Μην χασετε

Αννίτα Ναθαναήλ: «Μετά από 20 χρόνια γάμου δεν λέμε ότι σκίζουμε βρακιά κάθε μέρα»

Εντυπωσιακή όσα χρόνια κι αν περάσουν, η Αννίτα Ναθαναήλ προσκάλεσε το «Πρωινό» σε μία από τις καθημερινές βουτιές που κάνει στο Καβούρι.

Advertisements

Φορώντας το μαγιό της και ακομπλεξάριστη δήλωσε ότι κάνει μια ώρα κολύμπι και 1,5 ώρα περπάτημα στο βουνό μέσα στην καραντίνα.

«Κάντε ό,τι πλάνα θέλετε, νιώθω πάρα πολύ καλά με τον εαυτό μου και το σώμα μου. Είμαι 52 and counting. Μικροβελτιώσεις έχω κάνει γιατί πρέπει λίγο να συμβαδίζει το μέσα με το έξω. Απλά πράγματα: μεσοθεραπείες, κανένα μποτοξάκι. Δεν είμαι υπερ των λίφτινγκ» είπε στη Μαίρη Αρώνη.

Μίλησε όμως με την ίδια ειλικρίνεια και για τον 20ετή γάμο της με τον Κρις Χάμπερτ. «Μπορώ  να πω ότι η σχέση εξακολουθεί να εξελίσσεται και να αλλάζει. Με φλερτάρουν στο Instagram αλλά τον Κρις δεν τον αφορούν αυτά. Όσες φορές του τα έχω πει γελάει ή δεν τον ενδιαφέρει καν. Μετά από 20 χρόνια γάμου το σeξ μπορεί να μην είναι όπως την πρώτη εβδομάδα. Δεν παριστάνουμε κάτι άλλο. Δεν είμαστε από αυτούς που βγαίνουν έξω και λένε ότι “σκίζουμε βρακιά κάθε μέρα”» είπε.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα