Μην χασετε

Αυτές είναι οι μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις ταρώ για το μήνα Νοέμβριο

ΚΡΙΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Advertisements

Η επαγγελματική σου άνοδος, η οικονομική ευημερία που περιμένεις και η κοινωνική σου καταξίωση, αποκτώνται το διάστημα που κοντοζυγώνει, μεταμορφώνοντας τις γνώσεις και τη σοφία σου σε εμπειρίες, τους δισταγμούς σου σε αυτοπεποίθηση και την αναβλητικότητά σου σε πράξη και επιτυχία. Η συναισθηματική σου καθημερινότητα, ανασαίνει με τη διπλωματία και τη γοητεία σου, με το ρεαλισμό και τα ξεκάθαρα συναισθήματά σου, με μεθοδευμένες και καλοσχεδιασμένες κινήσεις προς τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει. Άσε την καρδιά σου ορθάνοιχτη, στις νέες, ∈ρωτικές προκλήσεις, στο φλερτ ενός Δίδυμου, στην καυτή γνωριμία ενός Ζυγού, στο ειδύλλιο με έναν Υδροχόο.

ΤΑΥΡΟΣ

ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Αντιμετώπισε τις επαγγελματικές προκλήσεις διαθέτοντας λογική και σταθερές απόψεις, έχοντας αφοσίωση στα ιδανικά και τα πιστεύω σου, δείξε αγωνιστικότητα και ενδιαφέρον για να κατακτήσεις οικονομική άνοδο και συναισθηματική αρμονία. Μην αναλύεις τα λάθη και τα πάθη του ανθρώπου που λαχταράς και μην αφήνεις την κοινή λογική και τον ορθολογισμό να σκεπάζουν με γκρίζα σύννεφα την ∈ρωτική σου ζωή, άσε το ένστικτο και τη φωνή της καρδιάς σου να οδηγήσουν το δεσμό σου στο μέλλον, δώσε μια ακόμα ευκαιρία στο ταίρι σου να εκφράσει τους πόθους και την αγάπη του, συντρόφεψε με τρυφερότητα τις μοναχικές στιγμές, διώξε το άγχος και τις αμφιβολίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΣΣΟΣ ΔΗΝΑΡΙΟ

Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες και οι κοινωνικές σου συναναστροφές δυναμιτίζονται με καινούργιους στόχους και νέα ξεκινήματα, με εγρήγορση και άπλετο ενθουσιασμό, με αποφασιστικότητα και σιγουριά στη συναισθηματική σου ζωή, για μια σχέση που θα ικανοποιεί πρωτίστως τις ∈ρωτικές σου ανησυχίες. Η μοναξιά δεν έχει θέση στην καρδιά σου, μία ολόφρεσκη γνωριμία τονώνει την αυτοπεποίθηση και εξυψώνει τον ∈ρωτισμό σου, απόλαυσε τις θετικές, ανατρεπτικές αλλαγές στη σχέση σου, πλησίασε τον άνθρωπο που σ’ ενδιαφέρει αφήνοντας διάχυτα τα χνάρια της σ∈ξουαλικότητας, της αφοσίωσης και της συναισθηματικής ολοκλήρωσης, δίχως ανασφάλειες και φοβίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΜΕΤΑΒΑΣΗ

Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για ουσιαστική αναγέννηση και καθολική μεταμόρφωση στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις και τις κοινωνικές σου προσδοκίες, χρειάζεται να ανασυγκροτήσεις τις επιθυμίες και τα θέλω σου, να διαγράψεις αν χρειαστεί μόνιμα καταστάσεις και γεγονότα από το παρελθόν, που επιβαρύνουν και στεναχωρούν την καρδιά και τις σκέψεις σου, χωρίς να φοβάσαι και να νιώθεις ανασφάλειες για το μέλλον. Δείξε το ενδιαφέρον σου στην ∈ρωτική σου ζωή, στα πικρόχολα και δυσμενή σχόλια για τον άνθρωπο που σ’ ενδιαφέρει, μην παραμένεις σε μια σχέση από συνήθεια, αν δεν καλύπτει τις βαθιές συναισθηματικές σου ανάγκες, μην κάνεις υποχωρήσεις στην αγάπη.

ΛΕΩΝ

ΕΠΤΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Advertisements

Δείξε περισσότερο ρεαλισμό και λιγότερο συναισθηματισμό, μην πιστεύεις εύκολα σε ψεύτικους όρκους και κάλπικες υποσχέσεις, μην αφήνεις να σε ξεγελά ό,τι λάμπει, γιατί δεν είναι χρυσός, επικεντρώσου στις δικές σου επιδιώξεις και τους στόχους, δίχως να εμπιστεύεσαι μεγάλα λόγια, αν δεν δεις πράξεις. Ίσως αισθάνεσαι να αποδιοργανώνεται η επαγγελματική και προσωπική σου καθημερινότητα και είναι απαραίτητο να πάρεις τα ηνία της ζωής στα χέρια σου. Απομάκρυνε από το δεσμό σου τα επικριτικά και κακόβουλα σχόλια, εμπιστεύσου τα ∈ρωτικά, αισθησιακά ταλέντα και τη σταθερότητα των αισθημάτων σου, μην υπερεκτιμάς τα λόγια αλλά τα έργα του άλλου σου μισού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Είναι ένας μήνας που χρειάζεται να παγώσεις το χρόνο και τις επιλογές σου για τα σημαντικά, μελλοντικά σου βήματα που αφορούν στην επαγγελματική σου καριέρα και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, να αποφεύγεις τις παγίδες και τις προσκλήσεις από καταστάσεις και πρόσωπα που επηρεάζουν αρνητικά τη συναισθηματική σου ζωή, να αφήσεις τις πρωτοβουλίες στο άλλο σου μισό, για να βρεθεί λύση στα προβλήματα και τα διλήμματα του δεσμού σου. Μην κάνεις βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις, μη λες και μην ακούς λόγια που ίσως επηρεάσουν τις αποφάσεις σου, δώσε χρόνο και χώρο στην αγάπη να ξανανθίσει στην καθημερινότητά σου, χωρίς εριστική και εκδικητική διάθεση.

ΖΥΓΟΣ

ΕΝΝΕΑ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Μη χάνεις τον ύπνο και την ηρεμία σου για λάθη και παραλήψεις που μπορεί να συμβούν στην επαγγελματική σου καριέρα και τις κοινωνικές σου συναναστροφές, μη σκέφτεσαι τι θα μπορούσε να έχει γίνει αν διαχειριζόσουν τις καταστάσεις και τα γεγονότα γύρω σου με διαφορετικές επιλογές και αποφάσεις. Ξεκαθάρισε τις σημαντικές επιδιώξεις και τους ∈ρωτικούς στόχους της καρδιάς σου στο ταίρι σου δίχως μισόλογα και ανασφάλειες, γύρισε σελίδα στο ∈ρωτικό χθες, στην ασάφεια και την εξαπάτηση, με μια ολόφρεσκη, τρυφερή γνωριμία, με ένα εξαίσιο, ελπιδοφόρο φλερτ, με τη ζεστασιά και την αμοιβαιότητα ενός φιλικού, αγαπημένου προσώπου που θέλει το καλό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΞΙ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Κερδίζεις τις επαγγελματικές μάχες και τις κοινωνικές προκλήσεις το διάστημα που έρχεται, ξεπερνάς τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες στην προσωπική σου καθημερινότητα, απολαμβάνεις στιγμές προσωπικής λάμψης στη συναισθηματική σου ζωή. Τα προβλήματα και οι αψιμαχίες με το ταίρι σου, οι κόντρες και οι διαφωνίες στο δεσμό σου, δίνουν τη θέση τους στις ζεστές στιγμές, στην τρυφερότητα και την ηρεμία, στη συναισθηματική γαλήνη και το ∈ρωτικό πάθος. Μια σοβαρή πρόταση από το ταίρι σου, η επισημοποίηση της σχέση σου, η αβρότητα και η στοργή στην καρδιά σου είναι τρυφερές πινελιές που στολίζουν το δεσμό σου, φέρνοντας ευτυχισμένες εξελίξεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Advertisements

Στόλισε τις επαγγελματικές συνεργασίες και κοινωνικές σου επαφές με ευσπλαχνία και τρυφερότητα και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις με σεβασμό και εκτίμηση, για να έρθεις πιο κοντά στα προσφιλή άτομα και τους φίλους σου, για να αποκτήσεις και πάλι την αυτοπεποίθηση και τη χαμένη σου αισιοδοξία, για να χαρείς με τα ευχάριστα και καλότυχα μηνύματα της μοίρας, που ζυγώνουν στην ∈ρωτική σου καθημερινότητα. Καλοδέξου μια επίσημη πρόταση από τον άνθρωπο που λαχταράς, υποδέξου την αγνότητα και τη ζεστασιά των αισθημάτων του άλλου σου μισού, θωράκισε την αβρότητα και την αρμονία του δεσμού σου, τις ρομαντικές ώρες με το ταίρι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΔΥΝΑΜΗ

Οι δυσκολίες και οι παγίδες που αντιμετώπισες το προηγούμενο διάστημα, αρχίζουν αυτόν τον μήνα να ξεπερνιούνται αν δείξεις θάρρος και τόλμη στα επαγγελματικά σου σχέδια και τις προσωπικές σου επιθυμίες, αν πάψει να δημιουργείται ανταγωνιστική ατμόσφαιρα στη συναισθηματική σου καθημερινότητα, αν δεν ανεβάζεις τους τόνους με το άλλο σου μισό χωρίς ιδιαίτερη αιτία και αφορμή. Μην ακούς τη γνώμη τρίτων για το μέλλον της σχέσης σου, απομάκρυνε τα εμπόδια και τις παγίδες από το δεσμό σου, αγκάλιασε το ταίρι σου με αυτοπεποίθηση στα αισθησιακά σου ταλέντα και το αστείρευτο πάθος σου, ανάδειξε τη γοητευτική και δοτική πλευρά του εαυτού σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Μη βασίζεις τη χαρά και την ευτυχία σου στα υλικά αγαθά και λιγότερο στην ηθική ικανοποίηση για τους κόπους και τις προσπάθειες που έχεις καταβάλλει, δώσε απλόχερα ένα ζεστό χέρι βοηθείας στα αγαπημένα σου πρόσωπα και τους συναδέλφους που έχουν την ανάγκη σου. Μη θεωρείς την αγάπη δεδομένη στη συναισθηματική σου ζωή και μην αφήνεις τη σχέση σου να βαλτώνει από βαρεμάρα και ανία, αγκάλιασε το άλλο σου μισό με τρυφερότητα και πικάντικες γεύσεις ∈ρωτα, στόλισε το δεσμό σου με αμοιβαιότητα και αισθησιακές στιγμές, αναθέρμανε την ∈ρωτική σου ζωή, ανοίγοντας την αγκαλιά σου στις επιθυμίες και τις ανάγκες του ανθρώπου που στέκεται πλάι σου.

ΙΧΘΥΣ

ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Μη βασίζεις τη χαρά και την ευτυχία σου στα υλικά αγαθά και λιγότερο στην ηθική ικανοποίηση για τους κόπους και τις προσπάθειες που έχεις καταβάλλει, δώσε απλόχερα ένα ζεστό χέρι βοηθείας στα αγαπημένα σου πρόσωπα και τους συναδέλφους που έχουν την ανάγκη σου. Μη θεωρείς την αγάπη δεδομένη στη συναισθηματική σου ζωή και μην αφήνεις τη σχέση σου να βαλτώνει από βαρεμάρα και ανία, αγκάλιασε το άλλο σου μισό με τρυφερότητα και πικάντικες γεύσεις ∈ρωτα, στόλισε το δεσμό σου με αμοιβαιότητα και αισθησιακές στιγμές, αναθέρμανε την ∈ρωτική σου ζωή, ανοίγοντας την αγκαλιά σου στις επιθυμίες και τις ανάγκες του ανθρώπου που στέκεται πλάι σου.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα