Μην χασετε

Αυτές είναι οι ερwτικές προβλέψεις του ζωδίου σου για την εβδομάδα από 29/07 έως 04/08

Κριός

Advertisements

Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά καθώς πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα την πρώτη ημέρα του Αυγούστου. Αυτή η νέα Σελήνη λόγω του ότι είναι σε ζώδιο της φωτιάς σε «βλέπει» θετικά όμως η δύσκολη όψη τετραγώνου που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις. Ο τομέας των αισθηματικών σου ζητημάτων φωτίζεται άμεσα από τη νέα Σελήνη και δεν αποκλείεται να προκύψουν γεγονότα σε αυτόν που θα σε κάνουν να πάρεις αποφάσεις. Οι εκπλήξεις -είτε ευχάριστες είτε δυσάρεστες- είναι πολύ πιθανές για αυτή την εβδομάδα είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είτε είσαι ελεύθερος. Αν δεν θέλεις να είναι εκπλήξεις από το δικό σου μέρος προσπάθησε να μην πάρεις ρίσκο και να μην κάνεις πράγματα τα οποία ξέρεις πως αν μαθευτούν θα σε εκθέσουν. Στις 2/8 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου και αυτό είναι πολύ βοηθητικό για την επικοινωνία σε κάθε τομέα, μέσα σε αυτούς συγκαταλέγεται και ο αισθηματικός.

Ταύρος

Τα αισθηματικά σου ζητήματα χρωματίζονται από τη νέα Σελήνη που λαμβάνει χώρα αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα την πρώτη ημέρα του Αυγούστου στο ζώδιο του Λέοντα. Αυτή η νέα Σελήνη έχει μία όψη τετραγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου, που δείχνει πως οι αποφάσεις που θα πάρεις σχετικά με τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής μπορούν να εκπλήξουν πολλούς. Είναι πιθανόν να σε πιάσει αυτοκαταστροφική τάση και να οδηγηθείς οι κινήσεις που ξέρεις και εσύ ο ίδιος πως θα σε ζημιώσουν. Χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός αν έχεις ήδη βρει το ταίρι σου καθώς είναι πιθανόν να δημιουργηθούν εντάσεις μεταξύ σας από θέματα που δεν απορρέουν από τη σχέση σας, αλλά μπορεί να έρχονται από το οικογενειακό περιβάλλον. Στις 2/8 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου και το επόμενο διάστημα θα είναι πολύ καλό για να δεις που πηγαίνει- και ενδεχομένως να ξεκαθαρίσεις- μία αισθηματική ιστορία που είχε ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα.

Δίδυμοι

Το κύριο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας είναι η νέα Σελήνη η οποία γίνεται στο ζώδιο του Λέοντα την πρώτη ημέρα του Αυγούστου. Αυτή η νέα Σελήνη θα σου δημιουργήσει τη διάθεση να επικοινωνήσεις και αυτή ακριβώς η επικοινωνία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου ή σε μία πρόσφατη γνωριμία που έχεις κάνει. Πρόσεξε καθώς είναι πιθανόν να φτάσουν στα αυτιά σου πράγματα τα οποία θα σε εκνευρίσουν και ενδεχομένως να σε κάνουν να αλλάξεις γνώμη για κάποιο πρόσωπο με το οποίο έχετε αρχίσει να έρχεστε κοντά. Επίσης καλό θα ήταν αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση να είσαι «τύπος και υπογραμμός» σε αυτή μιας και η δυσαρμονική όψη της νέας Σελήνης με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να φέρει αποκαλυπτήρια! Στις 2/8 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου και το επόμενο διάστημα θα παρατηρήσεις πως οι διαξιφισμοί στη σχέση σου θα αποτελέσουν παρελθόν. Αν είσαι ελεύθερος μία πρόσφατη γνωριμία θα αρχίσει σιγά-σιγά να «ξετυλίγεται» από το κουβάρι της.

Καρκίνος

Αυτή η εβδομάδα κουβαλάει ιδιαίτερη δυναμική μιας και φιλοξενεί τη νέα Σελήνη που γίνεται την πρώτη μέρα του Αυγούστου στο ζώδιο του Λέοντα. Λόγω της δυσαρμονικής όψης που σχηματίζει με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με αυτά που εκμυστηρεύεσαι στους φίλους σου για την προσωπική σου ζωή, καθώς είναι πιθανόν ακόμα και άθελά τους να δημιουργήσουν πρόβλημα στα προσωπικά σου ζητήματα. Αν έχεις ήδη βρει ένα σύντροφο προσπάθησε να κρατήσεις αυτά που σε απασχολούν μεταξύ σας καθώς η εμπλοκή τρίτων -ακόμα και αν αυτοί αποτελούν αγαπημένα σας πρόσωπα- μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος ίσως προκύψουν κάποια νέα δεδομένα που σχετίζονται με αυτόν που σε ενδιαφέρει τα οποία θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις. Από τις 2/8 ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου δίνοντας την ευκαιρία να λύσεις παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί στην προσωπική σου ζωή το προηγούμενο διάστημα.

Λέων

Advertisements

Η εβδομάδα φιλοξενεί τη νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σου την πρώτη ημέρα του Αυγούστου η οποία δείχνει πως με κάποιο τρόπο και πάλι θα αποτελέσεις το κύριο θέμα συζήτησης των ανθρώπων γύρω σου. Το τετράγωνο που έχει με τον Ουρανό από τον Ταύρο δείχνει πως μπορεί να υπάρξει ένα θέμα στα αισθηματικά σου ζητήματα το οποίο θα σε εκθέσει όχι μόνο στα μάτια του συντρόφου σου αλλά και στους ανθρώπους γύρω σου. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα πράγματα, καθώς θα είναι εύκολο να βγεις εκτός εαυτού και να μην υπολογίσεις ποιος βρίσκεται απέναντί σου. Αν είσαι ελεύθερος μία κίνηση ενός ανθρώπου που σε ενδιαφέρει μπορεί να αποτελέσει αιτία για να σταματήσει να σε ενδιαφέρει. Από τις 2/8 και έπειτα ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου και θα μπορέσεις να διαχειριστείς καλύτερα νέα δεδομένα και ζητήματα της προσωπικής σου ζωής.

Παρθένος

Η εβδομάδα έχει ως κύριο αστρολογικό δρώμενο τη νέα Σελήνη η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα την πρώτη ημέρα του Αυγούστου. Αυτή η νέα Σελήνη είναι πολύ πιθανόν να φέρει με ξαφνικό τρόπο στο προσκήνιο μυστικά ραντεβού αισθηματικής φύσεως, κρυφές συζητήσεις και οτιδήποτε υπήρχε στο παρασκήνιο το προηγούμενο διάστημα. Καλό θα ήταν να είσαι πολύ προσεκτικός ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και δεν θέλεις να διαρρεύσουν κάποια θέματα τα οποία μπορεί να σε εκθέσουν. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να φτάσουν πληροφορίες στα αυτιά σου σχετικά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αυτές όμως μπορεί να πυροδοτήσουν εκρήξεις. Από τις 2/8 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου και σε αυτό πρέπει να επικεντρωθείς καθώς η βοήθειά του στις διαπροσωπικές σου σχέσεις θα είναι εμφανής. Μάλιστα δεν αποκλείεται να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον ή με κάποιο πρόσωπο το οποίο γνώρισες σε ένα ταξίδι που έκανες το προηγούμενο διάστημα!

Ζυγός

Η εβδομάδα προμηνύεται ιδιαίτερη για τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα την πρώτη ημέρα του Αυγούστου σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό και με διάθεση για κοινωνικές συναναστροφές. Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις ευκαιρίες να συναντήσεις ανθρώπους οι οποίοι θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον, όμως δεν θα πρέπει να κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις καθώς μπορεί να έρθουν εκπλήξεις. Το τετράγωνο που έχει η νέα Σελήνη με τον Ουρανό από τον Ταύρο δείχνει πως ίσως κάποια δεδομένα στην αισθηματική σου ζωή αλλάξουν, όμως ακόμα και αυτό θα είναι για καλό. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να μην «τραβήξεις τα σχοινιά» γύρω από τις ημέρες της νέας Σελήνης καθώς η αντίδραση του συντρόφου σου μπορεί να σε εκπλήξει. Στις 2/8 Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνοντας πως ξεκινά μία περίοδος που θα μπορέσεις να διορθώσεις παρεξηγήσεις και παρανοήσεις στην προσωπική σου ζωή.

Σκορπιός

Το κύριο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας είναι η νέα Σελήνη η οποία γίνεται την πρώτη ημέρα του Αυγούστου στο ζώδιο του Λέοντα. Η δυσαρμονική όψη που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο σου λέει πως πρέπει να είσαι προσεκτικός με τον τρόπο που χειρίζεσαι τα αισθηματικά σου ζητήματα και να αποφύγεις τις συγκρούσεις, καθώς μπορεί να πάρουν τροπή που δεν περιμένεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση καλό θα ήταν να αποφύγεις γύρω από τις ημέρες της νέας Σελήνης θέματα που ξέρεις εκ των προτέρων πως θα σε φέρουν σε αντιπαράθεση με τον σύντροφό σου, καθώς η πίεση που ενδεχομένως νιώθετε και οι δύο θα σας κάνει να «απασφαλίσετε». Αν είσαι ελεύθερος μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και είναι αυτό που θα πρέπει να προσέξεις μιας και χρειάζεται ιδιαίτερη διαχείριση. Στις 2/8 Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου και εγκαινιάζει μία περίοδο κατά την οποία θα μπορέσεις να βγάλεις συμπεράσματα σχετικά με κάποιες γνωριμίες που έκανες το προηγούμενο διάστημα και μέχρι τώρα σε είχαν μπερδέψει.

Τοξότης

Advertisements

Τα αισθηματικά σου ζητήματα θα έρθουν στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα καθώς η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα την πρώτη ημέρα του Αυγούστου θα σε κάνουν να ψάξεις τρόπους για να περάσεις καλά! Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες, όμως μη βιαστείς να ονομάσεις κάποια από αυτές «έρωτα της ζωής σου», καθώς η εξέλιξη της μπορεί να μην είναι όπως την έχεις φανταστεί. Χρειάζεται να είσαι φειδωλός και με τις υποσχέσεις αλλά και με τα μελλοντικά σου σχέδια καθώς το τετράγωνο της νέας Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν ανατροπές. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι πιθανόν να προκύψουν συζητήσεις οι οποίες θα δημιουργήσουν ένταση, για αυτό χρειάζεται ηρεμία προκειμένου να μην δημιουργηθούν μεγάλα ζητήματα. Από τις 2/8 ο Ερμής γυρνάει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου και αυτό είναι το ευχάριστο νέο της εβδομάδας! Από εδώ και πέρα θα είναι πολύ πιο εύκολο να συνεννοηθείς και με το σύντροφό σου αλλά και να καταλήξεις σε μία επιλογή ενός προσώπου, αν είσαι ελεύθερος.

Αιγόκερως

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την πρώτη ημέρα του Αυγούστου στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα θα σχετίζονται έντονα με το παρελθόν. Αυτό μπορεί να γίνει αιτία να έρθεις σε ρήξη με το σύντροφό σου, για αυτό καλό θα ήταν να αποφύγεις να ανοίξεις ζητήματα του παρελθόντος σε αυτή την εβδομάδα. Το τετράγωνο του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο με τα φώτα της νέας Σελήνης δείχνει πως ίσως ανατραπούν κάποια δεδομένα στην προσωπική σου ζωή ή ακόμα και εσύ να αλλάξεις γνώμη για μία πρόσφατη γνωριμία. Ο αποκαλυπτικός Ουρανός μπορεί να φέρει στο δρόμο σου νέα δεδομένα τα οποία αξίζει να παρατηρήσεις. Από τις 2/8 ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου και αυτό δείχνει πως θα μπορέσεις να βελτιώσεις την επικοινωνία ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, ιδιαίτερα αν το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν διαφωνίες που σας απομάκρυναν.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα οτιδήποτε σχετίζεται με την προσωπική σου ζωή θα σε απασχολήσει έντονα καθώς η νέα Σελήνη που γίνεται την πρώτη ημέρα του Αυγούστου στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως μπορεί να παρουσιαστούν ξαφνικά κάποια θέματα προς επίλυση στη σχέση σου. Ο Ουρανός που βρίσκεται στον Ταύρο σχηματίζει τετράγωνο με τα φώτα της νέας Σελήνης για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να αποφύγεις τα νεύρα, καθώς είναι σίγουρο πως θα δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα. Αυτό που θα πρέπει επίσης να θυμάσαι είναι πως οι αποφάσεις που θα πάρεις κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα δημιουργήσουν καταστάσεις οι οποίες θα είναι δύσκολο να αλλάξουν, για αυτό θα πρέπει να είσαι σίγουρος για τις κινήσεις σου. Η ορθή πορεία του Ερμή από τις 2/8 στο ζώδιο του Καρκίνου θα βοηθήσει εσένα που είσαι ελεύθερος να έρθεις κοντά και να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο που προσπαθούσες να δημιουργήσεις «γέφυρες» το προηγούμενο διάστημα.

Ιχθύς

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώθεις πως ο σύντροφός σου δεν σου αφήνει χώρο στη σχέση σας ή δεν σε αφήνει να είσαι ο εαυτός σου και όλα αυτά θα γίνουν πιο έντονα με τη νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα την πρώτη ημέρα του Αυγούστου. Η αλήθεια είναι πως ίσως να μη φταίει ο σύντροφός σου αλλά η εργασιακή καθημερινότητα και τα βάρη που έχεις αναλάβει με αποτέλεσμα να ψάχνεις να βρεις «εξιλαστήριο θύμα». Καλό θα ήταν πριν αποφασίσεις να του επιρρίψεις ευθύνες για οτιδήποτε να σκεφτείς αν πραγματικά εκείνος αποτελεί την αιτία του εκνευρισμού σου. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα δεδομένα σε μία γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα, στα οποία θα πρέπει να προσαρμοστείς. Από τις 2/8 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου και σου λέει πως τώρα ξεκινά η κατάλληλη περίοδος για να αποφασίσεις σχετικά με ένα πρόσωπο του παρελθόντος, το οποίο έχει κάνει ξανά την εμφάνισή του στη ζωή σου.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα