Μην χασετε

Αυτές είναι οι αισθηματικές προβλέψεις των ζωδίων για τον μήνα Νοέμβριο

ΚΡΙΟΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Advertisements

Για να ανοίξετε την καρδιά σας σε μια νέα αγάπη θα πρέπει πρώτα να αναγεννηθείτε συναισθηματικά. Ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό και στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας σάς ζητούν να καθαρίσετε (μεταφορικά) την ψυχή σας. Σίγουρα αναζητάτε την οικειότητα και την εμπιστοσύνη, αλλά προηγείται η αναγέννηση της ψυχής σας. Είναι ένας σπουδαίος μήνας για να ξεκινήσετε την απελευθέρωση από οποιοδήποτε συναισθηματικό βάρος μιας παλιάς αγάπης, η οποία ενδεχομένως να σας γίνει και εμμονή. Και μόλις νιώσετε καθαρή την ψυχή σας, θα δείτε τι εκρηκτική και παθιασμένη εμπειρία θα έχετε, τώρα που υπάρχει χώρος. Ένα μεγάλο πρώτο βήμα είναι να μάθετε πώς να ζείτε για τον εαυτό σας, επιτρέποντας στους άλλους να είναι μέρος της ζωής σας και όχι όλη σας η ζωή.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Σημαντικά νέα σάς φέρνουν ο κυβερνήτης σας ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό και στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας και του πάθους. Τώρα σάς απασχολούν ζητήματα χρηματοδότησης, ζήλειας και εμπιστοσύνης. Ίσως η μείωση των αποταμιεύσεων σας ή ένα παρελθοντικό ανεξόφλητο χρέος σας κάνουν να εκραγείτε. Ή μια επένδυση που ελπίζατε ότι θα έφερνε επιπλέον χρήματα τώρα είναι ανώφελη. Το άγχος γύρω από τα καθημερινά σας οικονομικά αυξάνεται και δεν μπορείτε να χαλαρώσετε. Γίνεστε απαιτητικοί με τον αγαπημένο σας, δεν μπορείτε να συγκρατήσετε την οργή σας και βαθιά θαμμένα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια για να τα διαλύσουν όλα σε μια στιγμή, καθώς ο έντονος Άρης ανεβάζει την πίεση. Μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά για να μη μετανιώσετε αργότερα για τις λανθασμένες παρορμητικές ενέργειές σας.

ΤΑΥΡΟΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για μια παλιά αγάπη; Θα είναι δύσκολο να αποφύγετε να πάτε πίσω στο παρελθόν καθώς ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής κινούνται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Μπορείτε να κατηγορήσετε γι’ αυτό τον αγγελιοφόρο των θεών, ο οποίος είναι ανάδρομος και εντείνει την επιθυμία σας να επανασυνδεθείτε με μια παλιά αγάπη σε σημείο εμμονής. Ήταν απλώς η άσχημη χρονική στιγμή που σας χώρισε; Δεν θα έβλαπτε να στείλετε ένα μήνυμα στο Facebook για να δείτε αντιδράσεις, αν μοιράζεστε την ίδια επιθυμία. Αλλά σκεφτείτε τις επιπτώσεις πριν ανοίξετε αυτή την παλιά, οικεία πόρτα. Σίγουρα, αισθάνεστε έντονα συναισθηματικά, αλλά έχει αλλάξει κάτι πραγματικά;

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Τί είναι αυτό που σάς χωρίζει από τον αγαπημένο σας; Ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής κινούνται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και είναι ένας πολύ καλός μήνας για να καθαρίσετε τον αέρα στη σχέση σας. Στην καλύτερη περίπτωση, ο ανάδρομος Ερμής φέρνει στην επιφάνεια θαμμένα θέματα και σας αναγκάζει να επικοινωνήσετε. Ενώ αυτό στην αρχή μπορεί να αναστατώσει τη συναισθηματική σας ισορροπία, είναι σίγουρα προτιμότερο από το να αισθάνεστε ψυχρά. Προειδοποίηση: Και οι δύο πλανήτες θα μπορούσαν να κάνουν τα λόγια πιο φλογερά και έντονα και να προσπαθήσετε να επιρρίψετε ευθύνες. Ακόμα κι αν αισθάνεστε αδικημένοι, ψυχραιμία, μιλήστε σε έναν έμπιστο φίλο, πριν ξεσπάσετε στην αγάπη σας. Ο θυμός σας μπορεί να οφείλεται στην απογοήτευσή σας που δεν είχατε μιλήσει νωρίτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Advertisements

Μαγικές στιγμές σάς περιμένουν καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Μια νέα αγάπη που έρχεται από μακριά δίνει χρώμα και φως στη ζωή σας, ίσως ακόμα συναντήσετε το πρόσωπο που θα παντρευτείτε, αφού γίνεστε πιο ανοιχτοί και επικοινωνιακοί. Σκεφτείτε να γίνετε λίγο περισσότερο προσεγγίσιμοι και δώστε σε κάποιον/α που σας μαγεύει το πνεύμα του μια ευκαιρία. Τώρα ενδιαφέρεστε λιγότερο για περιστασιακές σχέσεις, σημασία έχει να υπάρχει κοινή φιλοσοφία ζωής. Δεν είναι ότι θα χάσετε την ανάλαφρη και χαρούμενη προσωπικότητά σας, η μόνη διαφορά είναι ότι οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε σας ανοίγουν τα μάτια στη ζωή και πιθανότατα θα περιλαμβάνουν ένα άτομο με το οποίο μπορεί να σας χωρίζει χιλιομετρική απόσταση.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Τώρα ενδιαφέρεστε περισσότερο να ανιχνεύσετε αν έχετε μια σταθερή και σημαντική σχέση ή δέσμευση, σκεπτόμενοι αν έχετε κοινούς στόχους με τον αγαπημένο σας και αν υπάρχει αλληλοϋποστήριξη στις καλές και τις κακές στιγμές. Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και τολμάτε να πάρετε το ρίσκο στη σχέση σας, ζητώντας αυτό που θέλετε. Θα μπορούσατε να ταξιδέψετε μαζί ή να ακολουθήσετε μια κοινή επιδίωξη που σάς βγάζει από τη ρουτίνα και τη στασιμότητα. Επισήμανση: Αν ο αγαπημένος σας είναι ο σιωπηλός υποστηρικτής σας, ευχαριστήστε τον για όσα σάς προσφέρει αλλά σιγουρευτείτε ότι δεν σάς έχει δεδομένους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Σπατάλη δυνάμεων δημιουργεί ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής στον ∈ρωτικό πέμπτο οίκο σας μαζί με τη σφοδρή επιθυμία να επανασυνδεθείτε με μια παλιά αγάπη. Ίσως πάρετε εσείς την πρωτοβουλία να προσεγγίσετε αυτό το άτομο ή θα μπορούσε να επανεμφανιστεί το ίδιο, αφού η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να επαναφέρει το παρελθόν. Ή απλά, ως ζώδιο κολλημένο στο παρελθόν, είστε εσείς εκείνοι που θυμάστε μια αγάπη που πέρασε, που έφυγε ξαφνικά μακριά σας και σας στέρησε τη ξεγνοιασιά και την αθωότητα. Όλο αυτό έχει νόημα; Γιατί βασανίζετε τον εαυτό σας με αυτή τη νοσηρή εμμονή; Μπορεί ακόμα να νοσταλγείτε τα παιδικά σας χρόνια, τότε που ήσασταν ανέμελοι και δεν σας ένοιαζε ποιος θα αγοράσει τι ή πόσα χρήματα θα ξοδέψετε.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Βλέπετε πολλά πυροτεχνήματα στον ουρανό τα οποία είναι εντυπωσιακά αλλά μπορούν να δημιουργήσουν και δράμα. Ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής στον ∈ρωτικό πέμπτο οίκο σας θα μπορούσαν να διαστρεβλώσουν την επικοινωνία με τον αγαπημένο σας. Αρκεί ένα παρερμηνευμένο μήνυμα ή ακόμα και η ζήλια για να δημιουργήσουν ακραία σύγκρουση που ενδεχομένως καταστρέψει τη σχέση σας. Τα λόγια σας μπορεί να μην εναρμονίζονται με τις ενέργειές σας, οπότε προσέξτε ιδιαίτερα τις κινήσεις σας, ειδικά με το αντικείμενο του πόθου σας. Το χάος του ανάδρομου Ερμή μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες, ενδεχομένως ντροπή και αμηχανία. Ένας βασικός κανόνας: Αντί να ξεφύγετε (ή να πηγαίνετε ενάντια στην κοσμική παλίρροια), επαναξιολογήστε το πώς επικοινωνείτε.

ΛΕΩΝ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Advertisements

Μια ανάλαφρη ενέργεια εισέρχεται στην ∈ρωτική σας ζωή χάρη στην Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας, της αγάπης και του πάθους. Είναι πιθανό μια νέα αγάπη να σας χαρίσει ενθουσιασμό, περιπέτεια και πάθος. Η νέα Σελήνη έχει μια εξάμηνη επιρροή, οπότε από αυτό το μήνα ξεκινά ένας κύκλος θετικής ανάπτυξης στην προσωπική σας ζωή. Το σύμπαν σας γεμίζει με ελπίδα και θάρρος, οπότε μην ντρέπεστε να κάνετε κάποια κίνηση. Αν αισθάνεστε έντονη ∈ρωτική χημεία με κάποιον/α, καλύτερα να το ξέρει! Επιπλέον, ο ανάδρομος Ερμής και ο Άρης στον Σκορπιό και στο συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, σας προικίζουν με θάρρος και δύναμη αλλά και σάς ζητούν να διερευνήσετε σε βάθος τις επιλογές σας πριν πάρετε οποιεσδήποτε μεγάλες αποφάσεις που αλλάζουν τη ζωή σας!

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Επιθυμία για περιπέτεια και ελευθερία ή ακόμη και εγκυμοσύνη σάς φέρνουν η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας, της αγάπης. Όμως ο ανάδρομος Ερμής και ο Άρης στον Σκορπιό και στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, ίσως σας κάνουν να ξανασκεφτείτε αν θέλετε ενδόμυχα να κάνετε οικογένεια με αυτό το πρόσωπο. Ίσως ξαφνικά βιάζεστε να ανταλλάξετε κλειδιά, να μετακομίσετε μαζί ή να αγοράσετε ένα ακίνητο. Προσέξτε μη το μετανιώσετε αργότερα. Αν συγκατοικείτε, ετοιμαστείτε για συγκρούσεις, δεν μπορείτε να μείνετε για πολύ μέσα στο σπίτι σας. Ίσως αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε χώρο στην ψυχή σας για αυτό το άτομο και δεν είστε ακόμα έτοιμοι. Απλά θυμηθείτε ότι ο Άρης σε αυτόν το συναισθηματικό τομέα του χάρτη σας μπορεί να σας κάνει λίγο παρορμητικούς, ακόμα και κακεντρεχείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ζείτε καυτές ∈ρωτικές και περιπετειώδεις στιγμές καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον ένατο οίκο σας, της φιλοσοφίας, των ταξιδιών και της περιπέτειας. Αν ταξιδεύετε, μπορεί να συναντήσετε κάποιον/α από μακριά ή που μιλά μια ξένη γλώσσα. Ίσως να είστε σε ένα αεροπλάνο για δουλειά και να ξεκινήσετε μια συνομιλία με αυτόν/ήν που κάθεται δίπλα σας και που αποδεικνύεται ότι είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να εμπλουτίσει τις εμπειρίες σας. Μάθετε από τα λάθη σας, βρείτε πληροφορίες γι’ αυτόν/ήν που ενδιαφέρεστε, ώστε να μην χρειαστεί αργότερα να τα βάλετε με τον εαυτό σας. αυτό καθίσταται επιτακτική ανάγκη υπό την επιρροή του ανάδρομου Ερμή, του κυβερνήτη σας, στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Εντοπίστε με τη διαίσθησή σας τη «δίδυμη φλόγα» σας, θα καταφέρετε να το κάνετε!

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Είστε πιο φιλικοί και ανάλαφροι, επιδιώκετε την επικοινωνία, τα λόγια σας βάζουν … φωτιά, καθώς ο Άρης επισκέπτεται τον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας. Θα έχετε τη διάθεση για ανάλαφρες συνομιλίες, όχι για κάτι που βαραίνει την ψυχή σας. Όμως, υπό την επιρροή του ανάδρομου Ερμή επίσης στον τρίτο οίκο σας, προσέξτε τις παρανοήσεις που οδηγούν σε κακεντρέχεια καθώς επίσης και συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν. Ίσως ακόμα και να θέλετε να απολαύσετε το φλερτ με έναν φίλο αλλά η μετάβαση αυτής της γνωριμίας σε ένα άλλο επίπεδο είναι απαγορευτική. Μιλήστε με μια άλλη ανθρώπινη ψυχή, χωρίς φυσικά να βάλετε σε κίνδυνο τη σχέση σας. Αν παρεκτραπείτε το σύμπαν θα σας τιμωρήσει για τα λάθη σας.

ΖΥΓΟΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ο πλανήτης του ∈ρωτα, η Αφροδίτη, και η νέα Σελήνη είναι στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και της κοινωνικοποίησης, έτσι αν είστε καιρό μόνοι, ίσως επιθυμείτε  περισσότερο μια περιστασιακή ∈ρωτική γνωριμία ή μπορεί να συναντήσετε κάποιον/α ενώ είστε έξω με φίλους. Αν έχετε αναβάλει ένα όνειρό σας – όπως την αγορά ενός σπιτιού ή μια επένδυση – μέχρι να συναντήσετε το σωστό άτομο, η πανσέληνος στον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας σάς επισημαίνει ότι ήρθε η ώρα να αλλάξετε αυτή τη νοοτροπία. Ο βασικός κανόνας για το ζώδιό σας: Αυτό που είναι καλό για σας, μπορεί να μην είναι καλό για τους άλλους. Συνεχίστε λοιπόν να κάνετε τη ζωή σας αντί να περιμένετε να εμφανιστεί το κατάλληλο πρόσωπο. Όσο περισσότερο αγαπάτε τον εαυτό σας, τόσο πιο πιθανό θα είναι να προσελκύσετε ένα άτομο που σας αξίζει.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Μιλήστε με χιούμορ και ανάλαφρα. Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη είναι στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, και σας βοηθούν να βρείτε την άκρη σε δύσκολα ζητήματα μέσω του διαλόγου και διασκεδάζοντας μαζί, σάς περιμένουν περιπετειώδεις βραδιές. Από την άλλη πλευρά, η πανσέληνος στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας, του σ∈ξ και της εξουσίας, αυξάνει τη λίμπιντό σας αλλά και την τάση σας για ζήλια και κυριαρχία, οπότε προσέξτε μη δημιουργήσετε κρίση στη σχέση σας. Αυτή η πανσέληνος υπογραμμίζει την ανάγκη σας για έντονο συναισθηματικό δεσμό με τον αγαπημένο σας, έτσι ετοιμαστείτε να αποσαφηνίσετε αν υπάρχει βάθος στη σχέση σας. Θα μπορούσε επίσης να συμβεί μια εγκυμοσύνη ή συνενώνετε τους οικονομικούς πόρους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Κάντε κράτηση αποκλειστικά για δύο άτομα! Η πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και έχετε τη διάθεση να ντυθείτε και να σεργιανίσετε την πόλη σας, να ανταλλάξετε καυτά, γεμάτα μυστήριο, βλέμματα. Μπορεί να συναντήσετε κάποιον/α σε μια κοινωνική συνεστίαση, τώρα γίνεστε περισσότερο επιλεκτικοί.  Αφήστε τον εαυτό σας να νιώσει το έντονο πάθος και την ∈ρωτική χημεία με κάποιον/α που θα μπορούσε να γίνει ο μακροχρόνιος σύντροφός σας. Αν μια παλιά αγάπη κάνει και πάλι την καρδιά σας να σκιρτήσει από πάθος, ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας απαιτεί ενδελεχή έρευνα για τα κίνητρα αυτού του προσώπου. Μήπως ήρθε για να μοιραστείτε απλά μια νύχτα πάθους;

Μήπως έχετε ήδη αισθανθεί την ανάγκη να αποφασίσετε για την πορεία της σχέσης σας; Η πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και για σας τώρα δεν υπάρχει μέση λύση, ή όλα ή τίποτα! Οι άνεμοι της αλλαγής αρχίζουν να φυσούν δυνατά, και τώρα παίρνουν μαζί τους κι εσάς. Έτσι, αν τα πράγματα πραγματικά δεν μπορούν να λειτουργήσουν για σας τους δύο, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να είστε κολλημένοι σε μια σχέση που έχει κάνει τον κύκλο της και να προσπαθείτε μόνοι σας να διατηρήσετε την ισορροπία. Βέβαια, μπορεί να έχετε αγωνιστεί για να δώσετε και να πάρετε αγάπη, αλλά η παραμονή σε ένα δυστυχισμένο σενάριο δεν αξίζει, στερεί την ευτυχία σας. Έχετε τη δύναμη να αναγεννηθείτε από τις στάχτες σας περνώντας αλώβητα από μια διάλυση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Εάν ήσασταν σε χειμερία νάρκη, ξυπνά και πάλι το πάθος σας καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας προδιαθέτουν για μια νέα αγάπη. Θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α σε ένα ταξίδι ή σε ένα σεμινάριο ή απλά ανταλλάσσοντας απόψεις μεταφυσικού και φιλοσοφικού είδους. Εμφανίζεται κάποιος/α που εμπλουτίζει τις εμπειρίες σας και σας οδηγεί στην ανάπτυξη, σας κάνει να χαμογελάτε και να δείτε τη ζωή με αισιοδοξία. Πολύ σύντομα η ζωή σας θα αλλάξει. Ο Άρης βρίσκεται στον Σκορπιό και στον ομιχλώδη δωδέκατο οίκο σας, έτσι ένας εκτεταμένος κύκλος αδράνειας και μοναξιάς τελικά τελειώνει. Ακόμα καλύτερα, ο Άρης αφυπνίζει την κρυμμένη δύναμή σας για να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας, επαναφέροντας το πάθος στη ζωή σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ετοιμαστείτε για περιπέτεια και έντονα πάθη. Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας και ο Άρης στο δωδέκατο οίκο σας που κυβερνάει τη φαντασία, ανοίγουν το δρόμο για μια πιο βαθιά σχέση. Μήπως κάνατε κάποια δύσκολα σενάρια για τη σχέση σας; Νιώθατε να σας κυνηγούν οι σκιές σας ή υποτιμήσατε τον εαυτό σας; Τώρα παίρνετε τον έλεγχο της σχέσης σας και της ζωής σας, δεν μπορείτε να νιώθετε παραγκωνισμένοι. Σε συναισθηματικό επίπεδο, ίσως απλά κακομάθατε λίγο περισσότερο το σύντροφό σας, αλλά τώρα δίνετε τέλος σε αυτή την κατάσταση. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε πραγματικά να τερματίσετε αυτόν τον κύκλο ζωής με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον αγαπημένο σας από ποτέ, γνωρίζοντας ότι όταν αγαπάτε τον εαυτό σας, η σχέση σας θα πλέει μέσα από ήρεμα και ασφαλή νερά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Σταθερότητα και ασφάλεια σας χαρίζει η πανσέληνος η οποία φωτίζει τον ∈ρωτικό πέμπτο οίκο σας. Το φεγγάρι σας προικίζει με αυτοπεποίθηση, βρίσκετε ενδιαφέροντες τρόπους να πλησιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας, δείχνοντας μια σίγουρη και δυναμική προσωπικότητα. Μπορεί να συναντήσετε κάποιον/α σε ένα χώρο διασκέδασης ή πίνοντας το ποτό σας σε ένα πολυτελές μπαρ στον τελευταίο όροφο ενός ξενοδοχείου. Πείτε «ναι» σε αυτόν/ήν που σας κοιτά με λάγνο βλέμμα αλλά κόψτε ταχύτητα, μη βιαστείτε να θεωρήσετε ότι έχετε σοβαρή σχέση, αργά και υπομονετικά θα φτάσετε το στόχο σας. Ένα άτομο που σάς προκαλεί μόνο ενθουσιασμό και ∈ρωτικό πάθος δεν μπορεί να γίνει σταθερός σύντροφός σας, οπότε αυτό θα το καταλάβετε με το χρόνο.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η πανσέληνος στον ∈ρωτικό πέμπτο οίκο σας ανάβει τα πάθη σας και το ρομαντισμό σας, έχετε μια σημαντική αποστολή: Θα πρέπει να γνωρίζετε αν ο αγαπημένος σας μπορεί να σταθεί στο πλάι σας, αν έχει τη δυνατότητα και την καλή διάθεση να σας προσφέρει σταθερότητα και ασφάλεια. Ο εγωισμός και η αλαζονεία ενδεχομένως να δημιουργήσουν δράματα, έτσι συγκρούσεις για λόγους οικονομικούς ή ασφάλειας θα μπορούσαν να είναι μέρος της εικόνας σε αυτή την έντονη πανσέληνο. Πριν εκτοξεύσετε κατηγόριες από συναισθηματική αντίδραση, προσπαθήστε να πάρετε μια βαθιά αναπνοή και να προσδιορίσετε τι θέλετε πραγματικά από αυτή τη σχέση. Παρόλο που θα είναι δύσκολο να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις, θυμηθείτε ότι ίσως υπάρχει μια ανεκπλήρωτη ανάγκη που προσπαθείτε να την εκπληρώσετε. Μια έκρηξη μπορεί να προκαλέσει περισσότερη ζημιά απ’ ότι καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η αγάπη αναβλύζει μέσα από την καρδιά σας καθώς η στοργική Αφροδίτη και η νέα Σελήνη βρίσκονται στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομάδων, κι εσείς αναζητάτε τον ενθουσιασμό και την περιπέτεια. Θα μπορούσατε να συναντήσετε ένα ανοιχτόμυαλο άτομο μέσω κοινών φίλων. Ποιός θα μπορούσε να σας γνωρίζει καλύτερα από ότι οι άνθρωποι που σας λατρεύουν και οι φίλοι σας; Όχι ότι είστε συνεσταλμένοι και δεν μπορείτε να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε, αλλά αυτή η συμπαντική ενέργεια θα σας φέρει σε επαφή με φίλους φίλων και δεν θα το γνωρίζετε καν, εκτός κι αν το ζητήσετε. Φυσικά, μια άλλη εκδήλωση των πλανητών είναι να κάνετε … κατάσταση με ένα φίλο σας αλλά στην ουσία να είστε μόνο φίλοι! Ένας φίλος λοιπόν μπορεί να σας φανεί τόσο γοητευτικός …

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Advertisements

Θα ανακαλύψετε ότι δεν υπάρχει εγγύηση σε καμία σχέση. Ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής στον κυριαρχικό δέκατο οίκο σας και η πανσέληνος στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού, σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε ότι ίσως η εργασία σας ή οι γονείς σας κάνουν κακό στη σχέση σας. Ίσως ήρθε η ώρα να ζητήσετε περισσότερη βοήθεια από τον αγαπημένο σας γύρω από το σπίτι, μεγαλύτερη συνεισφορά στον προϋπολογισμό ή ακόμα να θέσετε συγκεκριμένους στόχους για το μέλλον. Η υπομονή σας όσον αφορά τις συνθήκες διαβίωσης νιώθετε ότι έχει εξαντληθεί, βρίσκεστε στη γκρίζα ζώνη. Από την άλλη πλευρά, σκεφτείτε αν άσκοπα μιλάτε έντονα για όλα αυτά, και ίσως πρέπει να δώσετε ένα τέλος, αφού πνίγεστε στην αβεβαιότητα και την ανασφάλεια.

ΙΧΘΥΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Για σας είναι πάντα καλοκαίρι και νιώθετε τόσο ζεστά! Ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής στον επεκτατικό και φιλοσοφικό ένατο οίκο σας, ανάβουν την επιθυμία σας για σ∈ξ και οικειότητα, θέλετε να φύγετε μακριά, να περιηγηθείτε έξω από την πόλη σας. Όσο πιο μακριά από την πόλη σας πάτε, τόσο πιο πιθανό είναι να βρείτε την αγάπη. Επισήμανση: Ο ανάδρομος Ερμής θα μπορούσε να προκαλέσει εσφαλμένη ερμηνεία ορισμένων από τα πνευματικά και σοφά λόγια σας. Μην υποθέσετε ότι αυτό που φαίνεται αυτονόητο σε εσάς είναι ξεκάθαρο για τους άλλους. Σε περίπτωση που έχετε αμφιβολίες για κάποιον/α, ζητήστε διευκρινίσεις. Επίσης, τσεκάρετε τα ραντεβού σας και αν ταξιδέψετε, λάβετε υπόψη σας ότι θα μπορούσαν να συμβούν απρόσμενες καθυστερήσεις που θα σας κάνουν να φτάσετε αργά στον προορισμό σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Θα πρέπει να πάρετε ρίσκα αν θέλετε να υπάρχουν εμπιστοσύνη και οικειότητα στη σχέση σας. Ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής στον επεκτατικό και φιλοσοφικό ένατο οίκο σας, σας πάνε σε ένα ταξίδι ανακάλυψης των πεποιθήσεων σας και της φιλοσοφίας σας για την αγάπη και τη ζωή. Βλέπετε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων, τις επιλογές σας, τις επιθυμίες σας και τα όνειρά σας, έχετε μεγάλα οράματα για το μέλλον. Ίσως δεν είχατε συνειδητοποιήσει ότι περιορίσατε τον εαυτό σας όντας σε μια σχέση που στερεί την ελευθερία σας και έρχονται μαζί αυτοί οι δυο πλανήτες για να σας αποκαλύψουν ότι τα πάντα μπορούν να αλλάξουν. Με την έντονη φαντασία σας, ίσως συνειδητοποιήσετε ότι θέλετε περισσότερα από το σύντροφό σας, ειδικά εάν η σχέση σας είναι στάσιμη σ∈ξουαλικά, συναισθηματικά και οικονομικά.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα