Μην χασετε

Γιώργος Καπουτζίδης: «Βρέθηκα από την απομόνωση στην Eurovision με 5.000 άτομα – Ήταν δύσκολο»

Από το Ρότερνταμ όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες για τις ανάγκες της Eurovision 2021 μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου εξηγώντας τον λόγο που είδαμε τόσες διακοπές ήχου από τους παρουσιαστές στον χθεσινό ημιτελικό.

Advertisements

 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος έχει στο πλευρό του τη Μαρία Κοζάκου και σχολιάζουν μαζί τη φετινή διοργάνωση, μίλησε για τα τεχνικά προβλήματα, αλλά και για το πόσο περίεργα ένιωσε ο ίδιος να βρίσκεται σε έναν χώρο με 5.000 άτομα, μετά την απομόνωσή του για μήνες στο υπέροχο σπίτι του στην Αίγινα, μπροστά στη θάλασσα.

“Η φετινή Eurovision είναι σίγουρα διαφορετική. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που γίνεται. Είναι περίεργο, είμαστε 5000 άτομα μέσα σε έναν χώρο, είχαμε ξεσυνηθίσει. Και για μένα ειδικά που είχα συνηθίσει στην Αίγινα, ήταν λίγο ζόρικο, προσπαθούμε να ανακτήσουμε την ανθρώπινη επαφή.

 

Οι Ολλανδοί είναι εξαιρετικοί, έχουν κάνει μια φοβερή διοργάνωση. Η σκηνή είναι φοβερή, ο φωτισμός είναι ο καλύτερος που έχω δει όσα χρόνια κάνω τη Eurovision… Για αυτό και κανείς δε γκρίνιαξε για τα μικρά προβλήματα ήχου που είχαμε…Φέτος ήταν τα πράγματα λίγο πιο σύνθετα…” είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ την Πέμπτη 20 Μαΐου, στις 22:00, και ο μεγάλος Τελικός, το Σάββατο 22 Μαΐου, επίσης στις 22:00.

 

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα