Μην χασετε

Βαγγέλης Γερμανός: «Όλα μου τα όργανα είχαν πρηστεί και είχαν γίνει μαυροκόκκινα»

Για το πρόβλημα με την υγεία του, που είχε ως αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στην Εντατική, μίλησε, πρώτη φορά, ο Βαγγέλης Γερμανός.

Advertisements

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο γνωστός καλλιτέχνης μπήκε στα τέλη Δεκεμβρίου στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για αφαίρεση κήλης, ωστόσο, στη συνέχεια εμφάνισε φλεγμονή στην κοιλιακή χώρα και εκδήλωσε σύνδρομο αναπνευστικής δυσχέρειας, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στην Εντατική, όπου παρέμεινε για περίπου είκοσι μέρες.

«Συνέβη μια καθοριστική καθυστέρηση γιατί φαίνεται ότι τα πράγματα δεν ήταν τόσο καλά όσο φαίνονταν. Μέσα στην κοιλιά μου είχε δημιουργηθεί μια πληγή και αυτή η πληγή εξελίχθηκε μια… κοιλία μαντάρα με λίγα λόγια. Όλα τα όργανα είχαν πρηστεί και είχαν γίνει μαυροκόκκινα», είπε ο ίδιος, στην εκπομπή Tatiana Live.

Και συνέχισε: «ρώτησα τον γιατρό τι να κάνω γιατί πονάω και έχω και πυρετό. Μου είπε ότι είναι ίωση μάλλον και να πάρω αντιβίωση και αντιπυρετικά ενώ κανονικά έπρεπε να μπω μέσα και να μου καθαρίσουν την κοιλιά. Εγώ δεν σταμάτησα. Πονώντας πήγα σε ένα γιατρό εδώ στη Ραφήνα και μου είπε να κάνουμε μια αξονική τομογραφία. Μου είπε ότι πρέπει να καθαριστεί η κοιλιά μου και αυτό και συνέβη. Με δύο χειρουργεία και στη μέση αυτού του χειρουργείου θεώρησαν πως πρέπει να με βάλουν στην εντατική. Γενικώς, δεν το πιστεύω αυτό που πέρασα!».

«Πώς τη γλίτωσα κι εγώ δεν το ξέρω. Απ’ ότι μου λέει ένας φίλος μου, συμμαθητής μου, “λόγω κράσης τη γλίτωσες!”», κατέληξε.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο τραγουδιστής:

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα