Μην χασετε

Αυτή είναι η αισθηματική αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας για το ζώδιο σας (10/02 – 16/02)

Ζώδια: Αυτή είναι η αισθηματική αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας για το ζώδιο σας (10/02 – 16/02)

Κριός:

Ποιά είναι η επόμενη κίνησή σας; Με τον κυβερνήτη πλανήτη σας τον Άρη στον Αιγόκερω και στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, δραστηριοποιείστε για να ορίσετε το μέλλον της σχέσης σας. Ποιός είναι όμως ο σωστός δρόμος που πρέπει να ακολουθήσετε; Ήρθε η ώρα να αποφασίσετε: Ή θα τα δώσετε όλα ή θα περιφέρεστε εδώ και εκεί. Να μη συμβιβάζεστε με κάτι που δεν σας ενθουσιάσει. Αλλά και μην τρέχετε με μεγάλη ταχύτητα, να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για τις λακκούβες και τα οδοφράγματα. Κι αν είστε μόνοι, κάντε επιλογές που αναφλέγουν τα πάθη σας, προσεγγίστε άτομα που έχουν εξουσία και επιζητούν σταθερότητα και ασφάλεια, όπως κι εσείς.

Ταύρος:

Η αδρεναλίνη σας πάει στα ύψη καθώς ο Άρης στον Αιγόκερω κινείται στον ένατο οίκο σας για τις επόμενες έξι εβδομάδες, δίνοντάς σας τη λαχτάρα για ταξίδια και περιπέτειες. Τι θα λέγατε να σχεδιάσετε ένα ταξίδι σε μια μακρινή περιοχή και σε ένα μέρος που δεν έχετε ξαναπάει ποτέ; Μη διστάσετε να αφήσετε τις υποχρεώσεις σας και τη δουλειά σας για λίγο προκειμένου να ξεφύγετε από τη βαρετή ρουτίνα σας. Κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι εβδομάδων, μια γνωριμία σε διαφορετική πόλη από τη δική σας σάς περιμένει. Μη μείνετε στο σπίτι σας, έχετε αυτή την επιπρόσθετη ώθηση και τα κίνητρα από τον Άρη. Κάντε ένα διάλειμμα από τον προγραμματισμό της ζωής σας και ρισκάρετε. Θα μπορούσατε πραγματικά να απολαύσετε τον ∈ρωτα και τη ζωή!

Advertisements

Δίδυμοι:

Καλώς ήρθατε στο μυστικιστικό κόσμο της αποπλάνησης! Τ’ αστέρια σας υπόσχονται καυτές ∈ρωτικές στιγμές καθώς ο φλογερός Άρης στον Αιγόκερω κινείται στο μυστικιστικό και έντονα ∈ρωτικό όγδοο οίκο σας. Έρχονται τώρα στην επιφάνεια οι κρυφές πτυχές της ψυχής σας, ζητώντας τώρα να αφήσετε ό, τι σας βαραίνει συναισθηματικά. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας σε όποιες γνωριμίες κάνετε. Ίσως νιώσετε μια ακαταμάχητη και σιωπηρή έλξη για κάποιον/α η οποία θα μπορούσε να μεταστραφεί σε παθιασμένες στιγμές στο κρεβάτι κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι εβδομάδων. Αν είστε σε σχέση, προσοχή: Ίσως συγκρουστείτε για την κατανομή των οικονομικών πόρων ή για ακίνητα ή ακόμα για θέματα εμπιστοσύνης και οικειότητας. Απλά μη τα θέλετε όλα δικά σας δεδομένου ότι ο Άρης θα μπορούσε να φέρει μια απρογραμμάτιστη απόσταση.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος:

Οι θερμοκρασίες του ∈ρωτα ανεβαίνουν μέσα στο καταχείμωνο κατά τις επόμενες έξι εβδομάδες, χάρη στο δυναμικό Άρη στον Αιγόκερω ο οποίος κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Έχετε εξουσία και δύναμη στο παιχνίδι της αποπλάνησης, αλλά θα ήταν συνετό να ενδιαφερθείτε μόνο για τα άτομα τα οποία μπορούν να σας προσφέρουν μια σχέση με μακροπρόθεσμες δυνατότητες. Αν ψάχνετε καιρό την αγάπη, λάβετε υπόψη σας ότι τα αντίθετα έλκονται. Στην πραγματικότητα, ίσως ακόμη και να συναντήσετε κάποιον/α, ο οποίος μπορεί να σας προσφέρει ατελείωτες στιγμές πάθους. Είστε ήδη σε σχέση; Η υπομονή σας θα μπορούσε να εξαντληθεί, εξοργίζεστε στο λεπτό και κάνετε γρήγορες κινήσεις. Στο όνομα της ισορροπίας της σχέσης σας και της ελαχιστοποίησης των καυγάδων, συγκρατηθείτε, όπως απαιτείται.

Λέων :

Αφήστε τη ζωή σας να κυλίσει! Ο Άρης στον Αιγόκερω κινείται στον έκτο οίκο σας, της οργάνωσης και των υγιεινών συνηθειών, για τις επόμενες έξι εβδομάδες, δίνοντάς σας τα κίνητρα να βάλετε τάξη και οργάνωση στη ζωή σας. Με όλες αυτές τις αυξημένες υποχρεώσεις σας, θα είναι δύσκολο να διαθέσετε χρόνο στον αγαπημένο σας. Ίσως ακόμα οι απαιτήσεις του συντρόφου σας οφείλονται στη δική σας παραμέληση και αδιαφορία. Θέστε το άγχος σας υπό έλεγχο και συγκρατηθείτε αν υποστείτε επικρίσεις και αποδοκιμασίες. Κι αν νιώσετε ότι τα πράγματα πρόκειται να εκτροχιαστούν, ασχοληθείτε με δραστηριότητες που είναι διασκεδαστικές ή πάτε στο γυμναστήριο ή έναν περίπατο για να εκτονώσετε την έντονη ενέργειά σας. Η διατήρηση της ισορροπίας της σχέσης σας θα είναι μια πρόκληση τώρα.

Παρθένος:

Ο παθιασμένος Άρης στον Αιγόκερω κινείται στον ∈ρωτικό πέμπτο οίκο σας, καλώντας σας να διεκδικήσετε την αγάπη. Πάρτε στα χέρια σας το τιμόνι της ζωής και εκδηλώστε την παιχνιδιάρικη και διασκεδαστική πλευρά σας, έτσι για μια αλλαγή. Η λάγνα έκφρασή σας και η αυτοπεποίθησή σας προσελκύει πολλούς θαυμαστές, φροντίστε όμως να επιλέξετε αυτόν/ήν που δεν αναζητά λίγες στιγμές πάθους. Αν είστε ήδη σε σχέση, τολμήστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, είτε βάζοντας δαχτυλίδι, είτε προγραμματίζοντας μια εγκυμοσύνη. Αντισταθείτε όμως στον κακό πειρασμό να προτάξετε τα όπλα. Ο Άρης μπορεί να φέρει προς τα έξω την παρορμητική πλευρά σας, οπότε να έχετε εγκράτεια.

Ζυγός:

Ώρα να ασκήσετε διπλωματική πολιτική στο σπίτι σας; Ο ενεργητικός και δυναμικός Άρης στον Αιγόκερω και στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, θα μπορούσε να λειτουργήσει θετικά και αρνητικά. Το σπίτι σας ίσως μετατραπεί στον ιδανικό χώρο για αξέχαστες ∈ρωτικές βραδιές και συγκεντρώσεις με τα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα. Στο άλλο άκρο του φάσματος όμως, ο κόκκινος πλανήτης αναδεύει συγκρούσεις, δεν θέλετε να βρίσκεστε στο καταφύγιό σας εξαιτίας των εντάσεων. Αν συμβεί το δεύτερο, ρίξτε νερό στο κρασί σας, θέστε τα όριά σας και βρείτε προσωπικό χρόνο και χώρο για τον εαυτό σας, αν μπορείτε. Η αρμονική συνεργασία μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολη κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι εβδομάδων, απλά μην εμπλέκεστε σε οποιαδήποτε ζητήματα αφορούν τον αγαπημένο σας.

Σκορπιός:

Ανοίγετε τα φτερά σας και πετάτε μακριά! Γίνεστε περισσότερο επικοινωνιακοί και κοινωνικοί τις επόμενες έξι εβδομάδες, καθώς ο Άρης στον Αιγόκερω κινείται στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Απολαύστε τις συζητήσεις, κάντε νέους φίλους και αποδεχτείτε προσκλήσεις για διασκέδαση, ίσως και να ανακαλύψετε το πάθος από μια απλή συνομιλία με ένα άτομο εντελώς άγνωστο. Μπορεί ακόμη και να ανακαλύψετε ότι ένας γείτονας ή φίλος ενός αδελφού σας τρέφει παθιασμένα συναισθήματα για σας. Αν είστε σε σχέση, να είστε προσεκτικοί με τις λέξεις που χρησιμοποιείτε. Τα λόγια σας μπορεί να είναι έξυπνα αλλά παρορμητικά, δεν θέλετε να χτυπήσετε την Αχίλλειο πτέρνα του αγαπημένου σας.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης:

Το βλέμμα σας είναι στραμμένο στο χρηματικό έπαθλο και την επαγγελματική καταξίωση, όχι στην αγάπη. Με τον Άρη στον Αιγόκερω και στο δεύτερο οίκο σας, τον τομέα των χρημάτων σας, είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσετε σε εφαρμογή τις ιδέες σας οι οποίες αφορούν βελτίωση των οικονομικών σας. Έχετε απολαύσει αυτή την ανεμελιά και την περιπετειώδη ενέργεια που σας έχει προσφέρει ο κόκκινος πλανήτης στον Τοξότη, αλλά τώρα θα πρέπει να είστε πιο λογικοί και εγκρατείς στις ενέργειές σας. Αν έχετε κάνει καταχρήσεις (και πάλι!), ήρθε η ώρα να αναπροσαρμόσετε τις απόψεις σας για την αγάπη και τη δέσμευση και να κινηθείτε με έναν πιο ισορροπημένο, λογικό και ώριμο τρόπο. Μην παρασύρεστε και πιστέψετε ότι είστε μοναδικοί γιατί θα πληρώσετε το τίμημα.

Αιγόκερως:

Είστε μπροστά και ψηλά! Ο Άρης στον Αιγόκερω σας χαρίζει αυτοπεποίθηση, έχετε εμπιστοσύνη στις ενέργειες σας και δύναμη να πάρετε πρωτοβουλίες. Κάντε καλή χρήση αυτής της ενέργειας του κόκκινου πλανήτη και επικεντρωθείτε στους στόχους σας, αντί να ανησυχείτε για τους άλλους ανθρώπους. Αυτός ο δυναμικός και παραγωγικός κύκλος συμβαίνει μόνο μία φορά κάθε δύο χρόνια, έτσι κινητοποιηθείτε για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας στη ζωή. Ο Άρης αναδεικνύει την επιθυμία σας να είστε στην πρώτη θέση … αλλά με ποιό κόστος; Συγκρατήστε κάθε επιθετική σας ενέργεια η οποία μπλοκάρει την υλοποίηση των μακροπρόθεσμων στόχων της σχέσης σας. Ενισχύστε συναισθηματικά τη σχέση σας για μια θετική πορεία και μην απομακρύνετε τον αγαπημένο σας με τον εγωισμό σας, μετατρέποντας την επιτυχία σας σε μια κούφια νίκη.

Υδροχόος:

Οι κανόνες είναι πολύ περιοριστικοί για το ανεξάρτητο ζώδιό σας αλλά θα χρειαστεί να τους ακολουθήσετε. Ο Άρης στον Αιγόκερω και στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας επιτάσσει να ακολουθήσετε τη ροή των γεγονότων και να αποδεχτείτε τα όσα συνέβησαν στο παρελθόν. Παραδοθείτε και θα απελευθερωθείτε. Ρίξτε μια ματιά στη ζωή σας, αυτά τα ξεπερασμένα πράγματα ή άτομα μόνο κακό σας κάνουν. Γιατί είστε ακόμα προσκολλημένοι; Ο δυναμικός Άρης σας δίνει τα κίνητρα να κάνετε μια αλλαγή, ακόμα κι αν είναι ένας εθισμός που έχετε προσπαθήσει να τον νικήσετε και δεν τα καταφέρατε ή ένα επώδυνο συναισθηματικό ζήτημα το οποίο ποτέ δεν είχε επιλυθεί πλήρως. Πιαστείτε από τους πιο έμπιστους και συμπονετικούς φίλους σας και αφήστε τους να σας στηρίξουν αν πενθείτε μια απώλεια.

Advertisements

Ιχθύς:

Πάρτε δύναμη από τους φίλους σας. Ο Άρης στον Αιγόκερω κινείται στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας και ρίχνετε όλη την ενέργειά σας στο φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον. Απλά βεβαιωθείτε ότι συζητάτε με τα κατάλληλα πρόσωπα τα οποία μπορούν να σας δώσουν ώριμες και σωστές συμβουλές. Αν είστε καιρό μόνοι, φλερτάρετε στο διαδίκτυο, βρείτε τους ομοϊδεάτες σας, άτομα τα οποία μπορούν να συμβαδίσουν με το ρυθμό σας. Οι καινοτόμες ιδέες σας θα μπορούσε να εμπνεύσουν κάποιον/α να σας πλησιάσει και έτσι να δημιουργηθεί για αρχή μια νέα φιλία. Έλκετε θαυμαστές με ελεύθερο πνεύμα, δημιουργικούς τύπους, εκκεντρικούς και διανοούμενους. Απλά μην περιορίζετε τις γνωριμίες σας, αναμιχτείτε στα … ανώτερα κλιμάκια.

πηγή

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα