Μην χασετε

Βαλέρια Κουρούπη: «Στην Ελένη Βιτάλη χρωστάω τη ζωή μου γιατί…»

Η Βαλέρια Κουρούπη, που έγινε γνωστή πριν από 22 χρόνια μέσα  από την επιτυχημένη σειρά «Εκείνες και εγώ» με τον ρόλο της «Λίλη» έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές σειρές και έχει συμμετάσχει και στο Your Face Sounds Familiar 3. Σε πρόσφατη συνέντευξη της, μίλησε για την γνωριμία με τον σύζυγο της Νίκο Ξύδη και για την ιδιαίτερη σχέση της με την πεθερά της, Ελένη Βιτάλη.

Advertisements

Η Βαλέρια και ο Νίκος μετρούν 18 χρόνια σχέσης και παντρεύτηκαν το 2002. Πως έγινε λοιπόν η γνωριμία τους;

«Η πρώτη γνωριμία μας ήταν σε έναν χώρο που δεν θα πήγαινε κανείς και τελικά πήγαμε και οι δύο. Ήταν μοιραίο να βρεθούμε. Γνωριστήκαμε στο σπίτι ενός κοινού φίλου που είχε γενέθλια. Εγώ δεν μπορούσα να πάω, ο Νίκος τραγουδούσε στο «Χάραμα» και ήταν πτώμα και οι δύο τελευταία στιγμή ‘’είπαμε πάμε για λίγο, μωρέ’’. Τον είχα συναντήσει ξανά στο παρελθόν αλλά δεν κάναμε παρέα. Όταν όμως βρεθήκαμε εκείνο το βράδυ όλα πήραν τον δρόμο τους.  Μετά από έναν μήνα μείναμε μαζί», ανέφερε η Βαλέρια στο περιοδικό You Weekly και στην Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου.

Για την πεθερά της, Ελένη Βιτάλη και για την γνωριμία τους είπε χαρακτηριστικά: «Όταν τη γνώρισα υποκλίθηκα. Όχι στο ταλέντο της  και τη φωνή της που όλοι λατρεύουμε, αλλά στον άνθρωπο Ελένη Βιτάλη. Εκτός που ερωτεύτηκα έναν σπουδαίο άνθρωπο, η μητέρα του ήταν ένα έξτρα δώρο. Είναι μια ιερή μορφή και η ιερότητα της οφείλεται στο γεγονός πως ποτέ δεν θα επιβάλει κάτι, είναι αγαπησιάρα και προσεγγίσιμη. Είναι σοφή… Αγαπηθήκαμε ακαριαία και όσο περνούν τα χρόνια δενόμαστε περισσότερο».

Οι δυο τους δεν έχουν την κλασική σχέση πεθεράς και νύφης αφού«Η Ελένη είναι μια μάνα άλλου τύπου, άξια προς μίμηση».

Τέλος, σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν νιώθει πως χρωστάει κάτι στην Ελένη Βιτάλη, απάντησε: «Καταρχάς της χρωστάω τη ζωή μου γιατί γέννησε τον άνθρωπο που ερωτεύτηκα. Της χρωστάω και μόνο την παρουσία της στη ζωή μου. Ακόμα και αν δεν κουβεντιάσω μαζί της αισθάνομαι και σκέφτομαι τι θα μου έλεγε.»

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα