Τα ρούχα με κεντήματα θυμίζουν κάτι από τα ρούχα των γιαγιάδων μας αλλά διαθέτουν και έντονο 90s χαρακτήρα, γεγονός βέβαια που δε μας εκπλήσσει αφού το στιλ της συγκεκριμένης δεκαετίας κυριαρχεί παντού και φέτος, με τα πιο ενημερωμένα κορίτσια να αξιοποιούν τα παλιά κομμάτια που μπορεί να υπήρχαν στη ντουλάπα τους ή να δημιουργούν τις δικές τους DIY εκδοχές.

HOW TO WEAR

  1. Φροντίστε ώστε τα υπόλοιπα κομμάτια του συνόλου σας να κινούνται σε πιο απλές και λιτές γραμμές, ώστε να αναδείξετε το embroidered ρούχο σας χωρίς όμως να είναι υπερβολικό το αποτέλεσμα.
  2. Αποφύγετε τα πολλά κοσμήματα και αξεσουάρ ώστε το σύνολο να μη μοιάζει φορτωμένο. Μια διακριτική αλυσίδα στο χέρι ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια θα δώσουν την απαραίτητη λάμψη που χρειάζεστε, χωρίς πολλά παραπάνω.

Extra tip: Αν θυμάστε, πριν λίγο καιρό είχαμε δει ακόμα έναν πολύ ωραίο τρόπο για να εντάξουμε τα κεντήματα στο στιλ μας, μιας και τον χειμώνα που μας πέρασε ήταν μεγάλη τάση τα embroidered μποτάκια. Τα είδαμε να φοριούνται από πολλά κορίτσια στο street style και σίγουρα έδωσαν κάτι διαφορετικό στο στιλ της περασμένης σεζόν.

Τα μποτάκια που φοράνε όλες οι influencers

Αν λοιπόν τα τζιν με κεντήματα θεωρείτε πως δεν ταιριάζουν και τόσο στο στιλ σας, δοκιμάστε να φορέσετε ένα ζευγάρι booties με αυτή τη λεπτομέρεια, μιας και μέχρι να πιάσει για τα καλά η ζέστη, θεωρώ πως φοριούνται ακόμα και είναι και ιδανικά για να συνδυαστούν με τα πιο ανάλαφρα ανοιξιάτικα φορέματά σας.

πηγή

Advertisements