Μην χασετε

Αυτές οι 2 αποχρώσεις που είδαμε και στα Oscars είναι οι πιο hot της άνοιξης

Αν έτυχε να παρακολουθήσετε τα βραβεία Oscar τα ξημερώματα της Δευτέρας θα είδατε πως οι stars έδειξαν φέτος μια ιδιαίτερη αδυναμία σε 2 αποχρώσεις. To baby blue και το ροζ ήταν 2 χρώματα που κυριάρχησαν και υιοθετήθηκαν από πολλές celebrities.

Advertisements

 

Αυτό αποδεικνύει ότι το θαλασσί και το ροζ είναι χρώματα που θα φορεθούν πολύ την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι και μας αρέσουν ιδιαίτερα γιατί ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα με οποιοδήποτε χρώμα μαλλιών, τόνο δέρματος ή σωματότυπο.

 

Αν νομίζεις πως το ροζ και το θαλασσί δεν ταιριάζουν σε πολύ επίσημα ή βραδινά looks οι παρακάτω φωτογραφίες θα σε πείσουν για το αντίθετο. Όχι μόνο ταιριάζουν αλλά δίνουν στα χαρακτηριστικά του προσώπου σου μια γλυκύτητα που θα σου αρέσει πολύ.

 

Το baby blue είναι ένα χρώμα που ταιριάζει πολύ με τζιν αλλά και λευκό παντελόνι. Το ροζ μπορεί να φορεθεί επίσης με τζιν αλλά συνδυάζεται και με πιο έντονες αποχρώσεις, όπως είναι το κόκκινο ή το πορτοκαλί. Μάλιστα αυτά τα ανατρεπτικά «παντρέματα» τα προτιμούν πολλές γυναίκες την τελευταία σεζόν, αλλά και σχεδιαστές που λανσάρουν σύνολα που ενώνουν πολλές bold αποχρώσεις.

Advertisements

 

Θες να τολμήσεις κάτι ακόμα πιο ανατρεπτικό; Δοκίμασε να φορέσεις total pink look ή συνδύασε ένα blue jean με θαλασσί πουλοβεράκι και θαλασσί πανωφόρι για να καταφέρεις αντίστοιχο total blue look. Το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει και θα σου φτιάξει τη διάθεση.

 

 

 

Advertisements

 

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα