Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου για αυτή την εβδομάδα (24/02 έως 01/03)

ΖώδιαΔιάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου για αυτή την εβδομάδα (24/02 έως 01/03)

ΚΡΙΟΣ:

Φίλοι μου, σε επαγγελματικά θέματα δεν αποκλείεται να εφαρμόσετε νέες μεθόδους και μια άλλη είδους τακτική από αυτήν που συνηθίζατε ως τώρα. Σε θέματα οικονομικά προσοχή σε επιπολαιότητες, στις αγορές σας θα πρέπει να βάλετε όρια, καλό θα είναι να μην υποπέσετε σε διαθέσεις υπερκατανάλωσης. Ενδεχομένως οι αντιδράσεις σας να γίνουν πεισματικές και οξύθυμες. Βασική σας ανάγκη θα είναι να διατηρήσετε την ελευθερία σας, αν σας πιέσουν η στάση σας θα γίνει αυθόρμητα επιθετική. Εσείς οι φορτισμένοι είναι πολύ πιθανόν να εμφανίσετε ανάγκη για συναισθηματική εκτόνωση, η στάση σας θα είναι ορμητική. Σε θέματα αισθηματικά η εβδομάδα, σας φέρνει θετικές εξελίξεις, οι χωρισμένοι δεν αποκλείεται να επανασυνδεθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ:

Φίλοι μου, η διαίσθηση σας ναι μεν θα είναι σωστή και διεισδυτική, ωστόσο θα βγουν στην επιφάνεια υποσυνείδητες ανασφάλειες, προσπαθήστε να χειριστείτε τις αδυναμίες σας. Διατυπώστε προτάσεις, κινηθείτε δραστικά, το αποτέλεσμα θα είναι ενθαρρυντικό και ελπιδοφόρο. Θα νιώσετε την ανάγκη να κατασταλάξετε κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, οι ενέργειες σας στόχο θα έχουν να κατοχυρώσετε τη θέση που έχετε στον εργασιακό σας χώρο. Στον αισθηματικό σας τομέα για εσάς τους ελεύθερους ένα καινούργιο πρόσωπο είναι πολύ πιθανόν θα κάνει την εμφάνιση του, το αν οι επαφές σας θα προχωρήσουν σε έναρξη σχέσης θα εξαρτηθεί από τις δικές σας διαθέσεις και κινήσεις. Κάποιες καταστάσεις θα τις θεωρήσετε ανιαρές, θα θελήσετε να βγείτε εκτός κατεστημένου.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Advertisements

Φίλοι μου, προσοχή στις επιπόλαιες αποφάσεις ή επιλογές, σκεφτείτε πολύ καλά πριν αποφασίσετε. Θα σας δημιουργηθεί η διάθεση να ονειροπολήσετε, να αναπολήσετε, θα τρέξει ο νους σας νοητά. Ήρεμη θα είναι η ψυχολογία σας, στις επαφές σας η στάση σας θα είναι ειρηνική και συγκαταβατική δε θα έχετε σκοπό να αναλωθείτε σε συγκρούσεις. Ισορροπεί η προσωπική σας σχέση, με το ταίρι σας θα τα βρείτε θα περάσετε ανέμελα. Η εβδομάδα θα τονώσει τη δημιουργική και αισιόδοξη πλευρά του χαρακτήρα σας, τις νέες επαγγελματικές προτάσεις θα τις δείτε με θετικό μάτι. Πρωτοποριακές θα είναι οι ιδέες σας, ευνοούνται τα καινούργια σχέδια και οι προγραμματισμοί. Αποφύγετε να κοντραριστείτε, χαλιναγωγείστε τις αντιδράσεις σας. Η εβδομάδα θα σας ενθαρρύνει και θα ενισχύσει τη διαίσθηση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Φίλοι μου, εσείς οι αγχωμένοι θα προσπαθήσετε να απεγκλωβιστείτε από τις δύσκολες καταστάσεις, σε εργασιακά θέματα θα υπάρξει ατονία, δε θα έχετε διάθεση για φόρτο εργασίας. Στον αισθηματικό σας τομέα εσείς που είστε σε σχέση θερμές στιγμές θα ζήσετε με το ταίρι σας, θα νιώσετε εμπιστοσύνη και αμοιβαιότητα. Ενθαρρυντικά συμβάντα και θετικά ανοίγματα θα κάνουν την εμφάνιση τους, έρχονται προτάσεις που θα τονώσουν την αισιοδοξία σας, θα χαρείτε με αυτά που θα προκύψουν. Εσείς οι απογοητευμένοι ανανεώστε την ψυχολογία και τον τρόπο σκέψης σας, προσπαθήστε να κοινωνικοποιηθείτε και να προσεγγίσετε. Θα δείξτε ενδιαφέρον για κοινωνικά θέματα, οι συζητήσεις σας θα είναι απελευθερωμένες, διάσταση θα έχει η πνευματικότητα σας. Επιθυμία σας θα είναι να ξεκαθαρίσετε υποθέσεις μπερδεμένες ή σκοτεινές, αναζητήστε ξεκαθαρίσματα και εξηγήσεις.

ΛΕΩΝ:

Advertisements

Φίλοι μου, θα χαλαρώσετε, θα ονειροπολήσετε, ευχάριστες αναμνήσεις θα κυριαρχήσουν στη σκέψη σας. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να δραστηριοποιηθείτε να ρισκάρετε και να διαφοροποιήσετε, στόχος σας θα είναι οι αλλαγές τόσο σε οικονομικά θέματα όσο και σε προσωπικά. Αποφύγετε τάσεις εκνευρισμού, οξύθυμη θα είναι η στάση σας. Δε θα έχετε διάθεση για συμβιβασμούς και υποχωρήσεις, στον εργασιακό σας χώρο θα θελήσετε να κυριαρχήσετε. Τα λόγια σας και το ύφος θα είναι επιβλητικό, προσοχή στις πιέσεις που θα ασκήσετε, καλό θα είναι να μη βάλετε σε κίνδυνο τις συναδελφικές ισορροπίες. Στον αισθηματικό σας τομέα, το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Αν θέλετε να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή καλό θα είναι να χειριστείτε τις υποθέσεις συγκαταβατικά και με ειλικρινείς προθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αγαπητοί μου, συναισθηματισμός και διαίσθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Θα εμφανιστούν νέες προοπτικές, πιθανή θα είναι η καινούργια επαγγελματική πρόταση, ίσως να υπάρξει προοπτική ανόδου. Ενδυναμώνεται η αυτοπεποίθηση σας, απελευθερωμένη θα είναι η διάθεση σας, στις επαφές σας θα δώσετε διαστάσεις. Θα καταφέρετε να σκεφτείτε με αισιοδοξία, βρίσκετε λύσεις, η στάση σας θα είναι ιδιαιτέρως κοινωνική. Θα αναλύσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, θα ‘ρθείτε αντιμέτωποι με τις αδυναμίες σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να ξεμπλοκαριστείτε από ψυχολογικά συμπλέγματα και συναισθηματικές εξαρτήσεις. Τις αποφάσεις που θα πάρετε θα είστε σε θέση να τις τηρήσετε, δε θα παρεκκλίνετε από επιθυμίες και στόχους, διαίσθηση και αποφασιστικότητα θα σας οδηγήσουν στο σωστό αποτέλεσμα.

ΖΥΓΟΣ:

Φίλοι μου, απελευθερωμένη θα είναι η διάθεση σας, η στάση σας θα είναι κοινωνική, με καινούργια πρόσωπα θα συνομιλήσετε. Θα πρέπει να προσέξετε την έκταση που θα δώσετε στις ονειροπολήσεις σας, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να μείνετε εντός πραγματικότητας. Στον αισθηματικό σας τομέα, πρόσχαρη θα είναι η διάθεση σας, εσείς που είστε χωρίς σχέση θετικοί θα είστε σε ενδεχόμενα νέων γνωριμιών, δεν θα απορρίψετε, η στάση σας θα είναι δοτική και προσιτή. Η εβδομάδα θα σας φέρει ενθουσιασμό και διάθεση για κινητοποίηση, δε αποκλείεται να ξεκινήσετε ένα καινούργιο σχέδιο ή να ταξιδέψετε. Σε εργασιακά θέματα βγαίνετε από την παθητικότητα, τώρα θα σκεφτείτε με ποιον τρόπο θα αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα, σε προτάσεις που θα κάνετε δε θα βρείτε αρνητική αντιμετώπιση. Η εβδομάδα θα σας ωθήσει στο να βάλετε δυναμικούς στόχους επαγγελματικούς και προσωπικούς.

Advertisements

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Φίλοι μου, θα εστιάσετε στις προσωπικές σας σχέσεις και γενικότερα στις αισθηματικές σας υποθέσεις, σας δίνω τη συμβουλή να εκδηλωθείτε και να δείξετε με αμεσότητα αυτό που νιώθετε για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Δε θα υπάρξουν δυσκολίες και εμπόδια σε θέματα αλλαγών, ρίσκων ή μεταρρυθμίσεων. Σκεπτόμενη και προσεκτική θα είναι η στάση σας, σε περίπτωση που είστε σε στάδιο συμφωνιών ή διαπραγματεύσεων θα καταφέρετε να κινηθείτε με σύνεση, θα υπάρξουν περιθώρια διπλωματικών συμβιβασμών. Προσοχή στον τρόπο που θα θελήσετε να επιβληθείτε και να διατηρήσετε τα ηνία, καλό θα είναι να μην εμφανιστείτε απόλυτοι και απαιτητικοί. Η εβδομάδα θα σας ενισχύσει με διαίσθηση και ενθουσιασμό, ασχοληθείτε με θέματα που σας χαλαρώνουν και σας ηρεμούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αγαπητοί μου, πολύ καλά θα προχωρήσει μια καινούργια σας επαγγελματική συνεργασία, θα εξελιχτείτε, θα ανεβείτε ένα επίπεδο πιο πάνω. Η αισιοδοξία σας θα ενισχύσει τον ψυχικό σας δυναμισμό, παίρνετε απόφαση να απεγκλωβιστείτε από σκοτεινές σκέψεις, από απαισιόδοξες εκδοχές και από φοβίες που αναστέλλουν τη δράση σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, εσείς οι χωρισμένοι θα σκεφτείτε με σύνεση και με ωριμότητα, καταφθάνει πρόταση επανασύνδεσης. Η εβδομάδα θα σας ενθαρρύνει σε περίπτωση που πρέπει να αναλάβετε ρίσκα, αυτοπεποίθηση θα νιώσετε, τώρα θα είστε σίγουροι για τις ικανότητες σας. Αποκτάτε στόχους, περνάτε σε νέους προγραμματισμούς, βάζετε τάξη στα οικονομικά σας. Τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε αισθηματικά θα είστε σε θέση να κινηθείτε δυναμικά, για τους ελεύθερους θα προκύψει γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αγαπητοί μου, ενθαρρυντικές θα είναι οι συνθήκες για νέα επαγγελματικά εγχειρήματα, είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει βελτίωση στα οικονομικά σας, τακτοποιείτε εκκρεμότητες και διαφόρων ειδών εργασίες. Στον αισθηματικό σας τομέα αλλαγές έρχονται στις συνθήκες της προσωπικής σας ζωής. Οι δυναμικές σας ενέργειες θα τερματίσουν περιπτώσεις χωρισμού, με δική σας προσέγγιση θα μπουν τα πράγματα σε τάξη, το αποτέλεσμα θα είναι επανένωση και μάλιστα άμεση. Εσείς οι ελεύθεροι είναι πολύ πιθανόν να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο, προμηνύεται έναρξη σχέσης και μάλιστα σοβαρών προδιαγραφών. Προσοχή στις πράξεις σας, στις συζητήσεις σας με ανταγωνιστές ή με πρόσωπα που υπάρχουν μεταξύ σας διαφορές απόψεων θα πρέπει να μιλήσετε συγκρατημένα, αποφύγετε συγκρούσεις και ρήξεις. Η εβδομάδα ενδεχομένως να σας βάλει σε σκέψεις μια καινούργια δελεαστική πρόταση που θα ακούσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Φίλοι μου, έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, ωστόσο σε επαγγελματικά ρίσκα καλό θα είναι να μην σας συνεπάρει ο ενθουσιασμός και παραβλέψετε τους κινδύνους. Φεύγουν τάσεις εσωστρέφειας, ανάγκη σας θα είναι να ενταχτείτε σε μια ομάδα ή σε ένα κοινωνικό σύνολο, θα θελήσετε να αισθανθείτε πως ανήκετε κάπου και είστε ενεργό μέλος. Ίσως να χρειαστεί να ταξιδέψετε ή να μετακινηθείτε. Η συμπεριφορά σας θα φέρει ισορροπία σε εργασιακά θέματα που απαιτούν συναδελφικό ή ομαδικό πνεύμα. Οι συνεργασίες σας θα είναι εποικοδομητικές, ανανεώνετε τους στόχους σας, προγραμματίζετε και επεκτείνετε τις βλέψεις σας. Φεύγουν τυχόν επιφυλάξεις, δυναμωμένες θα είναι οι εσωτερικές σας άμυνες. Δε θα παρασυρθείτε από υποσυνείδητες φοβίες ή από προκατειλημμένες απόψεις, θα είστε σε θέση να κυνηγήσετε και να επιδιώξετε.

ΙΧΘΥΣ:

Φίλοι μου, θα ονειροπολήσετε, σχέδια και σκέψεις θα βρίσκονται στα σύννεφα, αυτό που θα επιχειρήσετε ίσως να μην είναι εφικτό. Θα είστε εξοπλισμένοι με δημιουργική φαντασία, έκταση και βάθος θα έχουν οι διανοητικές σας ικανότητες ωστόσο προσοχή στις υπερβολές, προσπαθήστε να σκεφτείτε βάζοντας μπροστά τη λογική. Η εβδομάδα ίσως να φέρει μπερδέματα και αντιφάσεις στον εσωτερικό σας κόσμο, έρχονται συναισθηματικές αναστατώσεις ενδεχομένως η στάση σας να γίνει νευρική, αποφύγετε τις αντιδράσεις και τις επιθετικές διαθέσεις. Κλείνει ένα παλιό κεφάλαιο και ανοίγει ένα ολοκαίνουργιο, ίσως να αφορά νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, ίσως όμως να πρόκειται για ξεκίνημα σχέσης με πρόσωπο που θα σας δώσει τη δυνατότητα μακροχρόνιου δεσμού. Αισιοδοξία θα σας διακατέχει, χαλιναγωγείστε την παρορμητικότητα σας, οι βλέψεις σας επαγγελματικές ή προσωπικές θα πρέπει να είναι συνετές.

πηγή

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα