Μην χασετε

Δήμητρα Ματσούκα: «Κάποτε τέτοια εποχή κι εγώ πόσταρα θάλασσες μαγιό και συμπάθεια όπως όλες»

Μια διαφορετική ανάρτηση από εκείνες που θα συναντήσει κανείς στο instagram αυτή την εποχή, που κυριαρχούν οι παραλίες και τα μαγιό και το φως, έκανε η Δήμητρα Ματσούκα.

Advertisements

Η ηθοποιός ανάρτησε ένα βίντεο γυρισμένο στη Σιβηρία όπως γράφει, στο οποίο ποζάρει στο φακό φορώντας όπως αναφέρει τις αγαπημένες της μπότες.

«Κάποτε τέτοια εποχή κι εγώ πόσταρα θάλασσες, μαγιό και συμπάθεια όπως όλες. (συνήθως γυναίκες τα κάνουμε αυτά, είτε μικρές είτε μεγάλες, ωραίες ή λιγότερο όμορφες, άτεκνες ή με παιδιά, καλλιτέχνες ή μη, σοβαρές ή όχι και τόσο τελικά).

Σας ευχαριστώ που μέσα στο #κατακαλοκαιρο, παρακολουθείτε τη άκαιρη ινσταγκραμικη μου πορεία. Το σχεδόν χειμερινό ενσταντανέ είναι από την μακρινή Σιβηρία λίγο καιρό πριν. Δεν ποζάρω απλώς, αλλά #κυριως φορώ τις αγαπημένες μπότες με τις οποίες έχω γυρίσει τα τελευταία 12 χρόνια όλον τον κόσμο.

Μια όχι περιττή πληροφορία, επιτρέψτε μου, αφού αυτή και αναγάγει το συγκεκριμένο ποστάρισμα σε κοινωνικό μήνυμα, για το οποίο, ως απόδειξη, ακολουθεί και το απαραίτητο hashtag: #dontbeashopa», ανέφερε συγκεκριμένα η Δήμητρα Ματσούκα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Κάποτε τέτοια εποχή κιεγω ποσταρα θάλασσες,μαγιό και συμπάθεια οπως ολες. (συνηθως γυναικες τα κάνουμε αυτά,είτε μικρές είτε μεγάλες,ωραιες ή λιγότερο όμορφες,άτεκνες ή με παιδιά,καλλιτέχνες ή μη,σοβαρές ή όχι και τόσο .).Σας ευχαριστώ που μέσα στο #κατακαλοκαιρο, παρακολουθείτε την άκαιρη ινσταγκραμικη μου πορεία. Το σχεδόν χειμερινό ενσταντανέ είναι από την μακρινή Σιβηρια λίγο καιρό πριν. Δεν ποζάρω απλως,αλλά #κυριως φορώ τις αγαπημένες μπότες με τις οποίες έχω γυρίσει τα τελευταία 12 χρόνια όλον τον κόσμο. Μια όχι περιττή πληροφορία, επιτρέψτε μου, αφού αυτή και αναγάγει το συγκεκριμένο ποστάρισμα σε κοινωνικό μήνυμα,για το οποίο,ως απόδειξη,ακολουθεί και το απαραιτητο hashtag: #dontbeashopaholic

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitra Matsouka (@dimitra_matsouka_official) στις

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα