Μην χασετε

Δανάη Μπάρκα: Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου

H Δανάη Μπάρκα είναι ιδιαίτερα δραστήρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή της. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να ποζάρει με τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, με την οποία είναι αχώριστες!

Advertisements

Να σας θυμίσουμε πως σε παλαιότερη συνέντευξη της στο περιοδικό People, είχε αναφέρει πώς νιώθει που είναι κόρη της αγαπημένης ηθοποιού της οποίας το όνομα την ακολουθεί στα δικά της επαγγελματικά βήματα: “Οι ταμπέλες είναι εύκολο να μπουν. Ξέρεις, η ταμπέλα «η κόρη της Βίκυς» και πώς θα την ξεπεράσεις. Στην Ελλάδα είμαστε εύκολοι στους χαρακτηρισμούς και τις ταμπέλες. Από την άλλη, είναι κίνητρο για μένα, για να γίνω καλύτερη.

Στην αρχή με φόβισε τι θα αντιμετωπίσω, αν θα καταφέρω να φύγει αυτή η ταμπέλα και αν θα με αντιμετωπίσουν ως Δανάη Μπάρκα και όχι ως την κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου. Αλλά δεν υπάρχει η σύγκριση στο μυαλό μου για το ποιος είναι καλύτερος. Στην τέχνη χωράει η υποκειμενικότητα. Δεν πρέπει να γίνω καλύτερη από τη μαμά μου, το θέμα είναι να γίνω εργατική και αγαπητή. Το να είμαι η κόρης της Σταυροπούλου είναι ίσως ένα βουνό, γιατί είναι μια πολύ αγαπητή πρωταγωνίστρια αλλά και για μένα λειτουργεί ως κίνητρο να αποδείξω ότι δεν είμαι μόνο αυτό”.

Η Δανάη Μπάρκα ακολουθεί το όνειρο της -την υποκριτική- παρά τις ταμπέλες και μάλιστα, με αφορμή την θεατρική παράσταση στην οποία θα συμμετάσχει το φετινό καλοκαίρι τόλμησε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της. Όπως αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, έκανε τα μαλλιά της ράστα! Αναμφίβολα της πάει πολύ, γι΄ αυτό και τα likes “έπεσαν” βροχή!

Δείτε τη φωτογραφία:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

•voilà•??‍♀️ ———— { @maria_pentagiotissa_2019 μεγάλη η χάρη σου } ——— Thank you @hair_dresser_stylish ? ——— Εμένα μ αρέσουν,εσάς?? – – ? @theodore_dimm ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danai Barka ? (@danai_barka) στις

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα