Μην χασετε

Αυτή τη διατροφή ακολουθεί η Δούκισσα του Sussex, Meghan Markle!

Πρωινό: Όσο έπαιζε στο Suits η Markle ξύπναγε κάθε πρωί στις 4:15. Ξεκινούσε δε την ημέρα της με ένα ποτήρι ζεστό νερό μέσα στο οποίο έστιβε και ένα λεμόνι. Αμέσως μετά έτρωγε ένα πιάτο βρώμη με μπανάνα και σιρόπι αγαύης. Αυτό το πρωινό όπως έλεγε η ίδια της έδινε πολλή ενέργεια, μείωνε την ανάγκη της για κάτι γλυκό και έδινε ώθηση στον μεταβολισμό της.

Advertisements

Μεσημεριανό: Γύρω στο μεσημέρι η Markle έτρωγε μια σαλάτα με κάποια πρωτεϊνη (κοτόπουλο ή σολομό).

Απογευματινό σνακ: Για σνακ έτρωγε και ένα μήλο με βούτυρο αμυγδάλου.

Βραδινό: Το ιδανικό βραδινό για την Markle ήταν ένα πιάτο ζυμαρικά με κολοκυθάκια και πολύ παρμεζάνα. Και φυσικά ένα ποτήρι κρασί. Η σάλτσα κολοκυθιού που έφτιαχνε η ίδια μάλιστα γίνεται ως εξής: Σιγοβράζεις τα κολοκύθια για 4-5 ώρες μέχρι να γίνουν σαν πολτος και έπειτα μαζί με διάφορα μπαχαρικά τα ρίχνεις πάνω στην μακαρονάδα. Η ίδια έχει πει σχετικά: “Ορκίζεσαι ότι έχει τόνους βουτύρου και λαδιού αλλά στην πραγματικότητα είναι μόνο κολοκύθι, νερό και ελαιόλαδο”.

 

Επιδόρπιο: Γλυκό φυσικά δεν τρώει κάθε μέρα η Δούκισσα του Sussex. Δεν μπορεί όμως να αντισταθεί σε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί την ημέρα και μερικές τηγανιτές  πατάτες που και που. Τα γλυκά δεν της αρέσουν και προτιμά να τα ανταλλάζει με ένα ποτήρι κρασί το οποίο λατρεύει.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα