Μην χασετε

Αυτές είναι οι αισθηματικές προβλέψεις του ζωδίου σου για αυτή την εβδομάδα (1/7 έως 7/7)

Κριός

Advertisements

Αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν περισσότερο οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα με αποτέλεσμα να αφήσεις τα αισθηματικά σε δεύτερη μοίρα. Η έκλειψη που γίνεται στις 2/7 στον Καρκίνο δείχνει πως μπορεί να σκέφτεσαι σοβαρά το ενδεχόμενο να μείνεις μαζί με τον σύντροφό σου. Την ίδια στιγμή η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα φέρνει ευκαιρίες να φλερτάρεις, σε εσένα που είσαι ελεύθερος. Λίγο μετά η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 3/7 θα δημιουργήσει τις ιδανικές προϋποθέσεις για να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο επιθυμείς. Αν έχεις ήδη βρει το ταίρι σου ξεκινά μία περίοδος κατά την οποία αν δραστηριοποιηθείς μπορείς να κερδίσεις το χαμένο έδαφος μεταξύ σας και να αναθερμάνεις τη σχέση σας. Στο τέλος της εβδομάδας ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Λέοντα και θα φέρει πίσω έρωτες του παρελθόντος. Αυτό μπορεί να μην είναι αρνητικό για εσένα που είσαι ελεύθερος, αν όμως έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς αυτά τα πισωγυρίσματα μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση που έχεις.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με την έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στις 2/7 στο ζώδιο του Καρκίνου και δείχνει πως θα είναι μία άκρως επικοινωνιακή εβδομάδα, με επαφές και συζητήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Μέσα από διάφορες κοινωνικές υποχρεώσεις δεν αποκλείεται να κάνεις και νέες γνωριμίες όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, καθώς η γνώμη που θα έχουν οι άλλοι για αυτές θα επηρεάσει και εσένα. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα την ίδια ημέρα με την έκλειψη δείχνει πως μπορεί να προκύψουν εντάσεις με το σύντροφο σου για αυτό θα πρέπει να θωρακίσεις όσο καλύτερα μπορείς τη σχέση σου από εξωτερικές παρεμβολές και λόγια τρίτων. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 3/7 θα φέρει ένα πρόσωπο το οποίο θα δείξει με κάθε τρόπο το ενδιαφέρον του προς εσένα και σίγουρα θα νιώσεις κολακευμένος. Όσο περνούν οι ημέρες θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με αυτά που λες καθώς στις 7/7 ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Λέοντα και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία, τα οποία θα επηρεάσουν και τα αισθηματικά σου ζητήματα.

Δίδυμοι

Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στις 2/7 στον Καρκίνο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο παράπονα που έχεις από το σύντροφό σου. Αυτό θα επηρεάσει και τη δική σου διάθεση αλλά και τη δική του και καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να συζητήσεις σε ήρεμο τόνο αυτά που θέλεις να πεις. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα την ίδια ημέρα με την έκλειψη δείχνει πως μπορεί να εμπλακούν πρόσωπα του περιβάλλοντός σας στη σχέση σας και κάτι τέτοιο δεν θα βοηθήσει καθόλου. Ακολουθήστε το ρητό «τα εν οίκω μη εν δήμω» και μην συζητάτε θέματα που σχετίζονται αποκλειστικά με τη σχέση σας με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, καθώς η δική τους γνώμη μπορεί να σας αποσυντονίσει. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνει πως θα ξεκινήσει μία περίοδος γεμάτη με αισθηματικά ραντεβού για εσένα που είσαι ελεύθερος τα οποία θα αυξήσουν την αυτοπεποίθησή σου. Πρόσεξε καθώς είναι πιθανό να παρασυρθείς και να κάνεις μία επιλογή χωρίς να το έχει σκεφτεί καλά. Στο τέλος της εβδομάδας ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Λέοντα και μπορεί να φέρει μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που ήσουν μαζί κατά το παρελθόν.

Καρκίνος

Αυτή είναι μία εβδομάδα που θα φέρει ξεκαθαρίσματα στον αισθηματικό σου τομέα καθώς η έκλειψη που γίνεται στις 2/7 στο ζώδιό σου δείχνει πως θα υπάρξουν γεγονότα τα οποία θα σε ωθήσουν σε αυτά. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση μέτρησε τα υπέρ και τα κατά αυτής και δες κατά πόσο μπορείς να λειτουργήσεις μέσα σε αυτή. Μη διστάσεις να συζητήσεις με το σύντροφό σου κάποια πράγματα που σε έχουν ενοχλήσει, καθώς αν τα κρατάς μέσα σου το μόνο που θα καταφέρεις είναι να εκνευριστείς. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα την ίδια ημέρα με την έκλειψη μπορεί να σου δημιουργήσει ανασφάλεια και να κάνει δύσκολα τα ξεκαθαρίσματα. Στις 3/7 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου και δείχνει με τον καλύτερο τρόπο πως για κάθε τέλος υπάρχει και μία αρχή. Δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια του μήνα να ξεκινήσεις μία νέα σχέση, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχεις κλείσει τα ζητήματα του παρελθόντος. Ο Ερμής περνά σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Λέοντα στις 7/7 και μπορεί να σου ξυπνήσει ανασφάλειες οι οποίες θα δημιουργήσουν σκέψεις που δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Πρόσεξε καθώς αυτές θα είναι ικανές να σε απομακρύνουν από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή ακόμα και από το σύντροφό σου, για αυτό αν δεν θέλεις να συμβεί κάτι τέτοιο απόφυγε τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Λέων

Advertisements

Η εβδομάδα θα έχει αρκετό παρασκήνιο για τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς η έκλειψη Ηλίου που γίνεται στον Καρκίνο στις 2/7 δείχνει πως πίσω από την πλάτη σου υπάρχουν αρκετά γεγονότα τα οποία αφορούν τον αισθηματικό σου τομέα. Μυστικές συναντήσεις, κρυφά ραντεβού και συζητήσεις ευνοούνται αυτήν την εβδομάδα όμως αν έχεις βρει ήδη το σύντροφό σου καλύτερα να αποφύγεις κάτι από τα παραπάνω καθώς μπορεί να σε εκθέσουν τα μάτια του. Αν είσαι ελεύθερος ίσως ξεκινήσεις μία νέα σχέση την οποία θα πρέπει να κρατήσεις κρυφή για ένα συγκεκριμένο διάστημα. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου την ίδια ημέρα με την έκλειψη δείχνει πως η νευρικότητα δεν θα σε εγκαταλείψει αυτή την εβδομάδα και μπορεί να σου στοιχίσει αν δεν μπορέσεις να την κατευνάσεις. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 3/7 και συνηγορεί σε ένα νέο κρυφό ειδύλλιο. Στο τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με την επικοινωνία καθώς ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σου και θα δημιουργήσει κάποια προβλήματα σε αυτή. Πρόσεξε ιδιαίτερα την υποκειμενική σου σκέψη που θα σε ωθήσει σε λάθος κινήσεις σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

Παρθένος

Αυτή η εβδομάδα προμηνύεται πολύ καλή για τα αισθηματικά σου ζητήματα και η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 2/7 στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνει πως μπορεί να ξεκινήσει ένα ειδύλλιο με ένα φιλικό σου πρόσωπο. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για κάτι τέτοιο, καθώς θα πρέπει να θυμάσαι πως το νόμισμα πάντα έχει δύο όψεις. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα την ίδια ημέρα με την έκλειψη δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν αρκετά ζητήματα τα οποία θα διαδραματίζονται πίσω από την πλάτη σου οπότε και εσύ θα πρέπει να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός στις αποφάσεις σου. Μία ημέρα μετά στις 3/7 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και ενισχύει την επικοινωνιακή σου διάθεση, βοηθώντας να εξελιχθούν νέες γνωριμίες. Στο τέλος της εβδομάδας ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Λέοντα και θα δημιουργήσει παρασκήνιο σε ζητήματα που σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή. Είτε είσαι ελεύθερος είτε έχεις βρει το σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με αυτά που λες καθώς και με αυτά που αντιλαμβάνεσαι, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα. Η επικοινωνία με το ταίρι σου μπορεί να δυσκολέψει ιδιαίτερα αν ξεκινήσετε να θυμάστε ζητήματα του παρελθόντος.

Ζυγός

Αυτή η εβδομάδα μπορεί να δημιουργήσει πίεση σε επαγγελματικό επίπεδο για αυτό είναι πολύ πιθανό τα αισθηματικά σου ζητήματα να μείνουν πίσω σε δεύτερη μοίρα. Η έκλειψη ηλίου που πραγματοποιείται στις 2/7 στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνει πως μπορεί να ξεκινήσει ένα ειδύλλιο με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, όμως αυτή η απόφαση μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα από αυτά που μπορείς να φανταστείς, για αυτό καλό θα ήταν να το σκεφτείς σοβαρά. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε να συζητήσεις ζητήματα που απορρέουν από αυτήν με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει αφορμή για να έρθει σε σύγκρουση με το σύντροφό σου. Αυτή την εβδομάδα θα είναι εύκολο να παρασυρθείς από τη γνώμη φίλων, γνωστών ακόμα και συγγενών και τελικά να αδικήσεις το ταίρι σου. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Καρκίνο από τις 3/7 και ενισχύει την καλή εικόνα που δίνεις στους άλλους φέρνοντας δίπλα σου ανθρώπους που θα ενδιαφερθούν να σε γνωρίσουν καλύτερα. Στο τέλος της εβδομάδας ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Λέοντα δημιουργώντας εμπόδια στην επικοινωνία, για αυτό θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά με την έκλειψη Ηλίου που γίνεται στις 2/7 στον Καρκίνο και δείχνει πως είσαι έτοιμος για νέες ερwτικές περιπέτειες αλλά και για μία νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή. Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου καλό θα ήταν να κάνεις ένα ταξίδι μαζί του μιας και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανανεώσεις τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σε ενθουσιάσει, σε ένα ταξίδι που έχεις κανονίσει. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα την ίδια ημέρα με την έκλειψη μπορεί να δημιουργήσει συγκρούσεις στη δουλειά οι οποίες θα επηρεάσουν και την προσωπική σου ζωή καθώς η διάθεσή σου θα γίνει πιο βαριά. Ευτυχώς η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Καρκίνου μία ημέρα μετά στις 3/7 και δείχνει πως όσο πιεστική και αν είναι η καθημερινότητά σου θα έχεις μεγάλη βοήθεια στα αισθηματικά σου ζητήματα. Στις 7/7 ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Λέοντα και μπορεί να δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις σε κάποιον που σε ενδιαφέρει εξαιτίας αυτών που θα πεις, για αυτό χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός με τα λόγια.

Τοξότης

Advertisements

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώθεις βαριά τη διάθεσή σου καθώς η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στον Καρκίνο στις 2/7 θα αναμοχλεύσει βαθύτερα συναισθήματα, τα οποία μπορεί να σου δημιουργήσουν δυσθυμία. Ο σύντροφός σου θα είναι εκείνος που θα «πληρώσει τα σπασμένα» για αυτό θα πρέπει να είσαι όσο πιο προσεκτικός γίνεται και δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως η δράση θα φέρει και αντίδραση. Ο Άρης περνά στο ζώδιο του Λέοντα την ίδια ημέρα με την έκλειψη και δείχνει πως θα έχεις την ευκαιρία να «εκτονωθείς» μέσα από κοινωνικές συναντήσεις και δραστηριότητες με αγαπημένους σου ανθρώπους. Μέσω αυτών δεν αποκλείεται να κάνεις και μία νέα γνωριμία η οποία θα ευνοήσει πολύ εσένα που είσαι ελεύθερος. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται από τις 3/7 στο ζώδιο του Καρκίνου, δημιουργώντας ερwτική διάθεση αλλά και την ανάγκη να ελέγξεις το σύντροφό σου ή αυτόν που σε ενδιαφέρει. Σε συνδυασμό με την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 7/7 στο ζώδιο του Λέοντα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις κινήσεις σου και να μην ρίχνεις λάδι στη φωτιά.

Αιγόκερως

Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στις 2/7 στον Καρκίνο θα σε φέρει απέναντι από τις επιλογές που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα στην προσωπική σου ζωή. Είναι πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως μία επιλογή που έκανες δεν σου ταιριάζει ή δεν εξελίχθηκε όπως είχες φανταστεί και αυτό θα σε πιέσει. Προσπάθησε να κρατήσεις την ισορροπία ανάμεσα στις δικές σου ανάγκες και τις ανάγκες του συντρόφου σου, καθώς θα έχεις την τάση να αφήνεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα και να κοιτάς μόνο την άλλη πλευρά. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα την ίδια ημέρα με την έκλειψη μπορεί να δημιουργήσει δυσθυμία η οποία με τη σειρά της θα δημιουργήσει μία περίεργη ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή. Η Αφροδίτη θα περάσει στον Καρκίνο στις 3/7 και θα βοηθήσει πολύ τα νέα ξεκινήματα. Από τις 7/7 που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Λέοντα μπορεί να έχεις μία επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν, όμως θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα πως θα τη διαχειριστείς και μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση.

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά με την έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στις 2/7 στο ζώδιο του Καρκίνου η οποία θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα της καθημερινότητας τα οποία θα επηρεάσουν και την προσωπική σου ζωή. Είναι πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως η σχέση με το ταίρι σου έχει μπει μέσα σε μία ρουτίνα η οποία δεν σου αρέσει για αυτό καλό θα ήταν να συζητήσεις με εκείνο ώστε να βρείτε τρόπους να την αναζωογονήσετε. Η προσθήκη μιας ευχάριστης δραστηριότητας στην καθημερινότητά σας, θα είναι πάρα πολύ βοηθητική και για τη διάθεση αλλά και για τη σχέση σου. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα την ίδια ημέρα με την έκλειψη δείχνει πως ο σύντροφός σου ίσως εκνευριστεί με τα παράπονά σου και αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη μαεστρία εκ μέρους σου, προκειμένου να αποφύγεις τις συγκρούσεις. Από τις 3/7 που η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Καρκίνου μπορεί να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο συναντάς σχεδόν καθημερινά. Από τις 7/7 και έπειτα ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Λέοντα και θα δυσκολέψει ιδιαίτερα την επικοινωνία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Καλό θα ήταν να είσαι φειδωλός με τα λόγια προκειμένου να αποφύγεις τις παρανοήσεις και τις παρεξηγήσεις.

Ιχθύς

Οι εξελίξεις στον αισθηματικό σου τομέα είναι καλές αυτή την εβδομάδα καθώς η έκλειψη Ηλίου που γίνεται στις 2/7 στον Καρκίνο δείχνει συναντήσεις οι οποίες θα αποτελέσουν την αρχή για ένα νέο έρωτα. Αυτό χρειάζεται προσοχή αν δεν ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου σου, καθώς μπορεί να παρασυρθείς και τελικά να ρισκάρεις τη σχέση που έχεις ήδη. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα την ίδια ημέρα με την έκλειψη δείχνει πως οι δουλειές και οι αγγαρείες της καθημερινότητας μπορεί να σε απομακρύνουν προσωρινά από το σύντροφό σου. Προσπάθησε να του αφιερώνεις έστω και τον ελάχιστο χρόνο αν δεν θέλεις να συμβεί κάτι τέτοιο. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του καρκίνου στις 3/7 μπορεί να φέρει νέες συναντήσεις και μοιραίους έρωτες κάνοντας την εβδομάδα θαυμάσια για τα αισθηματικά σου ζητήματα. Από το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με αυτά που λες και αυτά που υπόσχεσαι, καθώς ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Λέοντα και μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου, οι οποίες είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσουν από ζητήματα της καθημερινότητας.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα