Μην χασετε

Γιάννης Δρυμωνάκος: Στο Παρίσι με το κορίτσι του για να μετρήσει τα σκαλοπάτια του πύργου του Άιφελ!

Τον πετυχαίνω στο τηλέφωνο την ώρα που τρώει βιαστικά μια σπανακόπιτα πριν πάρει το αμάξι να φύγει για δουλειές και ραντεβού. Δεν έχει ακόμα προσαρμοστεί στους ρυθμούς της Αθήνας μετά τον Άγιο Δομίνικο, αλλά είναι χαρούμενος γιατί νιώθει πως μέσα από το reality επιβίωσης βγήκε πιο δυνατός και ο κόσμος εισέπραξε αυτό που πραγματικά είναι. «Όταν πήγα στο ξενοδοχείο βγαίνοντας από το Survivor και τα παιδιά της παραγωγής μου είπαν πως ο κόσμος με αγάπησε μέσα από το παιχνίδι είχε ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό μου, γιατί  όταν εκτίθεσαι μέσα από ένα τηλεοπτικό προϊόν είναι σημαντικό να πάρεις ένα ωραίο feedback», μου λέει ο Γιάννης Δρυμωνάκος. Το παιχνίδι ήταν σκληρό και ο χρόνος στην παραλία περνούσε δύσκολα, κάποιες φορές έχανε την αίσθηση του χρόνου, αλλά ήταν για εκείνον μια μοναδική εμπειρία που θα κουβαλάει ως προίκα του σε ότι κάνει από εδώ και πέρα.

Advertisements

Προς το παρόν, όμως, έχει μια υπόσχεση που πρέπει να εκπληρώσει. Ο γοητευτικός κολυμβητής παίζοντας σε ένα από τα κουίζ του Survivor δεν βρήκε την απάντηση στην ερώτηση «πόσα σκαλοπάτια έχει ο Πύργος του Άιφελ στο Παρίσι και τότε είχε δεσμευτεί στον Σάκη Τανιμανίδη να πάει μέχρι εκεί και να τα… μετρήσει. Υπόσχεση που δεν άφησε να πέσει στο κενό, αφού όπως μου λέει αυτό το Σάββατο (24/3) θα βρεθεί στην πόλη του Φωτός μαζί με το κορίτσι του, την Βαρβάρα για να εκπληρώσουν αυτή του τη δέσμευση. Η Βαρβάρα, που έχει σπουδάσει γεωπόνος, αυτή την εποχή βρίσκεται στην Ολλανδία όπου κάνει την πρακτική της σε εταιρεία. Μάλιστα, όταν ο Γιάννης βγήκε από το Survivor και επικοινώνησε μαζί της δεν γνώριζε πως βρισκόταν ήδη εκεί. «Υπήρχε σαν σκέψη να κάνει την πρακτική της στο Ρότερνταμ αλλά δεν ήταν βέβαια, όταν βγήκα και της τηλεφώνησα μου λέει ‘Είμαι Ολλανδία’».

Για τη ιστορία ο Πύργος του Άιφελ έχει ύψος 324 μέτρα και έχει 1665 σκαλοπάτια που φτάνουν μέχρι τα 95 μέτρα του, ενώ ακολουθούν 3 όροφοι, στα 95, στα 125 και στα 310 μέτρα.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα