Μην χασετε

Γιώργος Λιανός: «Η Ελένη μας ξεπάστρεψε…»

Για πρώτη φορά μετά την είδηση της απομάκρυνσης του από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο Γιώργος Λιανός μιλάει για όσα συνέβησαν και δεν τα γνωρίζαμε.

Advertisements

Αναφερόμενος στα πρόσωπα που δεν θα βρίσκονται πλέον στο πλευρό της και απαριθμώντας τα, δήλωσε με το γνωστό χιούμορ του: «Η Ελένη μας ξεπάστρεψε. Θα κάνουμε μια εκπομπή που θα λέγεται οι φυγάδες».

Μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδιστής εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπή Αποκαλυπτικά: «Τα πράγματα αλλάζουν στην πορεία, αλλάζουν τα πάντα. Έκανα μια ωραία συνεργασία η οποία λήγει ωραία».

Οι φήμες ήθελαν την Ελένη Μενεγάκη να είχε δυσαρεστηθεί από την επιθυμία του Γιώργου Λιανού να κάνει μια εκπομπή με την Κατερίνα Ζαρίφη. Τι λέει όμως ο ίδιος; «Αυτό είναι το μεταξύ μας, το οποίο θα το προφυλάξουμε. Δεν ήταν ακριβώς έτσι τα πράγματα. Απλά, μετά από συζήτηση, καταλήξαμε ότι θα ήταν καλύτερο να μη συνεχιστεί αυτή η συνεργασία φέτος. Φύγαμε με αγκαλιές και φιλιά».

Ο Γιώργος Λιανός δεν δίστασε να αποκαλύψει τι είχε συμβεί σε μια από τις τελευταίες τους συναντήσεις: «Είχαμε κάνει ένα meeting στις αρχές Ιουλίου και θυμάμαι τότε ότι τοποθετήθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη και είχε πει: «Ελένη, αφού θες να ξαναμοιράσεις την τράπουλα, άποψή μου είναι να την κάνουμε όλοι με ελαφρά πηδηματάκια». Νομίζω ότι κάνει τη σωστή κίνηση η Ελένη για την εκπομπή της. Αφού θέλει να κάνει ανανέωση, πρέπει να το ξεκινήσει από το οπτικό. Να αλλάξει εντελώς η εικόνα της εκπομπής».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

faysbook.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα