Μην χασετε

Γάμος στη showbiz! Καλλονή ηθοποιός παντρεύτηκε τον κατά δέκα χρόνια νεότερο τραγουδιστή σύντροφό της

Η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas, τέσσερις μήνες μετά τον αρραβώνα τους, παντρεύτηκαν στην Ινδία, όπως αναφέρει το People.com.

 

Το ζευγάρι πραγματοποίησε την τελετή στο σπίτι της διάσημης ηθοποιού στον τόπο καταγωγής της σήμερα Σάββατο 1η Δεκεμβρίου και αναμένεται αύριο Κυριακή να ακολουθήσει και δεύτερο θρησκευτικό μυστήριο σύμφωνα με τα ήθη και έθιμα της Ινδίας. Όπως αναφέρει το People, η 36χρονη επέλεξε δημιουργία Ralph Lauren ενώ και ο 26χρονος διάσημος τραγουδιστής επέλεξε τον ίδιο οίκο μόδας για το κουστούμι του.

Δείτε κάποια στιγμιότυπα που πόσταρε η νύφη πριν από λίγο.

Advertisements

 

«Είναι πολύ σημαντικό για την Priyanka να κάνουν και μία ινδική τελετή για να τιμήσει την κληρονομιά και την κουλτούρα της, όπως ακριβώς είναι σημαντικό να κάνουν και μία τύπου δυτική τελετή, για να τιμήσουν με τον ίδιο τρόπο την χριστιανική ανατροφή του Nick. Έτσι θα κάνουν δύο τελετές», αναφέρουν οι πηγές στο People.

Παρά τα 1ο και κάτι χρόνια διαφορά στην ηλικία τους, η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς Quantico και ο νεαρός τραγουδιστής αποφάσισαν μόλις μετά από δύο μήνες σχέσης να αρραβωνιαστούν. Η καλύτερη φίλη της Meghan Markle αρχικά ξεκίνησε να μιλάει με τον τραγουδιστή πριν από δύο χρόνια μέσω Twitter ενώ συναντήθηκαν από κοντά το 2017 σε μεγάλο party βραβείων.

 

Advertisements

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Future Mrs. Jonas. My heart. My love.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nick Jonas (@nickjonas) στις

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα