Μην χασετε

Δήμητρα Αλεξανδράκη για Ιωάννα Μπέλλα: «Ήταν μια καλοστημένη πλεκτάνη – Κάνει τα πάντα για τη δημοσιότητα»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή The 2Night Show για την Ιωάννα Μπέλλα και το σύντροφό της Δημήτρη Μηλιώνη.

Advertisements

 

Η Αλεξανδράκη αποχώρησε από το Nomads, μετά από τις φήμες για το ειδύλλιο που είχε η Σταρ Ελλάς με τον σύντροφό της. Όπως είπε, επικοινώνησε με την Ιωάννα Μπέλλα και της ζήτησε τον λόγο για τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν.

 

«Έστειλα μήνυμα στην Ιωάννα λέγοντας της για τα δημοσιεύματα και ότι είδα στις φωτογραφίες ότι είναι πιο διαχυτική. Μου είπε ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Την είχα συμπαθήσει πολύ και όταν την «κατακρεούργησαν» στο GNTM έκανα και ένα story γι’ αυτήν. Δεν την πήρα τηλέφωνο, της έστειλα μήνυμα και ήθελα να βγάλω κι εκείνη από τη δύσκολη θέση για όλα αυτά που γράφονταν», ανέφερε και πρόσθεσε:

 

«Ανακάλυψα πράγματα που δεν μου άρεσαν καθόλου. Ήταν μια καλοστημένη πλεκτάνη! Δεν γίνεται όλο το βράδυ να έχει μιλήσει μόνο δύο φορές μαζί του και η μία από τις δύο να είναι σε βίντεο. Όταν ένας άνθρωπος κάνει τα πάντα για τη δημοσιότητα δεν μπορώ να ασχοληθώ. Μιλάω για όλα τα άτομα που έχουν εμπλακεί σε αυτή την υπόθεση. Δεν θέλω να ξανά αναφερθώ στην Ιωάννα. Τόσο καιρό προσπάθησα να την προστατεύσω με χίλιους τρόπους, εκείνη δεν έκανε το ίδιο. Όταν ήρθε στην εκπομπή την είδα πώς πάγωσε, όταν της είπες ότι γύρισα από τη Μαδαγασκάρη».

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα