθενική» της εμφάνιση στην τηλεόραση έγινε μέσα από μια άλλη εκπομπή. Συγκεκριμένα, η Ξανθούλα πριν από περίπου τρία χρόνια εμφανίστηκε στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη στο Epsilon και έκανε διαφήμιση του υαλουρονικού.

Το γεγονός γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία: 

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα