Μην χασετε

Κυριακή 09/02: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Κυριακή 09/02: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Όλα θα βγουν στο φως με τη σημερινή Πανσέληνο στον Λέοντα, που ναι μεν θα μας προκαλέσουν μια μικρή αναστάτωση, αλλά θα μας δώσουν και τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσουμε καταστάσεις και να πάρουμε αποφάσεις.

Advertisements

Εννοείται ότι θα γίνουν υπερβολές, κάποιοι ίσως ξεφύγουν από τον έλεγχο ή εκτεθούν, λόγω έντονης συναισθηματικής φόρτισης, γι’ αυτό και απαιτείται ψυχραιμία και αποστασιοποίηση για να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα και έπειτα να πάρουμε οποιεσδήποτε αποφάσεις. Από την άλλη, το φεγγαράκι το λαμπρό θα μας προσφέρει την ευκαιρία να ξεχωρίσουμε, να αναδείξουμε ταλέντα και ικανότητες και -εννοείται- να λάμψουμε!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, αναλάβετε δράση και πρωτοβουλίες, ξεκαθαρίστε το τοπίο και απαλλαγείτε από ό,τι σας φρενάρει την εξέλιξη. Μπορείτε να δείξετε σε όλους τη μοναδικότητά σας, αρκεί να αποφύγετε τις υπερβολές.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, τα πάντα εξαρτώνται από τον τρόπο που δράτε και λειτουργείτε. Το να έχετε αισιόδοξη στάση στα οικονομικά δε σημαίνει ότι χρειάζεται να παίρνετε και παράλογα ρίσκα και αντίστοιχα δεν πρέπει να ξοδεύετε τα μαλλιοκέφαλά σας για να εντυπωσιάσετε και να κερδίσετε στον έpωτα.

Πηγή

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα