Μην χασετε

Βίκυ Καγιά: Έτσι έβαλε τέλος στην κόντρα της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Στην τηλεοπτική τους συνύπαρξη η Βίκυ Καγιά με την Hλιάνα Παπαγεωργίου δείχνουν να βγάζουν… νύχια!

Advertisements

Ποιος δεν θυμάται άλλωστε τις αμίμητες ατάκες που… εκσφενδόνιζαν η μία εναντίον της άλλης στα πρώτα επεισόδια του φετινού Greece’ s Next Top Model; Ατάκες που σίγουρα σχολιάστηκαν πολύ και φυσικά έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και έγιναν αντικείμενο σχολιασμού στα τηλεοπτικά πάνελ.

 

Μόνο που προφανώς οι συγκεκριμένες… φαρμακερές ατάκες ακούστηκαν στον αέρα του ριάλιτι μόδας για να γίνει ακόμα πιο… θελκτικό προϊόν το Next Top Model. Γιατί η Βίκυ Καγιά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι δύο καλές φίλες που δεν έχουν τίποτα να μοιράσουν.

Το απέδειξαν προσφάτως με αφορμή μία ανάρτηση της Ηλιάνας στο instagram. Το εντυπωσιακό μοντέλο ανέβασε μία φωτογραφία της στην οποία ποζάρει πράγματι εκθαμβωτική. Φυσικά δέχτηκε βροχή τα likes και τα γλυκά σχόλια των followers της, μόνο που σε κάποιο από αυτά υπήρχε και το μήνυμα της Βίκυς Καγιά. Η παρουσιάστρια τής έστειλε πολλές… πολλές καρδούλες, ως ένδειξη αγάπης της προς το πρόσωπό της, αποθεώνοντάς την συγχρόνως για την υπέροχη φωτογραφία της.

 

Πλέον δεν υπάρχει κανένα σύννεφο και καμία σκιά ανάμεσά τους αφού κατά τη συνεργασία τους και παρά τις μικρές εντάσεις μεταξύ τους, τα πηγαίνουν μία χαρά.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις…

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα