Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίου σου – Τι να περιμένεις

Κριός

Advertisements

Ο Άρης από την πρώτη του μήνα θα βρίσκεται στον πέμπτο και πιο ερwτικό οίκο σου! Ο Ιούλιος μπορεί να έχει αλλαγές και ίσως κάποιες φορές εντάσεις, αλλά θα έχει και έρωτα! Οτιδήποτε έχει σχέση με τα ερwτικά σου είναι στα πάνω του αυτόν τον καιρό. Εσύ δεν έχεις παρά να αποφασίσεις αν θα “κάτσεις” ή όχι, κι αν θα κάτσεις αν θα αποδεχτείς ότι χρειάζεται και κάποια μορφή θυσίας, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό: Ένας καινούριος άνθρωπος που για να συντονιστείς μαζί του απαιτείται χρόνος και προσπάθεια, μια εναλλαγή από αίσθηση απελευθέρωσης σε φόβο δέσμευσης είναι μόνο μερικά από τα πιθανά σενάρια. Η έκλειψη Ηλίου στις 2 είναι πολύ θετική και μπορεί να σχετίζεται με ένα νέο ξεκίνημα που αφορά τους τομείς κατοικία – οικογένεια. Πάντως, και η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε αυτόν τον οίκο από τις 3 και θα συμβάλλει στην εύνοια.

Ταύρος

Ο Άρης από την πρώτη του μήνα θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια και θα σου δίνει ενθουσιασμό για αλλαγές στο περιβάλλον σου. Τις σχέσεις με οικογενειακά πρόσωπα να προσέχεις όμως λίγο. Η ηλιακή έκλειψη στις 2 πραγματοποιείται στον Καρκίνο, στον τρίτο οίκο σου δηλαδή, και είναι πολύ θετική. Μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία ή συμφωνία. Ίσως δεν είσαι σε θέση να συνειδητοποιήσεις ότι αυτή η εποχή ακόμη κι αν είναι κουραστική, σου προσφέρει πολλά. Αν θέλεις να ανακτάς τις δυνάμεις σου όποτε νιώθεις ότι είσαι κοντά στη διάλυση, προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς από όσα σου συμβαίνουν με άδειασμα που μπορεί να διαρκεί έστω και μία ώρα. Τώρα ο τρόπος με τον οποίον θα αδειάσεις τον εγκέφαλό σου είναι καθαρά προσωπικός. Δεν έχει σημασία τόση σημασία τι θα επιλέξεις, σημασία έχει να ξεφύγεις.

Δίδυμοι

Ο Άρης από την πρώτη του μήνα θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία, θα αφήσει επιτέλους τα οικονομικά σου, δηλαδή, τα οποία μπορεί να τα ταλαιπώρησε λίγο τον τελευταίο μήνα. Λίγο από δω, λίγο από κει, τα έξοδα σε ξετίναξαν ελαφρώς τον τελευταίο καιρό, αλλά η ανακούφιση είναι πλέον ένα πολύ πιθανό σενάριο. Στο εξής θα πρέπει να είσαι λίγο προσεκτικός να μην γίνεται πολύ “απότομα” η επικοινωνία. Η έκλειψη στις 2 είναι πολύ θετική και πραγματοποιείται στον οίκο των οικονομικών σου, με αποτέλεσμα να γίνουν νέα ξεκινήματα μέσα στον μήνα. Εξάλλου και η Αφροδίτη θα βρίσκεται εκεί από την επόμενη μέρα – μια ένδειξη ότι η συναισθηματική σου ζωή θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

Καρκίνος

Ο Άρης από την πρώτη του μήνα θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά. Από αυτό το σημείο σίγουρα πρέπει να είσαι περισσότερο προγραμματισμένος και να προσέχεις τα έξοδα. Επίσης, η πρώτη έκλειψη του Ιουλίου, η οποία είναι πολύ θετική, είναι ηλιακή και πραγματοποιείται στις 2 στο ζώδιό σου! Αυτό σημαίνει νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες όλο τον Ιούλιο. Επίσης, στο ζώδιό σου θα βρίσκεται και η Αφροδίτη από τις 3: βελτίωση της συναισθηματικής σου ζωής, ομορφιά, αρμονία. Υ.Γ. Πολύ πιθανό όλον αυτόν τον καιρό να έρχονται στην επιφάνεια πράγματα που τη μια μέρα δεν ξέρεις πώς να τα διαχειριστείς και την άλλη φαίνεται ότι κάπου στην άκρη του τούνελ υπάρχει φως τελικά.

Λέων

Advertisements

Ο Άρης από την πρώτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σου δίνει απίστευτη ενέργεια για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου – και γοητεία. Στις 2 έχουμε την πρώτη έκλειψη του μήνα, που είναι ηλιακή και θετική και πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου. Εκεί θα περάσει και η Αφροδίτη στις 3 με αποτέλεσμα ο Ιούλιος να είναι ένας μήνας σημαντικών και θετικών αλλαγών. Το μόνο που οφείλεις να κάνεις είναι να μην θεωρήσεις ότι η ταυτότητα σου είναι μόνο η επαγγελματική. Δεν είσαι μόνο αυτό, η αναζήτηση δουλειάς, η ίδια η δουλειά ή η καριέρα σου δεν είναι παρά ένας τομέας στη ζωή σου στον οποίο μπορείς να δίνεις την αμέριστη προσοχή σου, αλλά όταν κάνεις κάτι άλλο να ξεκολλάς το μυαλό σου από εκεί. Αν παρεμπιπτόντως η περίοδος αυτή σου φαίνεται λίγο αδιάφορη ερwτικά, να θυμάσαι ότι εσύ δεν περνάς καθόλου μα καθόλου αδιάφορος –η στους άλλους.

Παρθένος

Ο Άρης από την πρώτη θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου και μπορεί να νιώθεις ότι οι μπαταρίες πέφτουν και χρειάζονται φόρτιση ή και να ετοιμάζεσαι για διακοπές. Στις 2 έχουμε την πρώτη έκλειψη του μήνα, η οποία πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τους φίλους και την κοινωνική σου ζωή, είναι θετική και μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία μέσα στον Ιούλιο. Η περίοδος είναι ό,τι καλύτερο για να θέσεις τους στόχους σου, οι οποίοι όπως θα ξέρεις είναι καλό να είναι ρεαλιστικοί και χωρισμένοι σε υπο-στόχους γιατί αλλιώς τους βαριόμαστε εύκολα. Και επειδή με τα επαγγελματικά έχεις ασχοληθεί υπερβολικά, μήπως να θέσεις στόχους σχετικά με την πορεία της σχέσης σου; Κι αν είσαι σε μια αξεκαθάριστη φάση, μήπως να την ξεκαθαρίσεις γιατί μόνο έτσι θα βρεις τον ύπνο σου;

Ζυγός

Ο Άρης από την πρώτη θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή και τους φίλους. Είναι πολύ θετικό το ότι θα φύγει από τον οίκο των επαγγελματικών σου, επειδή μπορεί να σε κούρασε αρκετά το τελευταίο διάστημα. Όμως, φαίνεται ότι θα επιβραβευτείς σε αυτόν τον τομέα με την πρώτη έκλειψη του μήνα στις 2, που είναι ηλιακή, θετική, και αφορά τα επαγγελματικά σου! Στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και η Αφροδίτη στις 3 και θα συμβάλλει στις εξελίξεις με τον τρόπο της. Η περίοδος των εκκρεμοτήτων, της ασάφειας, του απίστευτου τρεξίματος για πράγματα που σου φαίνονται ανούσια και του συναισθηματικού μπλοκαρίσματος φαίνεται ότι τελειώνει.

Σκορπιός

Ο Άρης από την πρώτη του μήνα θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου με αποτέλεσμα να γίνεις περισσότερο διεκδικητικός στα επαγγελματικά σου, αλλά και να πιεστείς λίγο με όγκο δουλειάς και προθεσμιών. Σίγουρα όμως θα είσαι περισσότερο παραγωγικός αυτή την περίοδο. Ασχολήσου με την εργασία και αναδιοργάνωσε την καθημερινότητά σου ώστε να γίνει περισσότερο λειτουργική, διότι προς στιγμήν φαίνεται χαώδης. Βέβαια, όλα πρέπει να γίνονται με μέτρο. Σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται να γεμίζεις τη μέρα σου με δουλειά ή με ανούσιες δραστηριότητες μόνο και μόνο για να έχεις μια δικαιολογία για να μην βρεθείς ξαφνικά μέσα σε σχέση εγγύτητας. Η πρώτη έκλειψη του μήνα πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τα ταξίδια και τη διεύρυνση των οριζόντων σου και είναι πολύ θετική γιατί ανοίγει μια νέα πόρτα μέσα στον μήνα. Στο ίδιο σημείο εξάλλου θα βρίσκεται και η Αφροδίτη από τις 3, κάτι εκπληκτικό.

Τοξότης

Advertisements

Όσο αντιδραστικός κι αν φαίνεσαι κάποιες φορές, η αλήθεια είναι ότι είσαι από τους πραγματικά ανοιχτόμυαλους του ζωδιακού και την πληροφορία που θα σου φανεί χρήσιμη θα τη λάβεις υπόψη και θα τη χρησιμοποιήσεις για κάτι καλύτερο. Και τις αλλαγές που έχεις δρομολογήσει στη ζωή σου φαίνεται ότι αρχίζεις να τις πραγματοποιείς. Ο Άρης από την πρώτη του μήνα θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τη γνώση, τη διεύρυνση των οριζόντων σου και τα ταξίδια, κάτι που σημαίνει ότι αλλάζεις, αλλά ότι γνωρίζεις και νέες εμπειρίες. Η έκλειψη στις 2 πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με το συναισθηματικό πάθος, αλλά και τα οικονομικά που μοιράζεσαι με άλλους, και είναι πολύ θετική. Στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και η Αφροδίτη από την επόμενη μέρα.

Αιγόκερως

Ο Άρης από την πρώτη του μήνα θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου, που σημαίνει από τη μία πλευρά ότι θα τελειώνουν οι εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, από την άλλη θα γίνεις περισσότερο διεκδικητικός σε οικονομικά θέματα και οικονομικές συμφωνίες. Την επόμενη μέρα έχουμε και την πρώτη έκλειψη του μήνα, που είναι ηλιακή και θετική και πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου! Αυτή η κίνηση, καθώς και το ότι η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ίδιο σημείο από τις 3, θα συμβάλλουν σε καλύτερες σχέσεις και συνεργασίες και στη δημιουργία νέων. Υ.Γ.: Είναι μεγάλη στιγμή όταν ο Αιγόκερως καταλαβαίνει ότι μπορεί να αφεθεί και σε πιο χαλαρούς ρυθμούς προκειμένου να ζήσει λίγο ηδονιστικά και αν ανήκεις σε αυτούς που εξακολουθούν να δυσκολεύονται να «απολαύσουν», μπορείς τώρα να εξασκηθείς σ’ αυτό.

Υδροχόος

Ο Άρης από την πρώτη του μήνα θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου και αρχικά θα μειωθεί η πολλή δουλειά, αλλά σίγουρα θα πρέπει να προσέχεις τις εντάσεις στις σχέσεις σου. Κάτι που καλό θα ήταν να προσέξεις ενδεχομένως είναι και την τάση σου για προστατευτικότητα που σε κάνει παρεμβατικό. Σαφώς μπορείς να προσφέρεις την αγάπη σου δείχνοντας στους άλλους ότι είσαι βράχος που μπορούν να στηριχτούν πάνω του, αλλά μην το μπλέκεις αυτό με το να «κατευθύνεις» τα πράγματα. Την επόμενη μέρα έχουμε την πρώτη έκλειψη του μήνα, ηλιακή και θετική! Φέρνει ανανέωση στον επαγγελματικό τομέα, ευκαιρίες και ξεκινήματα. Και η Αφροδίτη θα δίνει τη δική της βοήθεια σε αυτόν τον τομέα.

Ιχθύς

Ο Άρης από την πρώτη του μήνα θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου που σχετίζεται με την εργασία και τη γενικότερη σωματική κατάσταση. Ένα πιθανό σενάριο είναι ότι θα έχεις αρκετή δουλειά, αλλά σίγουρα θα είσαι πολύ παραγωγικός. Την επόμενη μέρα έχουμε την πρώτη έκλειψη του μήνα, η οποία είναι ηλιακή και πολύ θετική και πραγματοποιείται στον πιο ερwτικό και δημιουργικό σου οίκο! Στο ίδιο σημείο θα βρίσκεται και η Αφροδίτη από τις 3, οπότε η εύνοια στα συναισθηματικά σου θα είναι πολλαπλή! Υ.Γ. Παρ’ όλο που πολύ συχνά έχεις δίκιο, αφενός οι άλλοι πρέπει να παίρνουν μόνοι τους πρωτοβουλίες για τον εαυτό τους, αφετέρου παρεμβαίνοντας κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα