Μην χασετε

Ασπρόμαυρες ταπετσαρίες: 18 υπέροχες ιδέες για να διακοσμήσετε το σπίτι σας

Το διαχρονικό ασπρόμαυρο έχει πάντα θέση στο σπίτι σου, ότι στυλ κι αν έχεις επιλέξει στη διακόσμηση του. Πολλοί διακοσμητές συστήνουν μια ασπρόμαυρη πινελιά για να κάνεις τον χώρο σου πιο ουδέτερο και να δημιουργήσεις ωραίες αντιθέσεις.

Advertisements

Το ασπρόμαυρο έχει μια μοναδική γοητεία και κομψότητα που μπορεί να φέρει στο σπίτι σου έναν φρέσκο, σύχρονο αέρα. Καταπληκτική ιδέα είναι μια ασπρόμαυρη  ταπετσαρία.  Παρακάτω θα βρεις 18 υπέροχες ιδέες για ασπρόμαυρες ταπετσαρίες σε όλο το σπίτι!

Μοναδικό σαλόνι με ασπρόμαυρη ταπετσαρία!

Μια ασπρόμαυρη ταπετσαρία στο σαλόνι μπορεί να κάνει τον χώρο σου πολύ εντυπωσιακό. Ενδιαφέρον θα ήταν να βάλεις ασπρόμαυρη ταπετσαρία πίσω από έναν χρωματιστό καναπέ σε έντονη απόχρωση. Η αντίθεση αυτή θα ήταν πολύ μοντέρνα, ανατρεπτική και ξεχωριστή!

 

 

 

Advertisements

Μοντέρνα κουζίνα με ταπετσαρία σε άσπρο και μαύρο χρώμα!

Μια ασπρόμαυρη ταπετσαρία στη κουζίνα είναι επίσης μια εξαιρετική ιδέα. Είτε η κουζίνα σου είναι μονόχρωμη, είτε ασπρόμαυρη είτε πολύχρωμη, μια ασπρόμαυρη ταπετσαρία μπορεί να ταιριάξει υπέροχα σε κάθε περίπτωση!

 

 

 

Όμορφες ασπρόμαυρες τραπεζαρίες!

Η τραπεζαρία είναι συνήθως ένας χώρος στον οποίο δε δίνεται η απαιτούμενη προσοχή όσον αφορά τη διακόσμηση. Κάνε λοιπόν τη δικιά σου τραπεζαρία μοναδική με μια ασπρόμαυρη τραπεζαρία σε ένα περίεργο μοτίβο ή ένα τοπίο. Αμέσως αμέσως ο χώρος σου θα δείξει πιο γεμάτος, προσεγμένος και μοντέρνος!

Advertisements

 

 

 

Υπνοδωμάτιο με μοναδικές ταπετσαρίες!

Ένα υπνοδωμάτιο μπορεί να γίνει πολύ όμορφο με τη προσθήκη μιας ταπετσαρίας σε άσπρο και μαύρο χρώμα. Ειδικά στον τοίχο όπου αντιστοιχεί το κεφαλάρι του κρεβατιού, η ταπετσαρία θα δώσει αμέσως στυλ και χαρακτήρα στο υπνοδωμάτιο σου.

Εάν το μοτίβο είναι minimal και διακριτικό μπορείς να ντύσεις όλους τους τοίχους του υπνοδωματίου σου. Σε αντίθετη περίπτωση προτίμησε μόνο μία μεριά τοίχου ή και μόνο ένα μικρό κομμάτι όπως για παράδειγμα πίσω από το γραφείο ή πίσω από έναν καθρέφτη!

 

 

 

Ασπρόμαυρη ταπετσαρία για ένα κομψό και μοντέρνο μπάνιο!

Ένα μπάνιο μπορεί να δείξει φανταστικό μόνο και μόνο με μια υπέροχη ταπετσαρία. Είναι δηλαδή αρκετή ώστε να διακοσμήσει επαρκώς το μπάνιο σου χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά χρήματα σε διακοσμητικά ή ακριβά έπιπλα!

 

 

 

Εντυπωσιακή είσοδος του σπιτιού και χολ με ασπρόμαυρες ταπετσαρίες!

Τέλος, μια ασπρόμαυρη ταπετσαρία μπορεί να σε αποτρέψει από το να έχεις έναν βαρετό διάδρομο ή είσοδο στο σπίτι σου. Διάλεξε ένα μοτίβο που σου αρέσει και θα ενθουσιάζεσαι κάθε φορά που θα μπαίνεις στο σπίτι σου!

 

Advertisements

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα