Μην χασετε

Γνωστός Έλληνας δηλώνει: «Άλλο να σε σχολιάζει ο Λάρι Κινγκ και άλλο η Κατερίνα Καινούργιου»

Συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα παραχώρησε ο Διονύσης Αλέρτας, ο οποίος μίλησε για την εμπειρία του στο Dancing With The Stars 6, αλλά και για την… Κατερίνα Καινούργιου. 

Advertisements

Συγκεκριμένα, ο γνωστός pastry chef τόνισε πως δεν είναι το ίδιο να σε κρίνει ο Λάρι Κίνγκ και η Κατερίνα Καινούργιου. «Η αποχώρησή μου από το Dancing δεν με ενόχλησε. Ίσα ίσα που οι δουλειές μου τρέχουν. Ο σχολιασμός του Λιάγκα αντίθετα με ενόχλησε. Ότι υποτίθεται έγινα ότι έγινα, επειδή εκείνος και η Φαίη με έβγαλαν στο γυαλί. Δεν θα έκανα μια εκπομπή στην τηλεόραση μόνος μου. Τι να δείχνω κάθε μέρα; Δεν έχω εξάλλου το άγχος να υπάρχω στο γυαλί.

Όταν υπάρχεις μέσα από τη δουλειά σου, δεν έχεις τέτοιο άγχος. Ούτε με τους Αλβανούς με τους οποίους συνεργάζομαι πολλές φορές στη δουλειά, ούτε με τους γκέι έχω πρόβλημα. Είναι ενοχλητικό να ακούγονται αποσπασματικά φράσεις και κάποιοι να σπεύδουν να βγάζουν λανθασμένα συμπεράσματα.

Έχω δώσει υπόσχεση στον εαυτό μου να μην αφήνω τίποτα να πέσει κάτω, θα απαντώ, γι’ αυτό και παίρνω σαφή θέση σε ότι λέγεται. Άλλο να σε σχολιάζει ο Λάρι Κινγκ και άλλο η Κατερίνα Καινούργιου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα