Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου για το διάστημα από 29/07 έως 04/08

Κριός

Advertisements

Η Αφροδίτη από τις 28 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου του έρωτα και της δημιουργικότητας. Και την πρώτη του μήνα, στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί και μια υπέρ-θετική νέα Σελήνη. Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας γεμάτος με έντονα συναισθηματικά στοιχεία. Και το καλό είναι ότι ο Ερμής από την πρώτη του μέρα θα κινείται πλέον ορθόδρομα. Υ.Γ. Είναι φυσιολογικό να αισθάνεσαι δυνατός, σημαντικός και χρήσιμος όταν δείχνεις άτρωτος. Όμως αυτόματα οι άλλοι επαναπαύονται σκεπτόμενοι ότι εσύ δεν έχεις ανάγκες. Υπάρχει όμως κανείς που να μην έχει;

Ταύρος

Η Αφροδίτη από τις 28 θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου, στο ίδιο σημείο που θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη την πρώτη του μήνα. Αυτό σημαίνει ότι όλος ο Αύγουστος ευνοεί θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Και, ευτυχώς, η επικοινωνία θα αποκατασταθεί με την ορθόδρομη πορεία του Ερμή από την 1η Αυγούστου. Βέβαια, ακόμη υπάρχουν κάποιοι τομείς της ζωής σου οι οποίοι δεν σε αφήνουν να απολαύσεις και πολλά. Κάτι αδιευκρίνιστα επαγγελματικά, κάτι περίεργα οικονομικά με σκαμπανεβάσματα, κοινοτοπίες μεν, αλλά αρκετά σημαντικά για να σου προκαλούν άγχος. Και αρκετά ασήμαντα και παροδικά για να επικεντρωθείς στα ευχάριστα που έρχονται.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη από τις 28 θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία και τις νέες γνωριμίες και στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί και μια πολύ θετική νέα Σελήνη την πρώτη Αυγούστου. Εν τω μεταξύ και ο Ερμής από την πρώτη θα κινείται ορθόδρομα πλέον. Τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα είναι στο πρόγραμμα. Βέβαια, είναι μια καλή ευκαιρία να κοιτάξεις βαθιά μέσα σου και να έρθεις λίγο σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σου. Και να παραδεχτείς μερικά, δεν είναι και ντροπή ας πούμε, να πεις στον εαυτό σου ότι πού και πού μπορεί να νιώθεις μόνος.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη από τις 28 θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά, μια πολύ καλή συμπαντική κίνηση για αυτόν τον τομέα. Στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί και η νέα Σελήνη την πρώτη του μήνα, η οποία θα φέρει νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες. Ο Ερμής επίσης, θα κινείται πλέον ορθόδρομα στο ζώδιό σου από την πρώτη. Αν αποφύγεις την ξαφνική επιθυμία σου να τα αφήσεις όλα στην τύχη, τότε μαζί με την Αφροδίτη θα δεις μια πάρα πολύ θετική πλευρά των οικονομικών σου, αλλά και θα αποκτήσεις μια αίσθηση ασφάλειας. Επίσης, αν νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις μεγαλύτερη αμοιβή και χρήματα που σου οφείλονται, αυτή την περίοδο θα τα καταφέρεις μια χαρά.

Λέων

Advertisements

Η Αφροδίτη από τις 28 θα βρίσκεται επιτέλους στο ζώδιό σου, ενώ λίγες μέρες μετά, την πρώτη του μήνα, θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σου και μια νέα Σελήνη. Ο Αύγουστος είναι κυριολεκτικά ο μήνας σου, θα αφήσεις πίσω σου θέματα του παρελθόντος και θα ξεκινήσεις κάτι νέο. Επίσης, από την πρώτη ο Ερμής θα κινείται ορθόδρομα και όλα θα γίνονται λίγο πιο εύκολα. Έχεις δουλέψει αρκετά, έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ, έχεις νιώσει αρκετά μόνος τελευταία, και τώρα σε πιάνει από ό,τι φαίνεται κάτι καινούριο: έχεις ανάγκη ή για συναισθηματικούς ή για πρακτικούς λόγους να βρεθείς κοντά στην οικογένειά σου και μάλλον αυτό είναι και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία μπορείς να δεις τα πράγματα από απόσταση και να καταλάβεις περισσότερο τον εαυτό σου, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Και μιλάμε για ό,τι εσύ θεωρείς οικογένεια.

Παρθένος

Η Αφροδίτη από τις 28 θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου, στο σημείο δηλαδή όπου θα πραγματοποιηθεί και η νέα Σελήνη την πρώτη Αυγούστου. Ο οίκος αυτός σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση και θα νιώσεις μια εσωτερική ανανέωση. Επίσης, ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, θα κινείται ορθόδρομα από την 1η Αυγούστου. Και μπορεί να ακούγεται πολύ θεωρητικό αυτό, ενώ εσύ να θέλεις περισσότερο να συμβεί κάτι πρακτικό (λεφτά, έρωτες κλπ.), αλλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σημαντικό είναι εσύ να χαλαρώσεις και να γίνεις πιο ανοιχτός. Πώς αλλιώς άλλωστε θα μπορέσεις να δεχτείς τα καλά που έρχονται ή που ήδη σε περιτριγυρίζουν;

Ζυγός

Η Αφροδίτη από τις 28 θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τους φίλους και τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί και η νέα Σελήνη την πρώτη του μήνα, κάτι που σημαίνει νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες στον κοινωνικό τομέα. Επίσης, από την πρώτη ο Ερμής θα κινείται ορθόδρομα και κάποιες δυσκολίες θα ξεπεραστούν. Το να αλλάζεις τρόπο σκέψης ή οι συγκυρίες να σε φέρνουν κοντά με τα βαθύτερά σου συναισθήματα είναι στην παρούσα φάση πολύ πιο σημαντικό από το να βρεθεί π.χ. ένας νέος άνθρωπος στη ζωή σου. Είναι αλήθεια ότι αν κάποια πράγματα τα δεις αλλιώς, και θα τα δεις, θα απαλλαγείς από πάρα πολλά άγχη και στεναχώριες.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη από τις 28 θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τα επαγγελματικά. Στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί και μια νέα Σελήνη την πρώτη του μήνα, κάτι που σημαίνει ότι ο Αύγουστος είναι ένας μήνας εστιασμένος με πολύ θετικό τρόπο σε αυτόν τον τομέα. Ο Ερμής από την πρώτη θα κινείται ορθόδρομα, επίσης, κάτι πολύ ανακουφιστικό. Από ό,τι φαίνεται θα γνωρίσεις αρκετούς νέους ανθρώπους και κάποιοι ή κάποιος από αυτούς θα σε οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια, κάτι πάρα πολύ ενδιαφέρον και ελπιδοφόρο. Ίσως να γνωρίσεις μέσα σε αυτό τον μήνα έναν καινούριο συνεργάτη ή κάποιον που να σου δώσει ιδέες για να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου. Ή μπορεί να γνωρίσεις έναν φίλο, κανονικό φίλο δηλαδή, που να στηρίζεσαι σε αυτόν, να τον αγαπάς και να σε αγαπάει. Ανοίξου στον κόσμο, και είναι σίγουρο ότι και ο κόσμος θα κάνει το ίδιο.

Τοξότης

Advertisements

Η Αφροδίτη από τις 28 θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τη γνώση, τις διεύρυνση των οριζόντων σου και τα ταξίδια Στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί και μια νέα Σελήνη την πρώτη του μήνα, κάτι που σημαίνει ότι ο Αύγουστος θα είναι εστιασμένος σε αυτούς τους τομείς. Επίσης, ο Ερμής θα κινείται ορθόδρομα πλέον από την πρώτη του μήνα. Υ.Γ. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον αυθορμητισμό σου, αυτά που λες μερικές φορές χωρίς να το καταλάβεις εκείνη τη στιγμή, είναι αρκετά ακατάλληλα για επαγγελματικά περιβάλλοντα και συνεργάτες. Επίσης, εκτός από το μήνυμα που δίνεις με τις λέξεις, πρόσεξε και το μήνυμα που δίνεις με το ύφος.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη από τις 28 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά, αλλά και με το πάθος και τη συναισθηματική οικειότητα. Στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί και η νέα Σελήνη την πρώτη του μήνα, η οποία επιβεβαιώνει ότι οι τομείς αυτοί θα είναι οι πιο σημαντικοί τον Αύγουστο. Επίσης, ο Ερμής θα κινείται ορθόδρομα από την πρώτη του μήνα, κάτι ιδιαίτερα ανακουφιστικό. Κάτι θετικό πρόκειται να γίνει σε σχέση με τα χρήματα: Ίσως μια νέα συνεργασία να αποδειχθεί πολύ κερδοφόρα, ίσως να κερδίσεις χρήματα ξαφνικά από εκεί που δεν το περιμένεις, ίσως οι συγκυρίες να είναι τέτοιες που να διευκολυνθείς με κάποιο τρόπο οικονομικά.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη από τις 28 θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου που σχετίζεται με τις σχέσεις και τη συντροφικότητα. Στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί και η νέα Σελήνη την πρώτη του μήνα, κάτι που δείχνει ότι οι σχέσεις θα είναι ένα πολύ σημαντικό τμήμα του Αυγούστου. Ο Ερμής από την πρώτη θα κινείται ορθόδρομα, επίσης, και αυτό είναι πολύ ανακουφιστικό. Τίθεται όμως το εξής ερώτημα: Μπορείς από το ίδιο άτομο να απολαμβάνεις και το σeξ και μια ισορροπημένη συντροφική σχέση; Όπως καταλαβαίνεις, για άλλη μια φορά προκύπτουν στη ζωή σου τα γνωστά διλήμματα που αφορούν τις συναισθηματικές σχέσεις. Και επειδή ο έβδομος οίκος δεν αφορά μόνο τη συντροφική ζωή αλλά και τις συνεργασίες σου, το μήνυμα είναι πάλι διττό. Υπάρχει εύνοια, αλλά είναι απαραίτητο να εξακολουθείς να χειρίζεσαι με λεπτότητα τις σχέσεις σου, όσα νεύρα και αν έχεις.

Ιχθύς

Η Αφροδίτη από τις 28 θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου και στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί την πρώτη η νέα Σελήνη. Ο οίκος αυτός σχετίζεται με την εργασία, την υγεία και την εμφάνιση, οπότε είναι πολύ πιθανό ο Αύγουστος να είναι ένας μήνας θετικών αλλαγών στην εργασία. Από την πρώτη, επίσης, θα κινείται ορθόδρομα και ο Ερμής. Εννοείται ότι αν δεν έχεις δουλειά, πιθανότατα να βρεις κάτι τώρα ή να κλείσεις μια δουλειά για το Σεπτέμβριο. Όποια και να είναι η τωρινή σου κατάσταση, η νέα σελήνη αυτή είναι σημαντική για την εξέλιξή σου, όχι μόνο την επαγγελματική αλλά και την κοινωνική.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα