Μην χασετε

Αυτή είναι η αισθηματική αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας για το ζώδιο σας (24/02 – 01/03)

Ζώδια: Αυτή είναι η αισθηματική αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας για το ζώδιο σας (24/02 – 01/03)

Κριός:

Ανακαλέστε γρήγορα τα λόγια σας! Η Αφροδίτη στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σας ωθεί να κάνετε το δικό σας επιδεικνύοντας τη δύναμη και την εξουσία σας στη σχέση σας. Είστε εστιασμένοι στον εαυτό σας και τις ανάγκες σας, γίνεστε αδυσώπητα διεκδικητικοί. Θα μπορούσατε να εξοργιστείτε εντελώς ξαφνικά από κάτι που νομίζετε ότι σας θίγει, κανείς δεν πρόκειται να σας πει τι να κάνετε! Συγκρατηθείτε και μην κάνετε μια ιδιοτελή, ακόμα και αδίστακτη, κίνηση, θα χάσετε το παιχνίδι. Ο συμβιβασμός και η υπομονή είναι το κλειδί της ισορροπίας, μη ξεχνάτε ότι αυτή η όψη είναι σύντομης διάρκειας και θα περάσει. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας προκειμένου να ηρεμήσετε και να εκτονώσετε την οργή και το θυμό σας. Η μοναξιά θα σας βοηθήσει να συμπεριφερθείτε με εγκράτεια στους άλλους, ακόμα και όταν δεν θέλετε πραγματικά να είναι δίπλα σας!

Ταύρος:

Θα μπορούσατε να αισθανθείτε λίγο έξω από τα νερά σας, καθώς η Αφροδίτη στον Κριό στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα θολώνει το τοπίο της αγάπης και δημιουργεί θυμό και άγχος. Ίσως λαχταράτε μια ∈ρωτική νύχτα με κάποιον/α, αλλά τα σήματα που σας στέλνει είναι μπερδεμένα ή είστε υποχρεωμένοι να παρεβρεθείτε σε μια κοινωνική εκδήλωση την οποία δεν πρέπει να χάσετε. Ο αγαπημένος σας μπορεί επίσης να χρειαστεί την υποστήριξή σας. Η επιθυμία σας να προσφέρετε μπορεί αργότερα να σας δημιουργήσει απογοήτευση, γι’ αυτό μην τρέξετε αμέσως. Μην επιτρέπετε στο άτομο που λατρεύετε να σας σπρώχνει συνέχεια στις ίδιες (προφανείς) λακκούβες. Εάν δεν μπορεί να σας δείξει οποιαδήποτε συμπόνια, είναι καλύτερα να φύγετε.

Δίδυμοι:

Προστριβές με υποχθόνιους φίλους σας; Η Αφροδίτη στον Κριό στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα δημιουργεί μια υποβόσκουσα ένταση με κάποιους φίλους σας οι οποίοι διεκδικούν ένα κομμάτι από το χρόνο σας, αλλά όχι για το καλό σας. Ίσως κάποιος προσφέρει αυτόκλητες συμβουλές για την ∈ρωτική σας ζωή, δημιουργώντας μια αμήχανη ένταση. Ίσως επίσης ο σύντροφός σας να μη θέλει να παρευρεθεί στον κοινωνικό κύκλο σας κι αυτό να επιφέρει συγκρούσεις μεταξύ σας. Να είστε υπομονετικοί και δώστε χρόνο να εκτονωθεί η κατάσταση. Όταν παρέλθει η επιρροή αυτής της δυναμικής όψης, ο αγαπημένος σας θα ηρεμήσει, και κατά πάσα πιθανότητα, θα αποδεχτεί τους φίλους σας. Μην τον πιέζετε, οι φίλοι σας είναι η δική σας παρέα.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος:

Μερικές φορές ακόμη και τα καλύτερα σχέδια μπορεί να πάνε στραβά. Η Αφροδίτη στον Κριό στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα αυξάνει την πίεση και το άγχος όσον αφορά το μέλλον της σχέσης σας. Αναζητάτε να εμβαθύνετε τη σχέση σας, να αποσαφηνίσετε την πορεία της. Αν νιώθετε εμφανή την απουσία αυτού/ής που αγαπάτε, ίσως χρειαστεί να παλέψετε με μερικά άγρια κύματα πριν πλεύσετε ομαλά. Ίσως έχετε κάνει σχέδια μαζί, νομίζοντας ότι τα πάντα είναι στη θέση τους, μόνο και μόνο για να τα δείτε ξαφνικά να ανατρέπονται. Ίσως αισθανθείτε πιεσμένοι για να το καταλάβετε αυτό τώρα, αλλά είναι για το καλό σας. Οι σημαντικές αποφάσεις ποτέ δεν πρέπει να λαμβάνονται κάτω από πίεση, ειδικά όχι για το ευαίσθητο ζώδιό σας.

Advertisements

Λέων :

Τι κρύβεται πίσω από αυτό το λάγνο βλέμμα; Η Αφροδίτη στον Κριό στον επεκτατικό ένατο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα φέρνει στο προσκήνιο την έμφυτη δυναμική φύση σας. Πάρτε την πρωτοβουλία να πλησιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας, μόνο φροντίστε να μην είστε πολύ επιθετικοί και εξουσιαστικοί. Είτε θέλετε να χρησιμοποιήσετε την επιρροή αυτής της όψης για να πλησιάσετε κάποιον/α που σας έλκει ή να εκφράσετε μια κρυμμένη αλήθεια στο άλλο σας μισό, αυτή η παθιασμένη ενέργεια θα μπορούσε να σας κάνει εγωιστές και κυνικούς. Μην γίνεστε αλαζόνες και απαιτητικοί, θα χάσετε στο παιχνίδι της αγάπης. Αν έχετε πιέσει τον εαυτό σας υπερβολικά τον τελευταίο καιρό, το σύμπαν σας κάνει μια κλήση αφύπνισης για να αλλάξετε τρόπο σκέψης προκειμένου να φυτέψετε τα λουλούδια της αγάπης.

Παρθένος:

Σπάστε τις αλυσίδες των φόβων και της εμμονής. Η Αφροδίτη στον Κριό στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα φέρνει στο προσκήνιο την αναλυτική και διερευνητική πλευρά σας αλλά αυτό σας δημιουργεί πίεση και άγχος. Ίσως είστε κολλημένοι σε μια έμμονη σκέψη, ανησυχείτε για κάποιον/α ή η διαίσθησή σας σάς λέει ότι πρέπει να δώσετε ένα τέλος. Μιλήστε σε έναν έμπιστο φίλο, κάντε μια βόλτα έξω, πάτε στο γυμναστήριο δεδομένου ότι η άσκηση θα βοηθήσει να απελευθερωθεί η ένταση. Κάντε ό, τι μπορείτε για να βγουν οι αρνητικές σκέψεις από το κεφάλι σας! Έχετε λίγο πολύ εμμονή με κάποιον/α; Συγκρατηθείτε όταν αισθάνεστε την ανάγκη να στείλετε επανωτά γραπτά μηνύματα και αντισταθείτε στον πειρασμό να παρακολουθείτε κάθε κίνησή του/της στα κοινωνικά δίκτυα.

Ζυγός:

Πάρτε μια βαθιά ανάσα και μετριάστε τις απαιτήσεις σας. Η Αφροδίτη στον Κριό στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σας κάνει συναισθηματικά ευαίσθητους, αλλά εγωιστές και διεκδικητικούς. Ένα μέρος της ψυχής σας παλεύει για το δικό σας συμφέρον, θέλει να σταθεί όρθιο μέσα στην καταιγίδα, ενώ ο αγαπημένος σας δείχνει να μη συμμερίζεται τις ευαισθησίες σας και τα συναισθήματά σας. Ίσως ακόμα κάνετε σπασμωδικές κινήσεις για να τραβήξετε την προσοχή του. Πού χάθηκαν οι άψογοι και εκλεπτυσμένοι τρόποι σας; Ίσως διαισθητικά δεν αισθάνεστε ότι εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος, τα παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας σας έχουν κουράσει. Η πρόκληση είναι να βρείτε την ισορροπία χωρίς συναισθηματικές απώλειες.

Σκορπιός:

Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες τώρα καθώς η Αφροδίτη στον Κριό στον αναλυτικό έκτο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας τον Πλούτωνα δημιουργεί έμμονες σκέψεις και ιδέες. Το τελευταίο πράγμα που δεν πρέπει να κάνετε τώρα είναι να επικεντρωθείτε στις λεπτομέρειες. Αλλά μερικά από αυτά τα «μικρά πράγματα» είναι που σας ανησυχούν και σας προβληματίζουν για το αν αξίζει να προχωρήσετε μαζί ή όχι. Από την άλλη πλευρά, η δική σας ανάγκη ελέγχου και εξουσίας θα μπορούσε να μπλοκάρει την εξέλιξη της σχέσης σας. Μη βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα, ακόμα κι αν αισθάνεστε ανήσυχοι για κάτι τώρα. Αν είστε μόνοι καιρό, περικόψτε τις υπερωρίες και ασχοληθείτε με μια νέα δραστηριότητα όπου μπορείτε να συναντήσετε τον ∈ρωτα.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης:

Διαχειριστείτε το άγχος σας και μην το αφήνετε να σας καταβάλει συναισθηματικά. Η Αφροδίτη στον Κριό στον ∈ρωτικό πέμπτο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα προκαλεί μια εσωτερική ένταση, κάνοντάς σας να νιώθετε φοβίες και ανασφάλειες. Ενώ θα μπορούσατε να κάνετε και χωρίς δράμα, τώρα νιώθετε αυτά τα αρνητικά συναισθήματά σας να σας εξουσιάζουν και να σας οδηγούν σε μια αντιδραστική ενέργεια την οποία είναι δύσκολο να σταματήσετε. Ίσως ο αγαπημένος σας έχει πατήσει ορισμένα κουμπιά σας ή ίσως νιώθετε διχασμένοι ανάμεσα στο να εκφράσετε την αλήθεια και παράλληλα να είστε ευαίσθητοι προς τα συναισθήματα του αγαπημένου σας. Εάν αισθάνεστε εξοργισμένοι για κάτι, μην παίρνετε τα πράγματα τόσο προσωπικά τώρα.

Αιγόκερως:

Αυξάνεται η ένταση στο σπίτι σας καθώς η Αφροδίτη στον Κριό στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα προοιωνίζει ομηρικές μάχες αν κάποιος εναντιωθεί στις ∈ρωτικές επιλογές σας. Θα μπορούσατε να ενεργήσετε αχαρακτήριστα παρορμητικά επειδή δεν είστε διατεθειμένοι να υποκύψετε στις επιθυμίες τους. Ένα ζήτημα ακινήτων θα μπορούσε να είναι η αιτία της σύγκρουσης ή ίσως είστε ανυπόμονοι με τον αγαπημένο σας ή εκνευρισμένοι από τις συνεχείς απαιτήσεις του. Δεν χρειάζεται να βιαστείτε σε τίποτα, ειδικά όταν γύρω σας υπάρχει το χάος. Να θυμάστε ότι εσείς έχετε τον έλεγχο για το πώς θα αντιδράσετε σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Μπορείτε είτε να παραδεχτείτε την ήττα σας ή να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, η επιλογή είναι δική σας.

Υδροχόος:

Επιλέξτε τα λόγια σας προσεκτικά. Το στρες μπορεί να κλιμακωθεί γρήγορα καθώς η Αφροδίτη στον Κριό στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα δημιουργεί δυσκολίες στην επικοινωνία με τον αγαπημένο σας που καταλήγουν σε μάχες. Ενώ η διπλωματία είναι απαραίτητη, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να καταστείλετε τα αληθινά συναισθήματά σας. Αντί να μιλάτε απότομα ή ακόμα και με υπονοούμενα, μιλήστε όσο το δυνατόν πιο άμεσα και ανοιχτά, αλλά χωρίς να θίγετε. Πριν ξεκινήσετε τις προσβολές, σκεφτείτε δύο φορές τα λόγια σας, θα μετανιώσετε αργότερα. Αν έχετε την αίσθηση ότι κάποιος/α σας ρίχνει στη σκιά, καθαρίστε τον αέρα με μια ειλικρινή συζήτηση. Αποφύγετε να ακούσετε υπερβολικά παράπονα τώρα, δεν θα έχετε ανοχή.

Ιχθύς:

Ποιός λέει ότι είστε πεισματάρηδες; Θα μπορούσατε να γίνετε πολύ επίμονοι για να πάρετε κάτι που εγωιστικά θέλετε καθώς η Αφροδίτη στον Κριό και στον ασφαλή δεύτερο οίκο σας βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Η επιμονή σας και το πείσμα σας δεν σας βγουν σε καλό. Ίσως ο αγαπημένος σας σάς κάνει μια παρατήρηση την οποία παίρνετε ως προσβολή και αντεπιτίθεστε. Διοχετεύστε την απογοήτευση σε μια έντονη δραστηριότητα και μην ασχολείστε καθόλου. Ή ίσως αισθάνεστε ότι οι προσωπικές σας αξίες έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις του αγαπημένου σας. Σκεφτείτε σε βάθος πριν προχωρήσετε μαζί, και αν πρόκειται να το κάνετε, θα χρειαστείτε για λίγο ένα time-out. Η απόσταση δημιουργεί πάθος και δείχνει δυναμισμό. Εκτός αυτού, θα σας βοηθήσει να δείτε καλύτερα κάποια πράγματα.

πηγή

Advertisements

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα