Μην χασετε

Γκουντάρας για Τούνη: «Με έβαλε στο τρυπάκι να δω το ροζ βίντεο – Όχι δεν μπορεί να συμβεί στην καθεμία»

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η σύζυγός του Νάταλι Κάκκαβα δεν φάνηκε να συμμερίζονται τον πόνο της Ιωάννας Τούνη για το ροζ βίντεο το οποίο έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο χωρίς την θέλησή της.

Advertisements
Σχολιάζοντας το βίντεο της Ιωάννας Τούνη στο οποίο η ίδια μιλάει για όλα, o Γρηγόρης Γκουντάρας είπε αρχικά: «Εγώ δεν θα πω μπράβο. Με προβληματίζει το γεγονός ότι δεν μπορεί να μπλοκάρει την κυκλοφορία του εδώ και χρόνια».

«Εύχομαι να δικαιωθεί» είπε η σύζυγός του Νάταλι Κάκκαβα, προσθέτοντας πως «από την άλλη όμως… θέλω να μιλήσουμε για το φαινόμενο Ιωάννα Τούνη. Τι είναι και όλη η Ελλάδα ασχολείται μαζί της; Πόσο παιδιά διαπρέπουν στο εξωτερικό και δεν ξέρει κανείς το όνομά τους. Εκθέτει τα σημεία του σώματός της… Γιατί πρέπει να ασχολούμαστε μαζί της;».

«Εγώ δεν είχα δει αυτό το ροζ βίντεο, αλλά με έβαλε στο τρυπάκι να το δω…» είπε έπειτα ο Γκουντάρας. «Δεν ξέρω για ποιο σκοπό το έκανε. Νομίζω ότι ήταν too much…».

Από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου, τόνισε πως καλά έκανε η Ιωάννα Τούνη και δημοσίευσε το βίντεο στο youtube, γιατί έτσι δίνει δύναμη σε κορίτσια που έχουν βιώσει κάτι αντίστοιχο.

«Εδώ βλέπουμε ένα φαινόμενο της αποχής μας. Προβάλλεται παντού, αλλά είναι των ημερών μας. Κάνει απόλυτα την δουλειά της. Μακάρι να μπορέσει η ελληνική νομοθεσία να μπορέσει να μπλοκάρει τέτοια βίντεο» είπε ο Γκουντάρας, συμπληρώνοντας όμως πως «όχι, δεν μπορεί να συμβεί στην καθεμία… Δεν το δέχομαι».

«Ίσως να μην είχε απευθυνθεί έγκαιρα» στην υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος, είπε η Νάταλι Κάκκαβα.

Τέλος, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ειρωνεύτηκε την Ιωάννα Τούνη, όταν σε επόμενο θέμα της εκπομπής φάνηκε η ίδια να βρίσκεται στη Μύκονο. «Στεναχωρημένη» είπε καυστικά ο παρουσιαστής, με την Ελένη Χατζίδου να αποκρίνεται «τι να κάνει καλέ Γρηγόρη, να κάθεται κλαίει την μοίρα της;». «Εδώ την εντόπισε η κάμερα… φαντάζομαι δεν το ξέρει…» συνέχισε στο ίδιο ύφος.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα