Μην χασετε

Αυτά είναι τα 7 πιο hot trends του φθινοπώρου

Σε ποιες τάσεις δεν θα μπορεί να αντισταθεί καμία γυναίκα φέτος;

Advertisements

Το φθινόπωρο είναι η εποχή που οι μεγάλοι οίκοι μόδας λανσάρουν τις νέες τους collection κι εμείς προσπαθούμε να ενημερωθούμε για τις νέες τάσεις της μόδας, ώστε να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας με νέα, κομψά κομμάτια. Μπορεί μερικά από τα πιο κλασικά κομμάτια για αυτή την εποχή να είναι η καμπαρντίνα, τα blazers και οι ζεστές αποχρώσεις, αλλά φέτος ακόμα και αυτά τα κομμάτια ανανεώνονται και μπορούμε να τα βρούμε σε κομψά prints και αποχρώσεις. Ποιες είναι οι τάσεις που ξεχωρίζουν φέτος; Λευκές αποχρώσεις, oversized πανωφόρια, ρούχα με ’70s vibes.

Φέτος, τα animal printed κομμάτια θα λειτουργήσουν για την εμφάνιση μας με τον ακριβώς ίδιο τρόπο που λειτουργούν και τα natural χρώματα. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να επιλέξετε ένα πανωφόρι με αυτό το μοτίβο, το οποίο μπορείτε να φορέσετε τόσο στις casual όσο και στις πιο επίσημες εμφανίσεις.

 

Ένα από τα πιο άνετα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας είναι χωρίς αμφιβολία οι ολόσωμες φόρμες. Οι σχεδιαστές όμως έχουν φροντίσει να ανανεώσουν τα jumpsuits και να δημιιουργήσουν κομμάτια που ξεχωρίζουν. Έτσι μπορείτε να συνδυάσετε μία ολόσωμη φόρμα με πουκάμισα και μπλούζες.

Μέχρι σήμερα πιστεύαμε πως το λευκό είναι ένα άκρως καλοκαιρινό χρώμα και πως ουσιαστικά δεν μπορούμε να το φορέσουμε τους χειμερινούς ή φθινοπωρινούς μήνες. Ευτυχώς για εμάς βέβαια, η μόδα και οι τάσεις της ανακυκλώνονται και πλέον το λευκό έχει αποδειχθεί μία από τις πιο hot τάσεις για το φθινόπωρο του 2018. Δημιουργήστε total white εμφανίσεις συνδυάζοντας λευκά παντελόνια, blazers, t-shirts.

 

Η δεκαετία του ’70 μπορεί να μας προσφέρει απεριόριστη έμπνευση για στιλιστικά θέματα. Οι τάσεις και οι γραμμές που πρότασσαν τότε οι σχεδιαστές είναι άκρως εντυπωσιακές. Παντελόνια καμπάνα, καπέλα, suede και κοτλέ υφάσματα, αλλά και καρό πουκάμισα θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τις πιο κοψμές ’70s εμφανίσεις φέτος το φθινόπωρο.

Παρόλο που ανυπομονούμε για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, πάντα θέλουμε να κρατάμε έναν καλοκαιρινό αέρα στην εμφάνιση μας επιλέγοντας χρώματα που μπορούν να μας φτιάξουν την διάθεση. Το χρώμα που παίρνει τον ρόλο αυτό φέτος το φθινόπωρο είναι το λιλά. Μπορείτε να δημιουργήσετε μέχρι και total λιλά εμφανίσεις με παντελόνες και πουκάμισα, blazers και παλτό.

Advertisements

 

Αν δεν έχετε ήδη τουλάχιστον ένα oversized blazer στην γκαρνταρόμπα σας, αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για να αποκτήσετε ένα. Είτε σε καρό μοτίβο είτε σε nude αποχρώσεις μπορείτε να επιλέξετε ένα blazer που να συνοδεύει κάθε σας φθινοπωρινή εμφάνιση.

Φέτος το φθινόπωρο δεν χρειάζεται να αναρωτιέστε τι θα φοράτε στην εργασία σας, καθώς τα κοστούμια είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε. Μάλιστα είναι η ιδανική ευκαιρία να πειραματιστείτε με το στιλ σας και να προτιμήσετε κοστούμια σε έντονες αποχρώσεις όπως το κόκκινο ή σε μοτίβα όπως το καρό.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram

Επιμέλεια: Κατερίνα Πιπέρη
Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα