Μην χασετε

Γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Με έχει κλειδώσει σύντροφός μου στο σπίτι για να μην τον απατήσω»

Η Ιρένε Τροστ έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό You και μεταξύ άλλων μίλησε και για ένα περιστατικό που πρώην σύντροφος της, την κλείδωσε στο σπίτι.

Advertisements

«Πάρα πολύ με ζήλευε ο πρώην σύντροφος μου. Και εγώ έχω ζηλέψει, αλλά είναι να μου δώσεις την αφορμή μια και καλή και θα τα κάνω όλα λαμπόγυαλο. Και έχω εκραγεί. Έχω χαστουκίσει κιόλας, έχω πετάξει μαξιλάρια, παπούτσια, διάφορα αντικείμενα. Με έχει κλειδώσε σε σπίτι από ζήλια γιατί νόμιζε ότι θα βγω και θα τον κερατώσω. Εκείνη τη στιγμή ίσως και να το έκανα γιατί είμαι πολύ αντιδραστική, ενώ αν με αφήσεις ήρεμη δεν κάνω τίποτα».

Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ακόμα ένα περιστατικό: «Με έχει κλειδώσει άνθρωπος του χώρου στο καμαρίνι. Δεν με πείραξε, αλλά μου έλεγε να κάτσουμε λίγο μόνοι μας, με την ησυχία μας. Ευτυχώς κάποια στιγμή φώναξα και βγήκα. Κάτι έχω με το κλείδωμα, θα κουβαλάω αντικλείδια» 

Όσο για τον αν έχει απατήσει ποτέ η ίδια δηλώνει: «Δεν πρόλαβα να απατήσω, γιατί οι περισσότερες σχέσεις μου τελείωσαν με ένταση, φωνές, και τσακωμούς. Είμαι γενικά πολύ των άκρων, δεν μπορώ τις ήρεμες και βαρετές σχέσεις. Τα θέλει και λίγο ο κώλος μου, το λέω και το παραδέχομαι. Δεν μπορώ το πολύ ήρεμο. Είχα έναν πρώην ο οποίος δεν μου έδειχνε καθόλου ότι ζήλευε, αλλά δεν μπορώ τους ανέκφραστους, οπότε προκαλούσα μόνη μου ένταση».

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα