Μην χασετε

Βάλτε τις Φωτογραφίες σας στον Τοίχο με τους πιο Όμορφους Τρόπους

Υπάρχουν πολλές υπέροχες ιδέες για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με φωτογραφίες και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω.

Advertisements

Η μίνιμαλ, απλή διακόσμηση, χωρίς υπερβολές είναι ιδανική και προτιμάται ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Πώς μπορείτε όμως να εμπλουτίσετε λίγο τη διακόσμηση του σπιτιού σας χωρίς να φανεί υπερβολική; Οι φωτογραφίες είναι μια φανταστική ιδέα για να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

Ασπρόμαυροι πίνακες Μια πολύ όμορφη ιδέα, που φαίνεται να κάνει θραύση στο pinterest, είναι οι απλοί ασπρόμαυροι πίνακες με οικογενειακές ή άλλου είδους φωτογραφίες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες που θέλετε σε πολύ λεπτό χαρτί και σε μεγάλη κλίμακα, επιλέγοντας απλές, μίνιμαλ κορνίζες για να τις βάλετε στον τοίχο σας.

Οι ασπρόμαυροι πίνακες με προσωπικές φωτογραφίες είναι μια φανταστική ιδέα διακόσμησης που θα κάνει τον χώρο σας να δείχνει πιο ζεστός και οικείος.

Μικροσκοπικοί πίνακες Άλλο ένα τρεντ που έχει μπει δυναμικά στο χώρο της διακόσμησης είναι οι μικροσκοπικές φωτογραφίες που τοποθετούνται σε μεγάλες κορνίζες. Παρόλο που εμείς δεν το βρίσκουμε και πολύ ωραίο, υπάρχουν άνθρωποι (και μπορεί και εσείς να είστε ανάμεσα σε αυτούς) που αγαπούν αυτό το τρεντ.

Οι μιρκοσκοπικές φωτογραφίες σε μεγάλα κάδρα είναι ένα τρεντ που δεν μας ξετρελαίνει.

Φωτογραφίες σε γεωμετρικά σχήματα Τελευταία έχει γίνει πολύ μόδα η εκτύπωση φωτογραφιών πάνω σε γεωμετρικά σχέδια. Αυτό το τρεντ έχει κάποιο ενδιαφέρον αλλά εμείς θα το προτιμούσαμε σε μονόχρωμο σχέδιο και με ασπρόμαυρες φωτογραφίες.

Η διακόσμηση με φωτογραφίες τυπωμένες πάνω σε κύβους και παραλληλεπίπεδα ταιριάζει πολύ και σε παιδικά δωμάτια.

Καμβάς Ο καμβάς χρησιμοποιείται πολύ στη διακόσμηση πολλών σπιτιών και είναι αρκετά οικονομικός. Μπορείτε να βάλετε κάποιες φωτογραφίες που σας αρέσουν πάνω σε καμβά σε μικρά και πιο μεγάλα μεγέθη.

Επιλέξτε τον κανβά για να βάλετε φωτογραφίες από καλοκαιρινές διακοπές το καλοκαίρι ή χειμερινούς προορισμούς τον χειμώνα.

Κάδρα με φωτισμό Ο σωστός φωτισμός μπορεί να μεταμορφώσει ένα δωμάτιο και να φέρει στο επίκεντρο κάποιο σημείο του χώρου σας. Αν λοιπόν κρεμάσετε ένα όμορφο κάδρο με μια φωτογραφία σας και προσθέσετε από πίσω φως, θα έχετε δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο διακοσμητικό για τον τοίχο σας.

Μια ωραία φωτογραφία με κρυφό φωτισμό θα δείξει πολύ όμορφα σε έναν τοίχο. Αυτή η διακόσμηση είναι ωραία για υπνοδωμάτια.

Φωτογραφίες σε ξύλο Άλλη μια ωραία ιδέα διακόσμησης με φωτογραφίες είναι εκείνες που μπαίνουν πάνω σε ξύλινες επιφάνειες. Για να το καταφέρετε θα χρειαστείτε τη βοήθεια κάποιου ειδικού για να εκτυπώσει τη φωτογραφία σας πάνω στην ξύλινη πλάκα.

Δείτε τι ωραία που δείχνει αυτή η παλιά φωτογραφία τυπωμένη πάνω σε ξύλο.

Είδατε λοιπόν πόσες φανταστικές ιδέες υπάρχουν για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με φωτογραφίες; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βγάζετε όμορφες φωτογραφίες ώστε να έχετε μπόλικο υλικό να δημιουργήσετε υπέροχα διακοσμητικά για τον τοίχο σας.

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα