Μην χασετε

Γιώργος Μαυρίδης: Αυτή είναι η νέα του εκπομπή στον ΑΝΤ1-Δείτε την πρώτη φωτογραφία

Μετά από το πέρασμά του από το Nomads, ο Γιώργος Μαυρίδης επιστρέφει τηλεοπτικά με δικιά του εκπομπή στον ΑΝΤ1. Όπως πρώτη ανέφερε η Κλεοπάτρα Πατλάκη, ο tattoo artist θα παρουσιάσει το «Beat Buzzer», ένα νέο τηλεπαιχνίδι που θα συνδυάζει το χιούμορ, τη μουσική αλλά και την οδηγική απόλαυση!

Advertisements

 

Ο Γιώργος Μαυρίδης θα ταξιδεύει με ένα αυτοκίνητο σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας έχοντας συνεπιβάτες του, celebrities και καλλιτέχνες από την ελληνική βιομηχανία του θεάματος. Τα πρόσωπα αυτά θα καλούνται να βρουν το τραγούδι που παίζει στο αυτοκίνητο, ταξιδεύοντας συνάμα σε πανέμορφους ελληνικούς προορισμούς.

Σήμερα ο δημοφιλής tattoo artist ανέβασε στο instagram story του την πρώτη φωτογραφία από το παιχνίδι αλλά και τον επίσημο λογαριασμό του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Το BeatBuzzer είναι εδώ. Μία ιδέα, ένα παιχνίδι, ένα αυτοκίνητο, όμορφες παρέες, χιλιάδες τραγούδια, απίστευτες δοκιμασίες και πάνω από όλα άπειρο γέλιο… * κλάμα», έγραψε αρχικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ξέχασα να γράψω “Μία πόλη Θεσσαλονίκη”».

Οι παίκτες του πρώτου επεισοδίου προέρχονται από το Nomads. Μιλάμε φυσικά για τους φίλους του Γιώργου από το reality, Νίκο Αναδιώτη, Γιώργο Κατσινόπουλο, Δήμητρα Φραντζή και Ειρήνη Ζάχου!

Δείτε τα στιγμιότυπα.

 

Advertisements

#beatbuzzer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beat Buzzer (@beatbuzzer_gr) στις

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα