Μην χασετε

Γυναίκα εκανε ασορτί τατουάζ με την καλύτερή της φίλη – Έπειτα έμαθε πως είχε πάει με τον άντρα της

Μια γυναίκα έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο TikTok όταν μοιράστηκε την ιστορία για το πώς η καλύτερή της φίλη για 11 χρόνια ανέπτυξε σχέση με τον σύζυγό της, καταστρέφοντας τόσο τον γάμο της όσο και τη φιλία τους.

Advertisements

 

Σα να μην έφτανε αυτό, φαίνεται πως οι δύο πρώην φίλες είχαν κάνει και ένα ασορτί τατουάζ για να… τιμήσουν τη φιλία τους.

Το βίντεο έγινε στο πλαίσιο πρόκλησης στο TikTok που αφορά «ένα λάθος που έμαθες με σκληρό τρόπο και θέλεις να βοηθήσεις τους άλλους να το αποφύγουν».

 

Η πρόκληση ξεκινά με τη φράση «μην κάνεις ασορτί τατουάζ με την καλύτερη σου φίλη, είναι τέλειο μέχρι…» και η Νίκι που μοιράζεται την ιστορία της συνεχίζει: «…μέχρι να κάνει σχέση με τον άνδρα σου να καταλάβει όλη σου τη ζωή και να αρχίσει να μεγαλώνει τα παιδιά σου λες και είναι δικά της».

 

 

@stressymessydepressymama#stitch with @themrspedersen I’m okay I’m fine, it’s fine, really I’m fineeeeee! 🥴 #bestfriendgoals #bestfriendscheck #sendwine #therapy #ouchie♬ original sound – purple_nova143

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα