Μην χασετε

«Γιατί είναι μπαμπάς και είναι εδώ και είναι και δικηγοράρα και Προεδράρα»: Η ειρωνική απάντηση της Βατίδου στην επιστολή Κούγια

Απάντηση στο χθεσινό δελτίο του πρώην συζύγου της Αλέξη Κούγια, έδωσε σήμερα μέσα από τα social media της, η Εύη Βατίδου.

Advertisements

 

Υπενθυμίζεται ότι στο δελτίο τύπου που έστειλε χθες ο Αλέξης Κούγιας σημείωνει, μεταξύ άλλων, «Το μέλλον και των δύο παιδιών μας υπό φυσιολογικές συνθήκες είναι η συνέχιση και η καλύτερη εξέλιξη του δικηγορικού μου γραφείου και ήδη ο γιος μου Χρήστος έχει επιλέξει στο σχολείο του στη Β’ Λυκείου αυτήν την κατεύθυνση. Είμαι βέβαιος κι ελπίζω ότι το ίδιο θα επιλέξει και η κόρη μου».

 

Η Εύη Βατίδου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα βίντεο με το δελτίο τύπου του πρώην συζύγου της, γράφοντας: «Πήρε θέση και ο μπαμπάς …Γράφει υπαγορεύει και οφείλετε να το διαβάσετε… Γιατί ο Αλέξης είναι μπαμπάς και είναι εδω . Και ο Αλέξης είναι και δικηγοράρα και Προεδράρα. Και είναι και από την Πετρούπολη και γω από το Νέο Ηράκλειο. Και είμαστε γονείς. Και ξέρει να παίζει ΜΠΑΛΑ.

Και όταν ο Αλέξης αρχίσει μπορεί να στείλει πολλά χαρτιά… και ευχαριστώ το Μενιο γιατί ο Μενιος τότε με βοήθησε μετά τον βοήθησα και τώρα βοηθαει δεν ξεχναω και ξέρω να λέω και συγγνώμη και ευχαριστώ. Διότι όταν η εκπομπή είναι live λέμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ».

Δείτε εδώ την ανάρτησή της Εύης Βατίδου:

 

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα