Μην χασετε

Γιώργος Τσαλίκης για Νίκο Μουτσινά: «Πλακωνόμασταν, γινόταν χαμός στις συσκέψεις»

Ο Γιώργος Τσαλίκης δεν είναι από τα άτομα που θα αποφύγουν διπλωματικά μία ερώτηση, ούτε τον απασχολεί να είναι αρεστός σε όλους. Ειδικά μάλιστα όταν μιλά σε μία δημοσιογράφο της ίδιας νοοτροπίας, όπως η Σάσα Σταμάτη, λύνεται ακόμη περισσότερο και αποκαλύπτει πολλά.

Advertisements

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια τον ρώτησε ακόμη και για την ταραχώδη συνεργασία του με τον Νίκο Μουτσινά στην εκπομπή Δέστε τους, για την οποία είχαν ακουστεί πολλά. Ο ίδιος επιβεβαίωσε τις φήμες για μεταξύ τους διαφωνίες, λέγοντας πως έβλεπαν πολύ διαφορετικά τα πράγματα και δεν ταίριαζε καθόλου ο τρόπος που ήθελαν να διαμορφώσουν την εκπομπή, με αποκορύφωμα τη δήλωση: «Πλακωνόμασταν, γινόταν χαμός στις συσκέψεις.»

Ακόμη, ο λόγος πήγε και στις δύσκολες στιγμές που έζησε η οικογένεια της αγαπημένης του συζύγου στην Μάνδρα, λόγω των ακραίων φαινομένων κακοκαιρίας: «Περάσαμε πολύ δύσκολα» είπε περιγράφοντας τις εικόνες καταστροφής που αντίκρυσε. Ενώ όταν ρωτήθηκε για το πώς επιβιώνει η σχέση τους μετά από τόσα χρόνια γάμου, είπε: «Αγάπη πολλή με τη Δώρα, έχουμε μεγαλώσει μαζί. Βέβαια υπάρχει ερωτική ζωή, δεν γίνεται να μην υπάρχει ερωτική ζωή, τι κάνεις;»

Όσον αφορά την TV, όπως εξομολογήθηκε θα του άρεσε πολύ να συναπαρτίζει ως μέλος μία συγκεκριμένη κριτική επιτροπή:«Θα πήγαινα σε talent show, αυτό που έχω ζηλέψει πάρα πολύ και θα ήθελα να πάω γιατί βλέπω το America’s got talent και το Britain’s got talent, μ’ αρέσουν πάρα πολύ, ήθελα να πάω στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο, έχει κλείσει η επιτροπή όμως τώρα, το χάσαμε το κορμί πατριώτη. »

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα